«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ




Δεν λένε να αφήσουν τους Έλληνες να χαμογελάσει λίγο το χείλι τους..
Την υποχώρηση του τουρκικού στόλου, πήραν αμέσως εντολή, ακόμα και  γνωστά πατριωτικά σάιτ της ελλαδικής.. (του κ@λου πατριωτικά δηλαδή) ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ..!

Ενώ υπήρξε πραγματικά σταδιακή υποχώρηση, όπως διαβάσαμε και στον "Βετεράνο", εδώ. Κι ας ξεκίνησε το Oruc Reis για νότια της Μεγίστης, συνοδεία δύο τουρκικών φρεγατών. Τουρκικά πολεμικά πλοία είχαν αρχίσει να απομακρύνονται από τις τουρκικές ακτές και όντως ανακόπηκε η προέλασή τους υπό την απειλή της στόχευσής τους από ελληνικά υποβρύχια, καθώς και από πλοία του Πολεμικού μας Ναυτικού σε πλήρη ανάπτυξη να βρίσκονται εν πλω.

Οι παχουλοί τίτλοι που πήραν εντολή να βάλουν αμέσως τα "ελληνικά" σάιτ ήταν: "Διαψεύδεται η αποχώρηση του τουρκικού στόλου: Οι Τούρκοι παραμένουν νότια του Καστελόριζου", "ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΕΕΘΑ – ΦΗΜΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ" κ.ά. ξεφτιλισμένα.

Κι όλα αυτά για να μην ξεφτιλιστεί ο Ταγίπας στο εσωτερικό της Τουρκίας.

Και κανένας εντωμεταξύ δεν μάς μίλησε λεπτομερώς για την αορατότητα των ελληνικών υποβρυχίων Type-214, τα οποία οι Τούρκοι δεν γνώριζαν, ούτε και σήμερα που μιλάμε, που βρίσκονται! 

Ότι πολλές ημέρες τώρα προσπαθούν να τα εντοπίσουν, αλλά αυτά μετατράπηκαν σε «Sub Ghost»!

Ότι έστειλαν καμιά 40αρία αλιευτικά μέσα στο Αιγαίο.. γι αυτό το λόγο: Μπας και αυτά καταφέρουν με τα μη στρατιωτικού τύπου (άλλοι δηλαδή κωδικοί) σόναρ τους να εντοπίσουν τα υποβρύχιά μας πού βρίσκονται.

Κι όλα αυτά, μετά από πολλές προσπάθειες να τα εντοπίσουν σκανάροντας όλο το Αιγαίο, με CN-235 και ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα S-70 Sikorsky.


Μετά την τηλεόραση και τον ημερήσιο τύπο έχουν εδώ και καιρό αρχίσει να ξεπουλιούνται και οι περισσότερες γνωστές ιστοσελίδες εθνικών θεμάτων-ονόματα δεν λέμε..

Κρίμα.. Λίγοι και μόνοι μας και σε αυτό...


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


[Σημ. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, λέγοντας "σάιτ" δεν αναφερόμαστε σε ιστολόγια (μπλογκς), αλλά σε ιστοσελίδες μεγαλύτερης επισκεψιμότητας, συστημικές όπως αποδεικνύεται σιγά σιγά όλες.]

11 σχόλια:

  1. Λογικό είναι και ποσά θα ακούσουμε ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι εποχή που αναγκάζουν τον κοσμάκη να φοράει μάσκες, αλλά κάποιες άλλες πέφτουν...

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ22 Ιουλίου, 2020 23:11

      ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΓΟΡΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΤΟΡΠΙΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΡΩΝ ΤΟΡΠΙΛΛΩΝ.
      ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΠΛΑ, ΤΑ ΥΠΟΒΡΎΧΙΆ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΡΠΊΛΗΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΑΤΆ.
      ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΆ, ΤΑ P-3 Orion.
      ΧΘΕΣ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ !!!

      Διαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΣΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ, ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ; ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ,
    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ
    ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΡΕ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΝΤΟΝΜΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟ ΤΟΥ; TYXAIA ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (ΑΛΛΟΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΝΤΟΝΜΕΣ ΑΥΤΟΣ) ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ, ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
    Ως Ντονμέ (Dönme), επίσης Ντονμέχ ή αλλιώς Σαββατιανοί, ονομάζονταν κυρίως οι εξισλαμισμένοι Εβραίοι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
    ΠΑΡΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΤΟΥΡΚΕΨΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΒΑΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ.
    Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο στους Έλληνες Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το όνειρο του Οζάλ θα το κάνουν μασούρι και θα το βάλουν εκεί που ξέρουν όσοι τα σχεδιάζουν αυτά.
      Είμαστε πολύ κοντά στο να μαζέψει και η δρακουλο-οικογένεια τα μπογαλάκια της και να μάς αδειάσει τη γωνιά.

      Νά 'σαι καλά Ηλία μου!

      Διαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ,

    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΣΑΪΤ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΡΜΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ -ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ- ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ Η ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ 20 ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ. ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΥΣΗΜΑ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΥΠΕΘΕΣΕΣ ΟΣΑ ΥΠΕΘΕΣΕΣ, ΠΕΡΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ, ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

    Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ defencereview ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΜΠΙΣΤΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ, ΜΕ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ

    https://defencereview.gr/aigaio-statheri-i-taktiki-katastasi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ φίλε Punisher,

      όντως μπορεί να πέφτω κι έξω, αλλά καιρό τώρα αυτές οι ιστοσελίδες μού τη δίνουν με αυτή την τάση να κάνουν τους Έλληνες να νιώσουν μικροί.
      Κάτι ώρες όμως πρέπει να απέχουμε από την πλήρη εξακρίβωση του τί ακριβώς έγινε χθες.
      Φυσικά και θα παραδεχτώ ότι έκανα λάθος, μόλις το ερευνήσω λίγο περισσότερο μέχρι το απόγευμα.

      Καλό ξημέρωμα φίλε μου!

      Διαγραφή
  4. Αγαπητε φιλε ΗΛΙΑ, σωστοτατος φιλε περι Ντονμεδων. Κυτα να δης σατανικο σχεδιο εναντιον των Ελληνων. Ο χαζαροεβραιος Μπενζουελ εξτρατευει στη Ρωσσια για να βοηθηση δηθεν τους Λευκορωσσους εναντιον των μπολσεβικων. Ετσι περναει πασα στον χαζαροεβραιο Λενιν να βοηθηση τον ντονμε Κεμαλ να ξεπαστρεψει τους Ελληνες τηε Μικρας Ασιας.

    Στη δεκαετια του 30 ο Μπενζουελ προτεινει τον Κεμαλ για το βραβειο Ειρηνης!!!!
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...

    ΛΙΓΟΙ.ΜΑ ΚΑΛΟΙ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΙ Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ.ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΊΕΣ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ,ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΡΟΛΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΜΟΝΙΜΩΣ!


    ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ MED BEDS ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝΕ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "ΕLYSIUM".
    ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΕΛΙΤ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΧΡΗΣΙΝ ΑΥΤΩΝ.
    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ;ΑΙΜΟΠΟΤΗΣ ΚΑΙ Α.Ι. ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΝΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟΓΈΝΝΗΤΟ ΤΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ;!

    ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ SECRETREALTRUTH ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΑΡΘΡΟΝ ΠΟΥ...ΔΕΝΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ ΤΕΛΕΙΑ....ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ=ΜΕΓΊΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΠΈΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ....

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/07/blog-post_9483.html

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδω ο Κουλης δινει σκληρες μαχες εναντιον των εχθρων της Ελλαδος.

    https://twitter.com/RealJamesWoods/status/1286010352136642560

    ΑπάντησηΔιαγραφή