«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ; SOS ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ !!!



ΔΙΑΒΑΖΑ, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ! ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ -ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ- ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΙΕΛΥΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΣΑΦΕΣ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ” Η ΚΟΥΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΠΙΣΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΤΠ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ” -ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ- ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ!

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”!

ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΣΕ ΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΘΕΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:
” Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΨΗΦΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ !!!
“…στον προσωρινό περιορισμό … σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις”
“…υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου”
ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ:
-Μπορούν να μας πάρουν τα παιδιά λόγω κορωνοϊού; Σε άλλες χώρες το έχουν ψηφίσει. Εδώ έχει ψηφιστεί;
ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΩ:
-Έχει γίνει ήδη. Και όχι μόνο για τα παιδιά. Για όλους. Με τον νόμο 4682/2020, τον γνωστό νόμο για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, έχει νομοθετηθεί ο προσωρινός περιορισμός μας ακόμη και σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις !!”
(ΝΟΜΟΣ 4682/2020)
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=340364950454767&id=100034437944878

ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ! ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΥΔΟΛΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ! ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ!
ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ “ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ” ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΕ ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΑΠΟ ΤΟ 2018) ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ:

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ …. SOS! ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ! ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ.
ΚΑΙ
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : Η “ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ” ΝΟΡΒΗΓΙΑ : ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Ή ΚΟΛΑΣΗ ; ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ:
ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΝ…
ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΟ…
ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΑ…
ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ…
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΤΗ “ΛΟΓΙΚΗ” ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ!

Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΝΤΠ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΩΡΕΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ “ΑΝΗΚΟΥΝ” ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΦΥΣΗΣΟΥΝ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ (ΤΗ ΝΤΠ)!

1) ΗΠΑ:

ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΟΤΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΗΠΑ -ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΦΟΥΛ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ / “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”- ΑΝ Π.Χ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΟ, ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΣΕ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΤΟΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟ ΣΕ Χ/Θ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΑΙΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΙΟ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Ή ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ!!!

ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ: ΟΧΙ ΜΕ Χ/Θ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ “ΛΑΓΟΥΣ”, ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΙΟ, ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΓΟΝΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

2) ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ:

ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ!
Σ’ ΑΥΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ BARNEVARNΕΤ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ “ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ”. ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΕ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ, ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΥΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ!

ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ, ΟΤΑΝ Π.Χ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ή ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΛΩΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ (ΥΨΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ). ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ (Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ “ΠΡΟΝΟΙΑ”) ΣΕ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΔΟΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!
ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ, ΟΠΩΣ ΡΩΣΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ Κ.Α.

ΟΙ ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΄Η ΠAIΔEΡΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ “ΠΑΙΧΝΙΔΙ” ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΓΟΝΙΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ: “ΕΙΔΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΞΑΝΘΟΓΑΛΑΝΟ ΡΩΣΑΚΙ, ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗ ΛΙΜΠΙΝΤΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ, ΝΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΩ”. ΑΜΕΣΩΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΕΩΣ ΚΑΙ (ΤΡΑΓΙΚΑ) ΑΣΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ. Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ 1100 Ε ΤΟ ΜΗΝΑ (10.000 ΚΟΡΟΝΕΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ) ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΕΝΩ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ BARNEVARNΕΤ ΠΑΙΡΝΕΙ BONUS, ΓΙΑ ΚΑΘΕ “ΔΙΑΣΩΣΗ”, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ (ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΡΟΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!)

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΔΟΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ: ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣEΞΟΥAΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ Ή ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΥΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΔΙΣΤΕΣ “ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ”. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΗΜΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: ΠΑΙΔΙΑ 0-7 ΕΤΩΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΑΔΙΣΤΩΝ ΑΝΑΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ “ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ”!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΠ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ, ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΛΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ”, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΟΥΛΟΙ EVER ΤΗΣ ΝΤΠ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ, ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ, ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΤΡΑΧΥΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ!
ΘΕΩΡΩ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΤΠ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΙΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΦΥΛΑ, ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ!


ΕΥΧΟΜΑΙ, ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΚΗΝΕΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΑΛΛΑ “ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ” ΚΑΙ “ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ, ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ”! ΟΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΚΡΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΝΟΥΘΕΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ! ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ:
“Το νου σας στα παιδιά σας , σφιχτά στην αγκαλιά σας , Άρπαγες καραδοκούν και είναι αυτοί κοντά σας .»

2) ΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΑΣΚΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ, ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΚΟΝΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ Ή ΣΤΑΥΡΟ (ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΒΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ)!

3) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΧΗ:
“ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΦΥΛΑΤΤΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ …. (ΟΝΟΜΑΤΑ) ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗΝ ΣΟΥ”

4) ΤΕΛΟΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΟΤΙ “ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ’ ΗΜΩΝ”!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΖΟΥΜΕ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ! ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ…
“ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΠΟΡΑ ΤΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΛΙΑΚΑΔΑ Η ΘΕΪΚΗ!”
ΓΕΝΟΙΤΟ! ΑΜΗΝ!


ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ


triklopodia.gr 

20 σχόλια:

  1. ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «Η ΕΛΑΔΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΧΑΟΣ». Σωστος ο γενιτσαρος. Με τετοιον φλουφλη, φοβισμενο, ΑΦΟΡΕΣΜΕΝΟ και γκαντεμη πρωθυπουργο και με τετοιους ανικανους ξευτιλε υπουργους, τι περιμενεις // Η Υπηρεσια Ηλεκτρονικου Εγκληματος ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ και εστειλε στον εισαγγελεα καμια εικοσαρια ΕΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ που αντιδρουν στο φιμωτρο των παιδιων // Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΣΤΟΜΙΑ, η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ειναι οι πραγματικο ΕΧΘΡΟΙ του κυβερνωντος τρομοκρατημενου και ανικανου τσιρκου της Νεας Δουλας // Εν τω μεταξυ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ μεχρι τωρα δεν εχουν κανει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ. Οι εισαγγελεις μεχρι τωρα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. Οι εισαγγελεις μεχρι τωρα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΡΙΧΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΕΣΕΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ // Όμως ο εισαγγελεας προθυμα ετρεξε να δικασει τους 20 γονεις που δεν θελουνε να φορανε φιμωτρα τα παιδακια τους // ΜΑΣΚΟ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ // Αν ειναι ετσι η δημοκρατια, ΤΟΤΕ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ // Μετα το ΔΕΚΑΕΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, τωρα εχουμε την βασιλικη εφιαλτικη μαφιοζικη φαμηλια των Μητσοτακηδων (που τους ταηζουμε ΑΙΩΝΙΩΣ σαν τα κοροηδα της τραπουλας) η οποια τα κονομαει αγριως από δεκα μπαντες και τρομοκρατει τον απλο κοσμακη, ώστε να μην υπαρχει ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ // ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΑΘΗΚΙ ΧΑΡΒΑΛΙΑ, GRECO MASKARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΑΑ !
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΙΑ !!!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ενημερωθείτε όλοι ,τι αναφέρει το άρθρο 5 του Συντάγματος και το άρθρο 8.
    Επικαλεσθειτε το.Ειναι δικαίωμα όλων μας.
    Εν ανάγκη επικοινωνήστε με τον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη.
    Δεν έχουμε να κάνουμε με προφυλακτικά μέτρα.
    Έχουμε να κάνουμε με μια παγκόσμια φίμωση και τα τσιράκια των ερπετών ,σαν και του βίντεο ,την εκτελούν.
    Η μάσκα είναι φίμωτρο.
    Αυτό που σε καθοδηγεί είναι να βγαλης τον σκασμό σαν σκλάβος.
    Είναι συμβολικό πάνω στην ανθρωπότητα.
    Φίμωτρο.
    Όσοι θα αρχίσουν να υποχωρούν ,θα τους πετάξουν μέσα στο λάκκο ,χωρίς να το καταλάβουν.
    Εξαπατούν τους αφελείς ,ώστε να κάνουν και το εμβόλιο που αυτοί έχουν προαγορασει.
    Δεν υπάρχει δωρεάν.
    Όλα είναι πληρωμένα από τις τσέπες μας σαν φορολογούμενοι.
    Είναι πολύ ανόητος ,αυτός που εξεστομισε αυτήν την Τρισμέγιστου μπούρδα.
    Από πού ρε σκερβελε θα τα πληρωνής ;
    Από την τσέπη σου ;
    Ή από τις μίζες σου ;
    Περίεργο !
    Πώς και δεν παραγγείλαμε οι σκατατζηδες από την bayer ;
    Να βάλουν και ραουνταπ μέσα !.
    Αυτό το κράτος είναι σάπιο .
    ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΣΜΕΝΟ μέχρι το μεδούλι.
    Έτσι θα πέσουν.
    Σαν σκουληκιασμενες μούμιες .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Κεραμέως κάνει μάθημα προσαρμοστικότητας αλλά δεν το τηρεί. Ούτε λίγη ώρα δεν άντεξε με την μάσκα και την κατέβασε πιο κάτω για να ανασάνει καλύτερα.
      https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/08/blog-post_5725.html

      Διαγραφή
  4. Ειναι πολυ χειροτερα.ιταλος γιατρος λεει ουτε το τεστ δεν πρεπει να κανουμε.σας παρακαλω διαδωστε εστω κσι με προσωπικο μηνυμα. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=302143784569806&id=100043225590941

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχετε εντελώς ξεφύγει;
    πάνω στην μάσκα που η εξωτερική της πλευρά εχει μικρόβια,,ιούς, βακτήρια θα βάλουμε την εικόνα του Χριστού και της Παναγίας;
    δεν πάτε καλά
    ωραία τιμή στην Θεοτόκο και τον Ιησού Χριστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή έχω μπερδευτεί..
      μπορείτε να μάς πείτε σε ποιον απευθύνεστε;

      Διαγραφή
    2. στην κυρία που το έγραψε
      δεν θα ρίχνουμε τα μαργαριτάρια στους χοίρους
      τί είναι το ένα και τί είναι το άλλο ξεμπερδέψτε τα

      Διαγραφή
  6. ντάξει
    πάρε και το λέηζερ και βάλε επάνω έναν σταυρό και όλα καλά
    τα προφήτεψε ο άγιος Παίσιος
    με τις ευλογίες των πνευματικών
    ρεζιλεύεται ο Τριαδικός Θεός
    Τον σκοτώνουν
    θέλουν να φέρουν τον μετάνθρωπο τον άνθρωπο που είναι θεός
    μην γράφετε ότι ναναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιον απευθύνεστε και σε αυτό το σχόλιο;
      Ποιος να μην γράφει ό,τι νά 'ναι;

      Διαγραφή
    2. 2) ΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΑΣΚΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ, ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΚΟΝΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ Ή ΣΤΑΥΡΟ (ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΒΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ)!


      η απάντηση
      ο Χριστός και η Θεοτόκος δεν είναι τάλισμαν να το κολλάμε στην μάσκα για φυλαχτό
      καλή πρόθεση έχεις αλλά σε διαβάζουν πολλοί
      και σου απαντώ
      πάνω στο μικροτσίπ θα βάλεις τον Θεό; Εχεις ιδέα τί είναι η πίστη μας και η Ορθοδοξία;
      παραπάνω που δεν κατάλαβε ο κύριος Διόδοτος ελπίζω να καταλάβει τώρα
      δεν θα θελα να πιστέψω ότι δεν έχει ευφυία ή κείται μακράν της Καινής Διαθήκης και όλων εκείνων που άφησαν κληρονομιά και ως προειδοποίηση οι άγιοι όπως ο αγ Παίσιος στο γραπτό του ή ο άγιος Αρέθας και πολλοί άλλοι
      https://www.youtube.com/watch?v=Y6bgh3blFsU

      Διαγραφή
    3. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΌΝΟ ΤΑ 1,3,4

      Διαγραφή
    4. πάλι καλά
      είχα αντίθετη άποψη γιατί σε ενοχλούσαν κάποια σχόλια περί μετανοίας
      η αντίδραση δεν καταργεί την μετάνοια, αν δεν προχωρούν μαζί αυτά τα δύο δεν θα δούμε προκοπή
      η τελευταία παράγραφος για σένα
      http://aktines.blogspot.com/2020/08/blog-post_567.html

      και εδώ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ που κάνει θαύματα βγάλτε τα γυαλιά του they live
      ΒΙΝΤΕΟ
      http://scripta---manent.blogspot.com/2020/08/blog-post_52.html

      ένας συγκλονισμός και δεν είναι ο μόνος
      Ο Χριστός θέλει πολλή προσευχή και μετάνοια παράλληλα με τον όποιο αγώνα για την πατρίδα
      πρώτα έρχεται η πίστη
      μετά η πατρίδα
      τα χρόνια της σκλαβιάς να σας το υπενθυμίσουν

      Διαγραφή
    5. η πρόταση να βάλουν τον Μέγα Αρχιερέα πάνω στο φίμωτρο μάσκα, βίντεο του Μόρφου Νεοφύτου, από το πρόσωπο στο προσωπείο κι απ το προσωπείο στην μάσκα κλπ, περνάει το μήνυμα ότι πάνω στην γεμάτη βρωμιά εξωτερική όψη της μάσκας, ο Χριστός μας βάζει φίμωτρο, προσέχτε τί γράφετε βρε παιδιά, σας διαβάζουν, η Ορθοδοξία είναι Ο Χριστός δεν είναι φυλαχτά και αφελείς προσεγγίσεις χλιαρών γιαγιάδων

      Διαγραφή
    6. έγιναν πολλά θαύματα στην καραντίνα, μάτωσε ο Κύριος, άνθισε το στεφάνι και άλλα πολλά ως τώρα, δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο μασκοφόροι εντός ναού να καρφώνουν τον μη μασκοφόρο και να μπαίνει η αστυνομία να κόβει πρόστιμο, περίμενε κι άλλα τρελά, υπενθύμιση ο Μέγας Αρχιερέας στον δεσποτικό θρόνο, είναι η μόνη εικόνα που δεν έχει καντήλι, δεν θα υπάρξει έλεος στην τελική κρίση, ή Τον ομολογούμε τώρα ή μετά από ένα λεπτό που ίσως τα τινάξουμε από εγκεφαλικό, ότι κάνουμε το κάνουμε τώρα, οι μητροπολίτες που κάθονται σε κείνο το θρόνο και οι πιστοί με τις μάσκες, ας σκεφτούν ότι μες το ναό συγχρόνως παρίσταται όλος ο επουράνιος κόσμος αγγελοι, ο Τριαδικός Θεός, η Θεοτόκος, χορείες αγίων, προφητών και μαρτύρων
      δεν θα γράψω παραπάνω όποιος κατάλαβε κατάλαβε όποιος δεν κατάλαβε ας αμνηστεύσει την συμμετοχή του στο ρεζίλεμα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος με μέτρα και λύσεις δικές του

      Διαγραφή
    7. στο ναό προσεύχονται οι ήρωες του αγώνα κι όταν έφευγαν τα φαντάρια οι μανάδες τους έδιναν εικόνες των αγίων και της Παναγίας να έχουν στην καρδιά και στο στήθος και τους ξεπροβόδιζαν με σθένος και ηρωισμό
      Τιμή στον Τίμιο Σταυρό του Ιησού

      Διαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ Ο ΑΡΧΙΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΦΙΜΩΤΡΑ ΛΕΕΙ ΣΕ 150 ΕΝΟΡΙΕΣ - ΕΞΟΡΙΕΣ ΣΚΛΑΒΩΝ.
    ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕΣ ΟΙ ΕΝΟΡΙΕΣ - ΕΞΟΡΙΕΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΗΣΤΑΡΧΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ.
    ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι οι Μητροπολίτες υποχρεούνται να απαγορέψουν αστυνομία μέσα στους ιερούς ναούς, η επιβολή προστίμων να γίνεται έξω και να αναλάβει την πληρωμή τους η Μητρόπολη τους
    Δεν κυνηγούν τρομοκράτες οι κύριοι εξαιρετικά φιλότιμοι εναντίον των ορθοδόξων χριστιανών αστυνομικοί, έξω στην άσφαλτο μετά το δι ευχών, ο κάθε ιερέας να αναλάβει την ευθύνη του λειτουργήματος του και ο κάθε Μητροπολίτης πρώτος από όλους
    Γιατί συνεχίζουν να κάνουν τους τυφλούς και τους κουφούς;
    Επιτρέπουν το ποίμνιο που είναι ακατήχητο να διχάζεται και να προκαλούνται έχθρες ανάμεσα σε κείνους που φοβούνται και φορούν μάσκα και σε εκείνους πού γνωρίζουν ότι δεν μπαίνουν στο αποχωρητήριο αλλά στον Οίκο του Θεού
    Τους εμποδίζουν τα αργύρια;
    Πληρώστε τα πρόστιμα των πιστών
    Οι ιερείς που επιτρέπουν αστυνομία μέσα στο ναό… Τί να πω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ27 Αυγούστου, 2020 02:15

    Γεια σου Άννα ,με τα καντήλια σου και τα σταυρουδακια σου.
    Αννούλα μου !.
    ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΣΗ.
    ΡΑΒΔΙ ΡΑΒΔΙ ΡΑΒΔΙ.
    ΡΑΒΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΣΑ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΗ ΤΟ ΚΟΥΛΑΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΡΠΑΞΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ;
    ΕΙΣΑΙ ΜΠΙΤ , ΚΑΡΑΜΠΙΤ ,ΔΙΠΟΔΟΣ ΜΙΣΟΨΙΜΕΝΟΣ ΚΙΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ;
    ΣΤΑ Α@@ΔΙΑ ΣΟΥ !!!!!!
    ΦΑΕ ΠΕΝΤΕ ΕΞΗ.ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΣΟΥ ΡΙΧΤΉΚΑΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΣΟΥ.
    ΝΑΙ Ή ΟΥ ;
    ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ.
    ΤΣΟΥΚΟΥ ΤΣΟΥΚΟΥ ΤΣΟΥΚΟΥ ,ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ,ΤΟ ΠΆΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΆΛΟΓΟΙ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑ ΜΟΥ.
    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ :ΡΑΒΔΙ.
    ΌΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΝΤΡΑΣ , ΣΗΚΩΣΗ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΊ ,ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΒΗΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΙΔΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ.
    ΚΟΨΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΕΝΑ ;ΔΥΟ ;ΤΡΙΑ ;
    ΒΑΡΑ !!!!!!
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ .
    ΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ,ΕΙΤΕ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ;
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    ΜΕΤΑ ,ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ,ΣΤΟΝ ΕΥ, ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ,ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ,ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ,ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ.
    ΒΑΡΑΤΕ ΡΕ !
    ΒΑΡΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΤΕ ΜΕΤΑ.
    ΌΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΝΤΡΑΣ Ή ΣΚΡΟΦΑ , ΣΗΚΩΣΗ ΧΕΡΙ ,ΣΤΟ ΜΕΤΑ ,ΘΑ ΦΑΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΑΛΑ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΙΑ.
    ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ.
    ΈΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ , Ή ΚΟΨΙΜΟ ΧΕΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ;
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ,ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ,ΤΟΥΣ @ΑΜΗΣΑΝ ΤΟ @ΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΝΟΡΒΗΓΙΑ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ.
    ΒΑΡΑΤΕ .
    ΒΑΡΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΟΥΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ ,ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ !
    ΒΑΡΑΤΕ ΤΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
    ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΌΦΩΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΚΕΡΑΜΕΩΣ !
    ΠΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΑΤΑΝΟ ΛΕΣΧΗ ΣΑΣ ;
    ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΑΤΑΤΖΗΣ ΧΕΝΡΥ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ;ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ ΦΡΙΚΙΑΡΗΣ ΕΡΠΕΤΟΒΟΥΒΑΛΟΣ ;
    ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ !
    ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΎΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΆΡΙΚΑΚΙΑ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΙΑ ,ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΙΑ ,ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έχει κανείς πρόβλημα να βάλει πάνω στην μάσκα του τον Βούδα ή την Μόνα Λίζα
    Εσύ βάλε τον Χριστό και συμβούλεψε και τους άλλους να το κάνουν, όταν γράφουμε δημόσια έχουμε και την πνευματική ευθύνη των όσων γράφουμε, είμαι φυσικά κι εγώ στην λίστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή