«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Aυτός ο ιός είναι εξαιρετικά επικίνδυνος!!



Aυτός ο ιός είναι εξαιρετικά επικίνδυνος!!

Σε λίγους μήνες σκότωσε το 80% των δικαιωμάτων και των ελευθεριών μας!

https://mfmeuron.blog.tdg.ch/archive/2020/08/12/la-population-le-corps-medical-le-gouvernement-308155.html#more

Αυτό είναι το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας αν δεν αντιδράσουμε σύντομα:



 Δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα του ιού στην Σουηδία!

Οι Σουηδοί λοιδορήθηκαν από τον υπόλοιπο κόσμο επειδή αρνήθηκαν τα lockdown - κράτησαν ανοικτά τα σχολεία και δεν απειλήθηκαν από την κυβέρνησή τους για πρόστιμα και μάσκες- αλλά μάς κλείνουν χαμογελώντας το μάτι, καθώς ειδικοί διαπιστώνουν ότι στην Στοκχόλμη έχει σχεδόν ήδη επιτευχθεί η ανοσία αγέλης.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8607731/Why-Sweden-pilloried-world-refusing-lock-having-laugh.html


Δυστυχώς όμως.. στο Κεμπέκ του Καναδά, και παρόλη την επιτυχημένη πορεία αντίδρασης 100.000 ατόμων την περασμένη βδομάδα,  ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση ότι θα γίνουν υποχρεωτικά τεστ σε όλο τον πληθυσμό και lockdown και υποχρεωτικοί μαζικοί εμβολιασμοί μόλις προμηθευτούν το εμβόλιο.

https://conscience-du-peuple.blogspot.com/2020/08/la-loi-de-sante-publique-du-quebec.html

Μην ξεχνάμε όμως ότι ο νεοφιλελέ-φτ πρωθυπουργός Trudeau είναι πιστή αντιγραφή του Μητσοτάκη. Ο πατέρας του υπήρξε επίσης πρωθυπουργός και επίσης αποτελεί, σαν τον Μητσοτάκη, μόνιμο μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και του Davos Forum.


O Neel Kashkari, πρόεδρος της FED στη Μινεάπολη, παροτρύνει το Κονγκρέσο να εισηγηθεί σε νέο lockdown. Φίδια παντού!

 https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-08-02/fed-s-kashkari-urges-congress-to-act-suggests-fresh-lockdown


Εντωμεταξύ ο "γιατρός να σού τύχει" Anthony Fauci, είπε πως δεν είναι και πολύ υψηλές οι προσδοκίες των επιστημόνων, για υψηλή απόδοση του εμβολίου, όταν θα είναι έτοιμο. Εκτίμηση η οποία συνάδει και με τις ανακοινώσεις, τις προάλλες, του FDA (αμερικανικός οργανισμός διαχείρισης τροφών και φαρμάκων), ότι θα ενέκρινε άνετα ένα εμβόλιο το οποίο θα αποδεικνυόταν ασφαλές έστω κι αν περιοριζόταν μόνο στο 50% η απόδοσή του.

https://www.cnbc.com/2020/08/07/coronavirus-vaccine-dr-fauci-says-chances-of-it-being-highly-effective-is-not-great.html


Πάρτε και ένα ωραίο αρθράκι με τίτλο:

Οι περιορισμοί στα σπίτια (lockdown) είναι ένα τεστ, για να μετρήσει το σύστημα ΠΟΣΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.


------------------  .  -------------------




Κλείνουμε με το βίντεο της επίσκεψης του Ντόναλντ Τραμπ στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας (δεν ξέρουμε τί ακριβώς) ο αδελφός του Robert.



 
Αυτή τη στιγμή βέβαια είναι μια χαρά ο Ρόμπερτ, και σχολιάζει στο twitter και λέει ότι χτυπάει και καμιά μπυρίτσα πού και πού -lol- εκεί στο κρεβάτι, αλλά δεν γίνεται να μην σε βάζει σε σκέψεις το γεγονός ότι αρρώστησε μόλις λίγες ημέρες αφότου έγραψε στο  twitter "Ο κορωνοϊός σχεδιάστηκε και αμολύθηκε στον πλανήτη από το "ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς.. Ο Μπίλ Γκέιτς θα οδηγηθεί στην φυλακή για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος":


Συμπλήρωμα ανάρτησης, τώρα 13:20 - 16 Αυγούστου 2020: 

Σχολιαστής μας μάς ενημέρωσε ότι ο ανωτέρω λογαριασμός twitter είναι σατυρικός και δεν ανήκει στον Ρόμπερτ Τραμπ. Μάλιστα διαπιστώσαμε ότι έχει καταργηθεί. Όσο για τον Ρόμπερτ Τραμπ, όχι μπύρες δεν πίνει, αλλά απεβίωσε εχθές το βράδυ, σε ηλικία 71 ετών:
https://edition.cnn.com/2020/08/15/politics/robert-trump-dead/index.html 



ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ  

19 σχόλια:

  1. Ολοι μιλάνε για δεύτερο κύμα στην Ελλάδα!
    Δεν υπήρξε όμως πρώτο!
    Μάλλον είναι μετάφραση οδηγιών-"ειδήσεων" απο τα Αγγλικά.
    Ερευνητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ στο ανθρωπινο σωμα δια των εμβολιων συνιστα νομιζω μια ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ παραβιαση ενος ΑΥΤΑΞΙΑΚΟΥ δικαιωματος.Του δικαιωματος διαθεσης του σωματος του καθε ανθρωπου κατα την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ αυτου.Καθε παραβιαση του παραπανω δικαιωματος συνιστα παραβιαση των ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ και η ευθυνη ανηκει εξ ολοκληρου στους επιτιθεμενους στο δικαιωμα αυτο.Το κρατος η κοινωνια ευρυτερα και ιδιως η επιστημονικη κοινοτητα θα πρεπει τροπο τινα να πεισει τον αμφισβητια πολιτη καθιστωντας ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ το μετρο του εμβολιασμου. Η υποχρεωτικοτητα υπο την επικληση υγειονομικων κινδυνων που αμφισβητουνται ομως με σφοδροτητα οχι μονο απο πολιτες αλλα και απο εγνωσμενου κυρους επιστημονες ακομα και νομπελιστες ειναι εκτος απο ΜΕΤΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και αρα ΠΑΡΑΝΟΜΗ, και επικινδυνη για την υγεια οταν τοσες πολλες μεταβλητες ασφαλειας ενος εμβολιου ειναι υπο επισπευση και αμφισβητουμενες πανταχοθεν.Επισης δεν ειναι καλος συμβουλος για την πολιτικη και την δημοκρατικη συμβιωση και συνοχη η επικληση των αποψεων των εξειδικευμενων επιστημονων ως ανεκκλητα θεσφατα που θα πρεπει οι πολιτες ακαριαια να συμμορφωνονται. Ολα τιθονται κατα το δυνατον υπο την εγκριση των πολιτων και αυτοι και μονο μπορουν να αποφασισουν τελικα. Και φυσικα στις δημοκρατιες δεν ισχυει το προσκυνεειν την αυθεντια!!!!! Δεν χρειαζεται κανενας να ειναι μαγειρας για να αποφανθει οτι το φαγητο ειναι μαπα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά σε όλους και είθε η Παναγία να μας φωτίζει και να μας δίνει δύναμη!!!
    Είμαι διακοπές σε ένα κάμπινγ, όπου εδώ είναι μόνο ελληνικές οικογένειες. Οι εντυπώσεις μου από τις συμπεριφορές είναι απογοητευτικές. Ο φόβος για τον ιό είναι κυρίαρχος και από τη στιγμή που τόλμησα να αμφισβητήσω την κατάσταση που μας έχει επιβληθεί αισθάνθηκα στο πετσί μου την εχθρότητα που μετατρέπεται σε μίσος. Η γενική άποψη ως προς τους κυβερνητικούς χειρισμούς είναι άστα να πάνε....Τελικά οι τουρκόσποροι είναι περισσότεροι απ' ότι νομίζουμε σε αυτή τη δύστυχη χώρα...Έχω φρικάρει με δαύτους και τα μαζεύω να φύγω. Ελεεινοί.....
    Αναστασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μην φρικάρεις
      Εχουν τρομοκρατηθεί
      Οταν έρθει το φθινόπωρο και οι ιώσεις και όλα τα σχετικά προβλήματα υγείας,,, θα δουν την κατάσταση όπως πραγματικά έχει, εκτός αν είναι πολύ πλούσιοι και μπορούν να έχουν πανάκριβη περίθαλψη

      Διαγραφή
  4. Διανύουμε μία νέα εποχή, μιά εποχή που οι κρυμμένες γνώσεις μας προσφέρονται απλόχερα μέσω των ειδικών λοιμοξιολόγων και με την βοήθεια των ΜΜΕ.
    Βλέπετε όσοι είχαμε μάθημα μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο (γιατροί, βιολόγοι, κτηνίατροι, γεωπόνοι, χημικοί κ.ά) μάθαμε μισές αλήθειες και δεν είχαμε καθηγητάδες του διαμετρήματος τσιόρδα!
    1η αποκάλυψη: Οι ιοί μεταδίδονται σε ορθίους, ενώ δεν μεταδίδονται σε καθιστούς! [δεν διευκρίνισαν αν μεταδίδονται σε καθιστούς οκλαδόν κατάχαμα, αλλά ίσως μας πουν προσεχώς..]
    2η αποκάλυψη: Οι ιοί μεταδίδονται από 12.01 μ.μ. έως 6.59 π.μ! Οι ιοί κάνουν πολύ παρέα με τα φαντάσματα και γίνονται εξαιρετικά επικίνδυνοι αυτές τις ώρες. Έτσι πρέπει να μένουμε κλεισμένοι μέσα για το καλό μας για να μην βλέπουμε τα "φαντάσματα" να αποβιβάζονται στα διάφορα λιμάνια της χώρας και μετά κονβόϊ πούλμαν να τα διασκορπίζουν στην ενδοχώρα! Δεν βλέπουμε οπότε γλιτώνουμε εγκεφαλικά και καρδιοπάθειες...
    [Σύσταση σε όσους έχουν αϋπνίες και μένουν κοντά σε λιμάνια ή σε δρόμους που περνούν τα κονβόϊ να τα φωτογραφίζουν (χωρίς να τους δουν) για να ξέρουμε τι μας έρχεται, γιατί έχουν βουλιάξει τα νησιά από τις αφίξεις και πρέπει να γίνει αποσυμφόρηση]
    3η αποκάλυψη: Οι ιοί έχουν φιλότιμο και φοβούνται, μπορεί οι μάσκες να έχουν πόρους που μπορεί να περνούν οι ιοί, αλλά μετά την μαζική κατασκευή μασκών από τον κουμπάρο της δρακουλο-οικογένειας, έχουν τρομοκρατηθεί και αυτοί και βλέπουν μάσκα και φεύγουν μακριά...που να μπλέκουν με αυτούς τώρα...
    Όσο για τον χαρβαλιά τον φάγατε τον άνθρωπο, είναι ο σωτήρας της οικονομίας και δεν το αναγνωρίζετε! Σκέφτηκε τον φοβερή ιδέα των προστίμων για να έχει πόρους για τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, γιατί με έσοδα μηδέν από τις απαγορεύσεις και τα lockdown από κάπου θα πρέπει το κράτος να εισπράξει!
    Βλέπετε δεν φοβούνται τους συνταξιούχους (έχουν κάποια ηλικία δεν είναι τόσο μάχιμοι) ούτε τους ιδιωτικούς υπαλλήλους που θα μείνουν άνεργοι. τους δημοσίους υπαλλήλους φοβούνται που έχουν μάθει αλλιώς, έχουν άλλη νοοτροπία και έτσι και μείνουν χωρίς μισθό και τότε μόνον θα μπουκάρουν στην Βουλή και θα την κάνουν Κούγκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περνάει ο μαλοκοιός ορθιος Καμαρωτος!!
    Περπατάει σκυφτός ο Έλληνας ο τρομερός!!!
    Μάσκα φοραει νοιώθει νωθρος!!
    Τον λοιμοξιολογο ακουει..
    Χεσμενος!! νεκρός!!


    Με τέτοιους πολιτες, ελπίδα καμιά!!
    Με φίμωτρο βολτα σαν τα σκυλιά..
    Δεν θελω να βλέπω ούτε να ακουω!!
    Μόνος θα μεινω μες, την νυχτια!!

    Ελληνες λίγοι σαν ΑΕΤΟΙ..
    Κοιταζουν απ', τις ράχες
    Καθε πρωί
    Βλέπουν τα φίδια μες, τον αγρό..
    Και τα ποντίκια τρέχουν
    Στον πανικό!!

    Σε τουτη την χώρα υπαρχουν ακομα!!
    Ελληνες που δεν πέσαν σε κωμμα..
    Δεν μας φοβίζουν προστιμα,μετρα !!
    Όρθια δεν θα μείνει πέτρα,στην πετρα!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μπουμπούκι ο Τρουντώ ήταν μέσα στη λίστα των παιδόφιλων του Τζέφρυ Έπσταϊν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κώστα ο λογαριασμός του Ρόμπερτ Τραμπ είναι σατυρικός. Δεν έχει twitter. Όλα αυτά τα τουήτ για τον Γκειτς κλπ είναι τρολιές. Για αυτό και γράφει @UncleRobTrump μτφ Θείος Ρομπ Τραμπ.Στην Αμερική το ξέρουν και αν πας στον λογαριασμό θα το διαπιστώσεις. Στην κατάσταση που είναι μόνο για μπύρες χαβαλέ δεν θα έκανε (αν είχε twitter). Και σου δίνω και μία είδηση μόλις τώρα 7.20 το πρωί ακόμα δεν έχει παίξει πέθανε δυστυχώς. https://sputniknews.gr/Ipa/202008168037802-apeviose-o-mikroteros-adelfos-tou-proedrou-ton-Ipa-rompert-tramp-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://911tm.9bb.ru/viewtopic.php?id=1245&p=32#p233510

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ο λογαριασμός ήταν όντως του Ρόμπερτ;

      Διαγραφή
    2. Ο λογαριασμός είναι σατυρικός και σατυρίζει ειδικά τους Q (και όχι μόνο).Μπαίνεις στον λογαριασμό και το διαπιστώνεις Κώστα. Τώρα αυτά που γράφει το παραπάνω φόρουμ είναι κουκουρούκου...και μόνο που γράφει ''Θείος'' Τραμπ φτάνει. Πολλοί λογαριασμοί παρωδία υπάρχουν στο twitter. Kαι για τον Ρόμπερτ ντε Νίρο υπάρχει (που γράφει με ψιλά γράμματα Parody) και πολλοί ανεβάζουν τουήτ νομίζοντας ότι είναι δικά του. Γιατί ο Ντε νίρο την πέφτει στον Τραμπ. Εδώ μασάνε στις αναρτήσεις απ΄το ''κουλούρι'' και το ''Βατράχι'' τι συζητάμε τώρα. Αθάνατο ελληνικό διαδίκτυο.

      Διαγραφή
    3. Τώρα πρόσεξα ότι κατέβηκε ο λογαριασμός. Φυσικά και κατέβηκε γιατί θα ήταν προσβολή στην μνήμη του. Δεν έχει και νόημα τώρα πια. Αν ήταν πραγματικός δεν θα κατεβαίνε κατευθείαν μόλις ανακοινώθηκε η είδηση του θανάτου. Τουλάχιστον για κάποια 24ωρα θα δεχόταν συλληπητήρια.Έτσι δεν είναι; Η λογική αυτό δεν λέει; Έτσι επιβεβαιώνεται ότι ο λογαριασμός ήταν σατυρικός...απλά πράγματα, με απλή ελληνική λογική.

      Διαγραφή
    4. Kι όμως σήμερα μπήκαν αριστερά δεξιά στα ελληνικά μπλογκ, ξανά τα σκρινσοτς αυτά περί συλλήψεως Γκέιτς, του θείου Ρόμπερτ, κι ότι τον έφαγαν.
      Εποχή ανελευθεριών.. αλλά κι εξαπατήσεως.

      Διαγραφή
    5. Με το βατράχι δεν τσίμπησα ούτε στιγμή.
      "Κουλούρι"; Τί εννοείς;

      Διαγραφή
  10. Έχω πάψει προ πολλού να δίνω βάση σε ''συνομωσίες'' εντελώς γελοίες από γελοίες πηγές. χωρίς καμία βάση.Αυτό έλειπε να μην έγραφαν. Είναι σαν τα τουήτ που δεν είχε καν τουήτερ. Ο αδερφός του Τρομπέτα ήταν πολύ χαμηλών τόνων.Είχε μία πτώση τον Ιούνιο έκανε αιμάτωμα και έχασε την φωνή του. Ναι...τότε που έγραφε υποτίθεται τα τουήτ για τον Γκέιτς. Το κουλούρι είναι το ίδιο με το Βατράχι σατυρικά μπλογκ. Δεξιά και αριστερά στα γνωστά μπλογκ...και βέβαια θα μπουν τα σκρηνσοτς.Με αυτά επιβιώνουν. https://kourdistoportocali.com/news-desk/o-moysakas-toy-rompert-tramp-kai-i-latreia-toy-gia-tin-kriti/

    ΑπάντησηΔιαγραφή