«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΧΑΟΣ»

γράφει ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ



ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΧΑΟΣ». Σωστός ο γενίτσαρος. Με τέτοιον φλούφλη, φοβισμένο, ΑΦΟΡΕΣΜΕΝΟ και γκαντέμη πρωθυπουργό και με τέτοιους ανικάνους ξεφτιλέ υπουργούς, τί περιμένεις..

Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ και έστειλε στον εισαγγελέα καμιά εικοσαριά ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ που αντιδρούν στο φίμωτρο των παιδιών. Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΣΤΟΜΙΑ, η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι οι πραγματικοί ΕΧΘΡΟΙ του κυβερνόντος τρομοκρατημένου και ανίκανου τσίρκου της Νέας Δούλας.

Εν τω μεταξύ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ. 

Οι εισαγγελείς μέχρι τώρα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. 

Οι εισαγγελείς μέχρι τώρα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΡΙΧΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑRFIN.

Όμως ο εισαγγελέας πρόθυμα έτρεξε να δικάσει τους 20 γονείς που δεν θέλουνε να φοράνε φίμωτρα τα παιδάκια τους.

ΜΑΣΚΟ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ. Αν είναι έτσι η δημοκρατία, ΤΟΤΕ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

Μετα το ΔΕΚΑΕΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, τώρα έχουμε την βασιλική εφιαλτική μαφιόζικη φαμίλια των Μητσοτάκηδων (που τους ταΐζουμε ΑΙΩΝΙΩΣ σαν τα κορόιδα της τράπουλας) η οποία τα κονομάει αγρίως από δέκα μπάντες και τρομοκρατεί τον απλό κοσμάκη, ώστε να μην υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, kathiki ΧΑΡΒΑΛΙΑ, GRECO MASKARA!







Δ.Ε.Π.
  

8 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΔΕΠ ΕΥΓΕ, ΕΓΡΑΨΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΚΟΚΚΑΛΑ.
    ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΟ ΑΝΟΜΟ ΤΟ ΑΤΙΜΟ.
    ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περνάμε εξετάσεις. Όλα τα κατάπιαμε, σε όλα κάναμε "υπομονή". Δείξαμε πόσο κοντόθωροι και κουτοπόνηροι ψιλικατζήδες είμαστε. Αν και τώρα, που έρχονται για τα παιδιά μας, δεν σειστεί η γη απ' την ιερή οργή του Έλληνα, σημαίνει πως δεν δικαιούμαστε πια να περπατάμε σ'αυτά τα χώματα και η νομοτέλεια θα μας αποδώσει αυτό που μας αξίζει.

    https://www.youtube.com/watch?v=zSb9q9ycJkI


    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι πολύ σωστός αδερφέ. τρελαίνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαιρεται κι απο εμενα
    Πολυ σωστατα λετε.
    Ομως ενω ολοι ξερουμε οτι παίζουν το παιχνιδι τους πάνω στις πλατες του Ελληνικου λαου εδω και 60χρ. ισως και παραπανω δεν εχει αανοιηε ουτε ρουθουνι.
    Πως το εξηγειται αυτο το φαινομενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καντε οτι ακολουθειτε τις εντολες και τις νορμες τους. Να δειχνετε γαληνιοι εξωτερικα μεσα σας ομως φορτωστε γιατι οσα ερθουν θελουν νευρα και θεληση ατσαλι. Νο merci, No prisoners

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω εχω να τους πω ενα μεγαλο Ευχαριστώ που με ξυπνησαν απο το μαυριξ! Για τις συνεπειες στους θα αναλαβουν οι αρμοδιοι που ηδη το κανουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι ανθρωποι ειναι πουστιδες στη ψυχη και πορνες στο σωμα, οποταν ο σωστος τροπος αντιμετωπισης ειναι αυτος: Υπουλα και ποτε στα ισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή