«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Η άλωση της Ελλάδος θα σταματήσει και θα αποτραπεί από ΕΜΑΣ!



Έλληνες!

Ήρθε η ώρα μας.
Επιτέλους, επιβάλλεται να αναλάβουμε δράση για να σταματήσει ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων!
Τώρα!

Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με έναν τρόπο.
Αυτοοργάνωση και αυτοκυβέρνηση των Ελλήνων.
Όλοι μας πρέπει, να οργανωθούμε σε ομάδες πολιτών, σε κάθε γειτονιά, χωριό και πόλη.
Να αναλάβουμε και να ζητήσουμε ευθύνες!
Εμείς πολίτες, εμείς οπλίτες!!!

Απαιτούμε και θα επιβάλουμε:
Ελευθερία!
Δικαιοσύνη!
Δημοκρατία!
Αυτά είναι τα τρία βασικά στοιχεία που χρειάζονται, για να εδραιώσουμε την αρμονική κοινωνία που πρέπει να ζούμε όλοι οι Ελεύθεροι Άνθρωποι!

Η άλωση της Ελλάδος, θα σταματήσει και θα αποτραπεί, από ΕΜΑΣ!
Αυτόν τον αγώνα πρέπει να τον κερδίσουμε και θα τον κερδίσουμε!
Θα τον κερδίσουμε γιατί είναι αγώνας Δίκαιος, Έντιμος και Αληθινός!
Τρία πράγματα δεν μπορούν να κρυφτούν για πολύ.
Ο Ήλιος, το Φεγγάρι και η Αλήθεια…

Υπεράνω όλων, Η Πατρίς!


thesecretrealtruth.blogspot.com



Διόδοτος έξτρα:
 
Το παρακάτω βίντεο αφιερωμένο στον αναγνώστη μας ΗΛΙΑ+++



9 σχόλια:

  1. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕ ΣΥΝΠΟΛΕΜΙΣΤΗ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΛΕΩ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΔΙΟΔΟΤΟ ΔΙΟΦΩΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ https://youtu.be/yAzBstMUGPQ
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ; ; ;

    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ !!!

    Αλβανία: Όσα είπε ο Νότης Σφακιανάκης για τους Έλληνες

    "Οι περισσότεροι Έλληνες δεν θέλουν να εργαστούν. Δίνεις δουλειά και σου λένε “Εγώ θα γίνω σερβιτόρος;”. Γιατί κακό είναι να είσαι σερβιτόρος. Η κυρία που καθαρίζει το σπίτι μας από το ’95 και η κόρη της, που μεγάλωσε τα παιδιά μας είναι η Λουκία, η οποία είναι από τους Αγίους Σαράντα."

    25.05.2018

    Πολλά ακούστηκαν με αφορμή τη συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στην Αλβανία και δεκάδες ήταν οι αντιδράσεις από Αλβανούς δημοσιογράφους απέναντί στο πρόσωπό του.
    Σε κάθε περίπτωση, η συναυλία του έλληνα τραγουδιστή ήταν sold out στο κατάμεστο συνεδριακό μέγαρο των Τιράνων και απ' ό,τι φάνηκε το "γλέντι" κράτησε γερά!
    Βέβαια… στην προσπάθειά του ο Νότης να "κολακεύσει" την χώρα που τον φιλοξενούσε, μάλλον "πρόσβαλε" τη δική του.
    "Οι περισσότεροι Έλληνες δεν θέλουν να εργαστούν. Δίνεις δουλειά και σου λένε: “Εγώ θα γίνω σερβιτόρος;”. Γιατί κακό είναι να είσαι σερβιτόρος. Η κυρία που καθαρίζει το σπίτι μας από το ’95 και η κόρη της, που μεγάλωσε τα παιδιά μας είναι η Λουκία, η οποία είναι από τους Αγίους Σαράντα.
    Στο σπίτι μου στην Κω δυο κηπουρούς έχω βάλει εδώ και 17 χρόνια και είναι και οι δυο από εδώ. Οι οποίοι όμως, είναι πολλά χρόνια εκεί και είναι και από εδώ και από εκεί… Έτσι λειτουργώ εγώ και δεν θα μπορούσα να έχω πει τίποτα για εσάς", ανέφερε.

    Συνέχισε λέγοντας: "Έχω πει στο παρελθόν ότι αυτή η φάρα που κατοικεί αυτόν εδώ τον τόπο είναι Αρχαία Φυλή. Νομίζω ότι οι περισσότεροι το ξέρετε. Όταν έγινε η κάθοδος, εδώ σταμάτησαν οι Ιλλύριοι. Επειδή εγώ γνωρίζω ιστορία, αλλά δεν αρέσει να γνωρίζεις ιστορία, άμα γνωρίζεις την ιστορία ξέρεις τι συμβαίνει και τι σου γίνεται".

    Δείτε το βίντεο:
    Νότης Σφακιανάκης: Η συναυλία στην Αλβανία και όσα είπε για τους Έλληνες!
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=147&v=1uFP0HkK9e4&feature=emb_title

    https://www.flash.gr/culture/1496316/albania-osa-eipe-o-notis-sfakianakis-gia-toys-ellines

    Αυστριακοί ακαδημαϊκοί: Οι Αλβανοί δεν έχουν σχέση με τους Ιλλυρίους

    Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

    «Οι ερευνητές της Βιέννης εκνεύρισαν τους Αλβανούς, που παραδοσιακά πιστεύουν ότι η γλώσσα τους προέρχεται από την αρχαία Ιλλυρική και η θεωρία τους πνίγηκε με ένα κρύο ντους», γράφει δημοσίευμα στα Τίρανα.Οι ακαδημαϊκοί Stephen Schumacher και Joachim Matsiger βάσει αρχαίων ιλλυρικών κειμένων που βρέθηκαν στα Βαλκάνια, έχουν προσπαθήσει να ανακαλύψουν την πραγματική προέλευση των Αλβανών και της αλβανικής γλώσσας.Σύμφωνα με αυτούς, οι Ιλλυριοί ήταν ένας λαός που έζησε στην Χερσόνησο του Αίμου, στο δυτικότης μέρος, που μέρος της αποτελεί και η σημερινή Αλβανία.Αλλά ο ελάχιστος αριθμός κοινών λέξεων (σημ. κυρίως ελληνικής προέλευσης), οι Ιλλυριοί δεν έχουν τίποτε να κάνουν με τον αρχαίο λαό των Ιλλυριών, παρότι οι Αλβανοί εθνικιστές επιμένουν σε αυτήν την άποψη, χωρίς όμως να το τεκμηριώνουν, όπως διαβάζουμε στο Βαλκανικό Περισκόπιο..Η θεωρία της συγγένειας των σύγχρονων Αλβανών- Σκιπεράτων (η Αλβανία στα αλβανικά λέγεται Σκιπέρια) με τους αρχαίους Ιλλυριούς προωθείται από το σχολείο και έχει ως στόχο να αποδειχθεί ότι ο αλβανικός λαός είναι αυτός που ζούσε στα Βαλκάνια πολύ πριν έρθουν οι Σλαβικές φυλές.newsbomb.gr

    https://www.dictyo.gr/index.php/categories/item/2208-afstriakoi-akadimaikoi-oi-alvanoi-den-exoun-sxesi-me-tous-illyrious

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με πτυχίο 7 στους 10 Ελληνες μετανάστες

    Αν προσθέσουμε και τις 16.164 ευρώ κρατικής δαπάνης από τη 12ετή βασική εκπαίδευσή του το τελικό ποσό που δαπανάται για την εκπαίδευση ενός επιστήμονα στις τρεις βαθμίδες εκπαίδευσης φθάνει τις 34.019 ευρώ.

    ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ!
    21 Μαΐου 2015

    Στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας, αφιέρωσα λίγες γραμμές σε αυτήν εδώ την στήλη, αναφέροντας την διάθεση κάποιων γνωστών μου, μορφωμένων ανθρώπων, εργαζόμενων σε ιδιωτικές εταιρείες και σχετικά καλά αμειβόμενων, να εγκαταλείψουν προσεχώς την χώρα, γιατί επί της ουσίας κουράστηκαν από το να μην ξέρουν κάθε εβδομάδα το εάν οι εταιρείες τους θα είναι ανοιχτές την επόμενη ή εάν θα πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν για κάποια άλλη δουλειά, ρισκάροντας αυτή που ήδη έχουν.
    Προφανώς και αναγνωρίζω ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από εκατοντάδες χιλιάδες άλλους άνεργους που μπορεί να είναι εξίσου μορφωμένοι, που μπορεί να έχουν οικογένειες να θρέψουν και ούτω καθ' εξής. Ο ψυχολογικός όμως παράγοντας αυτής της εξαετούς τουλάχιστον κρίσης, είναι πάρα πολύ σημαντικός. Αυτοί οι άνθρωποι, στην ηλικία των 30-40 νοιώθουν όμηροι, όμηροι ενός κράτους το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει στον παραμικρό βαθμό. Και ακούγοντας όλα αυτά που ακούν για ΦΠΑ, για μία ακόμη φορολογική μεταρρύθμιση, για αλλαγές ξανά στα εργασιακά και ούτω καθ' εξής, δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει.
    Και αποτελούν αυτοί οι άνθρωποι, ένα πολύ δυναμικό στοιχείο της κοινωνίας μας, που συνεχίζει να προσπαθεί να πάει μπροστά, να προχωρήσει. Δεν κατεβαίνουν σε πορείες, δεν καίνε, δεν σπάνε, δεν έχουν συνδικαλιστές να διαπραγματευθούν γι' αυτούς, αλλά το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να βελτιώνονται ως επαγγελματίες και να δουλεύουν περισσότερο. Αλλά μέχρι πότε θα μπορέσουν να το κάνουν; Ποιος θα χάσει από την φυγή τους; Οι ίδιοι ή η χώρα μας που θα τους αντικαταστήσει με τριτοκοσμικούς ασιάτες και αφρικανούς, δήθεν για να διασφαλιστεί το “ασφαλιστικό”;
    Την ίδια στιγμή που σκεφτόμουν αυτά, διάβαζα ένα άρθρο μίας αμερικάνικης ιστοσελίδας, το οποίο περιέγραφε το πώς η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί την μεγαλύτερη αιμορραγία μυαλών, μορφωμένων ανθρώπων που την εγκαταλείπουν μαζικά για ένα καλύτερο αύριο.
    Όπως σημειώνεται:
    Μια καταστροφική εκροή ταλέντου, το λεγόμενο brain drain, στερεί την ελληνική αγορά εργασίας από τα καλύτερά της στοιχεία, σύμφωνα με τα στοιχεία πολλών αναφορών, όπου ο αριθμός των καλά μορφωμένων πολιτών που εγκαταλείπουν τη χώρα υπολογίζεται από 180000 ως 200000. Με αυτό τον αριθμό, η «μεγάλη έξοδος» εκτιμάται σε περίπου 10% του πανεπιστημιακά εκπαιδευμένου προσωπικού της χώρας.
    Σε μακροσκοπικό επίπεδο, η μετακίνηση αυτή αποτελεί ένα ξεκάθαρο brain drain, τονίζει ο καθηγητής κοινωνιολογίας στο CUNY’s Queens College, Νικόλας Αλεξίου, ο οποίος μελετά το ελληνικό μεταναστευτικό μοντέλο σε βάθος χρόνου.

    Με άλλα λόγια, η Ελλάδα χάνει τους «νεότερους, καλύτερους και λαμπρότερους»

    Δημήτρης Παπαγεωργίου
    http://www.elora.gr/portal/ellada/4384-%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%87%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλβανοί η πλειονότητα των αλλοδαπών κρατουμένων στις φυλακές της χώρας

      https://www.thepressroom.gr/ellada/alvanoi-i-pleionotita-ton-allodapon-kratoymenon-stis

      Αλλοδαποί το 65% των κρατουμένων

      https://www.kathimerini.gr/466003/article/epikairothta/ellada/allodapoi-to-65-twn-kratoymenwn


      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ, ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ.
      ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥΣ; Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ KAI TON EAYTO ΤΟΥΣ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΠΡΑ ΜΥΑΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΙΝΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ.
      ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
      ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΝΕ ΙΑΤΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΦΕΛΟΥΣ.
      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, ΝΑΙ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ.
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΔΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.
      ΠΡΟΤΙΜΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΟΣΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΗ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΨΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ; Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ;
      ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΘΝΗΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ.
      ME ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΤΥΧΙΑ, ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    3. ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΌΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΕΡΞΕ ΠΟΤΕ...

      ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΠΗΡΑΝ

      ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΣΧΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ....

      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ...
      .

      Διαγραφή
    4. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΑ !!!

      ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗΣ

      ( ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ

      ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑ, ΤΟΝ ΓΚΑΣΜΑ )


      ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Ε Λ Λ Α Δ Ι Σ Τ Α Ν

      25 Ιανουαρίου, 2016

      http://arxaiaithomi.gr/2016/01/25/%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%ce%b5-%ce%bb-%ce%bb-%ce%b1-%ce%b4-%ce%b9-%cf%83-%cf%84-%ce%b1-%ce%bd/

      ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ of-sor ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΥΦΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ....

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ

      ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΛΟΙΟ ΟΜΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

      ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΜΟ ΡΙΨΑΣΠΗ,

      ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΡΙΨΑΣΠΙΔΩΝ ,
      ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΔΟΓΛΩΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ!

      ΟΜΩΣ ΠΑΡ΄ ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΖΩΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ….

      ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΑΡΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ Η ΟΜΗΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΛΟΓΩ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ,

      ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΩΣΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΩΡΙΜΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ,

      ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!!!

      ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΤΙ : ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΒΑΣΕΙΣ , ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ!
      ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ!
      ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ!

      ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ …..

      ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΣΕΣ,

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΣ

      ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : Η ΑΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ ….

      ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ;;;

      ( ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ) ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΑ ΕΘΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ.
      .
      .
      ΥΣ.

      ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ....
      ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ,
      ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ.
      .
      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
      .

      Διαγραφή
  4. ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.
    Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1770 ΕΓΩ ΤΟ 1970, 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.
    Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΡΑΜΟ-ΒΟΥΝΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΠΟΒΙΣΙ ΑΡΚΑΔΙΑΣ,
    ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΚΟ-ΒΟΥΝΙ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΟΥΣ ΟΡΕΣΙΒΙΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ, ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ 84 ΕΤΩΝ ΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΝΕΒΗΚΕ ΝΑ ΚΛΑΔΕΨΕΙ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ 3 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ, ΓΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. > Παναγία Γοργοεπήκοος Απολυτίκιο

    > Ὡς θεόβρυτον κρήνην
    τῶν ἀΰλων χαρίτων Σου,
    τὴν θαυματουργόν Σου
    Εἰκόνα Θεοτόκε πλουτίσαντες,
    ἐκ ταύτης τῶν θαυμάτων τὰς ῥοάς,
    ἀντλοῦμεν δαψιλῶς ὡς ἐξ Ἐδέμ·
    σὺ γὰρ Γοργοϋπήκοος βοηθός,
    πέλεις τῶν ἐκβοώντων Σοι·
    Δόξα τοῖς σοῖς χαρίσμασιν Ἁγνή·
    δόξα τῇ παρθενίᾳ Σου·
    δόξα τῇ πρὸς ἡμᾶς Σοῦ
    ἀνεκφράστῳ προνοίᾳ Ἄχραντε.

    > https://www.youtube.com/watch?v=wikgSRc0nXQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή