«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Ιωάννα Κουσκούση: Έδωσε πόνο και την έκοψαν στον αέρα!

βίντεο από MissKitty


Σχόλιο Διόδοτου: Το σύστημα σήμερα δεν δίνει εντολές στις ξεπουλημένες κυβερνήσεις, κατ'ευθείαν μόνο. Έχει και ψευτογιατρούς να λένε τις @αλακίες τους-εντολές προς την κυβέρνηση. Αυτές τις ημέρες, άλλοι τέτοιοι ξεπουλημένοι γιατροί φοράνε 7 μάσκες στο πρόσωπο -ΠΡΟΣΈΞΤΕ: ΟΧΙ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ- για να αποδείξουν ότι δεν βλάπτουν οι μάσκες. Άλλοι γελοίοι ψευτογιατροί προτείνουν "όποιοι γονείς δεν στέλνουν τα παιδιά στο σχολείο με μάσκες, να κρίνονται επικίνδυνοι για τα παιδιά τους και να τούς τα παίρνει το κράτος" (μοντέλο Σουηδίας, που τούς τα αρπάζουν εδώ και 20 χρόνια και τα δίνουν σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια).
Ο δεύτερος πόλος να παίρνει εντολές η κάθε ξεπουλημένη κυβέρνηση είναι τα τηλεοπτικά κανάλια. Τα οποία είναι και αδηφάγα. Εχθέςτο ΣΚΑΪ έκανε την προβοκάτσια του. Πήγε και έκανε δήθεν ρεπορτάζ σε έναν πεζόδρομο της Θεσσαλονίκης, που ήξερε ότι γυμνάζεται με το ποδήλατό της η Ιωάννα Κουσκούση, για να στήσει επεισόδιο, το οποίο μεταφράζεται πολύ απλά.. "Κούλη..! ..Για ρίξε κανα φράγκο ακόμα..." χαχαχαχαχα Αλληλοξεσκεπάζονται, την στιγμή που τα μασκοφορεμένα παιδιά αποδεικνύονται ως η αιχμή της αντίδρασης, όπως ακριβώς η υπογραφή του τσίπρα στις Πρέσπες. Πάμε για ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ Πισοδέρι, όπου αυτή την φορά.. την απόφαση για τα σχολεία θα την βάλουν στο απευθυσμένο τους οι προδότες.






5 σχόλια:

  1. Ότι ήταν με τα μνημόνια ,ότι ήταν με τα γκέι πάρτυ ,ότι ήταν με τις Πρέσπες ,ότι ήταν με την χριστιανική θρησκεία ,ότι ήταν με την σημαία ,ότι ήταν με το Αιγαίο.
    Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.
    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ.
    ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΟΤΑ ΤΟΥ.
    ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ.
    ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑ !
    ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ;
    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ;
    Α !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ 7 ΜΑΣΚΕΣ Ε; ΠΩ ΠΩ!!!!!
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΠΤΑΦΩΤΟΣ ΛΥΧΝΙΑ Ε; ΠΩ ΠΩ!!!!!
    ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 7;
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΤΑΦΩΤΟ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΑΣΚΑΡΕΜΑΤΟΣ; ΤΙΠΟΤΑ;
    ΜΗΔΕΝ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ; ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!!
    ΡΕ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ;
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ
    ΚΑΙ 7 ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ;
    Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΤΟΥΡΜΠΑΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΡΜΠΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ @@ΜΗΣΟΥΜΕ;
    ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΦΙΜΩΤΡΟ,
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ
    KAI AΝΑΓΕΝΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΣΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ,
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΑΣΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΑΒΔΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ.
    ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΥΚΟΣ .ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΔΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ,
      ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΜΕ ΒΟΙΔΟ@ΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  4. Πάθανε την πλάκα τους οι ξεφτίλες! Άκου παραφροσύνη... Ρε τους γελοίους! Αυτοί θέλουν μπουνιές και κλωτσιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή