«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

ΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ made by ΕΡΠΕΤΆ! - Όλοι εναντίον όλων - Απλά για να πέσει ένας πρόεδρος που τα έβαλε με τους σατανιστές

4 σχόλια:

  1. θεόφραστος Ανδρεόπουλος στο pronews: Οι εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ θα κρίνουν το μέλλον της Ανθρωπότητας: Παλιά Τάξη vs Nέα Τάξη

    Ναι, με την έννοια που δίνει ο κ. Ανδρεόπουλος στην "Παλιά Τάξη" στο εξαιρετικό άρθρο του, θα μπορούσα να συμφωνήσω ως ένα βαθμό.

    Γράφει: Οι εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ είναι οι σημαντικότερες από την λήξη του Β' ΠΠ για έναν απλό λόγο: Είναι η παλαιά τάξη, των παραδόσεων των εθνών και των αξιών εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Διεθνούς Αριστεράς, του Διεθνισμού, της καταστροφής των εθνών και της ιδρύσεως ενός Παγκόσμιου Κράτους.

    Στις εκλογές θα κριθεί το εξής δίλημμα: Ή εμείς ή αυτοί."

    Προτρέπω να διαβάσετε όλο το άρθρο. Είναι εξαιρετικό.
    https://www.pronews.gr/opinion-makers/883870_oi-ekloges-toy-noemvrioy-stis-ipa-tha-krinoyn-mellon-tis-anthropotitas-palia

    Έθιξα σε άλλο σχόλιο το θέμα των Προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ και ότι πρέπει να πάρουμε θέση (έστω και μόνον εσωτερικά -μετράει όσο δεν μπορούμε να φανταστούμε!)με ποια "Τάξη" θα πάμε.
    Αν κάποιος πει "και τι μας νοιάζει εμάς ποιος θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ;" έχω να του απαντήσω ότι η θεωρία του Χάους λέει ότι αν μια πεταλούδα πεταρίσει στην Ινδία, μπορεί να χιονίσει στη Νέα Υόρκη -ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
    Και ακόμα προς "προσγειωμένα": το τι συμβαίνει στην "Κεντρική Σκηνή" του πλανήτη μας αφορά άμεσα όλους, επειδή το κάθε Έθνος δεν υπάρχει μέσα σε γεωπολιτικό κενό (και ειδικά σήμερα!), αλλά μέσα σε ένα γεωπολιτικό πλέγμα που επηρεάζει άμεσα και τις δικές του στοχεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΚΌΤΩΣΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΗΘΟΠΟΙΌ, ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΔΙΩΧΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΚΗΝΗ.
    Η ΔΕ ΣΥΖΥΓΟΣ,ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΔΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΣΟΡΟΣ.

    ...Η ΚΙΝΑ;ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ!ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΟΙ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΘΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ,ΚΙ ΕΜΑΣ ΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΙΣ....ΕΙΠΑΜΕ KofC,ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΑΡΑΠΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΑΣΣΩΝΙΚΟ "ORDO AB CHAO" ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ! ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣΣΩΝΙΚΗ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΓΚΑΙΗΤΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΟΝΑΖΙΣΤΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΟΝΑΛΔΙΕ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΠΝΙΓΕΙΣ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΕΣΕΙ ΤΟΥ.
    ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΨΕ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΜΕΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΡΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΕΩΝ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΜΠΑΧΑΛΟΣΑΒΟΥΡΗΔΩΝ ΤΟΥ 20 ΔΟΛΛΑΡΟΥ.
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΟΝΑΛΔΙΕ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΛΥΣΣΑΛΕΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΟΝΑΛΔΙΕ, Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ, Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ Η ΘΕΟΣ Η ΔΙΑΒΟΛΟΣ.
    ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή