«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Κλιμάκια Συριακών Μυστικών Υπηρεσιών και στην Ελλάδα - Ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρη την Ευρώπη


Ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρη την Ευρώπη έχουν εξαπολύσει κλιμάκια των μυστικών υπηρεσιών της Συρίας προκειμένου να εντοπίσουν άτομα τα οποία διώκονται στην Συρία για ειδεχθή ποινικά εγκλήματα, τρομοκρατία καθώς και για εγκλήματα πολέμου.
Ειδικότερα, στελέχη των μυστικών υπηρεσιών της Συρίας έχουν ήδη παρεισφρήσει υπό κάλυψη σε καμπ και δομές μεταναστών και στην Ελλάδα με αποστολή την συλλογή πληροφοριών και τον εντοπισμό ατόμων τα οποία έχουν συμμετάσχει σε ένοπλες αντικαθεστωτικές οργανώσεις όπως o FSA και o FIA, μέλη τους τα οποία συνδέονται με τον ISIS, την Χαγιάτ Ταχρίρ Αλ Σαμ, την Αλ Νούσρα, κ.α., αλλά και άτομα με βαρύ ποινικό παρελθόν...



Πιό συγκεκριμένα σε ότι αφορά την Ελλάδα, αλλοδαπά άτομα τα οποία απολαμβάνουν άσυλο πρόσφυγα, διεκδικώντας μάλιστα καθοδηγητικό ρόλο στην κοινότητα των προσφύγων-μεταναστών, προειδοποιούν ανοιχτά ομοεθνείς τους καλώντας τους να προσέχουν για την παρουσία στελεχών ειδικών υπηρεσιών της Συρίας και στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι τα στελέχη αυτά διαχειρίζονται λίστες με ονόματα αντικαθεστωτικών της Συρίας σε όλη την Ευρώπη. Ενώ παροτρύνουν όσους φθάνουν στην Ελλάδα από την Τουρκία να μην αποκαλύπτουν στις Υπηρεσίες Ασύλου ότι ήταν μέλη του FSA ή άλλων οργανώσεων καθώς δεν θα πάρουν ποτέ άσυλο.
Όπως αποκαλύπτουν αξιωματούχοι στον χώρο της Ποινικής Δικαιοσύνης της Συρίας, οι Συριακές υπηρεσίες επικοινωνούν καθημερινά με την Ιντερπόλ ανταλλάσοντας πληροφορίες και στοιχεία για εγκληματίες και τρομοκράτες, ενώ τονίζουν και την συνεργασία τους με τις Ρωσικές υπηρεσίες.
Ταυτόχρονα, αντικαθεστωτικοί οι οποίοι έχουν μεταναστεύσει σε χώρες της Ευρώπης έχουν συστήσει πανευρωπαϊκό δίκτυο μέσω του οποίου ενημερώνουν αντίστοιχα τις δικές τους λίστες και δημοσιεύουν στοιχεία και πληροφορίες, έχοντας ουσιαστικά επικηρύξει, στελέχη των Συριακών ενόπλων δυνάμεων και υπηρεσιών τα οποία ήδη βρίσκονται σε ευρωπαϊκές χώρες.
Στην Ελλάδα άτομο το οποίο συλλέγει τέτοιο υλικό με πληροφορίες και εικόνες στελεχών ενόπλων δυνάμεων της Συρίας ή μελών της πολιτοφυλακής του Άσαντ καλώντας και άλλους να υποστηρίξουν την συλλογή τέτοιων πληροφοριών, έχει εντοπισθεί πρόσφατα σε καμπ μεταναστών. 
Τέλος, πληθαίνουν οι φωνές στην Ελλάδα οι οποίες αναφέρουν ότι η δημιουργία Συριακού προξενείου στην χώρα μας θα ενισχύσει σημαντικά τις Ελληνικές ειδικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις εντοπισμού “αχαρτογράφητων” τζιχαντιστών αλλά και επικίνδυνων κακοποιών με προσφυγικό μανδυά οι οποίοι μέσω Τουρκίας επιχειρούν να προσεγγίσουν χώρες της Ευρώπης. 


policereport.gr

3 σχόλια:

  1. Αυτό ήταν αναμενόμενο ,ότι θα τους κυνηγήσουν οι Σύριοι.
    Και όχι μόνο αυτοί.Μαζι και οι Αμερικάνοι και οι Ρώσοι.
    Πολλά σκατα από ΔΑΥΤΟΥΣ είναι ερπετά.
    Άλλοι μπορεί να είναι κλώνοι δολοφόνοι.
    Στην Συρία ,πέρασαν από αστροπυλες και ενσαρκωθηκαν ,πολλά ερπετοειδη.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αλήθεια αυτά αριστομαχε ότι κυκλοφορούν και στην χώρα μας τέτοια όντα; Και στις Ελληνικές πόλεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αριστόμαχε εκτός από τις φήμες για τα ερπετοειδή και τις αστροπύλες κυκλοφορούν και άλλες φήμες, ότι σχολιαστές με πομπώδη ψευδώνυμα εφαρμόζουν μία συγκεκριμένη συνταγή: υπεισέρχονται και αναμιγνύουν στις έντιμες δημοσιεύσεις καταγγελτικής ειδησεογραφίας ή αρθρογραφίας αυτές τις διαδόσεις που έχουν ως αποτέλεσμα την γελοιοποίηση όλης της δημοσίευσης και γενικότερα των ιδεολογικών θέσεων στις οποίες πρόσκειται.
    Αν υποθετικά ήσουν ειλικρινής, ακόμα και αν μας είχες έρθει από αστροπύλη από τον Σύριο, θα έπρεπε να ήσουν πολύ βλάκας για να μην καταλαβαίνεις αυτήν την αυτονόητη παρενέργεια των σχολίων σου. Ένας βλάκας ποτέ δεν είναι άριστος στην μάχη, ιδίως στην μάχη των πληροφοριών της σημερινής εποχής, εκτός κι αν κάνεις άριστα την δουλειά σου υπέρ αυτών που μάχεσαι.
    Διόδοτε αυτά θα έπρεπε να τα αντιλαμβάνεσαι. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε αστροπύλες και συναφείς θεωρίες, αλλά θα πρέπει να επιλέγει που πως και πότε θα μιλήσει γι αυτά, αλλιώς κάτι άλλο συμβαίνει. Άλλωστε ως γνωστόν, σε κάποια θέματα και σε κάποιες περιστάσεις όσοι γνωρίζουν δεν μιλάνε και όσοι μιλάνε δεν γνωρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή