«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ

του Angelo Karageorgos






Οι διαταγές των κατακτητών, όπως είχαμε πει, ήταν οι μάσκες να φοριούνται παντού και τα σουπερ μάρκετ ήταν απλά ο προάγγελος μιας προδιαγεγραμμένης εξέλιξης. 
Μιας εξέλιξης που περιορίζει όχι απλά την ελευθερία των ανθρώπων αλλά μέχρι και την ίδια την αναπνοή μας διαρκώς, δίνοντας ένα δείγμα του πόσο μακριά είναι ικανοί να φτάσουν για να υλοποιήσουν την άκρατη εξουσιομανία τους. 
Επίσης μας δείχνουν ότι θα εντείνουν τον πόλεμο εναντίον των αντιφρονούντων με τη χρήση λογής λογής πλήρως ελεγχόμενων τηλεοπτικών παπαγαλακιών τα οποία θα μας προσδίδουν κάθε είδους αρνητική ταμπέλα ακόμα και ψυχασθένεια. 
Παρ’όλ’αυτά θαυμάσαμε τον Ιερομόναχο Ιγνάτιο που σε αυτούς που έχουν μάτια να δουν έδειξε ξεκάθαρα το πώς είναι να υπηρετείς το Φως και την Αλήθεια. 
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. O διαμοιρασμός δεν είναι απαραίτητο να γίνει δημόσια. Μπορείς να το μοιραστείς και μέσω μηνυμάτων και email με όσους έχουν καταλάβει ή έχουν δείξει ότι υπάρχει ελπίδα να καταλάβουν. Επειδή δεν ξέρουμε για πόσο καιρό θα μας επιτρέπουν να τα λέμε από εδώ ανεβάζω τα βίντεο επίσης εδώ (κυρίως στο πρώτο γιατί το δεύτερο έχει μερικές φορές προβληματάκια στο upload) : Στα παρακάτω μπορείς και να πηγαίνεις όταν δεις ότι μου έχουν κατεβάσει κάποιο βιντεο στο youtube Κανάλι Lbry: https://lbry.tv/@AngeloKar:6 
Κανάλι Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/an... 
Επίσης θα ενημερώνω για ό,τι βγάζω και στο προφίλ στο facebook https://www.facebook.com/angelo.karag... 
Για επικοινωνία: allareone19@gmail.com 
 Όλα τα links είναι κι εδώ.
https://docs.google.com/document/d/1p... Χρήση μάσκας σχεδόν παντού από αύριο – Όλη η λίστα με τους χώρους που θα είναι υποχρεωτική https://www.newsit.gr/ellada/xrisi-ma... Ιερέας στην Εορδαία: "Πληρώθηκαν για να πουν οτι έχασαν συγγενείς απο κορονοϊό"https://www.news247.gr/koinonia/ierea... Όσα ακούστηκαν από τον πατέρα Ιγνάτιο στην ΕΡ https://youtu.be/GM1sH9QOSxw Καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού: Μάσκες παντού εκτός από το κολύμπι https://www.enallaktikos.gr/Article/5... Επιδημιολόγος Λινού: Λάθος η χρήση πλαστικής μάσκας | 21/07/2020 | ΕΡΤ https://youtu.be/EPlOXl8C3bk Αθηνά Λινού: Θα ήθελα μάσκα παντού εκτός από το…κολύμπι - Τώρα ό,τι συμβαίνει 18/7/2020 | OPEN TV https://youtu.be/qsJ_B4vWma0 Ανοιχτά σχολεία με υποχρεωτική μάσκα ζητάει η Αναστασία Κοτανίδου https://www.ieidiseis.gr/eidiseis/yge... Σύψας: «Συμβολική» η υποχρεωτική χρήση της μάσκας στα σούπερ μάρκετ https://igata.gr/2020/07/23/%CF%83%CF... Σύψας στο MEGA: Εάν χρειαστεί θα ληφθεί οποιοδήποτε περιοριστικό μέτρο https://www.megatv.com/megagegonota/a... Anti Covid Entrance? Μετά τι;Chip Only Entrance?Συνωμοσιολογία ή όχι; - Bill Colin - singer https://youtu.be/Hyhm64UWXJs ANTI COVID ENTRANCE ΑΠΌ ΤΗΝ KK PRODUCTIONS https://www.facebook.com/kkproduction... COVIBOOK: Κατεβάστε στα ελληνικά το παιδικό βιβλίο που μιλάει για τον κορονοϊό! https://www.ethnos.gr/open-life/94681... Psychopathic traits linked to non-compliance with social distancing guidelines amid the coronavirus pandemic https://www.psypost.org/2020/06/psych... Σε 53.619 ανήλθαν οι θάνατοι στη χώρα τις πρώτες 21 εβδομάδες φέτος https://www.zougla.gr/greece/article/... Δρ Φάουτσι: Ζούμε τον χειρότερο εφιάλτη μας! Ο κορονοϊός δεν θα εξαφανιστεί σαν τον SARS https://www.newsit.gr/kosmos/dr-faout... WE WON'T SHOP YOU Sainsbury’s and Asda WON’T enforce face mask rules as shops say they don’t want to ‘police customers’ https://www.thesun.co.uk/news/1220954... The supermarkets set to challenge customers not wearing face masks from Friday - and the ones which won't https://www.birminghammail.co.uk/what... Ομόνοια https://twitter.com/geoklf1/status/12...

22 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά μήπως ξαναεριξαν τα ΑΤΤΙΚΑ νέα της Σουφλη;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γκουγκλ μού γραφει "Αποτυχία ασφαλούς σύνδεσης". Εσάς;

      Διαγραφή
    2. Μάλλον τα ξαναέριξαν...
      Προχθές βράδυ προσπαθούσα να μπω και δεν μπορούσα.
      Ως δια θαύματος αργά την νύχτα μπόρεσα.
      Χθες βράδυ πάλι τα ίδια μέχρι και τώρα, είναι αδύνατον να μπω.
      Πρέπει να φοβούνται τα αττικάνεα..,
      Αλλά έχουμε δικτατορία...
      Ότι σ αυτό το αδύναμο νοθο σκατό, του άρεσε να γινει αδίστακτος δικτάτορας... ποιος θα το πίστευε?
      Αλλά αυτό έχει να κάνει με τα παιδικά του χρόνια... Τον εκρυβαν... τον νοθο..., να μην μαθευτεί. Δεν ήξερε ποια είναι η μάνα ,η γιαγιά, η αδελφή, ο παππους, ο αδελφός, ο μπαμπάς ....
      Πρέπει να έχει μίσος και κακία μέσα του... Κάτι το λογικό. Πολλά τα τραύματα του που πληρώνουμε εμείς...

      Διαγραφή
  2. Η ΜΑΣΚΑ ΩΣ ΦΙΜΩΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΧΑΖΩΝ // ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ, ορε κατσαπλιαδες και πολιτικα ερπετα της πουτανας της δημοκρατιας // ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΛΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ // Εχετε ξεσκισει την Ελαδα και τους Εληνες. Εχετε ξεσκισει την Εληνικη νεολαια και την στειλατε στα περατα της Γης, να ζητιανευει για ένα μεροκαματο // Μας εχετε ΣΑΝ ΨΟΦΙΑ ΣΚΥΛΙΑ, χοιροτερα απότι μας ειχανε οι Τουρκοι, με την μια απειλη πανω στην αλη, ώστε να μην μπορουμε να σηκωσουμε κεφαλι // Ο κοσμος φοβαται και δεν αντιδρα. Τον εχετε κανει νεκροζωντανο φυτο. Του εχετε ξεσκισει κάθε ανθρωπινο και δημοκρατικο δικαιωμα. Δεν εχει πλεον την δυναμη και το κουραγιο να υπερασπιστει την ατομικη του ελευθερια // ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ώστε να μην μπορει να αντιδρασει // ΦΙΜΩΤΡΟ ώστε να μην μπορει ουτε να μιλησει, ουτε να παρει αναπνοη // ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ // ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΒΟΘΡΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΩΝ ΦΡΙΚΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΗΛIΘΙΩΝ ΑΙΜΟΒΟΡΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ // Δυστυχως δεν εχουν απομεινει θαραλεοι Εληνες να βγουν μπροστα και να τους γαμησουν το ταμτιριρι. Και αυτό ειναι το χοιροτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ.
    ΠΈΤΥΧΕ ΕΝ ΜΈΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΘΈΜΑ ΤΟΥ LOCKDOWN.
    ΤΩΡΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΌΝΕΡΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.
    ΥΠΟΤΑΓΉ.
    ΕΙΠΑΜΕ :ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΕΤΣΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ :
    Η ΧΙΜΑΙΡΑ ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΗ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ LOCK DOWNS.
    Ποια είναι η ΧΙΜΑΙΡΑ ;
    Είναι το σύνολο των αιθέριων σκοτεινών αρχόντων που εξουσίαζαν τον πλανήτη για χιλιάδες γήινα χρόνια.
    Γράφω ,εξουσίαζαν ,γιατί ,μένουν κάποιες δυνάμεις τους ακόμα ,που αντιστέκονται.
    Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΏΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ Β.ΙΤΑΛΙΑ.
    (ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ,ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ,ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ).
    Η ΚΑΤΆΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΉΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΗΔΗ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΎ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΤΩΝ ΠΕΜΠΤΟΔΙΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ,ΕΚΤΟΣ ΓΗΣ ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.
    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ :
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΆΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.
    ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ,ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΦΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΛΗΞΕΩΣ ΚΑΙ ΌΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΣ.
    Ο ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΆΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ,ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ,ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΜΕΡΙΚΗ ,Η ΤΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ,Η ΓΑΛΛΙΑ ,ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ,Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ,Η ΑΓΓΛΙΑ ,Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ,Η ΚΙΝΑ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ,ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ,ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
    ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΤΡΆΠΗ ΣΑΝ.
    ΑΥΤΌ ,ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΡΡΟΗ.
    ΤΡΟΜΟΣ ,ΦΟΒΟΣ , ΥΠΟΤΑΓΉ ,ΥΠΑΚΟΗ ,ΑΠΟΓΝΩΣΗ ,ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ,ΔΥΣΤΥΧΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ.
    ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ :
    ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΤΥΠΗΣΗ ,ΕΔΩ ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ.
    ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ;ΦΡΟΝΤΙΖΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΗΣ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΚΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΌΚΡΟΥΣΗΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ.
    ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥΣ.
    ΕΣΕΙΣ ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΠΛΑΣΤΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ,ΠΛΑΣΤΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ,ΠΛΑΣΤΑ ΨΕΥΤΟ ΤΕΣΤ.
    ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ.
    ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΥΟΝΤΑΙ.
    ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ,ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΠΤΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ,ΨΕΥΔΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
    ΟΙ ΓΙΟΙ Ή ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ :
    ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ;
    ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ 2.000 €,ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΗΔΕΙΑΣ.
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ;
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΎΣΕΙΣ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BUDGET.
    ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΧΡΕΩΘΗΚΕ ; ΕΜΕΙΣ.
    ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ,ΟΣΩΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.
    ΤΟ 5G ,ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΊΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απορίες:

      1) Το "νέο φωτεινό οικονομικό μοντέλο" θα είναι αχρήματο/ψηφιακό;

      2) Τελικά ο κορονοϊός/λοκντάουν ήταν εγχείρημα της "χίμαιρας" ή των αντιπάλων της;

      Διοτι, εδώ και 6-7 χρόνια, κυκλοφορεί -από τα ίδια ακριβώς πρακτορεία "τσάνελινγκ" που πρωτομίλησαν για "χίμαιρα" και εξωκοσμική/εξωδιαστατική επέμβαση των "θετικών"- το σενάριο επιβολής παγκόσμιου στρατιωτικού νόμου και εγκλεισμού των πολιτών, "για να γίνουν οι συλλήψεις", με συνεχείς προειδοποιήσεις: "όταν έρθει εκείνη η ώρα, καθήστε ήσυχοι στα σπίτια σας, για να μην κινδυνεύσετε".

      Οπότε, είτε οι "καλοί" το στήσανε και το διαφήμιζαν από χρόνια για να συνηθίζουμε στην ιδέα, είτε οι "κακοι" το στήσανε στα μουλωχτά και οι "καλοί" επωφελήθηκαν την τελευταία στιγμή και το χρησιμοποίησαν προς όφελός τους. Είτε το ένα, είτε το άλλο. Και τα δυο δεν γίνονται.
      (εκτός αν... τό'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυό το πρόσωπο)

      μνκ

      Διαγραφή
  5. Συνεχίζω :
    ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ.
    ΕΚΕΙ ,ΘΑ ΣΕ ΜΟΥΡΛΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ.
    ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΧΕΙΣ...ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ,ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ... ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ.
    ΕΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ,ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ.
    Ή ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΑΤΑΟΥΛΗΔΕΣ.
    ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΎ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ :
    ΒΑΛΕ ΜΑΣΚΑ ,ΒΓΑΛΕ ΜΆΣΚΑ.
    ΠΟΥ ΠΑΣ ;
    ΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ. ΒΓΑΊΝΕΙΣ ΕΞΩ ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
    ΓΙΑΤΙ ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΟΥΡΛΑΝΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ,ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΛΗ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
    ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ ,ΔΙΑΜΑΧΕΣ ,ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ,ΑΝΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ , ΥΠΟΤΑΓΉ.
    ΚΑΙ ;
    ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ !
    ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ;
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΘΑ ΕΛΘΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ.....ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΤΑ.
    ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ !
    ΣΕ ΕΣΑΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ.
    ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΑ.
    ΑΥΤΑ ,ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ .ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ PAYROLL ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΌΜΑ ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΦΙΜΩΣΟΥΝ .
    ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ,ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΎΧΟΥΝ.
    ΜΕΤΑ....ΤΟΝ ΚΛΑΝΕΙΣ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙΣ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ.
    ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΤΣΙ !
    ΠΑΙΞΤΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ !ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΤΑ.
    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ.
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ....ΟΜΩΣ...ΟΧΙ.ΔΙΠΛΟ ΟΧΙ.
    ΝΑ ΘΥΜΑΣΘΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ,ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΑΜΗΣΑΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ.
    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ,ΤΟ CITY OF LONDON :ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΑΝ.
    ΤΟ ΤΡΙΤΟ :ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ D.C.
    ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΤΩ .ΤΟΥΣ ΕΛΟΙΩΣΑΝ ΤΑ ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ ΦΟΝΟΥΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ,ΤΟΥ GEORGE FLOYNT.
    ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ,ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ,ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ.
    94 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΤΙ ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ;
    ΔΕΝ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΎΝ.
    ΚΑΙ ;
    ΝΑΙ.ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ .
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ.
    ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ.
    ΤΗΝ ΙΕΡΉ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
    ΕΔΩ !ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΗ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ !
    ΤΟ ΤΡΑΒΟΎΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.
    ΜΙΑΝΑΝ ,ΜΟΛΥΝΑΝ ,ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ ,ΒΙΑΣΑΝ ,ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΙΟΥ ΝΟΜΟΥ.
    ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ.
    ΚΑΙ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ;
    ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ;ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΛΕΥ ;
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ :
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ.
    ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
    ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΝΑΝ ΑΙΜΑ ,ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΒΙΑΖΑΝ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ,ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ,ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΤΩΡΑ ,ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ;
    ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ,ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ;
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΤΣΟΛΙΆ ,ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !
    ΘΑΝΑΣΑΚΗΗΗΗΗΗ !
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΟΟΟ !
    ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ;
    ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ !
    ΚΑΙ ΤΣΑΑΑΑΦΦΦΦ ,ΜΙΑ Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ,ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΓΔΟΝΤΑ ΚΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΗ ΝΑ ΑΚΟΥΗ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΑΝΑΣΑΚΗΔΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ.
    ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΟΞΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΗ Η ΧΑΧΑΝΟ ΣΥΜΜΟΡΊΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ.
    ΘΑΝΑΣΑΚΙΑΑΑΑΑΑ.....!!!!!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και όπως αντιλαμβάνεστε ειχαμε :
    ΔΥΟ ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ,ΠΕΝΤΕ ΘΑΝΑΤΟΙ.
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ :ΕΚΑΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ,ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΟ .ΜΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.
    ΜΜΜΜΜ...
    ΡΕ !ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ;
    ΠΟΙΟΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ ;
    ΤΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΤΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΉΡΙ ,Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
    ΕΔΩ .... ΕΔΏ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΔΕΊΤΕ ,ΟΤΙ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ή ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ ΕΧΘΡΟ(ΒΛΕΠΕ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ )ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΑΑΦ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΥΦΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΠΑΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΥΠΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ,ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΧΑΛΙ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ;
    ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΗ.
    ΕΣΥ ;ΑΚΟΛΟΥΘΑ !
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΜΑΞΑ ;
    ΝΑ ΘΥΜΑΣΘΕ :
    ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΓΉΙΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΏΣΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.
    ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΤΡΩΓΛΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΜΕΤΡΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΌ ΧΑΖΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ;
    ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ;
    ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ;
    ΣΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΒΒΩΝΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΆΣΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ;
    ΔΩΣΕ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΝΥΣΤΙΚΕΣ.ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΣΕΙΣ ,ΕΚΕΙ ΑΝΉΚΕΤΕ ;
    ΠΑΙΖΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΊΑ ΑΚΟΜΑ.
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ.ΣΕ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ;
    ΠΑΙΞΕ,ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΟΥΦΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ. ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αριστόμαχε μαζί σου αλλά... πες τι θα κάνουμε από Σεπτέμβρη που θα υποχρεώσουν τα παιδάκια μας να φοράν μάσκες με όλα τα βλαβερά επακόλουθα αλλιώς δεν θα τα δέχονται στα σχολεία... ή ο εμβολιασμός τους που είναι ότι χειρότερο εννοείται ότι υποστηρίζουμε και ακολουθούμε τον κ. Αντωνιάδη σε όλα αλλά ως πότε αυτή η τρομοκρατία... έχουμε και τους ζαβούς που ακόμα και τώρα δεν καταλαβαίνουν ντιπ τι γίνεται... ως πότε ωρέ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντέχετε ;
      Στα παιδιά ,δεν θα βάλετε μάσκες επ'ουδενι.ΘΑ ΠΝΙΓΟΎΝ.
      ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ.
      ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ;
      ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΠΟΥΝΙΈΣ.
      ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ.
      ΟΣΟ ΔΥΝΑΜΙΚΩΤΕΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ,ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΩΤΕΡΑ ΘΑ ΕΛΘΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.
      ΣΥΝΤΟΜΑ.ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
      ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ;
      ΑΠΛΑ.
      ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗ ΒΑΝΑΥΣΑ Η ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ.
      ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΘΈΛΟΥΝ ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΙ.
      ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.
      ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΗ ΜΟΎΡΗ ,ΝΑ ΞΕΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΗ ΚΑΣΤΑΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
      ΝΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΑΖΑΡΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ.
      ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ,ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ.
      ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΘΕ !
      ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΚΈΤΟ ΠΙΑ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΛΘΗ Η ΠΡΟΣΗΚΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.
      ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ,ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ.
      ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ,ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΆΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ.
      ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
      ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΠΌΤΑΞΗ ΜΑΣ.
      ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΜΕ.
      ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
      ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ,ΕΑΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑΤΕ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΗ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ.
      ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ;
      ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ.
      ΓΡΑΦΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ.
      ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ.
      ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΤΕΝΤΩΣΑΝ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ.
      Ε,ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΆΣΟΥΜΕ.
      ΑΡΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
      ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΒΡΕΜΕΝΟΙ.
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ.
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ


      Διαγραφή
    2. Αριστόμαχε,

      Είναι δυο λεξούλες που έπρεπε να τις φτιασιδώσεις με παπάκια κλπ.
      Μην ξαναγίνει.

      Διαγραφή
  10. Κούλη!!!
    Όχι στα βαθιά παιδί μου!!

    Έχει τσούχτρες!!!

    Ναι..μαμα !!!

    Έρε γλεντια που θα έχουμε!!
    Πω!!πω!!!

    Κουλη!!!φορα τα μπρατσακια σου..
    Θα πνιγεις!!!

    Και μασκα!!!
    Οχι για ψαροτούφεκο..
    Απ' την άλλη!!

    Για τον μαλακοκορονοΐο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελεσίγραφο κυβέρνησης σε ιδιοκτήτες γης για επέκταση Μόριας: Ή μας δίνετε τα κτήματά σας κοψοχρονιά ή τα επιτάσσουμε

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/901033_telesigrafo-kyvernisis-se-idioktites-gis-gia-epektasi-morias-i

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ :
      ΕΠΙΤΑΧΤΕ ΤΑ.
      ΟΛΑ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ.
      ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
      ΒΕΒΑΙΩΤΑΤΟΙ !!!

      Διαγραφή
  12. Ανόητοι ή και βαλτοί απο το αθλιο ξενοκίνητο σύστημα των 300 +1 διαδίδουν τάχα μου οτι οι δολοφονικές μάσκες-φίμωτρα μας.. “προφυλάσσουν” απο τον ανύπαρκτο κοροϊδοϊό του Μπιλ Γκεητς.

    1.- Οι μάσκες Δεν προφυλάσσουν απο κανέναν “ιό” (ανύπαρκτους κιόλας).
    Πληθώρα ιατρικών μελετών (πραγματικών κ όχι τσαρλατάνων που τους μπουκώνουν μύρια €€€ οι φαρμακοβιομηχανιες του Γκεητς για να τρομοκρατούν τους αφελείς) αλλά ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ και στα κουτιά τους.

    2.- Οι χειρουργοί τις φοράνε, όχι για να προστατευθούν απο τους ασθενείς αλλά για να Προστατεύσουν αυτοί τους “ανοιχτούς” απο την εγχείρηση ασθενείς απο εκκρίμματα τους (π.χ. σάλια κλπ.)

    3.- Οι μάσκες-φίμωτρα προξενούν Καταστροφικές για την ΥΓΕΊΑ ασθένειες όπως την ΥΠΕΡΚΑΠΝΙΑ (ρωτήστε τους γιατρούς σας που το βουλώνουν, συνεργώντας στο Έγκλημα για να μην χάσουν τα προνόμια κ μπείτε στο διαδίκτυο να δείτε γιατί πρόκειται) που σαπίζει τα πνευμόνια αλλά και το αίμα απο την επανεισπνοή του διοξειδίου του άνθρακα που αποβάλει ο ίδιος ο οργανισμός μας. Μιλάμε πολυ διαστροφή η Ανθελληνική Σταλινική συμμορία 300 +1

    4.- Μας δουλεύουν ασύστολα με τα δήθεν “κρούσματα” δλδ. Ούτε φτάρνισμα!..
    Οι ίδιοι οι Απατεώνες δίνουν “ορισμό” που ξεσκεπάζει την ΑΠΑΤΗ.. “κρούσμα” είσαι εσύ που μίλησες με κάποιον που αυτός ο κάποιος μίλησε με κάποιον άλλον που.. υποπτευόμαστε(!!!) ότι έχει κοροϊδοϊό!!! Δείτε στον ιστότοπο Εοδδυ. γρ

    5.- Εαν δεν ΑΝΤΙΔΡΆΣΟΥΜΕ θα μας ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ

    6.-Μόνον ο Νίκος Αντωνιάδης ο Έγκριτος Δικηγόρος, μακριά απο άθλιους τσομπαναραίους, Αντιστέκεται στην Σταλινική Χούντα των 300 +1...οι άλλοι δεκάδες χιλιάδες δικηγόροι ..σφυρίζουν αδιάφορα..όπως και ΟΛΑ τα άθλια αποκόμματα είτε νΥνο-βοελυτικά είτε έξω-κΥνο-βολευτικά, ενώ γνωρίζουν ότι ο (ανύπαρκτος) κοροϊδοϊός είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ , ότι το "τεστ" PCR (αυτό που βγάζει 5 αρνητικά και έαν..θετικό!!!) ΔΕΝ διαγιγνώσκει όχι μόνον τον ανύπαρκτο κοροϊδοϊό αλλά ΚΑΝΕΝΑΝ "ιό"...ΒΓΑΖΟΥΝ τον ΣΚΑΣΜΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικά όλοι οι γιατροί θα είναι άρρωστοι σε λίγο καιρό όταν επί ώρες είναι με μάσκα και γάντια στα ιατρεία
      Για τα νοσοκομεία δεν γνωρίζω, τί θα γίνει όταν αρχίσουν οι συνήθεις ιώσεις και λοιμώξεις του φθινοπώρου
      Ολες θα είναι κωρονοιός;

      Διαγραφή
  13. EXOYN ΡΙΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΑ`Ι`Τ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΣΟΥΦΛΗ
    attikanea.info


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. https://www.youtube.com/watch?v=_I4L_2G6At8&feature=emb_title


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
    ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΦΙΜΩΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

    1ον. ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΕΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ-ΦΙΜΩΤΡΟ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΦΙΜΩΤΡΟ ΟΠΩΣ ΦΟΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΜΕ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ,
    ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ.
    Η ΜΑΣΚΑ - ΦΙΜΩΤΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΠΟΥΡΓΚΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΒΟΘΡΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

    2ον. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΣΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ, ΜΕ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΕΣ,
    ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΦΤΗΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΡΙΣΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.

    3ον. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ-ΦΙΜΩΤΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    4ον. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ, Ο ΑΛΗΤΗΣ, Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΧΙΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΜΑΦΙΑ, ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΦΙΜΩΤΡΑ ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ @@MHMENOI ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ENAN ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟ, ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΥΡΩΣΤΟ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή