«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Περίεργη δήλωση του Τραμπ σε πρόσφατη ενημέρωση των δημοσιογράφων. "Έχω πολλούς εχθρούς και μέσα κι' έξω και ίσως περάσει λίγος καιρός πριν με ξαναδείτε"







"..Ξέρετε, για να είμαστε δίκαιοι, τουλάχιστον οι φαρμακευτικές εταιρείες πρέπει να παράγουν ένα προϊόν, και πρέπει να είναι καλό προϊόν. Αλλά οι μεσάζοντες - καλά, η έκπτωση που κάνω κόβει τους μεσάζοντες, και μειώνει το κόστος, και τα χρήματα πηγαίνουν πίσω στους ανθρώπους που αγοράζουν τα φάρμακα.

Έτσι έχω πολλούς εχθρούς εκεί έξω. Μπορεί να είναι η τελευταία φορά που με βλέπετε, για κάποιο διάστημα. Πολλοί, και πολύ πολύ πλούσιοι οι εχθροί, αλλά δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτό που κάνω. Αλλά πιστεύω ότι έχουμε μόνο μια ευκαιρία να το κάνουμε, και κανένας άλλος Πρόεδρος δεν θα ξανα-επιχειρήσει να κάνει αυτό που κάνω. Κανένας άλλος Πρόεδρος δεν θα έκανε μία, προνομιούχων εθνών, έκπτωση, μια αγορά από άλλα έθνη με πολύ λιγότερο κόστος. Κανείς. Και υπάρχουν πολλοί δυστυχισμένοι άνθρωποι εκεί έξω, που είναι πολύ πλούσιοι, αλλά δυσαρεστημένοι..."

14 σχόλια:

  1. ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΕ 20 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;
    Σε εξέλιξη η μεγαλύτερη προβοκάτσια των ΜΜΕ κατά της χώρας και της κυβέρνησης
    Οι σαρδανάπαλοι μηντιάρχες, οι δημοσιογράφοι και η διασπορά του πανικού


    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/903904_i-kyvernisi-proslamvanei-synoriofylakes-280-gia-tin-attiki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΈΣΑ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΝΙΚΗ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ LOOSERS.
    Στο άρθρο του Κλαδά ,έγραψα και έγραψε ,για τους Ηρακλειδείς και τον Ηρακλή.
    Δεν είναι μεταφορικα η λέξη.
    Είναι ουσιαστικα.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χθες στο εκτακτο παραρτημα γιωργος θαλασσης ειχε την προβλεψη του επομενου προεδρου από πολιτικο αναλυτη βαση καποιων κλειδιών πχ ο Τραμπ είναι χαρισματικος ο άλλος όχι κλπ, θα επιβεβαιωθει μαλλον, όχι γιατι εχει προβλεψει πολλους προεδρους των ΗΠΑ, αλλα γιατι οι ορθοδοξες προφητειες περι Αμερικης θα επιβεβαιωθουν και οι αγιοι του Θεου δεν συγκρινονται με πολιτικους αναλυτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλός ο Θαλάσσης αλλά του ξεφεύγουν κι αυτουνού κάτι @αλακίες αναρτήσεις.. (δεν κατηγορώ, κι εγώ έχω κάνει 1-2 φορές τέτοια λάθη)
      Η είδηση με τον γραφικό μέχρι @αλακίας καθηγητή, ξεκίνησε από βίντεο στο γιουτιουμπ.. τίνος;;.. μάντεψε: Τhe New York Times χαχαχαχαχα
      https://www.youtube.com/watch?v=mp_Uuz9k7Os&feature=emb_title

      Ίσως κάτι πιστεύαμε αν βλέπαμε και τα παλιά του δημοσιεύματα με τις προβλέψεις του.

      Διαγραφή
  4. Η ανακοίνωση τού προέδρου Τραμπ είναι κατανοητή και ήταν αναμενόμενη.
    Όπως αποκαλύπτουν Γερμανικές ιστοσελίδες, που διαθέτουν εσωτερική ενημέρωση, την μεθεπόμενη εβδομάδα θα εκδηλωθή η κατάρρευση τής Ντόιτσε Μπανκ. Αυτή θα συμπαρασύρει πληθώρα τραπεζών στην χρεωκοπία. Η κατάρρευση στα χρηματιστήρια και η χρεωκοπία πληθώρας πολυεθνικών και μικρότερων εταιριών αναμένεται ότι θα είναι τεράστια. Η πρόσβαση σε πληρωμές και καταναλωτικά αγαθά δεν θα είναι δυνατή για διάστημα κάποιων εβδομάδων.
    Με αυτήν την δήλωση ο Τραμπ προβαίνει σε ενημέρωση με έμμεσο τρόπο. Εννοείται επί πλέον, ότι η διαχείριση μιας τόσο κρίσιμης περιόδου, δεν μπορεί να γίνει από το οβάλ γραφείο. Ο σχηματισμός κάποιων αποθεμάτων για προσωρινή επιβίωση κρίνεται αναγκαίος.
    Μέσα όμως από τους αναμενόμενους μεγάλους τριγμούς, αναδύεται ένας νέος, τελείως διαφορετικός προς τον προηγούμενο κόσμος. Αυτή η αναδιάταξη θα είναι προς όφελος τής συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων. Αναδεικνύοντας τις πραγματικές τους δυνάμεις, θα οδηγήσει σε νέες μορφές κοινωνικής οργάνωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΝΥΣΗ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ,
      ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ.
      ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

      ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ,
      (ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ) ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΧΩΜΑ.

      ΟΜΩΣ ΑΝ ΣΥΝΔΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,
      ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: Σε νέο ιστορικό χαμηλό η τουρκική λίρα..

      Στα πρόθυρα συναλλαγματικής κρίσης βρίσκεται η Τουρκίας καθώς η τουρκική λίρα καταγράφει μεγάλες απώλειες άνω του 3% και νέο ιστορικό χαμηλό έναντι του δολαρίου στις συναλλαγές της Πέμπτης. Οι ανησυχίες για την κατάσταση που επικρατεί στην τουρκική οικονομία κορυφώνονται και η Κεντρική Τράπεζα της χώρας (CBRT) δείχνει ανήμπορη να σταματήσει την κατρακύλα του νομίσματος.
      ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕΡ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
      ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  5. Ο Τραμπ θα είναι ο τελευταίος (κανονικός) πρόεδρος των ΗΠΑ. Σ' αυτές τις εκλογές θα χάσει. Μέσα στα πολλά του σχέδια προσπάθησε επίσης να ανορθώσει την οικονομία, δίχως επιτυχία. Παρά το συγκεκριμένο σχέδιο, συγκυριακά στάθηκε άτυχος διότι τον πρόλαβε ο κορωνοϊός. Η αλήθεια είναι ότι στη διαδρομή - γιά πρόεδρος μιά υπερδύναμης - διέπραξε πολλά σοβαρά και ασυγχώρητα λάθη των οποίων το αποτέλεσμα θα το δει στην κάλπη. Πολλοί που τον είχαν ψηφίσει και υποστηρίξει και συνέχιζαν ως κάποιο διάστημα να τον υποστηρίζουν, είναι τώρα πλέον αρκετά απογοητευμένοι. Ιδιαίτερα στο κομμάτι της οικονομίας, την οποία δεν κατάφερε να απογειώσει. Αυτό, σε σύγκριση με όλους τους άλλους λόγους, αποτελεί την σοβαρότερη αιτία ώστε να τον καταψηφίσουν. Ο ραμολί, παιδόφιλος, εφαψίας, σατανιστής και σκατιάρης Μπάϊντεν δεν είναι καν άξιος λόγου. Η Αμερική οδεύει προς την ολοσχερή της καταστροφή. Μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου και βλέποντας ίσως τον Τραμπ να μην παραδίδει την εξουσία, θα πυροδοτήσει έναν εμφύλιο. 'Ηδη οι αγορές όπλων έχουν εκτιναχθεί. Είναι σαν να ετοιμάζονται γιά πόλεμο με τα aliens!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ 23:02, ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Ο ΤΡΑΜΠ,
      ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΡΥΖΙ 16 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΜΕ ΦΙΜΩΤΡΟ, ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ Η ΤΣΙΠΑΚΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

      ΑΝ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΡΥΖΙ, ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΕΥΣΤΙΚΟΤΑΤΑ ΠΙΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΣΚΑΘΑΡΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΕΡΠΕΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.
      ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΡΕΦΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ.

      ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΘΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

      ΘΕΑΤΡΑ, ΣΙΝΕΜΑ, ΤΑΒΕΡΝΕΣ, ΣΚΛΥΛΑΔΙΚΑ, ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ,
      ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ, ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΟΛΑ.

      ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΙΑΧΒΕ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΛΙΛΙΘ,
      ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ,
      ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
      ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ.

      ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΚΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ;
      ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.

      ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    2. Σωστωτατος ο Ηλιας.

      Σωστος και ο Ανώνυμος 09 Αυγούστου 2020 23:02 οπως τα περιγραφει, με την μονη διαφορα οτι ο Τραμπ θα κερδισει με τα τσαρουχια τον αλσχαϊμερικο και ανωμαλο Μπαϊντεν με την ανωμαλη Comεla που διαλεξε για αντιπροεδρινα.


      Μαντεψια:
      Μετα τον Νοεμβρη θα γεμισει το Γκουανταναμο Μπεϊ με κατηγορουμενους, δημαρχους και κυβερνητες πολιτειων, για αισχατην προδοσια.
      ΗΞδη προετοιμαζουν τις εγκαταστασεις.

      Διαγραφή
  6. @ ΗΛΙΑΣ

    Αγαπητέ Ηλία,
    το θέμα που θέτεις είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Η επερχόμενη αλλαγή αναμένεται να μην καταργήσει μόνον το ισχύον χρηματιστικό σύστημα – φούσκα με ένα νέο, που θα στηρίζεται σε κάλυψη των νομισμάτων με χρυσό. Οι Q Anon έχουν περιγράψει τις βασικές του παραμέτρους. Όπως έχουν δηλώσει δεν πρόκειται για “restart“ αλλά για „reset“. Δεν πρόκειται δηλαδή να επαναπροσδιορισθούν μόνο τα βασικά προγράμματα, που διέπουν την ανθρώπινη κοινωνία, αλλά θα εγκαθιδρυθεί νέο λειτουργικό σύστημα προς όφελος τής ανθρωπότητος. Η καθιέρωση τού βασικού εισοδήματος χωρίς όρους και το πέρασμα σε μηχανές παραγωγής ελεύθερης ενέργειας είναι αναμενόμενο να οδηγήσουν σε τελείως νέες μορφές κοινωνικής οργάνωσης με διαφορετικό τρόπο συμβίωσης. Οι πόλεις – ζούγκλες είναι επόμενο να καταργηθούν με την αποδέσμευση των ανθρώπων από τα δεσμά τής πολιτικής επιβολής. Η επερχόμενη αποκέντρωση θα οδηγήσει σε νέες μορφές ανάληψης πρωτοβουλιών από τους ανθρώπους στην βάση της αυτοδιαχείρισης. Αυτές όμως οι αλλαγές δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν μόνον με διοικητικά μέτρα. Απαιτείται κυρίως νέος συνειδησιακός επαναπροσδιορισμός. Σε αυτήν την κατεύθυνση, ο ρόλος των αφυπνισμένων ανθρώπων, όπως οι φίλοι αυτής τής ιστοσελίδας, αλλά και όλων των χώρων που συμβάλλουν στην αφύπνιση, καλείται να είναι καθοριστικός. Οπωσδήποτε θα χρειαστεί χρόνος. Όμως σταδιακά οι εξελίξεις θα αναδεικνύουν τον άνθρωπο. Ως είναι επόμενο και αναγκαίο σε αυτήν την προοπτική θα αναφερόμαστε όλο και εντονότερα, συμβάλλοντας όλοι στην προώθηση τού οράματος στην πράξη.

    @ Ανώνυμον 23:20

    Ο πρόεδρος Τραμπ κατάφερε ακόμη και σε συνθήκες κοροδοϊού να βελτιώσει αποφασιστικά την οικονομία των ΗΠΑ. Ενώ οι προγνώσεις αναφέρονταν σε επερχόμενη ύφεση ύψους 30% αυτός κατάφερε με την δημιουργία 1.800.000 νέων θέσεων εργασίας να την περιορίσει στο 10,2%. Άλλοι είναι αυτοί που θα κλαίνε με τις συνέπειες των lock down που επιβάλλουν, όταν σπάνε τα καρεκλοπόδαρα.

    https://www.youtube.com/watch?v=89MnvjsgwW8&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Μποτιλια στο πέλαγος :
    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !.
    ΗΛΙΑ !
    ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ !
    ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΝ ΜΑΡΔΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ.
    ΤΟ ΕΧΩ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ :
    ΜΌΛΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΩΤΕΡΑ ΣΚΑΤΑΚΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ,ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ !
    ΕΙΠΑΜΕ :Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΩΝ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΣ.
    ΒΡΕ ΤΟΥΣ ΓΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΑ ΤΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΧΑΜΩ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΗΣ ,ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΗ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @botiliastopelagos & ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

      " Η καθιέρωση τού βασικού εισοδήματος χωρίς όρους και το πέρασμα σε μηχανές παραγωγής ελεύθερης ενέργειας "

      To παραπάνω είναι η παγίδα των νεοταξιτών προς τους αφελείς, οι οποίοι καταπίνουν το δόλωμα αμάσητο.

      Οι "μηχανές παραγωγής ελεύθερης ενέργειας" είναι κάτι σαν αεικίνητο;

      Βασικό εισόδημα (εγγυημένο απο ποιόν;) είναι η συνταγή για μεταλλαγή των ανθρώπων σε μάζα αδρανών, αναλώσιμων ανθρωποειδών.
      Το πρώτο βήμα για την γενοκτονία τους.

      Ερευνητής

      Διαγραφή
  8. Πότε περίπου χρονικά αναμένουμε αυτες τις εξελίξεις Αριστομαχε; Με την Ελλάδα θα εχουμε κανένα ευχάριστο η μέχρι τοτε θα έχουμε γίνει δέκα κομμάτια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμφύλιος Πόλεμος
    11 Αυγ 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=D4E8EBNoUMQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή