«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Που κατάντησε η Ελλάδα: Καλούν σε απολογία τους κατοίκους της Λέσβου επειδή “τόλμησαν” να στήσουν ένα Σταυρό στο νησί!



Συνεχίζεται η περιπέτεια των λιγοστών Ελλήνων που τα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ, όταν όλα δούλευαν υπέρ του εποικισμού της χώρας, αντιστάθηκαν στη μετατροπή της Λέσβου σε «ισλαμική αποικία» και στην επικυριαρχία των ΜΚΟ. Κάποιοι από αυτούς, οι οποίοι το 2018 τόλμησαν να σηκώσουν έναν λευκό σταυρό στην περιοχή της Απελλής, που μετατράπηκε σε σύμβολο των Ελλήνων κατοίκων του νησιού, καλούνται από τις Αρχές να απολογηθούν για «κατ’ εξακολούθηση διάνοιξη λάκκου» και «παράνομη επέμβαση σε αρχαιολογικό χώρο».

Οι διώξεις, που, όπως καταγγέλλουν, είχαν ξεκινήσει με πολιτική υποκίνηση του ΣΥΡΙΖΑ, από ό,τι φαίνεται συνεχίζονται – παρά την αλλαγή της κυβέρνησης. Υπενθυμίζεται ότι κάποιοι είχαν φροντίσει να καταστρέψουν τον σταυρό που είχε στηθεί, αλλά οι κάτοικοι του νησιού δεν το έβαλαν κάτω. Προσπάθησαν αιφνιδιαστικά να τον τοποθετήσουν στο ίδιο μέρος, αλλά αντιμετωπίστηκαν από… αστυνομικές δυνάμεις που πήγαν για να τους εμποδίσουν. Αυτό είχε αποτέλεσμα να προσαχθούν 36 άτομα, τα οποία καλούνται τώρα να απολογηθούν. Τελικά ο σταυρός ξαναστήθηκε και η κατασκευή του έγινε κατόπιν χρηματοδότησης κυρίως από ομογενείς Αυστραλούς, που έλαβαν γνώση.

Από ό,τι φαίνεται, στο νησί αντιμετωπίστηκαν όλα τα προβλήματα, όπως το χτίσιμο παράνομων τζαμιών, οι καταλήψεις περιουσιών των ντόπιων από ΜΚΟ και μετανάστες, το κύμα εγκληματικότητας, που δεν έχει αφήσει αγρόκτημα για αγρόκτημα που να μην έχει λεηλατηθεί και όλα τα υπόλοιπα, και οι Αρχές ασχολούνται με τις «διανοίξεις λάκκου» για να τοποθετηθεί ένας χριστιανικός σταυρός. Θα ήταν αστείο, εάν δεν ήταν μια ζοφερή πραγματικότητα, που αποτυπώνεται στην καθημερινότητα αρκετών εκ των πολιτών του νησιού, που είναι αντιμέτωποι με ένα σύστημα το οποίο είχε στηθεί στο νησί τους από τον ΣΥΡΙΖΑ -όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται οι ντόπιοι- και το οποίο έχει ως στόχο τον εξισλαμισμό του νησιού. Αυτό ακριβώς καταγγέλλει σε σχετική της ανάρτηση και η δημοτική
Παράταξη Ελεύθεροι Πολίτες Μυτιλήνης, η οποία δημοσιοποίησε τα έγγραφα με τα οποία καλούνται οι πολίτες σε απολογία.

Πηγή: dimokratianews


crashonline.gr

23 σχόλια:

  1. Ακόμα στον σταυρό είσαι ;
    Τους επιτάσσουν τα χωράφια .
    Ή ,θα τα νοικιάσουν σε αυτούς , ή,θα επιταχθουν.
    Λαου λαου πήγε το πράμα.
    Και έφθασε εδώ .
    Μένει ,ο βουρδουλας.
    Είπε ο Κοέν -ιδης ,οβριος ,που κομπορρημονει και δεν είχε χρόνο να διάβαση το μνημόνιο :
    Θα στέλνουμε πάνοπλους αστυνομικούς.
    ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΡΕ ΟΡΓΙΟ ;
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΎΝ ;
    Ή ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ COW BOY ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ // Ας ειναι καλα οι ραγιαδες που δεν βγαζουν αχνα // Οι παραδοσιακοι ληστες, ληστευαν τους πλουσιους και αμα περισευε κατι εδιναν και στους φτωχους (ο Νταβελης, ο Παλαιοκωστας, οι κλεφτες επι Τουρκοκρατιας κλπ) // Στα χρονια της δημοκρατιας συμβαινει το αντιθετο: οι πολιτικοι ληστες με τις γραβατες, βαζουν το καταραμενο μπροστινο ποδαρι τους στις τσεπες των φτωχων, των παπουδων και των γιαγιαδων, τους ληστευουν το φτωχικο τους κομποδεμα και τα δινουν τους λησταρχους τραπεζιτες (ανακεφαλαιωση) // ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ, διοτι οι λυκοι λενε ότι ειναι δημοκρατες και φορανε γραβατες // Ο ΦΛΟΥΦΛΗΣ λοιπον θα κανει εκλογες τον Σεπτεμβριο: 1. Για να καψει την απλη αναλογικη του Συριζα / 2. Για αγορα πολιτικου χρονου, μπας και καταφερει να επιβιωσει από την λαιλαπα που ερχεται / 3. Ελπιζει σε μια ισχυρη λαηκη μουτζα, για να περασει την συνεκμεταλευση του Αιγαιου και της μισης εληνικης ΑΟΖ με διαιτητη τον αιωνιο συμαχο των Μογγολων: την Γερμανια (καταλαβαινετε τι εχει να γινει) / 4. Την τελικη ισλαμοποιηση της Ελαδας, σε συνεργασια με τους κο-μουνι-στες (το εχουνε παρει εργολαβικα) // Τα αφιονισμενα ρουσφετολαγνα κουταβια της Νεας Δουλας θα τον ψηφισουν παλι για να μην χασουν το μεγαλο κελεπουρι. Δεν προκειται ποτε να αντιληφθουν ότι η εφιαλτικη φαμηλια των Μητσοτακηδων εκπροσωπει μοναχα τις εγκληματικες και απληστες τσεπες των Μητσοτακηδων // Και το ερωτημα ειναι: θα διαλυσει ο Φλουφλης το σκατενιο αυτό πολιτικο εκτρωμα που λεγεται Νεα Δουλα // Γνωριζουμε ότι ο Γιωργακης Παπανδρεου (ο γυιος της μαμακας) πηρε ένα κομα με 44% και μεσα σε δυο χρονια κατορθωσε να το κανει 4%. Ένα παγκοσμιο ιστορικο φαινομενο. Σε καποιον τυχαιο γυφτουλα να το εδινε το κομα, δεν θα το εξαφανιζε το κομα όπως εκανε ο μαμακιας πουστης με το μουστακι για φερετζε // Τωρα ο Φλουφλης θα το καταφερει? Νομιζω πως για εκει βαδιζει καμαρωτος // Εν τω μεταξυ ο Πουτανος του βαρβαρης και μεθυσμενης Ρωσιας, η μεγαλομανης Γενιτσαρος της Τουρκιας και ο Παραφρων χοντρος της Βορειας Κορεας ετοιμαζοντε να στειλουν ευχαριστηρια επιστολη στον Φλουφλη για τα «ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΜΑΖΩΝ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://infognomonpolitics.gr/2020/06/ti-etimazi-i-nd-to-schedio-xepoulimatos-tou-egeou/

      Διαγραφή
    2. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/901568_hakar-apo-ellinotoyrkika-synora-ston-evro-tis-epomenes-imeres-tha

      Διαγραφή
  3. ΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΝΟ; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΜΑΣ, MAΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΟΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

    ΜΗΝΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ.
    ΜΗΝΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΜΗΝΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΗ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.
    ΜΗΝΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΤΗΡΙΑ.
    ΜΗΝΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΞΑΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ Η ΠΡΟΕΣΤΟΥΣ Η ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΑΓΑΔΕΣ
    ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

    ΟΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΙ ΖΑΙΜΗΣ ΤΙ ΜΠΡΑΙΜΗΣ,
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    Η ΚΟΠΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΟΠΡΙΑ ΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΘΟΥΝ.

    ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 21.
    Μιὰ φορὰ ἐπῆγα εἰς τὸ πανηγύρι τῆς Ἁγίας Μονῆς. Αὐτὸ τὸ μοναστήρι ἦτον μεγάλο καὶ ἐχαλάσθη εἰς τὴν πρώτην Τουρκιά. Ὅταν ἀπέρασα, ἦτον μία μάνδρα χαλασμένη καὶ σκεπασμένη ἐκκλησιὰ μὲ κλάδους δένδρων. Τότε ἔταξα ὅτι: «Παναγία μου, βοήθησέ μας νὰ ἐλευθερώσωμεν τὴν Πατρίδα μας ἀπὸ τὸν Τύραννο καὶ θὰ σὲ φκιάσω καθὼς ἤσουν πρῶτα» (1803). Μὲ ἐβοήθησε, καὶ εἰς τὸν δεύτερον χρόνον τῆς ἐπαναστάσεώς μας ἐπλήρωσα τὸ τάμα μου καὶ τὴν ἔφκιασα. Αὐτὸ τὸ εἶδος τῆς ζωῆς ὁποὺ ἐκάμναμε μᾶς βοήθησε πολὺ εἰς τὴν ἐπανάσταση, διότι ἠξεύραμεν τὰ κατατόπια, τοὺς δρόμους, τὰς θέσεις, τοὺς ἀνθρώπους. Ἐσυνηθίσαμεν νὰ καταφρονοῦμεν τοὺς Τούρκους, νὰ ὑποφέρομεν τὴν πείναν, τὴν δίψαν, τὴν κακοπάθειαν, τὴν λέρα, καὶ καθεξῆς.
    ΕΔΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.
    ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ;
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/901485_rodos-mazikes-apovaseis-lathraion-metanaston-se-paralies

      Διαγραφή
  4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ31 Ιουλίου, 2020 11:27

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ, ΤΗΝ ΛΑΙΜΑΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟ'ΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ 150 ΕΥΡΏ, ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ, Η ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ, ΟΧΙ ΓΕΛΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ.ΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ+++, ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ.
    Ο ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΙΚΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ, ΣΤΟ ΑΛΛΟΤΕ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΙΜΩΡΙΑΣ.
    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ΑΠΛΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ, ΟΤΑΝ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ.
    ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΜΑΣ ΒΕΒΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ, ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΒΕΒΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ.
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.
    Ο ΚΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, Ή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΎ ΦΟΡΤΙΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.
    Ή ΤΟ ΕΠΩΜΙΖΟΜΑΣΤΕ, Η..... ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.
    ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    Η ΑΓΩΝΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, Ή ΥΠΟΤΑΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΝ
    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΜΟΝΟ ΜΑΣΚΕΣ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την καλησπέρα μου σε όλουs.
    Κάτι για να χαρείτε:
    http://dionios.blogspot.com/2020/07/blog-post_996.html
    ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ Ε-ΚΑ-ΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ tsute

    Αντε τωρα να καταλαβη αυτος ο βουλευτης την σταγονα αληθειας που μας εδωσες. Τα μυαλα των Ελληνων εχουν περασει απο τη μηχανη του κυμα.

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/nd/901716_voyleytis-proteine-o-thanks-na-klithei-stin-epitropi-ton-ellinon-gia-na

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Ahoy,όλοι αυτοί οι βουλευτάδεs και να ήθελαν να καταλάβουν δεν θα μπορούσαν.
      Έχουν διαλέξει άλλο δρόμο(εννοείται χωρίs να το ξέρουν).Τον δρόμο τηs κατσαρίδαs.
      Η αλήθεια είναι ότι δεν μου καίγεται καρφί για αυτούs,με νοιάζει περισσότερο για το ότι τα καταλαβαίνω εγώ, εσύ,καμιά πενηνταριά άτομα εδώ μέσα και γενικά όσοι
      είναι ζωντανοί.Και ξέρειs γιατί είμαι αισιόδοξοs;Γιατί δεν υπήρχε ποτέ στην
      ιστορία τηs ανθρωπότηταs τόσο μεγάλη αφύπνιση όσο υπάρχει στιs μέρεs μαs.
      Ξυπνάει κόσμοs φίλε, σε όλη την γη,γιατί το παιχνίδι που παίζουν στι πλάτεs μαs
      είναι παγκόσμιο.Ζούμε την εποχή που έχουν βγει όλα στο φωs,και χωρίζει η ήρα από
      το σιτάρι.Ταπεινή μου άποψη,ειδικά για τουs Έλληνεs, επειδή η χειραγώγηση και το στύψιμο του εγκεφάλου συμβαίνει πάρα πολύ καιρό,αs είμαστε λίγο επιεικείs, με τουs
      μπερδεμένουs και όχι με τουs ηλίθιουs.Μετά το ξεκαθάρισμα που γίνετε (και χαίρομαι
      που το βλέπειs)θα έρθουν καλύτερεs μέρεs για όλουs.Να έχειs ένα καλό βράδυ.

      Διαγραφή
  8. ΔΕΝ ΟΡΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
    ΧΑΘΗΚΕ Ο ΘΥΜΟΣ;;
    ΑΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ .ΝΑΙ ,ΝΑΙ .ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ .ΕΝΤΑΞΕΙ ; ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ .
      ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ :ΡΕ ΣΥ ,ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΛΑ .
      ΚΑΙ ΠΙΑΝΩ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ .ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ .
      ΕΝΤΑΞΕΙ ;ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ;
      ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ,ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ .
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ;
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
    2. ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΑΠΛΑ ΘΥΜΗΣΟΥ
      διασκεδασε και η οργή θα έρθει ως δια μαγείας
      για αυτά που είχαμε και μας πήρε η καταραμένη αριστεροκομμουνιστική μεταπολίτευση η επονομαζόμενη και """""""""""πρόοδος"""""""""""

      https://www.youtube.com/watch?v=M6GYC4jF0A0

      Διαγραφή
  9. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,
    εάν μου επιτρέπεις
    ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ.
    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΖΩΑ , ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ , ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ , ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ.

    Υ.Γ.
    ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ...

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΜΜ....καλά ΚΟΥΜΑΣΙΑ και αυτοί !.
      Επί πληρώμει σκότωναν ΚΟΣΜΑΚΗ.
      Φάγανε πολλά παιδάκια που τα εξέλαβαν ως κομμουνιστας.
      Να σε πληρωνή ο καταχτητης να σκοτωνης άλλους .
      Νομίζεις ότι οι ταγματασφαλίτες ήταν μόνο Έλληνες ;
      Ξέρεις πόση πλάνη έφαγαν και οι δύο πλευρές ;
      Ήταν οι καιροί τέτοιοι.
      Και τις δύο πλευρές ,άμα τις ακούω ,μου γυρνούν τα άντερα ανάποδα.
      Τρομάρα σας !διαβάζετε και την ελληνική επανάσταση του 1821.
      Τίποτα δεν διδαχθηκατε.

      Διαγραφή
  10. Κώστα εσύ δεν κοιμάσια ποτέ!!!!

    Αφιερωμένο αν και νομίζω πως ακούς και διασκεδάζεις πιότερο με ξένα

    https://www.youtube.com/watch?v=o4326RVQSQ8

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι από τα πιο αγαπημένα της ζωής μου το τραγούδι αυτό. Μού θυμίζει και την σχωρεμένη μανούλα μου που της άρεσε.
      Σάς ευχαριστώ!

      Διαγραφή
    2. ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΙΕΛΥΣΕΣ.

      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ


      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ.
      ΜΑΝΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ!
      ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥN!

      ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
      ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ
      Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΛΙΟΥΡΗΣ
      https://www.youtube.com/watch?v=Pn8ISaZ7xnI

      ΑΥΤΑ ΕΙΝΙΑ ΤΑ ΑΘΑΝΑ ΩΣ ΟΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ
      Ενα τραγουδι για τη μανα-Στελιος Καζαντζιδης
      https://www.youtube.com/watch?v=TCV0ITIE2y4

      ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ - Η καρδιά της μάνας
      https://www.youtube.com/watch?v=inCLaS4uhkY
      ΜΑΝΑ ΓΛΥΚΕΙΑ - ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ
      https://www.youtube.com/watch?v=5BH9LEn3w3I

      ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ-ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΟΣ
      https://www.youtube.com/watch?v=kyT3K69osF4

      Καζαντζίδης - Η καρδιά της μάνας
      https://www.youtube.com/watch?v=CSpcdMSUF-8


      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    3. Τα γνωρίζω τα τραγούδια και μού αρέσουν. Τα πάω καλά με το παλιό λαϊκό και ελαφρολαϊκό. Και με Στελάρα βεβαίως βεβαίως! 🙂

      Και πάλι ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  11. Καλυτερα να μην βριζομαστε μεταξυ μας.τρωμε απανωτες σφαλιαρες.τον σεπτεβριο αν προλαβουν ξεκινουν οι πλειστηριασμοι.μονο οταν μεινουν χωρις τις πλατες που τους στηριζουν θα καταλαβουν την οργη του λαου οι πιθηκοι της βουλης.διασπαρτα γιατροι δικηγοροι δημοσιογραφοι μιλανε.οι περισσοτεροι παιρνουν τα λεφτα και το βουλωνουν.να βοηθαμε ο ενας τον αλλο μονο ετσι θα καταφεουμε να περασουμε τις συμπληγαδες.μιλανε τα αιματα των προγονων μας μεσα μας οταν ερθη η καταλληλη ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή