«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Άκου ‘δώ, αγάπη! - Άκου ‘δώ, μυαλοφυγόδικε μπάρμπα!

Σχόλιο Διόδοτου: Δύο μίνι αρθράκια του αγαπητού μας ΕργΔημΕργ σήμερα! Γιατί μάς αξίζει και λίγη διασκέδαση.. 🙂


 

Άκου ‘δώ, αγάπη!


ήμερα, παιδιά μου, θα κάνουμε Γεωγραφία!
«- Μάλιστα, κύριε!»

Που λέτε, παιδιά μου, η Νιγηρία είναι μιά χώρα της κεντρικής Αφρικής.
Αλλά εκεί έχει πολλά κακά, καί δεν βλέπω κανένα καλό. (Εκτός από έναν μουσικό – αλλά κι αυτόν τον είχε, δεν τον έχει πιά.)
  • Πρώτον, δεν έχει αξιοθέατα να πας να δείς.
Δεν έχει, ας πούμε, κανένα μνημείο τύπου Παρθενώνα, ούτε κάν καμιά σιδηροκατασκευή, τύπου πύργου του Άϊφφελ. Όποιος πάει στη Νιγηρία καθαρά γιά τουρισμό, σίγουρα είναι βλαμμένος.
  • Δεύτερον, έχει μία από τις πλέον διεφθαρμένες κυβερνήσεις παγκοσμίως.
Να σκεφθήτε, η χώρα έχει πετρέλαιο, αλλά ο λαός της πεινάει.
  • Τρίτον, έχει πολλούς απατεώνες… αλλά, ακόμη κι αυτούς, ανέμπνευστους! Lol!!!
Αυτοί σκαρώνουν συνεχώς μία απάτη (την ίδια, πάντοτε), που ονομάζεται «Νιγηριανή«. Συγκεκριμένα, βρίσκουν στο Διαδίκτυο διάφορες διευθύνσεις ημέηλς, καί στέλνουν ημέηλς που λένε ότι είναι συγγενείς πλούσιου αποβιώσαντος, που θέλουν να βγάλουν την (μεγάλη) χρηματική κληρονομιά τους έξω απ’ τη Νιγηρία, αλλά το κακό καθεστώς δεν τους αφήνει. Κι έτσι… μπορείς να τους στείλεις πεντέξη χιλιάρικα ευρά, γιά να λαδώσουν τας Αρχάς καί να βγάλουν τα λεφτά έξω; Καί μετά, θα σ’ ανταμείψουν όπως πρέπει!
(Νομίζω, πάντως, ότι έχουν βρεθεί αρκετά βλήματα παγκοσμίως, που τσίμπησαν.)

Βέβαια, αυτή η απάτη απαντάται καί σε παλιές Ελληνικές ταινίες, όπου πχ ο Βουτσάς κάνει τον γυιό βιομηχάνου (γιά να ρίξει την όμορφη), αλλά μετά ζητάει …τράκα τσιγάρο, επειδή «δεν τού ‘στειλε λεφτά ο μπαμπάς του»!  🙂  Αλλά τον συγκεκριμένο τύπο απάτης τον έχουν υιοθετήσει οι Νιγηριανοί – καί σε πιό επεξεργασμένο επίπεδο, σε πιό φινετσάτο.  🙂
  • Τέταρτον, έχει κάτι βλαμμένους, που τά ‘χουν βάλει με την εκπαίδευση – καί σχημάτισαν έναν σύλλογο θα λέγαμε, ονόματι «Μπόκο Χαράμ».
Αυτοί, όμως, έχουν το κακό συνήθειο να σε σκοτώνουν, έτσι καί διαφωνήσεις μαζί τους· αλλά σε σκοτώνουν καί επί τήι εμφανίσει, ακόμη κι αν συμφωνήσεις μαζί τους. Απλούστατα, άμα δεν τους αρέσει η φάτσα σου, ατύχησες. (Ή άμα φοράς κανένα σταυρουδάκι.)
  • Πέμπτον, η Νιγηρία έχει πολλούς μαύρους!
Να δείς εκεί Έλληνα να οδηγεί αυτοκίνητο, απλά αδύνατον. Πρέπει νά ‘ρθεις στην Ελλάδα, γιά να δείς κάτι τέτοιο. (Έλληνα να οδηγεί αυτοκίνητο, παναπεί.) Πολύ ρατσιστές αυτοί οι Νιγηριανοί, ρέ παιδί μου!  🙂

Τέλειωσε το μάθημα, παιδιά μου! Διάλειμμα τώρα!

…Λοιπόν, αγάπη, πατσίσαμε, ή ακόμη; Μήπως θες κι άλλο;
Άντε μάζεψε το βρωμόστομό σου, όταν μιλάς γιά την Ελλάδα, γιατί δεν σε βλέπω καλά!

Υγ 1: Δεν περίμενα τίποτε καλύτερο από ένα -ανεξαρτήτως χρώματος επιδερμίδας- διεθνές ρεμάλι, που δεν πήγε κάν στην κηδεία του πατέρα του, επειδή είχε αγώνα. (Καί τον δέσμευε το συμβόλαιό του, λέει.) Όπως δεν περιμένω καλύτερη συμπεριφορά από άτομα, που προσκυνάνε το χρήμα. Αφελής δεν είμαι.
Αλλά, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ!!!
Άει σιχτήρ, το λοιπόν, κι ο αγάπης, καί ο γκάβακας που τον έκανε «ιθαγενή Έλληνα»!

Υγ 2: Από πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει ανά τα ιντερνέτια, λέγεται πως οι Μανικετόκουμποι δεν είναι τίποτε φτωχαδάκια. Συγγενείς τους έχουν υψηλές θέσεις στον κρατικό μηχανισμό της χώρας τους… ναί, ακριβώς, στο διεφθαρμένο γκουβέρνο τους.



Άκου ‘δώ, μυαλοφυγόδικε μπάρμπα!

ί γίνεται, ρέ παιδιά, με τις καλοκαιρινές ζέστες; τ’ είναι ετούτοι εδώ;
Αποτρελλάθηκαν όλοι, καί δεν τους προλαβαίνουμε! Πετάει ο ένας μια μαλακία, κι ορμάει ο άλλος να τον ξεπεράσει!… λες καί δίνουν πουθενά βραβείο, ποιός θα πεί τη μεγαλύτερη! lol!!!
Δε μαζεύονται με τίποτε, λέμε! Τουλάχιστον να τους έμπαινε η ιδέα ν’ αυτοκτονήσουν… θα ησυχάζαμε από δαύτους.

Δεν προλάβαμε ν’ αποσώσουμε με τον αγάπη, που μας βρήκε «ρατσιστές» (καί καθόλου του γούστου του), πετάχτηκε σαν την πορδή απ’ το βρακί έτερος μισόχαζος μπάρμπας, κατά Τουρκίτσα μεριά αυτός! Ετούτος εδώ βγήκε, λέει, στο μπαλκόνι, καί είπε ότι η τουρκιγιέ σημαία θα κυματίζει πάλι σ’ όλη την Ελλάδα, όπως πρίν διακόσια χρόνια!
Άκου ‘δώ, μπάρμπα! Η τουρκιγιέ σημαία ήδη κυματίζει στην Ελλάδα: στην πρεσβεία σας καί στο κωλοπροξενείο σας στη Θράκη ΜΑΣ. Αλλά, άμα δεν σε ικανοποιεί αυτό, θα φροντίσουμε να ΜΗΝ κυματίζει ΟΥΤ’ εκεί! Όθεν, μή μας τα παραζαλίζεις καλοκαιριάτικα!
Καί πού ‘σαι! «Το μέλλον αόρατον!», λέει το ρητό. Άρα, μήν τό ‘χεις καί πολύ σίγουρο, το μέλλον!

Ας περιλάβουμε τώρα καί τον έτερο ετοιμόρροπο χαζόγερο, τον …Κράτος Μπαχτσελί, που με τούτον εδώ (τον Μουσταφά Ντεστιτζί) βρήκαν πολλούς «ήρωες» στην ιστορία της Τουρκίτσας, λέει. Καί θα μας πετάξουν στη θάλασσα, ξαναλέει. (Έτσι καί πάμε να τους επιτεθούμε.)
Ωρέ ανιστόρητοι!
Ωρέ!!!
Ποιοί «ήρωες», που βλέπατε ευζώνους καί κλάνατε πατάτες, με πρώτον καί καλύτερον τον Κεμάλ; Έ;
Ποιοί «ήρωες», που φτάσαμε τριάντα χιλιόμετρα έξω απ’ την Άγκυρα μονάχα με εφ’ όπλου λόγχη, χωρίς πυρομαχικά, νηστικοί, διψασμένοι, κι άϋπνοι… ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ; Έ;
Κι ακόμη… Ξέρετε, ρέ γερόντια, τί λέει η Ιστορία; Λέει πως τελικά μας διώξατε από τη Μ. Ασία, επειδή σας κάνανε πλάτες (ενώι ταυτόχρονα σκάβανε τον δικό μας τον λάκκο) όχι μία, όχι δύο, αλλά ΕΞΙ «Μεγάλες Δυνάμεις» της εποχής εκείνης! Διότι, αν σας πετυχαίναμε μόνους σας, μέσα σε μιά διετία θα ήσασταν παρελθόν.
Συγκεκριμένα:
  • αγγλίτσα.
  • ηπαπάρα.
  • Γαλλία.
  • Σοβιετική Ένωση.
  • Καί Ιταλία.
  • Αλλά ακόμη κι η ηττημένη (του Α’ ΠΠ) Γερμανίτσα – όχι με τα όπλα, αλλά με τα λεφτά.
Αλλά καί σήμερα, ρέ μπαρμπάδες, πάλι έχετε συμμάχους να σας κάνουν πλάτες (καί να σκάβουν τον λάκκο μας), ώστε να πουλάτε τσαμπουκά ατιμωρητί! Καί το καλαμπούρι ποιό είναι, ξέρετε;
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ!!!!! (Άντε, σχεδόν!  🙂  )

Αγγλίτσα, ηπαπάρα, Γαλλία (άσχετο τί τσιρίζει ο Μανωλάκης), Ρωσσία ενόπλως, η Ιταλία όχι με όπλα πλέον, αλλά με την πουστιά (καί την μέθοδο «την κάνω γυριστή»), κι η (πάλι) ηττημένη (του Β’ ΠΠ) Γερμανίτσα ξανά με τα λεφτά!!!
Καί το άκρον άωτον του χάχανου (να σας φύγει η μασέλα, λέμε), ξέρετε ποιό είναι, ρέ γερόντια;
Ότι πάλι σήμερα έχετε συμμάχους καί ακριβώς (άντε, σχεδόν….) τους ίδιους ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ εχθρούς της Ελλάδας!!!
Τους βλάκες, τους αδιάφορους, καί τους συνειδητούς προδότες / πεμπτοφαλαγγίτες / σαμποτέρ, της «δικαιωματικής» «Αριστεράς» σήμερα· ενώι τότε είχατε την ορίτζιναλ «υπέρ των εργατών» Αριστερά, το ΚΚΕ.

Να μή σας αδικώ, όμως, διότι σήμερα έχετε συμμάχους καί τα εντός Ελλάδος λαθρομούσλιμζ.
Δέ λέω, σας έκοψε λιγάκι παραπάνω, καί κάνατε προόδους από το 1922. Η ανασφάλειά σας σας έσπρωξε να το ξανασκεφτήτε, μπας καί βρήτε κανέναν παραπάνω σύμμαχο (γιά σιγουριά, διότι ακόμη κι έξι, ή εφτά, ή οχτώ «Μεγάλες Δυνάμεις» μπορεί να ξεμείνουν από μπαταρία) – καί τον βρήκατε. Συγχαρητήρια!
Αλλά, να ξέρετε, όταν έρθει η ώρα να γυρίσει το μάτι του Έλληνα, καλύτερα να μην βρίσκεστε εκεί κοντά.
Άντε, τώρα, πολλά είπατε! Τέρμα η φλυαρία! Βάλτε τις μασέλες σας στο αλατόνερο, πιείτε το τσαγάκι σας, καί νάνι!
Ούστ!

Υγ 1: Αφιερώνεται στον μεγαλύτερο αδερφό της μάνας μου, που σε ηλικία δεκαοκτώ ετών κατατάχτηκε εθελοντής κι έφτασε μέχρι τον Σαγγάριο!… Κι ευτυχώς, γύρισε πίσω ακέραιος.
Έτσι στέκονται οι πατρίδες! Όχι με το: «- Κρεμάω μουτράκια, δεν πολεμάω, καί φεύγω στο εξωτερικό, διότι δεν μ’ αρέσουν τα όπλα!»
Υγ 2: Το λέω από τώρα: καλώ τις ΕΔ μας, όταν γίνει «η στραβή» (που έλεγε κι η αλήστου μνήμης Δούρου) με τους εξ Ανατολών γείτονες καί «συμμάχους», να ΜΗΝ μασήσουν από δήθεν κρυπτοχριστιανούς αιχμαλώτους, που θα τους δείξουν τίποτε κρυμμένα σταυρουδάκια την τελευταία στιγμή. Τέτοιους «κρυπτοχριστιανούς» φιλοδωρήστε τους με μιά σφαίρα κατακέφαλα (ή δύο, γιά σιγουριά), διότι σίγουρα θα είναι δασκαλεμένοι.
Ο πραγματικός κρυπτοχριστιανός στις ΕΔ της τουρκιγιέ θα στασιάσει καί θα σκοτώσει συστρατιώτες του καί αξιωματικούς του, ΠΡΙΝ συναντηθεί με τις Ελληνικές ΕΔ.

 ergdhmerg.wordpress.com/ 

7 σχόλια:

  1. ένας γέροντας ασκητής είπε ότι ο Θεός δεν είναι με εκείνους που το έσκασαν από την χώρα
    θα είναι τραγικό να θέλουν να επιστρέψουν κάποτε και να μην μπορούν, αν κλείσουν τα αεροδρόμια, τότε δεν θα ισχύει το όπου γης και πατρίς, άλλα χρόνια είναι τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αφορμή την αναφορά στην Νιγηρία, του άρθρου, σάς αντιγράφω ημέηλ που έλαβα. Είναι με κεφαλαία greeklish, λόγω του πληκτρολογίου του κυρίου που μού έστειλε το μήνυμα, ο οποίος είναι κάτοικος εξωτερικού.

    KOSTA KALISPERA,



    XERO KALA TIN NIGERIA KAI I EINAI I I HIROTERI SE ASFALIA HORA STIN AFRIKI …..GIA NA MIN PO TU KOSMOU …..

    GIA NA PAS APO TIN IKEJA STO VICTORIA ISLAND (TO KENTRO ) KATHE MERA OLI TIN IMERA HANIS 6 ORES GIA MIA APOSTASI 9 KLM …….



    EPISIS MESA STA SPITIA TUS VAZUN ANTIKLEFTIKO (SKARA ) MESA STO SALONI POY ODIGI STA DOMATIA KAI VEVEOS EKSO PANDOU ANTIKLEFTIKA PANDOU



    STON VORA EINA OI HAOUSA ( MOUSOULMANOI) KE I KATASTASTIS STIN KANO KAI STHN KADUNA EINAI TRAGIKES GIATI ALLILOSKOTONONDE !! SFAZONDE OI HRSITIANI KATA HILIADES…



    AN PAS VORIO ANATOLIKA STO MAIDIGOURI (DIPLA STO CAMEROON) EXEI THN BOKO HARAM ( POY FINANSARI I AGLIA ME OPLA APO TIN TOYRKIA )



    STON NOTO EINAI OI IBO KAI OI YURUBA (HRISTIANOI 100 THRISKION TIS PLAKAS) ALLA KAI AFTOI EINAI TORA MIONOTITA GIATI OI HAOUSA KATEVIKAN STON NOTO , STO LAGOS, TIN HIROTERI POLI STON KOSMO POY KANIS THEN XERI TON PLITHIMO TIS AN EINAI 20,000,000 I 30,000,000 KATIKOUS I PARAPANO



    SE KLEVUN OPOY KAI NA PAS KAI MONO STIN VICTORIA ISLAND I STO SNAKE ISLAND EINAI KAPOS ASFALI……





    I PROTEVUSA I ABUJA , EINAI ENAS WHITE ELEPHAND ….OPOS I BRAZILIA





    PRAGMATIKA DEN EXEI TIPOTA NA DIS ……STIN BIAFRA (ANATOLIKA) , TO PORT HARCOURT , I POLI TOY PETRELEOY, I ASFALIA EINAI HIROTERI KAI SE SKOTONOYN PROTA KAI META SE KLEVUN



    EHO ZISI STIN PERIOHI (STO TOGO ) GIA POLLA HRONIA



    YS : EISTE O MONOS POY EDIXE TIN ALLITHIA GIA TON STEFANO XIO ……OLOI OI ALLOI MOYGA !!!! BRAVO !!! EHUME KAI DOLOFONUS POLITIKUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΑ, ΕΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΠΑΣΑ-ΤΕΜΠΟ-ΚΟΥΜΠΟ
    ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ
    ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ.
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΑΙΜΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΜΥΓΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΚΟΥΝΟΥΠΟΚΟΥΜΠΟ ΧΑΣΙΣΟΚΟΥΜΠΟ ΣΚΑΡΦΑΛΟΔΕΝΤΡΟΚΟΥΜΠΟ
    ΚΑΙ ΣΠΗΛΑΙΟΚΟΥΜΠΟ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΟΥΡΚΟΜΟΓΟΛΟΥΣ ΣΚΥΘΕΣ ΑΡΜΕΧΤΕΣ ΦΟΡΑΔΩΝ ΣΑΡΜΑΤΕΣ-ΣΑΥΡΟΜΑΤΕΣ, ΟΥΝΟΥΣ, ΑΛΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΑΚΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΣΑΥΡΟΓΕΝΗ ΚΟΠΡΑΝΑ, ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αειστοδιαολοκουμπο εφυγε απο την ευλογημενη αυτη χωρα αρτιμελης και ζει τωρα στη χωρα που λατρευουν τους μαυρους. Να καπως ετσι.

    https://twitter.com/gina_macina/status/1287147877219934209/photo/1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΕΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΣΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ....
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/07/blog-post_7456.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα στιγμιοτυπα του νβα που μας σερβιρουν βλέπουμε τον λεγόμενο να μπουκάρει και να καρφωνει ανενοχλητος ενώ οι άλλοι μαρκαρουν με τα ματια. Στο παγκόσμιο όμως φάνηκε η απάτη του Γκρηκ φρικ, ΧΩΜΑ ο τυπος. Τον προμοταρουν για να κάνουν προπαγάνδα κατά της Ελλαδος, ενώ είναι παικτακι της πλάκας παρα το μπο'ι' του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή