«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Τουρκική σημαία στη Μύκονο! – Πρόσχημα η κακοκαιρία



Υβριδικός πόλεμος της Τουρκίας και ανυπόστατη από μετεωρολογικής πλευράς, είναι η απόδοση στον δυσμενή καιρό της παράδοξης εμφάνισης τουρκικών αλιευτικών στην περιοχή Πάρου, Μυκόνου και Αγαθονησίου. Η εμφάνιση αυτή πρωτοδημοσιεύθηκε από το Σάββατο 10 Ιουλίου 2020 το απόγευμα από την ηλεκτρονική εφημερίδα logotypos.gr της Σύρου. Η εφημερίδα είχε επισημάνει ότι τα αλιευτικά «παραμένουν στις θέσεις παρότι η θάλασσα αυτή τη στιγμή είναι κάλμα και δεν υπάρχει πρόβλημα στον διάπλου τους προς Τουρκία».
Εν τούτοις η δικαιολογία που δόθηκε στις 12 Ιουλίου επισήμως από το Λιμενικό Σώμα, είναι ότι: «…λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών αναγκάστηκαν να προστατευθούν από τον καιρό, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων. Τα εν λόγω σκάφη κινούνται με πολύ μικρή ταχύτητα και μόλις βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες θα κατευθυνθούν στον τελικό προορισμό τους, που είναι τα έναντι τουρκικά παράλια. Κατά συνέπεια, δεν τίθεται κανένα θέμα αλίευσης από τουρκικά αλιευτικά σκάφη, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων».

Δυσμενείς καιρικές συνθήκες για την θάλασσα θεωρούνται οι καταιγίδες, η ομίχλη και οι θυελλώδεις άνεμοι που προκαλούν τρικυμιώδη θάλασσα. Θέμα ομίχλης ή καταιγίδων δεν υφίστατο για τις ημέρες αυτές. Επομένως στη συνέχεια θα εξετάσουμε τα επιστημονικά μετεωρολογικά στοιχεία ανέμου. Όπως θα δούμε  δεν υπήρχαν θυελλώδεις άνεμοι, δηλαδή οκτώ μποφόρ ή περισσότερο, οι οποίοι ενδεχομένως θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν «δυσμενείς καιρικές συνθήκες».


η συνέχεια του άρθρου στο slpress.gr

10 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΗΣ ΑΒΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ .
    ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΤΕ ΜΟΥ ,ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ;
    ΕΝΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ !
    ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ : ΑΛΛΟΥ ΤΡΩΣ ,ΑΛΛΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ,ΑΛΛΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ .
    ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΟΥΡΕΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑΔΙΝΕΙ .
    ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ : ΕΙΔΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΛΙΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ .
    ΚΑΙ ΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ....
    Kαι κακα ολα αυτα ,μπορειτε να μου πειτε τωρα , τι εκαναν οι αμερικανοι στο υπουργειο οικονομικων τον Ιουνιο ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ,
    ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΞΕΙ ΠΥΡ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΘΑ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΖΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ.
    ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ;
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ, ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ Η ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΟΥΣΕ ΤΟΝ ΒΥΘΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ;
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΝΤΟΝMΕΣ KAI ΜΠΕΛΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδατε τον σωσία του εκτελεσθέντος Μακρόν, χθες στην πλατεία κονκόρντ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. διάβασα κάτι πολύ σωστό κάπου, η ομογένεια γιατί δεν αντιδρά προς τον Τραμπ σχετικά με την Αγία Σοφία;
    Ξεχνάμε ότι έχουμε ομογένεια
    Ξεχνάμε ότι έχουμε νέους, φρόντισαν να τους διώξουν όλους τους μάχιμους στο εξωτερικό
    Ξεχνάμε ότι έχουμε ποιμένες και ιερείς
    Μούγκα όλοι
    Καθένας μόνος του είναι υπεύθυνος για την ορθοδοξία και την πατρίδα, με την ακράδαντη ελπίδα ότι ο Θεός δεν θα προσβάλλει αντιθέτως τώρα θα δικαιώσει τα αίματα των μαρτύρων και των αγίων γι αυτά τα ιερά χώματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://theflagreport.com/τιμώρησαν-την-ευπ-επειδή-αποκάλυψε-το/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΜΙΝΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΔΥΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΕΣ ΑΠΛΗΣΤΕΣ ΚΟΜΠΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ // Με το ξεμπερδεμα λοιπον του βαρεμενου Αγιαταλαχ Ερντογαν, το βαθυ κρατος της Αμερικης θα στειλει επειγοντως στην Τουρκια τον αλον Αγιαταλαχ που φυλαγουν εκει περα για ωρα αναγκης, τον ΓΚΙΟΥΛΕΝ. Ειναι πιο υπουλο και πιο πουστικο Μογγολικο καθηκι // Το ερωτημα ειναι τι θα κανει το βαθυ στρατιωτικο κρατος της Τουρκιας. Θα εχει 24 ωρες χρονο να δρασει αστραπιαια, να συλαβει τον Γκιουλεν και να κηρυξει πολεμο εναντιον της αρωστης Ελαδας που την εχουν ολοι του κλωτσου και του μπατσου, λογω των ξευτελισμενων πολιτικων ερπετων και των ρουσφετολαγνων ραγιαδων που τους ψηφιζουν. Ειναι τοσο οργανωμενοι οι στρατηγοι σημερα? Αμφιβαλω. Ειναι δημοσιοι υπαληλοι, σαν τους δικους μας στρατηγους εδώ, που περιμενουν διαταγες από τα πολιτικα αποβρασματα. Θα γινει ένα μπερδεμα και κατά πασα πιθανοτητα θα τα βρουνε ο Γκιουλεν με τους στρατηγους. ΝΤΟΥ λοιπον εναντιον της ανικανης Ελαδας, για να παρουμε κανα κουβα πετρελαιο και ότι ηθελε προσκυψει // Στη συνεχεια: ερχετε καταργηση του Πατριαρχειου της Κωνσταντινουπολης, παραδοση του μισου Αιγαιου και της μισης εληνικης ΑΟΖ, ενώ οι Ευρωπαιοι φλουφληδες θα σκισουνε παλι καμια ντουζινα εμπριμε ζαρτιερες από τις τσιριδες // Αφου τα ροζ καθηκια του Συριζα εδωσαν την Μακεδονια και δεν τιμωρηθηκε κανενας (μαλιστα η εβραηκη Singular paraLogic τους εδωσε για δωρο 32%), κι εμεις θα δωσουμε το μισο Αιγαιο. Ποιος θα μας τιμωρηση? Κανενας. Μαλιστα οι Μασονοι θα μας δωσουν για εκλογικο δωρο 45% // Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΕΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ // Αλα τετοιοι ραγιαδες που ειμαστε, μονο μουσουλμανικα κτηνη μας πρεπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΘΥΜΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣ Η ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΥΠΜΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ.
      ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΛΙΓΟ ΥΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ.
      ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΡΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΣ ΦΑΣΗ.
      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΦΙΔΟΦΩΛΙΑΣ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.
      ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΕΦΑΛΗ ΗΓΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΦΡΟΥΛΑΙΝ, ΛΟΥΣΤΡΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
      111 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, H ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΗΣΥΧΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΙΔΑ. 2Q2Q + 2Q21.
      ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ DONALD TRUMP ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, NA ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  7. Αγαπητε Ηλια. Μην εισε και τοσο σιγουρος για την ασπονδη γιαγια πουτανα την Ρωσια, η οποια μας εχει ριξει τοσες φορες στο παρελθον. Ισως κανει κατι, μοναχα εάν κινδυνευουν ζωτικα της συμφεροντα και όχι από βαθυ ερωτα προς μια κοκαλιαρικη Θεουσα // Αυτή τη στιγμη η Ρωσια ειναι ο μοναδικος τροφοδοτης της Ευρωπης σε φυσικο αεριο (το εχει ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ). Δεν την συμφερει η Ελαδα να βγαλει φυσικο αεριο και να τροφοδοτησει την Ευρωπη. Για τον σκοπο αυτό θα κανει τα αδυνατα δυνατα για να μας βαλει σε φασαριες με την Τουρκια, ώστε να μην βγαλουμε φυσικο αεριο. Εάν σε καποια φαση δει ότι κανοντας επιθεση στην Τουρκια, θα παρει και το δικο μας φυσικο αεριο, τοτε θα το κανει, όπως βαζει τωρα τον Τουρκο να παρει το πετρελαιο και το φυσικο αεριο της Λιβυης, για να επωφεληθει η ιδια // Εκμεταλευεται το γεγονος ότι ο ΤΡΑΜΠακουλας δεν θελει να κανει κανεναν πολεμο και δεν θελει να σκοτωθει κανενας Αμερικανος φανταρος, ιδιως μεχρι τις Αμερικανικες εκλογες τον Νοεβριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητε ΔΕΠ, διαβαζω με προσοχη ολα τα σχολια σου και ολα σχεδον ηταν στο στοχο πλην αυτου περι "ασπονδη γιαγια πουτανα". Εχεις πεσει εξω τελειως.

    Κανεις το μεγαλο λαθος να συγχεης την Ρωσσια με την ΕΣΣΔ. Ο Λενιν δεν ηταν Ρωσσος αλλα καθαροαιμος Χαζαρος οπως και ο Κεμαλ. Επομενο ηταν να τον βοηθηση με οπλα εναντιον των Ελληνων και να του δωση την Ανατολικη Τουρκια(εδαφη της Τσαρικης Ρωσσιας) με την Συνθηκη του Κιουτσουκτεπε. Απο το 1917 μεχρι το 2000 δεν υπηρχε καμια Ρωσσια.

    Οσο αφορα στο αεριο ειναι ακριβως οπως η περιπτωση οταν βλεπουμε ενα φωτακι στο βαθος της συραγγος. Το φωτακι δεν ειναι illusion, ειναι η πραγματικοτης. ILLUSION ειναι η συραγγα.

    Ο ΗΛΙΑΣ ειναι spot-on στο σχολιο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή