«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

ΞΑΝΑ ΈΡΙΞΑΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΣΟΥΦΛΗ, 'ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ'!


Η κα Σουφλή μάς ενημέρωσε ότι χακάρισαν αυτή τη φορά το μπλογκ και το έριξαν. Ικανή τεχνική ομάδα είναι στο πλευρό της και ελπίζει πολύ σύντομα να βρει λύση στο πρόβλημα. Στέλνει την αγάπη της σε όσους την αγάπησαν και την εμπιστεύτηκαν, και θα μάς ενημερώσει σύντομα για ό,τι καινούριο.







21 σχόλια:

  1. Την περιμένουμε να ανοίξει και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εμείς την αγαπαμε την Καλλιόπη μας.


    Ψ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελεος παλι!
    Αναμένουμε με ανυπομονησία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουράγιο κ. Σουφλή. Είμαστε όλοι μαζί σας στον αγώνα τον καλό. Λύσσαξαν τα σκυλιά, μα μόνο γαυγίζουν μπροστά στους λεοντόκαρδους πατριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΠΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προχθες γιορτασαν το θεατρο του παραλογου και χωρις μασκα,[γιορτη της δημοκρατιας] στο προεδρικο μεγαρο....αληθεια ποια δημοκρατια;;;; σ αυτην που οποιος θελει σηκωνει ενα οπλο και πυροβολει;;;;;σ αυτην που ριχνει οποια σελιδα δεν τους αρεσει,σαν της ποπης,επειδη τους τα χωνει;;;;ας μην αρχισω ν απαριθμω περιπτωσεις '''δημοκρατιας'''γιατι θα ξημερωσουμε....φιλεναδα κρατα γερα και μην κολωνεις..ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑς ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑς ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ....ΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβολική η λύσσα των μιασματων. Το περιμέναμε. Άρα η κα Σουφλη κάνει άριστο αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός. Επιβεβαιώσαν για ακομη μια φορά την Αξία της.
      Άξια!

      Διαγραφή
  8. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΜΠΩ... ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΛΕΜΕ.ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΠΟΠΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά το καταλαβα.Πραγματι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο μπλογκ της.Εχει γίνει σουβλί στα μάτια κάποιων,για να μην πούμε που αλλού τους σουβλίζει όπως φαίνεται,που δεν αντέχουν ούτε κάν την αντίθετη άποψη,πόσο μάλλον την κριτική της.
    Το ότι της κάνουν τέτοιο άσχημο πόλεμο,επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά οτι τους ρίχνει στη μούρη αλήθειες.Αλλιως δεν εξηγείται.
    Καλή επιστροφή εύχομαι και καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παμε δυναμικα. ΟΧΙ στα εμβολια ζομπι.ΟΧΙ στις κονομες των τσιορδεων κ των γκαιτς με πειραματιζωα ζομπι ολους εμας. ΝΑΙ στο ξεβρωμισμα της χωρας απο τους προδότες. ΟΧΙ στους λαθρο. ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την ξαναγονατησαν. Θα ξανασηκωθεί. Τάσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρίν μπῶ στό δικό σου,Κώστα,πάτησα τῆς Πόπης καί ἐξεπλάγην ! Ξαναπατῶ,μία ἀπό τά ἴδια...

    Ἀποκλείεται,σκέφτομαι.Κι᾿ὅμως τίποτα δέν ἀποκλείεται...

    Ἐλπίζω νά λυθῇ τὀ θέμα συντόμως.

    Κουράγιο Πόπη.Ἀντιλαμβάνεσαι κι᾿ἀντιλαμβανόμεθα ὅλοι τό ...γιατί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κώστα;Πες της να το κάνει"gr"να τελειώνει.
    Με το info και το blogspot δεν θα βρει ποτέ άκρη.Να δημιουργήσει σελίδα ιδιοκτησίας της. Να μην μπορεί κανείς να την κατεβάσει. Πώς είναι τα κατοχικα νεα;Ας δώσει 10-12-15 ευρώ το μήνα.Μου φαίνεται θέλει και τα παθαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος θα της δινει καθε μηνα τα 10-20 ευρω ?
      Εχεις δικαιωμα να ομιλεις μονον αν συνεισφερεις !
      Ειδάλλως μοκο !
      Ακου, θελει και τα παθαινει... Ντροπή σου !

      Διαγραφή
  14. Νεότερη πληροφορία για το πώς έριξαν τα Αττικά Νέα

    http://ierosloxos2012.blogspot.com/2020/07/blog-post_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μήπως έχετε κάτι νεότερο; 🤔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΦΟΒΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ!!! ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΩΝΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή