«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά στο The Secret Real Truth !



To πολύ ενημερωμένο (μάλλον το πιο ενημερωμένο αφυπνιστικό και πατριωτικό μπλογκ στην Ελλάδα) The Secret Real Truth, γιορτάζει σήμερα.

Γνώρισα το μπλογκ αυτό, το 2010. Μάλιστα το είχα για 3 χρόνια στους σελιδοδείκτες του υπολογιστή μου, όχι με την αρχική του σελίδα, αλλά με μια ανάρτηση που είχε τον τίτλο "Κατά τα άλλα είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν..". Σήμερα δεν μπόρεσα να την βρώ, αλλά περιέγραφε περίεργες κατασκευές και κυρίως μια τεράστια διάφανη γυάλινη πυραμίδα στο βυθό της θάλασσας στις Μπαχάμες, έξω από το νησί Άνδρος.

Διάλεξα σαν αρχική φωτο στην παρούσα ανάρτηση το παλιό λογότυπο του μπλογκ, γιατί μού θυμίζει την γοητευτική αυτή ανάρτηση καθώς και το διάστημα εκείνο γενικά, όπου ενημερωνόμαστε για περίεργες ανακαλύψεις στον κόλπο του Άντεν, στην Γροιλανδία, δεκάδες πυραμίδες στην Κίνα κ.ά. περίεργα που τώρα έχουν αποσιωποιηθεί ή έμειναν αναπάντητα ή έχουν αφανιστεί τα ίχνη τους από τον Google Earth, κλπ..

Ευχαριστούμε το The Secret Real Truth επίσης για την αγάπη του στην πατρίδα και στον Χριστό, καθώς και για την αναδημοσίευση, καθημερινά, αναρτήσεων του Διόδοτου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ!!!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


--------------------------------------------------------------- 



10 χρόνια The Secret Real Truth !!!

 

 

Μια ημέρα τελείωσε, ένας χρόνος πέρασε και μια νέα δεκαετία για το ιστολόγιο μας αρχίζει!
 

Ήταν 17/72010 και σήμερα 17/7/2020, στρογγυλά τα 10 χρόνια στην "πλάτη" του The Secret Real Truth. Χρόνια μας Πολλά λοιπόν!
 

Θα μπορούσαμε να γράψουμε ολοκληρα κατεβατά αλλά πολλές φορές τα λόγια είναι φτώχεία για να περιγράψουν κάποια πράγματα καθώς και συναισθήματα. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και αναγνώστες που τόσα χρόνια στηρίζουν το ιστολόγιο μας! Αυτό γράφουμε τόσα χρόνια και το ενοούμε. Χωρίς όλους εσάς να στηρίζουν αυτή μας την προσπαθία όλα μπορεί να είχαν πάει στράφι!
 

Ο απολογισμός μεγάλος.. με αριθμούς που πολλούς ξαφνιάζουν! Πάνω από 300.000 αναρτήσεις, πάνω από 40 βασικές κατηγορίες και κοντά 230.000.000 προβολές σελίδας, μας φέρνουν στην κατηγορία της alexa στα 56.000 στον κόσμο.(στα 50.000 δεν είναι και άσχημα..4.6δις site υπάρχουν παγκόσμια!)
Όλο αυτό δεν έγινε τυχαία, γιατί από πίσω βρίσκεται μια μεγάλη προσπάθεια για να έχει αυτό το αποτέλεσμα. Δουλεια και ξανά σκληρη δουλεια είναι το μυστικό.Τα νούμερα θα ήταν πολύ παραπάνω αν δεν δεχόμασταν όλα αυτα τα χρόνια οργανωμένες επιθέσεις και πόλεμο για διαφορους λόγους που τόσα χρόνια έχουμε αναφέρει. Αυτό το γνωρίζουν καλά και φίλοι ιστολόγοι που μας ξέρουν χρόνια και έχουν περάσει από τα ίδια προβλήματα..ένα μεγάλο ευχαριστούμε και σε όλους αυτούς!

 

Δεν παρεκκλίνουμε της πορείας μας και με τα ίδια πιστεύω και ιδανικά προχωράμε μπροστά για μια καλύτερη κοινωνία, για μια κοινωνία αφυπνισμένη αλλά και ελεύθερη και προπαντός σωστά ενημερωμένη.

 

Καλή συνέχεια και δύναμη σε όλους.





Εκ της Διαχείρισης

 The Secret Real Truth

 

2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ SECRETREALTRUTH.

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΤΟ " ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ".

    ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ...

    ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ+ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ,ΝΑΙ.ΑΛΛΑ....
    Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ=Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ;ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΝΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ Ε;ΚΡΥΦΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ.

    ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΎΡΑΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΟΡΝΕΙΩΝ.

    ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΑ ΠΟΤΕ ΣΗΡΙΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.
    ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ,ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ+ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ ΜΟΥ ΤΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΕ.ΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ...

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ SECRETREALTRUTH ΑΝΕΒΑΣΕ "ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ,ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ" ΚΑΙ...ΜΠΙΝΓΚΟ!

    Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.

    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ ΠΗΧΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΥΠΟΥ "ΠΑΓΑΣ ΛΑΛΕΟΥΣΑΣ".

    ΜΑΤΡΙΞ ΜΑΤΡΙΞ;
    ΝΑ'ΞΕΡΕΣ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ;
    ΜΑΤΡΙΞ ΜΑΤΡΙΞ;
    ΒΛΕΠΩ ΜΑΧΗ ΜΑΤΡΙΞ ΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΣ.
    ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΙΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ Ω!ΜΑΤΡΙΞ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ω!ΜΑΤΡΙΞ,ΣΕ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΟΥΝΕ.ΣΕ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΙΝ.

    "ΒΑΣΙΛΕΥ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΕ,ΒΑΣΙΛΕΙ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΒΟΗΘΕΙ"

    ΓΕΝΟΙΤΟ Η ΒΟΥΛΗ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΟΝΩΝ ΙΦΙΓΕΝΩΝ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΦΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ
    ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΠΛΟΓΚ The Secret Real Truth.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή