«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Τιμώρησαν την ΕΥΠ, επειδή αποκάλυψε το κύκλωμα παιδεραστίας και διαφθοράς μέσα στο πολιτικό και δικαστικό σύστημα.

του Δημήτρη Τζώρα



Νύχτα πέρασε το νομοσχέδιο που μεταφέρει την αρμοδιότητα των κρυπτοεπικοινωνιών, από την ΕΥΠ στο ΓΕΕΘΑ, κόβοντας ουσιαστικά τον τομέα της κατασκοπείας σε δύο κομμάτια. Μόνο ως συνειδητή και εσκεμμένη πράξη, η υποβάθμιση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και η απαξίωσή της στα μάτια της κοινής γνώμης, μπορεί να θεωρηθεί, η απόφαση Μητσοτάκη.

Η απόφαση της κυβέρνησης, ήρθε αμέσως μετά τα σκάνδαλα παιδεραστίας και διαφθοράς που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ και έδειξαν στην Ελληνική κοινωνία, το τεράστιο μέγεθος της σήψης, που υπάρχει μέσα στο πολιτικό και δικαστικό σύστημα. Η ΕΥΠ, με την έρευνά της, άγγιξε τις πιο ευαίσθητες χορδές του συστήματος του Βερολίνου και του συστήματος Σόρος, μέσα στο ελληνικό πολιτικό και δικαστικό σύμπλεγμα. Θεωρούμε, ότι οι περιπτώσεις αυτές, που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ, είναι μόνο, η κορυφή της κορυφής του παγόβουνου, όσων συμβαίνουν μέσα στις ελληνικές ελίτ.

Είχαμε θέσει δημόσια πριν από λίγες ημέρες (διαβάστε εδώ), αυτά τα ερωτήματα, που δεν ήταν καθόλου ρητορικά.

Ρωτάμε λοιπόν, «πόσοι Έλληνες πολιτικοί, δικαστές και αξιωματούχοι, που εμπλέκονται σε υποθέσεις παιδεραστίας και σατανισμού, εκβιάστηκαν και εκβιάζονται από το Βερολίνο και το σύστημα Κλίντον – Ομπάμα, να υπογράψουν Μνημόνια και να επιβάλλουν lockdown; Πόσοι καναλάρχες, δημοσιογράφοι και εκδότες εκβιάζονται, για να παίζουν πάντα το παιχνίδι του Βερολίνου στην Ελλάδα; Πόσοι Ιεράρχες, είναι εκβιαζόμενοι για να κάνουν τα στραβά μάτια στον αποικισμό της χώρας από Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες»; Μην μας πουν, ότι μόνο το Βατικανό έχει πρόβλημα παιδοφιλίας. «Πόσοι και ποιοι είναι αυτοί, που κατέστρεψαν τη χώρα με τις οικονομικές επιλογές τους και την μετέτρεψαν σε επαρχία του Πακιστάν και του Αφγανιστάν»;

Η εσπευσμένη πολιτική κάλυψη που έτρεξε να παράσχει ο κύριος Γεωργιάδης, λέγοντας ότι η παιδεραστία είναι ιδιωτική υπόθεση, μετά τις αποκαλύψεις της ΕΥΠ για τη δράση του κυκλώματος παιδεραστίας στα πολιτικά κόμματα, μας κάνει να εικάζουμε ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης, ξέρει πολλά για την υπόθεση.

Ή λοιπόν, πιέζει για μη βρεθεί εκτός κυβέρνησης κατά τον ανασχηματισμό ή βγαίνει μπροστά για να προλειάνει το έδαφος για την κοινή γνώμη, για όσα πιθανότατα αποκαλυφθούν στο μέλλον. Ο Υπουργός Ανάπτυξης, δε θα έβγαινε, ως εμπροσθοφυλακή, να φάει τις πέτρες της κοινωνικής κατακραυγής, εάν δεν υπήρχε ο πολιτικός κίνδυνος, έμμεσης ή άμεσης εμπλοκής και συσχέτισης ονόματος νυν ή πρώην Πρωθυπουργού ή και των δύο, με όλα αυτά τα νοσηρά φαινόμενα, που διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα.

Έχουν φτάσει στα αυτιά μας σενάρια, που θέλουν την κυβέρνηση να σκοπεύει να εξοντώσει οικονομικά, κοινωνικά και βιολογικά, ανθρώπους του Τύπου, που την ενοχλούν ιδιαίτερα. Τα σενάρια αυτά, στα οποία προσδίδουμε ιδιαίτερη βαρύτητα, θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να πηγαίνει σε εκλογές πριν τις Αμερικανικές για να προκαταβάλει στην Ελλάδα καταστάσεις και να επιβάλλει στη χώρα μία υβριδικού τύπου Χούντα, που θα θέσει εκτός τοπίου, κάθε φωνή που ενοχλεί το Βερολίνο και το σύστημα Ομπάμα – Κλίντον.

Μετά τη διαφαινόμενη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, εάν αυτές λάβουν χώρα το φθινόπωρο, το σύστημα δε θα διαθέτει ουσιαστικά Αντιπολίτευση. Ήδη, ο Αλέξης Τσίπρας, είναι ένας χάρτινος, κατά δική του ομολογία, αρχηγός κόμματος. Όταν ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης λέει, ότι δεν μπορεί να κάνει τον παιδονόμο, μας λέει ουσιαστικά, ότι ούτε ελέγχει ούτε μπορεί να ελέγξει το κόμμα του, που είναι δέσμιο, εξωχώριων και εξωθεσμικών κέντρων πολιτικής επιρροής.

Με λίγα λόγια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει λυμένα τα χέρια να κάνει ό,τι θέλει στην Ελλάδα. Τιμώρησε το Γιώργο Τράγκα, τιμώρησε την ΕΥΠ και θα συνεχίσει ακάθεκτος με την συντριβή όλων όσων βρίσκονται απέναντί του.

Είναι η τελειωτική επίθεση του Βερολίνου και του συστήματος Κλίντον, πάνω στην Ελληνική κοινωνία. Κανένας δε θα πρέπει να νιώθει ασφαλής και ανέγγιχτος πλέον. Όσο ισχυρός και αν είναι ή νομίζει ότι είναι. Αυτό, είναι το μήνυμα που θέλουν να στείλουν στην κοινωνία και στους αντιπάλους τους, Μητσοτάκης και Σαμαράς.

Η Δημοκρατία, είναι στον αναπνευστήρα…


theflagreport.com

12 σχόλια:

  1. Τον Σαμαρά τί τον ανέφερε;..Μας μπέρδεψε. Υποτίθεται ότι σκάβει τον λάκο του Μητσοτάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν υπάρχει δημοκρατία
    για ποιόν αναπνευστήρα λέει;
    ληστεία με φόρους κι αν δεν τους πληρώσεις σου κλέβουν τον κόπο
    πώς ονομάζεται αυτό;
    να πάψει κάθε ασέλγεια πάνω στην λέξη δημοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το είδωλο της σακουλλαροπούλου, ruth ginsburg σατανική αριστερή μασόνα ήτις διέσωζε παιδοβιαστές και νομοθέτησε ηλικία συναίνεσης Βιασμού τα δώδεκα έτη νοσηλεύεται από την Τρίτη το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΩΩΩΩΠΑΑΑΑ !! ΠΑΡΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ.
      ΣΤΑΣΟΥ ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΣΧΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Φιλε Τζωρα, εχεις λυσαξει με το συστημα Ομπαμα-Κλιντον. Σοβαρα τωρα, πιστευεις ότι την Αμερικη δεν την κυβερνα το βαθυ ακρως εγκληματικο βαθυ συστημα των ψυχανωμαλων Αγγλο-Σαξωνων με την βοηθεια των Εβραηκων ερπετων Ροτσιλντ κλπ, αλα την κυβερνουν αυτοι οι δυο φλουφληδες? Ειπαμε να γραφουμε από καμια μαλιακια για να περνα η ωρα, αλα μη μας γινει και συνηθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ.ΟΛΟΙ.
    ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΘΩΚΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ,ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΑ ΜΜΕ,ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ.
    Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΤΟΥ.Ο ΚΟΥΛΗΣ,Ο "ΣΩΣΙΑΣ" ΚΟΥΛΗΣ ΜΩΡΕ;ΣΟΡΡΥ ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ 'ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ' ΑΛΛΑ Ο ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ..ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ "ΣΑΤΑΝΆΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΝ" ΚΟΥΛΗ....ΩΧ!ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ,ΤΙ ΑΛΛΟ Θ'ΑΚΟΥΣΩ;

    Η ΕΥΠ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΆΚΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ-ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ-ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΙΩΣ ΠΑΛΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ;
    ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ'ΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟ ΜΑΛΛΊ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ; ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑΚΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΘΥΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΔΕΜΕΝΟΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΌΤΗΤΑ.

    Ο ΚΟΡΕΎ ΓΚΟΥΝΤ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΘΡΕΦΟΥΝ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ,ΑΛΛΑ ΚΙ OI ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΟΤΗΤΑ ΝΑ ΘΡΕΨΟΥΝ.ΜΙΑ AI=ARTIFICIAL INTELLIGENCE ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ.

    ΜΑΤRIX? YES FOR SURE A REALITY BEYOND RECOGNITION....

    PITA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ https://youtu.be/z_2umCu8yWU
    Πράκτορας της CIA, αποκαλύπτει, ότι δίνανε παιδιά στην ΕΛΙΤ των καμπαλιστών.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,
    ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ; Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ; ΠΑΛΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕΝΑΡΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΙ ΕΔΩ, Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ.
    ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ;
    ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΡΘΡOΓΡΑΦΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΦΡΟΥΛΑΙΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΤΙ ΤΟ ΦΛΕΓΩΝ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ;
    ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ, ΓΝΩΡΙΖOYN ΟΤΙ Η ΕΥΠ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ; ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΑΡΡΙΓΝΥΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΤΟΥ;
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ Η ΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕΨΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ;
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ.
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΥΠ ΤΑ ΑΜΟΛΥΣΕ .....Η ,ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΣΤΟ ΤΖΟΚΕΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ;
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ...ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΒΡΩΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗ .
    ΥΠΗΡΧΕ ;
    ΥΠΗΡΧΕ .
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ,ΕΑΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ .....
    ΜΟΝΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ .
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ,ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΜΠΟΧΑΣ .
    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !
    GITMO.
    ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΕΕ ;
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ,ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ ....
    ΜΑΑΑΑΛΙΣΤΑΑΑΑ....
    ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΙΟΝ ....
    ΑΡΑΓΕ ...ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ; Η ΟΡΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ; Η ,Η ΑΟΡΑΤΗ ;
    Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ .Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ .
    ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΥΛΩΣΗ .
    ΤΩΡΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΑΤΑ .ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΗ ΒΡΩΜΑ !!!!
    Η ΕΥΠ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ....ΜΟΝΟ ;;;;;;
    ΚΥΤΤΑ ΝΑ ΔΗΣ ,ΑΥΤΗΝΑ ΠΟΥ ΑΠΗΓΑΓΕ ΤΗΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΚΡΙΝΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΕΓΓΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΙΣ ΤΟΥ FBI .....
    ΡΙΧΤΑ ΜΙΚΡΗ ......
    Ω ΡΕ ! ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΛΑΛΗΣΟΥΝ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ....
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ....ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΩ !
    ΕΙΣΑΙ Ο ,ΚΑΙ ΛΕΓΕΣΑΙ :ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΤΑ GITMO ....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. > Natacha Jaitt
    > She Was Scheduled To Testify Against Pope’s Friend – Now She’s Dead

    > Natasha Jaitt Discusses Pedophile Network
    > https://www.youtube.com/watch?v=6TgHxIdkZls&feature=youtu.be

    > An Explosive Allegation / Natasha Jaitt claimed that a close friend of Pope Francis, Gustavo Vera, has been involved in criminal activity, including human trafficking.
    > https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=obVfz8d9LdM&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην Αμερικη το Σωμα των Πεζοναυτων εχει αναλαβει τις εκκαθαρισεις και μετα επιτρεπουν στην Αστυνομια να κανη τις δεουσες ανακοινωσεις. Η διαδικασια αυτη ακολουθειται επακριβως και στην Ευρωπη. Ευρωπαικο παραδειγμα εδω

    https://twitter.com/QBlueSkyQ/status/1283522020370780160

    Τετοια τερατουργηματα δεν θα μπορουσε καμια Αστυνομια ενος κρατους να διαχειριστη διοτι ολες ειναι στο τσεπακι των κυβερνησεων.

    Στην Ελλαδα επομενο ηταν η αποστολη αυτη να περαση στα χερια του Στρατου ωστε να τονισθη η σοβαροτης και εκταση του εγκληματος του παιδοβιασμου, της βρωσης βρεφων κλπ, κλπ.

    Ολες οι πληροφοριες για ολους τουσ Καμπαλιστες ειναι καταγεγραμμενες στην Βαση Δεδομενων(Data Base) της υπηρεσιας αντικατασκοπειας του Αμερκανικου Στρατου, Αρχηγος της οποιας ηταν ο Στρτηγος Φλυν.

    Το κυμα εξαφανισεων/εξαερωσεων στην Ευρωπη και στην Ελλαδα μαζευει ενεργεια για να εξελιχθη σε τεραστιο τσουναμι. Τελαυταια εξαφανιση ο Βασιληας Χαρλαν της Νορβηγιας. Εδω καποια προβεβλημενα προσωπα, πρωτο τραπεζι πιστα της ελληνικης ΤουΒου, εχουμε να τα δουμε καμποσο καιρο. Τι συμβαινει; Ολοι μακροχρονιες διακοπες ανευ αποδοχων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή