«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

«Να ανασταλεί η λειτουργία των αμερικανικών βάσεων αν...»

Συνέντευξη του Αλέξανδρου Μαλλιά στον Γιώργο Φιντικάκη



Να ενημερώσουμε την Ουάσινγκτον στο ανώτατο επίπεδο, ότι αν η Τουρκία προχωρήσει σε επιθετική ενέργεια σε οποιοδήποτε σημείο της ελληνικής επικράτειας, τότε η ελληνική κυβέρνηση θα υποχρεωθεί να αναστείλει την λειτουργία όλων των αμερικανικών βάσεων στο ελληνικό έδαφος για όσο χρόνο εμείς κρίνουμε σκόπιμο. Την άποψη αυτή διατυπώνει μέσω του liberal.gr ο πρέσβης επί τιμή Αλέξανδρος Μαλλιάς μιλώντας για ένα πολύ ισχυρό διπλωματικό χαρτί που έχει στα χέρια της η Ελλάδα και που αν χρειαστεί θα πρέπει να το χρησιμοποιήσει.

Εξηγεί ότι πρέπει να γίνει αντιληπτό από την Ουάσινγκτον ότι σε μια τέτοια περίπτωση η ελληνική κυβέρνηση δεν θα διστάσει να προβεί σε μια κίνηση που θα υπονομεύσει ζωτικά συμφέροντα εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ στην περιοχή. “Δεν είναι δυνατόν να δέχεσαι επίθεση από ένα κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ και οι βάσεις στην Ελλάδα να λειτουργούν ως να μην συμβαίνει τίποτα”, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

- Τι διπλωματικά όπλα έχει η Ελλάδα απέναντι στην πρόσφατη επιθετική κίνηση της Τουρκίας ;

Η νέα επιθετική και όχι απλά προκλητική κίνηση της Τουρκίας ήταν αναμενόμενη εδώ και πολύ καιρό. Απλώς δεν είχαμε ακριβώς εντοπίσει το χρονικό σημείο στο οποίο θα εκδηλωθεί. Τα δήθεν επιχειρήματα τα οποία προβάλει η γείτονα χώρα, προκειμένου να καλύψει- υποτίθεται- την επιθετική και παράνομη ενέργεια της είναι γνωστά και αποτυπώνονται εδώ και καιρό, τόσο σε δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων, όσο και στην επίσημη ιστοσελίδα του τουρκικού υπ. Εξωτερικών.

Η Τουρκία θεωρεί ότι δεν πρόκειται για περιοχές που είναι εντός των ορίων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, ενώ αμφισβητεί εδώ και δεκαετίες ότι το Καστελόριζο είναι μέρος του αρχαιοπελαγικού νησιωτικού μας συμπλέγματος και ειδικότερα των Δωδεκανήσων. Αντιθέτως η Ελλάδα επικαλείται σταθερά το διεθνές δίκαιο καθώς και τις αρχές του ΟΗΕ και τις αρχές της καλής γειτονίας.
Η Τουρκία με την σταθερή κλιμάκωση των επιθετικών της ενεργειών υπονομεύει το ΝΑΤΟ και θέτει νάρκη - ίσως εσκεμμένα- στα θεμέλια της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας. Όταν η Τουρκία, μέλος του ΝΑΤΟ, επιτίθεται κατά της Ελλάδας, υπάρχει έστω και ένας που πιστεύει ότι εξακολουθεί να ισχύει το άρθρο 5 του Χάρτου της Συμμαχίας ;

- Τι προβλέπει το άρθρο αυτό;

Είναι το άρθρο της αυτόματης αλληλεγγύης σε περίπτωση που μια χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ υποστεί επίθεση από μια μη νατοϊκή χώρα. Εδώ όμως η επίθεση προέρχεται από χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ. Πέραν αυτού, ο καταστατικός χάρτης του ΝΑΤΟ αναφέρει σαφώς ότι τα κράτη μέλη της συμμαχίας δεσμεύονται από τις αρχές του χάρτου του ΟΗΕ. Συνεπώς παραβιάζοντας τον χάρτη του ΟΗΕ, η Τουρκία παραβιάζει και εκείνον του ΝΑΤΟ.


- Πως διαμορφώνεται πλέον ο συσχετισμός δυνάμεων στην περιοχή;

Η σημερινή Ελλάδα έδειξε ότι έχει κυβέρνηση με ισχυρή πολιτική βούληση, πολύ καλά οργανωμένες και αξιόμαχες ένοπλες δυνάμεις και ότι διαθέτει αποφασιστικότητα. Στον 'Εβρο έδειξε ότι είναι σε θέση όχι μόνο να αποκρούσει κάθε τουρκικό επιθετικό σχεδιασμό αλλά και στο τέλος να επικρατήσει.

Εκτιμώ επομένως ότι αν ο κ. Ερντογάν παίξει το τελευταίο αυτό χαρτί, δηλαδή πόλεμο κατά κράτους-μέλους του ΝΑΤΟ, τότε αυτό θα σημάνει ότι είναι ο στενότερος σύμμαχος της Μόσχας και επίσης θα σημάνει και το τέλος της βορειοατλαντικής συμμαχίας.

Σημειώστε εδώ ότι η Ελλάδα διαθέτει πολύ ισχυρά διπλωματικά χαρτιά τα οποία αν χρειαστεί θα τα χρησιμοποιήσει. Η δική μου εισήγηση προς την κυβέρνηση είναι να ενημερωθεί η Ουάσινγκτον στο ανώτατο επίπεδο – γιατί μόνο αυτό μετράει στην κλιμάκωση μιας κρίσης – ότι σε περίπτωση που δεχθούμε επιθετική πρόκληση από την Τουρκία, τότε θα ανασταλεί η λειτουργία όλων των αμερικανικών βάσεων στο ελληνικό έδαφος για όσο χρόνο εμείς θα κρίνουμε σκόπιμο. Και αυτό καθώς δεν είναι δυνατόν να δέχεσαι επίθεση από ένα κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ και οι βάσεις στην Ελλάδα να λειτουργούν ως να μην συμβαίνει τίποτα.

- Εννοείτε ότι πρέπει να καταδείξουμε ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα διακυβευτούν συμφέροντα εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, σωστά;

Ακριβώς. Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να ενημερώσουμε εμπιστευτικά και εγκαίρως την Ουάσινγκτον στο ανώτατο επίπεδο, ότι αν η Τουρκία προχωρήσει σε επιθετική ενέργεια σε οποιοδήποτε σημείο της ελληνικής επικράτειας, η ελληνική κυβέρνηση θα υποχρεωθεί για λόγους εθνικής αξιοπρέπειας και για όσο χρόνο απαιτηθεί, στην παραπάνω κίνηση. Σε μια κίνηση δηλαδή που εκ των πραγμάτων θα υπονομεύσει τα ζωτικά συμφέροντα εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ στην περιοχή.
Επίσης θα σας πω και κάτι ακόμη. Καμία ελληνική κυβέρνηση δεν θα δεχόταν και δεν θα δεχθεί να συζητήσει θέματα που αφορούν στην εδαφική ολοκλήρωση της Ελλάδας, άρα σε αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας σε συγκεκριμένα ελληνικά εδάφη και δεύτερον την κυριαρχία σε συγκεκριμένα νησιωτικά συμπλέγματα.


liberal.gr


14 σχόλια:

  1. εχει το γκα-γκα [κουλης] τ αρχιδια να κλεισει τις βασεις;;;;χαχαχαχα ας καγχασω....αυτος τωρα θα προσκυναει την ψυχανωμαλοπουτανα του βερολινου,οπως το αρχιδι ο σημιτης τον κλιντον.....τοτε γκριζαρισαν τα ιμια,τωρα θα γκριζαρουν το μισο αιγαιο....ντροπη μας ,αλλα τετοιοι που ειμαστε,τετοιους κηφηνες προδοτες αξιζουμε να μας κυβερνουν.....ΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΤΟ 5G ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΨΕ ΑΚΟΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ.
    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΝΟΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ? ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ? ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ? ΧΜΜΜΜΜ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ. ΘΑ ΦΑΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΣ.

    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΑΝΑΒΕΙ ???ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΧΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οταν μας φαει ο τουρκος το αιγαιο δεν θα έχει κανενα νοημα να σκισουμε ολους τους πολιτικους σε λωριδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΙΟΥΣ ΚΟΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ
    ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΙΨΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ .
    ΑΛΛΟ .ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ .
    ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΜΑΖΙ .
    ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΝΕΦΤΕ ΤΟ ,ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΗ ! ΟΤΙ ΤΟ DEEP STATE ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΩΝ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ .
    ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ .
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΧΙΜΑΙΡΑ .
    ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΗΣ ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ .
    ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΑΧΗ ΝΑ ΕΛΕΧΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ .
    ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ,ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΑΣ ΜΑΚΑΡΙΤΙΣΑΣ ΜΕΡΚΕΛ ΦΟΝ ΧΕΣΕΝ ΚΛΑΣΕΝ .
    ΑΛΛΟ Η ΤΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ .
    ΘΕΤΕ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ; ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ .ΔΕΝ ΘΕΤΕ ; ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΚΥΤΤΑΤΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΣΤΟΝ 25ο ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ 12ΝΗΣΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ!!

      Διαγραφή
    2. @ Ανώνυμον 26 Ιουλίου, 2020 14:54

      Μπορεί να έχετε δίκιο, αν κρίνω από αυτά που διάβασα εδώ:
      http://ellhnkaichaos2.blogspot.com/2020/07/12-25-25.html?m=1

      Διαγραφή
  6. ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
    Η ΝΔ να ψάξει για νέο αρχηγό. Πρός Νέα Ίμια και Χάγη τρέχει ο ΜίνιΚούλης.
    https://zcode-gr.blogspot.com/2020/07/blog-post_23.html

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΜΕΝΟΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί να βάλω.. του ψευτοκαθηγητή με τα μαϊμού πτυχία από την Ιαπωνία;;
      Δεν βλέπεις τις μαλακίες που γράφει;;..:

      "ΠΡΟΣΟΧΗ: To Oruc Reic μπορεί να ανιχνεύσει υποβρύχια σε μεγάλη απόσταση αν το θελήσει."

      Διαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ!!!ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ!!!ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ...ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ???/ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ LINKS ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....
    https://www.youtube.com/user/X22Report/-----videos/
    https://www.youtube.com/channel/UCtYWoR-C-oAceQse9Wam_fQ/videos--------
    https://www.youtube.com/channel/UCms9YTddWY5UKXD-4bezERw/videos........

    ΑΝΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για γέλια το ανωτέρω κείμενο.
    "Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση με ισχυρή πολιτική βούληση...."
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΡΕ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ;
    ΑΠΟ ΤΟ liberal.gr.......χαχαχαχαχαχα !
    Βρωμάει από τα δέκα χιλιόμετρα μακρυά.
    Βρε κακαχρονιασμενοι !
    ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΖΟΥΜΠΑΔΕΣ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΉ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ;
    ΡΕ !ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΥΤΩΝΩΝ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ !
    ΠΟΤΕ ΓΡΑΦΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ;
    ΕΠΙ ΤΣΥΡΙΖΑ Ή ΕΠΙ ΛΕΣΧΙΟ ΚΡΑΤΙΑΣ ;
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΣΟΥΤΣΟΥΔΕΣ !
    ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !
    ΚΟΥΦΑΛΕΣ !
    ΣΑΣ ΤΑ ΈΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ !
    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ,ΕΙΠΕ ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΝΤΙΦΑ ,ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.
    ΑΝΤΕ ,ΚΑΡΙΟΛΙΑ !
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΈΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλημερα απο την κατακαμμενη κορινθο.....εσεις ποτε θα χωνεψετε οτι ΕΙΜΑΣΤΕ μονοι μας, ανεκαθεν...πιστευετε οτι μπορει ευκολα να ξηλωθει η λερναια υδρα η το βαθυ η ρηχο παγκοσμιο κρατος;;;;;;...κρατειστε μικρο καλαθι....η μηπως να πιστεψουμε οτι ο κουλης ειναι σωσιας,κι οχι ο πραγματικος;;;....ολοι τους μια χαρα ειναι και φαρμακωνουν κατα τη συνηθεια τους.....ΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΟΥΛΑ ....ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΝΙΚΗΣΗΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ,ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ .
    ΕΙΔΑΛΛΑΩΣ ,ΠΡΟΠΟΝΕΙΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ .
    ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ .
    ΣΟΥΛΑ ....ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ .
    ΕΜΕΙΣ ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΡΕΑ .
    ΓΑΜΑΤΗ .ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΑΤΗ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή