«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Το κούλι ετοιμάζεται να μετατρέψει την Αθήνα σε Μελβούρνη.. Μάσκες παντού, και στο δρόμο, ακόμη και για μια μικρή βόλτα.

..Θα πέσει πολύ γέλιο, αλλά και ξύλο.. Έρχεται τέτοια πίεση και φόβος που δεν μπορούμε να το φανταστούμε.. Τούρκοι, κοροϊδοϊός, κλειστά μαγαζιά, πείνα, εξεγέρσεις λάθρο παντού. Γάλλος ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ Μontagnier για κορωνοϊό: «Οι επιστήμονες πληρώνονται για να πουν ό,τι λένε, διαφορετικά χάνουν τη θέση τους!». Στήνουν Παγκόσμια Δικτατορία, όπου η αντίθετη άποψη ποινικοποιείται και λοιδορείται. Στο Γελαδιστάν, το κούλι πήρε έγκριση να προχωρήσει στο καθεστώς δικτατορίας, για να χαρίσει το Αιγαίο στους Τούρκους ανενόχλητος και να μοιράσει και τα υπόλοιπα ισλαμοσκουπίδια της καμμένης Μόριας στην ενδοχώρα.  περισσότερα εδώ


[Φωτο δεξιά, μετάφραση: Το προϊόν αυτό δεν είναι αναπνευστήρας και δεν παρέχει καμία προστασία κατά του COVID-19 (κορωνοϊός) ή άλλους ιούς ή ρίπους]

19 σχόλια:

  1. "Παγωμει το πεπονι, δεν πεπονει το παγωνι"!!! Debate στον Ant1 μεταξυ Φ. Βοβολη και Μ. Παγωνη, στον Χατζηνικολαου χθες 18:50!!! Την συνετριψε ο λεβεντογιατρος τη νυφιτσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙ ΜΑΣΚΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ.
    ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΙΑΤΡΟ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ, ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ,
    (ΚΑΤΙΝΑ) ΠΑΓΩΝΑ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΕΛΛΗΝ ΙΑΤΡΟ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ.
    https://youtu.be/ucfi-RzQGTA
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥΣ, ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ; ΤΙΠΟΤΑ, Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΝΟΕΠΟΧΗΣ.
    ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ, ΤΟ ΤΕΣΤ, ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΤΗ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ.
    ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΦΙΜΩΤΡΟ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Αθήνα πολύ δύσκολα μπορεί να εφαρμοστεί αυτό το ηλίθιο μέτρο, διότι είναι πρακτικά αδύνατον να αστυνομευτεί όλη η πόλη. Εδώ δεν μπορούν να ελέγξουν ούτε ένα μικρό ποσοστό των μαγαζιών και θα ελέγξουν κάθε δρόμο και σοκάκι?Επίσης οι αντιδράσεις πιθανόν να είναι απρόβλεπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω στα χωρια που ο ανηψιος-μπατζανακης-κουμπαρος ειναι αστυφυλαξ θα πεσει πολυς ελεγχος...

      Διαγραφή
    2. Ενας αστυφυλαξ, πολλοι χωριανοι!!! Ειναι ελαχιστοι και ειμαστε αμετρητοι!!! Τρομοκρατηστε τους!!! Μην τους κανετε την χαρη να υπακουτε σαν τα γιδια και τα προβατα!!!

      Διαγραφή
  5. Σ’ ένα κατάστημα 40 τ.μ επιτρέπονται 2 άτομα, αλλά στις σχολικές αίθουσες ιδίου περίπου εμβαδού επιτρέπονται 27 μαθητές κι 1 εκπαιδευτικός.
    Ο κοροϊδοϊός που έριξαν στο τραπέζι για να χειραγωγήσουν τις αγέλες, κυκλοφορεί μετά τις 12, σαν βρυκόλακας ή λυκάνθρωπος, ενώ μέχρι τις 11,59 δεν κυκλοφορεί. Κυκλοφορεί η korona τους, στα ασανσέρ, αλλά όχι στην αίθουσα του κινηματογράφου, κυκλοφορεί όταν χορεύεις, αλλά όχι όταν τρως … και μπόλικα τέτοια φαιδρά.
    https://terrapapers.com/synepeia-ki-asynepeia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.trikalaola.gr/kanonika-kai-me-ton-nomo-kameres-me-mikrofona-se-dimosio-choro/
    Για να δούμε. Πώς θα τις χρησιμοποιήσουν. Γιατί για τα κεφάλαια 13, 14 κλπ οι κάμερες θα ήταν ωραία ιδέα θεωρητικά και σε έναν ιδανικό κόσμο. Το κεφάλαιο 6 όμως; Για να δούμε το πρώτο άρθρο:
    "Έκτο Κεφάλαιο
    Επιβουλή της Δημόσιας Τάξης

    Άρθρο 183
    ∆ιέγερση
    Όποιος µε οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει δηµόσια σε απείθεια κατά των νόµων ή των διαταγµάτων ή εναντίον άλλων νόµιµων διαταγών της αρχής τιµωρείται µε φυλάκιση µέχρι τριών ετών."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. είναι τόσο αντιαισθητικές οι παρακάτω εικόνες που είναι απαιτητό να κρυφτούν σε αγάλματα, φοίνικες κάκτους όπως Αμερική και σε καλαίσθητους κύβους, φρουρούς και ντοπαρισμένες τ ανάσκελα κατσαρίδες
    http://oimos-athina.blogspot.com/2020/09/blog-post_35.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΔΟΤΑΙΟΥΣ."ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΟΚ, ΚΙ'ΑΝ Π.Χ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ Η ΝΠΣΠΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΙ ΠΟΝΗΡΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως για να αποτρέψουν κόσμο απο το να κανει την καβαντζα του με φάρμακα,για τα δύσκολα που ερχονται??

      Διαγραφή
  9. ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ,ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΈΝΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ.
    ΕΤΣΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΚΑΡΩ ΤΟΥΣ ΧΕΣΤΕΣ.
    ΨΟΦΙΜΙΑ ΝΑ ΠΈΦΤΟΥΝ ΌΛΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ,ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠ.
    ΠΟΛΥ ΤΟΠ.
    ΟΥΤΕ ΦΆΡΜΑΚΑ ,ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧ@ΔΙΕΣ.
    ΔΙΟΔΟΤΕ !
    ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολα τα σπιτια παντα ειχαν μια αντιβιωση, για ωρα αναγκης και μολις εσκαγε καμια χλαπατσα με πυρετο, κουμπωναν την αντιβιωση χωρις να πανε στο γιατρο!!! Αν γινει το ιδιο φετος, πως θ' ανεβασουν τα κρουσματα του κοροιδοιου, οεο;;; Ενω με την συνταγογραφηση αντιβιωσης, ηλεκτρονικα, ο ΕΟΔΥ θα σε κατατασσει στα κρουσματα αυθωρει και παραχρημα, με οτι αυτο συνεπαγεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια συνταγή ακόμη, απλούστατη: "Κλείστε την πόρτα" του μυαλου σας και δεν θα πάθετε ποτέ τίποτε.

    Ψυχική / αυρικη θωράκιση ονομάζεται αυτό.

    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υγ: Για να καταλάβετε που ακριβώς αποσκοπεί ο διαρκής βομβαρδισμός των ΜΜΕ με τρομολαγνεία και αρρώστο'υ'στερια. Στο να "σας ανοίξει την πόρτα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή