«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Παρατηρώ και ακούω σε όλα τα κανάλια, τους δημοσιογράφους να προσπαθούν να εκβιάσουν τα συναισθήματα των ανθρώπων για τους λαθρομετανάστες από τη Μόρια.



Έχω να κάνω ορισμένες παρατηρήσεις και συγκρίσεις...

🔴 Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ
🔴ΟΛΟΙ έχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και ρούχα σε μπόγους
🔴ΟΛΟΙ έχουν κουβέρτες
🔴ΟΛΟΙ έχουν σκεύη από τα οποία τρώνε και ετοιμάζουν φαγητό (το έδειξαν στα πλάνα τα κανάλια)
🔴 ΌΛΕΣ οι μανάδες είχαν καροτσάκια, μπιμπερό, γάλατα, νερά, κρέμες κτλ χρειαζούμενα για τα παιδιά (το έδειξαν στα πλάνα τα κανάλια)
🔴 ΟΛΟΙ είχαν εμφιαλωμένα νερά
🔴 ΟΛΟΙ είχαν τα υπερπολυτελή κινητά τους
🔴 ΟΛΟΙ είναι με καθαρά ρούχα και δέρμα
🔴 ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως δεν είχε την έκφραση της απόγνωσης του ανθρώπου που τρέχει να σώσει τη ζωή του και τα έχει χάσει όλα
🔴 Ξαφνικά βρέθηκαν σκηνές τις οποίες είχαν ξεστήσει από τη Μόρια την ώρα που καιγόταν και στήνονται πρόχειρα γύρω από τους δρόμους.

Συγκρίνετε τους με τους ανθρώπους από το Μάτι

🔥 Υπάρχαν πάνω από 500 ΝΕΚΡΟΙ και ΚΑΜΜΕΝΟΙ τραυματίες
🔥 ΟΛΟΙ είχαν αφήσει πίσω τους τα προσωπικά τους αντικείμενα και ρούχα ΓΙΑΤΙ έτρεχαν να σώσουν τις ζωές τους
🔥 ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είχε κουβέρτα, πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας μέσα στη θάλασσα περιμένοντας να τους διασώσουν. Κάποιοι παρασύρθηκαν και πνίγηκαν σε αυτή την προσπάθεια
🔥 ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είχε ούτε πλαστικό πιάτο. Επί ενάμιση μήνα τους πηγαίναμε εμείς φαγητό στα ειδικά σκεύη, το οποίο φαγητό κατανάλωναν καθισμένοι στα αποκαΐδια των σπιτιών τους, κινδυνεύοντας από τον αμίαντο που είχε καεί και έβγαζε αναθυμιάσεις σε όλη την περιοχή.
🔥 Καμία μάνα δεν είχε καροτσάκια, μπιμπερό, γάλατα, νερά, κρέμες κτλ χρειαζούμενα για τα παιδιά. Τα είχαν αφήσει όλα πίσω στην προσπάθεια να σώσουν τις ζωές τους.
🔥 Δεν υπήρχε νερό ούτε για δείγμα. Ο κόσμος παρακαλούσε και το μόνο νερό που μοιραζόταν, ήταν αυτό που μοιράσαμε οι ιδιώτες.
🔥 Σχεδόν κανένας από αυτούς επλήγησαν δεν είχε κινητό. Πάνω στον πανικό και την απόγνωση για να σώσουν τα παιδιά και τις ζωές τους, είχαν αφήσει τα πάντα πίσω.
🔥 ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είχε καθαρά ρούχα. Ότι φορούσαν ήταν κατάμαυρα από την καπνιά και φυσικά χωρίς νερό ήταν κατάμαυρο από την καπνιά και το δέρμα τους και το πρόσωπο τους και τα χέρια τους.
🔥 ΟΛΟΙ είχαν την απόγνωση στο βλέμμα τους, κοιτούσαν στο κενό και ξαφνικά δάκρυα ανεξέλεγκτα έτρεχαν στα κατάμαυρα πρόσωπα τους. Έτρεμαν τα χέρια τους, δεν μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους και ο φόβος ήταν αποτυπωμένος στο πρόσωπο τους.
🔥 Φυσικά καμία σκηνή δεν στήθηκε πουθενά, ούτε καν για να μπορούν να τρώνε οι άνθρωποι ή οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας που βρίσκονταν όλη μέρα μέσα στον ήλιο σε θερμοκρασίες πάνω από 50 βαθμούς κελσίου.

ΑΥΤΌ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; 

Ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα και μάλιστα όλοι οι λαθρομετανάστες ήταν ειδοποιημένοι και κανείς δεν έτρεξε για να σώσει τη ζωή του. Ήταν τόσο καλό οργανωμένο που πήραν ακόμα και τα προσωπικά τους είδη.

Μας νοιάζει αν είναι στο δρόμο;
Μας νοιάζει αν έχουν μικρά παιδιά
Μας νοιάζει αν δεν έχουν να κοιμηθούν;
Μας νοιάζει αν δεν έχουν να φάνε;
Μας νοιάζει πως ζουν;

ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ:

1. Ότι όλοι οι μολυσμένοι από τον κορονοϊό είναι ελεύθεροι και ως υγειονομικές βόμβες μπορούν να μολύνουν τα πάντα, συν ότι πολύ εύκολα μπορούν να διαφύγουν με ένα απλό φουσκωτό από οποιαδήποτε παραλία του νησιού.
2. Ότι οι 135 ΠΟΙΝΙΚΟΙ, εγκληματίες, δολοφόνοι και βιαστές είναι ελεύθεροι και κυκλοφορούν μέσα στη Λέσβο και πολύ εύκολα μπορούν να διαφύγουν με ένα απλό φουσκωτό από οποιαδήποτε παραλία του νησιού.
3. Ότι οι φωτιές μπήκαν από άτομα που ανήκουν σε οργανωμένες ομάδες που μπορούν κάλλιστα να αποτελούν Τζιχαντιστικούς πυρήνες στο νησί
4. Ότι έχει ανοίξει το έδαφος για προβοκάτσιες από την πλευρά της Τουρκίας
5. Ότι η ΕΥΠ και ο επικεφαλής σεκιουριτάς είναι για τα μπάζα.
6. Ότι μέσα στην Ελλάδα κάνουν κουμάντο οι λαθρομετανάστες και οι ΜΚΟ.


Υ.Γ1 Κανένα κινητό λαθρομετανάστη πήρατε για να δείτε τι συνέβη λίγη ώρα πριν από τη φωτιά;
ΥΓ 2 Τους ΜΚΟτζήδες τους ελέγξατε που βρισκόντουσαν πριν ξεσπάσει η φωτιά;
ΥΓ 3 Σοβαρά τώρα, τόσες φιάλες γκαζιού που βρέθηκαν διάσπαρτες σε όλο το καμπ, με αποτέλεσμα να εκρήγνυνται παντού;

28 σχόλια:

  1. ακριβως ετσι ειναι .....κι οχι μονον...σε ποιες τουαλετες θα πανε;;;;γιατι αυτοι μπορει ν αφοδευουν και στο δρομο [οπως στις χωρες τους] και να μην τους νοιαζει,οι ντοποιοι τι θα κανουν που θα τους φαει η βρωμα;;;[εκτος αν τα καθαρισει ο κουλης,η ντορα,ο τσιπρας και οσοι τους εφεραν στην χωρα μας... αει σιχτιρ πια....Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ .. Α Π Ε Λ Α Σ Η.....αφου οι χωρες τους δεν εχουν πολεμο,αρα σ ενα φουσκωτο οπως ηρθαν,και στο διαολο...οι ελληνες στο ματι οχι μονον δεν εχουν παρει τιποτα,αλλα τους κατηγορησαν οτι εφταιγαν κι ολας γιατι εχτιζαν χωρις σχεδιο ...ενω για τους χιμπατζηδες μη σταξει η ουρα του γαιδαρου....οι μυτιληνιοι επρεπε τη νυχτα να τους ειχαν καθαρησει ΟΛΟΥΣ....ειναι η τελευταια τους ευκαιρια να τους διωξουν,αλλιως ειναι αξιοι της τυχης τους,οι '''υποψηφιοι για νομπελ''''....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι εξαιρετικό γιαυτό το πρότεινα και να συμπληρώσω ότι κανείς δεν τους κατηγορεί που βάλανε μόνοι τους τις φωτιές (αποδεδειγμένο από τα SMS) για να εκβιάσουν να τους μεταφέρουν όλους στην ενδοχώρα, ενώ στο Μάτι κατηγορούσαν ομαδικά όλους τους κατοίκους (δεν σεβάστηκαν ούτε τους νεκρούς!!!) ότι φταίγανε κιόλας επειδή έκτισαν αυθαίρετα (λες και όλη η Ελλάδα κτίστηκε νόμιμα)!
    Τώρα, επειδή έχουν να κάνουν πολλές μεταφορές από νησιά (ακούγονται ότι εκβιάζουν μεταφορές στα ενδότερα για να μην κάψουν και άλλα hotspot σαν την Μόρια) αρχίσανε τα lockdown.
    Να βάλω στοίχημα ότι σε Πέλλα, Πιερία, Κιλκίς, Ημαθία που θα εφαρμοστεί lockdown, με μάσκες μάλιστα σε όλους τους εξωτερικούς χώρους (!!!) θα είναι τόποι παρκαρίσματος λαθρό;
    Η βόρεια Ελλάδα δοκιμάστηκε άγρια από τα lockdown και πολλοί ξενοδόχοι κινδυνεύουν να χάσουν τα ξενοδοχεία τους, μήπως στην απελπισία τους δεχτούν την λύση των λαθρό;
    Όσοι είσαστε από τα μέρη του lockdown να είσαστε επιφυλακή για να μαθαίνουμε τι συμβαίνει γύρω μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΠ μας σε ευχαριστώ πολύ και συγνώμη που ξέχασα να αναφέρω ότι μας πρότεινες εσύ την ανάρτηση.

      Καλημερα!

      Διαγραφή
    2. Όταν κάτι είναι πολύ σοβαρό και αξίζει να το διαβάσουν όσο περισσότεροι, απλά το συστήνω και δεν θέλω ευχαριστίες.
      Μπράβο σου για την ανάρτηση.

      Διαγραφή
  3. Όλα καλά, αλλά αυτό που λέτε, τι μας νοιάζει πού θα πάνε και αν έχουν μικρά παιδιά κλπ, δεν είναι σωστό.
    Υπάρχει και ένα (μικρό ή μεγάλο ποσοστό, άγνωστο σε μένα) ανθρώπων που απλά πάνε όπου τους πάνε ή όπου τους πουν. Δλδ εμείς θα τους αφήσουμε έτσι επειδή τους χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές; Δε γινόμαστε σαν αυτούς με αυτόν τον τρόπο...; Δηλαδή γιατί; Για να βγαίνουν μετά οι ΜΚΟ και να θάβουν την Ελλάδα έχοντάς τους δώσει το δικαίωμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα τα λετε. Μπορουν να ερθουν ολοι εδω και να παμε μετα εμεις στις χωρες τους.

      Διαγραφή
    2. @12:07: Πόσο νοιάστηκες για τους ανθρώπους από το Μάτι; Ξέρεις που μένουν τώρα και αν χρειάζεται να πληρώνουν και ΕΝΦΙΑ για τα καμμένα τους σπίτια;
      Γιατί δεν έτρεξε ο στρατός να τους φροντίσει;
      Όσο που θα πάνε οι "ευπαθείς", ας πάνε στις χώρες τους, γιατί μόνο πόλεμο δεν έχουν εκεί.
      ΑΠΕΛΑΣΗ ΧΘΕΣ!
      Διαφορετικά ας τους μαζέψουν στην Γυάρο ή στην Μακρόνησο, μακριά από ανθρώπους που τους καταστρέφουν τις περιουσίες τους και τους σκοτώνουν...

      Διαγραφή
    3. Προς 12:07. !!!!!

      Άκου κατι;;
      Το Ακούς;;

      Έρχεται!!!

      Ακούς το σφύριγμα στον αερα;;

      Ξερεις τι; είναι;;

      Ετοιμάσου!!για ΑΤΑ...

      Διαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΜΟΥ οι κυβερνωντες και οι αριστεροι ΔΕΚΑΡΑ δεν δινουν για τον ελληνικο λαο.Ειτε ειναι καναλαρχες ειτε δημοσιογραφοι κτλ ΔΕΚΑΡΑ δεν δινουν και δυστυχως οι ελληνες κοιμουνται.εχουν το πολιτικο συστημα που τους αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμα θες ανώνυμη να εισαι σωστή φιλοξενησε καμια οικογένεια στο σπιτάκι σου. Και να βοηθάς με την φύλαξη των παιδιών τους γιατι τοσα που αραδιαζουν οι βρωμιαρες δεν προλαβαίνουν να τα φροντισουν μονες τους. Αντε θέλετε παλουκωμα δεν βάζετε μυαλο. Δικαιως θα υποστείτε οτι επέρχεται. Εντωμεταξύ Κώστα ειδες που στηνονται λαθρο ε? Στο πεδίο βολήςωτης Λέσβου και τα φανταρια τα εχουν για να στηνουν σκηνες. Αηδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος θέλει παλούκωμα βρε ανόητε; Με ξέρεις κι από χτες; Τι νομίζεις, ότι είμαι κανένας αριστερουλης και έβγαλες εσύ κατευθείαν συμπεράσματα; Για σύνελθε.

      Διαγραφή
    2. Το ότι μερικοί που γράφετε τέτοια μάς αναγκάζετε να χρησιμοποιήσουμε τέτοιες εκφράσεις.. δεν σημαίνει ότι απαραίτητα σάς θεωρούμε αριστερούληδες. Για την @αλακία του ψευτο-μοντερνο-ανθρωπισμού που σάς έχει κολλήσει το σύστημα στο μυαλό σάς λέμε έτσι. Γιατί το σύστημα έχει εκμεταλλευτεί την καλοσύνη-αγαθοσύνη σας ή έμφυτο ανθρωπισμό σας.. και τα εκμεταλλεύεται, κι εσείς κάθεστε και ακούτε αυτούς στην τηλεόραση που σάς κάνουν τα μυαλά σκορδαλιά.. αντί να ακούτε κάποιους εμάς που 15 χρόνια σάς λέμε:

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΠΙΤΩΜΕΝΟΙ ΑΘΩΟΙ. @ΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΙΡΑΝ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΥΡΙΑ, ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, ΚΕΝΥΑ, ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΊΕΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΜΑΖΑ, ΚΑΙ ΤΟ 1/5 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 15.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΜΑΖΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ, ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ.
      ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΆ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ (ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΓΕΝΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ.
      ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ. ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ, ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΎΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.. ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

      Ξυπνήστε λοιπόν μερικοί και μερικές και αφήστε πια την μπαρούφα αυτού του είδους του ανθρωπισμού. Γινόσαστε προδότες της Ελλάδος και δεν το καταλαβαίνετε κιόλας. Γιατί..; Γιατί ακούτε τούς λάθος ανθρώπους.

      Διαγραφή
    3. Ρε τον Βλαντ τον παλουκωτή λέμε..

      Διαγραφή
    4. Μα τι λέτε; Ο τύπος παραπάνω είπε ότι είμαι για *παλούκωμα*!! Αυτός μάλλον ίδιος με τους τζιχαντιστές είναι, γιατί κάτι τέτοια ακραία δεν τα λέει ο μέσος άνθρωπος. Εγώ ούτε για τον αναρχοαριστερό δε θα πω τέτοιο πράγμα.
      Και δεν ισχυρίστηκα να τους φέρουμε στην ενδοχώρα, ούτε να τους προσφέρουμε προνόμια. Αυτό λέγεται χριστιανισμός και όχι ανθρωπισμός. Ας βρίσει λοιπόν και τους ιερείς που επισκέπτονται τους καταυλισμούς. Μάλλον είναι κι αυτοί για "παλούκωμα". Πώς φταίνε τα βρέφη για να λέμε "κοίτα, εμένα δε με νοιάζει, ας μείνουν στο δρόμο". Δεν είχα ποτέ καμία διαφωνία με το να γυρίσουν πίσω στις χώρες τους όλοι αυτοί. Ειδικά όταν η Ελλάδα καίγεται κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αλλά να το λέμε κιόλας, ότι χ*****με, μπορεί να προέρχεται μεν από δικαιολογημένο θυμό, αλλά εγώ προσωπικά πιστεύω ότι μας εκθέτει. Αν εγώ γίνω θηρίο στη θέση του θηρίου, απέναντι σε τίποτα γυναικόπαιδα, για ποιον πολιτισμό μιλάω (και δη ελληνικό πολιτισμό); Απέναντι σε αυτούς που βάζουν τις φωτιές, ναι. Σε αυτούς που υποκινούν αυτές τις καταστάσεις, ναι. Και οι οικογένειές τους προφανώς πακέτο πάνε, δεν είμαι ανενημέρωτη για το τι συμβαίνει με τα ζευγαράκια των ISIS που εκμεταλλεύονται το χαμηλό προφίλ τις γυναίκας για να εισέρχονται στην Ευρώπη κλπ.
      Απλά βγαίνει ο κάθε μαγκάκος σαν τον παραπάνω (Γιαννης25) που δεν έχει βρει ακόμα την ευκαιρία να εκτονώσει το αντριλίκι τους στους Τούρκους και θέλει να το βγάλει σε μένα. Περίμενε όμως, σε λίγο μπορεί να χρειαστεί να το κάνεις φίλε μου... γι'αυτό κράτα την όρεξή σου για κεί. Και κοίτα να προσέχεις τον πραγματικό εχθρό, κι όχι να γίνεσαι πιόνι στο διαίρει και βασίλευε που υποδαυλίζουν εδώ και κάτι χρόνια.
      Το ξαναλέω όμως: αν πάρουμε στο λαιμό μας έστω κι ένα 10% που μπορεί να είναι αθώο, θα μας κατασπαράξουν οι Ευρωπαίοι. Όχι ότι περιμένω το κράτος να πάρει και τίποτα δραστικά μέτρα. Λέμε τώρα.
      Τέλος πάντων, αν παρερμήνευσα το ποστ του συντάκτη, ζητώ συγγνώμη. Ίσως δεν έπρεπε κιόλας να κολλήσω στην λεπτομέρεια για ένα τέτοιο ζήτημα. Αλλά ελπίζω να καταλαβαίνει το πνεύμα μου, κι αυτά περί προδοσίας είναι για άλλους, όχι για εμένα, ενημερωτικά αυτό.

      Διαγραφή
    5. Αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι ότι αν γνωρίζατε τον Γιάννη από κοντά θα γινόσασταν οι καλύτεροι φίλοι. Η αντίδρασή του είναι παρόμοια με του παιδιού στο βίντεο που έβαλε ο Ηλίας (πιο κάτω).
      Στην πόλη που μένει ο Γιάννης σημειώνεται κάτι παραπάνω από ανθελληνική συμπεριφορά από τον περίγυρό του.

      Όλα καλά, να είμαστε όλοι καλά και σε ετοιμότητα για ό,τι πονηρό μάς ετοιμάζουν.

      Καλό Σαββατοκύριακο,
      και πάλι ένα ευχαριστώ για το βίντεο από το STAR. Συμπεριλήφθηκε στην ανάρτηση "ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..."

      Διαγραφή
  6. Ντοκουμέντο από ελληνικά ΜΜΕ: https://www.enoplos.gr/2020/09/h.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αυτά τα @ουνόπανα θα σού τα φέρουν στην ενδοχώρα σε λίγο, αντί να τα βάλουν σε καράβια και πίσω στην Τουρκία ή βούλιαγμα.

      Διαγραφή
    2. Αν νομίζεις ότι για μένα είναι νέο αυτό πάντως, δεν είναι έτσι. Ούτε το έστειλα γιατί μετάνοιωσα για τα παραπάνω ή γιατί αισθάνθηκα άσχημα για το κράξιμο. Ανεξάρτητο το ότι απολογήθηκα, αυτό ήταν καθαρά για λόγους χρονισμού. Θεωρώ σημαντικό το βίντεο να αναπαραχθεί από αυτό το blog, όπως και θα το διαδώσω και αλλού.
      (Όποιον κάνει μια παρατήρηση τον παίρνετε με τις πέτρες. Σε αυτό να τους αφήσουμε να μας οδηγήσουν; Στο αλληλοφάγωμα; Μέσα στο σχέδιο είναι και αυτό, όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός!)

      Διαγραφή
  7. https://youtu.be/cibwKzVHLnU
    ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΕΙ.

    ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμάν βρε Ηλία, παραλίγο "να με πάρουν τα ζουμιά" με αυτό το βίντεο.
      Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως.

      Διαγραφή
  8. Τα βαρβαρικα αφροκινεζικα λαθρορκς πηδιούνται ξεφορτώνουν και πουλάνε το βρεφοεμπορευμα στη ρεζίλο σατανομασονία το βαθύ συστημικό κομμουνοβενιζελικο rogue κράτος νταβατζή διακινητή με αρχηγό τον σατανιστή μασόνο αφορισμένο μοατσο κούλη ΔΙΟΤΙ οι ρεζίλες σατανομασόνες πίνουν αδρενοχρωμιο και είναι παιδοβιαστές . Η απάντηση, της αφροκινεζας σατανοδουλης μαυρομαγισσας γαμιολοκουνελας, στην ερώτηση αν φοβάται μην χάσει τα παιδιά της, είναι δεν πειράζει θα σκυλοπηδηχτεί και θα κάνει άλλα.
    Η εμπορία βρεφών και παιδιών είναι έθιμο στις βαρβαρικές ισλαμικές χαβούζες. Ο βόθρος Βυρηττός ήταν χαβούζα διακίνησης πορνών από όλη την σαβουροασια . Στο λιμάνι είχε παραρτήματα τραπεζών, μέχρι και της νεκρής πλέον εφάμιλλης φαμίλιας της ΣΑΠΙΑΣ ΧΙΛΔΑΣ rothc- hild , ξεφτίλες , ρομπες σατανομασονες καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ούτε καν μπορούν να διανοηθούν οι δημοσιογράφοι τί είδους άνθρωποι είναι αυτοί, ούτε καν μπορούν να φανταστούν τί μπορεί να πάθουν από έναν ισλαμιστή, ας διαβάσουν κάποιοι ορθόδοξο μαρτυρολόγιο να πάρουν μια ιδέα γιατί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, κοιμίζουν τους άλλους και θα βρεθούν εξ απροόπτου ξυπνώντας και ζώντας τον εφιάλτη στον δρόμο με τους φοίνικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλεσπλαχνιες τελος.οχι δε σηγκινηται κανεις πλεον.ολοι οξω.και απο τους ηδη υπαρχοντες απο χρονια.θα μεινουν οσοι χρειαζοντε για εργασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ολοι αυτοί ξέρουν...
    “ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ. ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ, ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΎΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.. ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ”.

    Οσο ξέρουν όλοι αυτοί, οι λαθρομετανάστες, άλλο τόσο θα έπρεπε να ξέρουν και πολύ περισσότερο και οι Ελληνες πως το συνταγματικό τόξο = κομμουνιστικό τόξο , είναι που ευθύνεται για την ασυδοσία των λαθρομεταναστών.

    Πως στην ουσία τις φωτιές δεν τις ανάβουν ουτε οι Τούρκοι ούτε οι Πακιστανοί , ούτε οι Εβραίοι ούτε οι Σενεγαλέζοι ούτε άλλοι ξένοι , αλλά πράκτορες εντολοδόχοι του κουτσούμπα. Ο οποίος γνωρίζει άριστα πως οι ηλίθιοι οπαδοί του δεν αρκούν για να προστατεύσουν εαυτόν και την νομενκλατούρα πουν έχει στηθεί πέριξ αυτού και των “αφανών” αφεντικών του.

    Ολοι αυτοί οι λαθρομετανάστες (ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ , χ@στήκαμε για το τι θα πούν οι παν ηλίθιοι Ευρωπαίοι που κατέστρεψαν τον εθνικό Χριστιανικό πολιτισμό τους – αυτό για την ανώνυμη) είναι το προλατεριάτο, οι πληβείοι που δεν έχουν τίποτα να χάσουν , τυχοδιώκτες όπως γράφει και ο Κώστας- οι οποίοι θα υπακούσουν τυφλά στους παγκόσμιους κομμουνιστές όταν τους καλέσουν σε γενική επίθεση για την αρπαγή της περιουσίας (εθνική και ατομική) των γηγενών με …καλό σκοπό!
    Μην φανταστείτε τίποτα κακό! Οχι με καλό σκοπό! Ποίον καλό σκοπό;
    (Θα σας το πεί η αριστερά …που δεν υπάρχει !!!)

    ΠΑΜΕ ξανά ! Ποίος είναι ο καλός σκοπός για τον οποίο θα ξεσηκωθούν να μας σφάξουν οι ξένοι και οι γηγενείς αριστεροί;;;
    Ο πανανθρώπινος “αγαθός” σκοπός να περιέλθουν τα μέσα μαζικής παραγωγής στα χέρια των εργατών!!!
    Η κοινοκτημοσύνη!
    Τι πιο ευήκοο …!
    Τι πιο ωραίο...!
    Τι πιο λατρευτό απο τα απανταχού κουμμούνια της γης...!!!

    Για αυτό τον λόγο δεν σκότωσαν οι αριστεροί στον εμφύλιο τους Ελληνες που ονόμασαν φασίστες;
    Αυτούς τους αριστερούς , που πάλευαν για τον καλό σκοπό της κοινοκτημοσύνης , για να φάει ο εργάτης γλυκό ψωμί , δεν κάναμε ήρωες κατά την μεταπολίτευση, καταδικάζοντας τους “χουντικούς’ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ σε ισόβια φυλάκιση;

    Ποίους καταδικάσαμε σε ισόβια ΦΥΛΆΚΙΣΗ και σε δημόσιο εξευτελισμό χλευασμό;
    ¨Ολους αυτούς που ήθελαν να μας γλιτώσουν απο τα δεινά τα οποία σήμερα βιώνουμε!!! Απο την αριστερά! Απο τον κομμουνισμό!!!

    Ω ρε τι τέρατα ήσαν όλοι αυτοί οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ!
    Που εξόντωσαν τουσ αριστερους που ...ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΑΓΡΟΤΗ ΔΥΣΤΥΧΟΥ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕ Η ΔΕΞΙΑ!!!
    Η κακιά δεξιά που πίνει το αίμα του λαού ,με το μπουρί της σόμπας...

    Ε λοιπόν και εφόσον ΚΑΙ κατά τον κ. Κώστα η δεξιά και η αριστερά είναι για τα α@χίδια μας , για να μας διχάζει , καλομελέτα και έρχεται…

    Μην τα βάζετε με τους ξένους λαθρομετάνστες και λοιπόυς.
    Βάλτε και με όλους ΕΣΑΣ που αθωώνετε εξαγνίζετε απαλλάσσετε γην αριστερά απο τα εγκλήματα της , αφού ...δεν υπάρχει!!!

    Υ.Γ.
    Και εμείς ξέρουμε να βρίζουμε , χρησιμοποιώντας “πάπιες’ ,αλλά σεβόμαστε το ιστολόγιο.
    Ούτε κωλώνουμε ούτε κυρίες είμαστε…

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρησιμοποιούμε "πάπιες" για να μιλήσουμε την γλώσσα του Καραϊσκάκη, γιατί μάς έφεραν στο αμήν οι προδότες αριστεροί της ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ κλπ αγαπητέ ΔΕΕΧΜΝΕ. Χρησιμοποιείστε κι εσείς ελεύθερα.
      Όσο για τα κομμούνια.. δύσκολο να τούς βγάλεις την νοοτροπία του αντεθνικού (διεθνιστή) ανθρωπιστή του κ@λου, από το μυαλό.
      Πήγα σήμερα να δω το παρακάτω βίντεο, με συνέντευξη κάτοικου Μόριας.. και από το 6 λεπτό και μετά μού ερχότανε να σπάσω την οθόνη του υπολογιστή από την οργή που έφεραν οι εκφράσεις που χρησιμοποιούσε αυτός ο @αλάκας:

      https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=UCsWYcWXr74&feature=emb_logo

      Διαγραφή
  12. Ειναι ακατανοητο κατι πολυ σοβαρο γιατι γινεται με μας ολους .
    Θεωρουμε μεσα μας πολλοι αν οχι ολοι..οτι ολα τα πραγματα γυρω μας ειναι ιδια . Πραγμα παραλογο εως τρελας.Θεωρουν λοιπον πολλοι οτι οι λαθρο καθε φυλης..εχουν τα ιδια στανταρτς με μας.!! Τις ιδιες σκεψεις..γνωσεις..ιστορια..βιωματα..νοοτροπια..γλωσσα..αξιες..πολιτισμο κλπ. Κι αρα ..γιατι να μας βλεπουν αλλιως ?? Αυτο ειναι απιστευτο.Ο τροπος σκεψης τους ειναι ολοτελα ξενος κι αδιαφορει για τα δικα μας βιωματα και σκεψεις.Ειναι ενας παραλληλος κοσμος χωρις επαφη με μας πουθενα.Οι λεξεις οι κοινες λεγονται απ αυτους μηχανικα επειδη τις ακουσαν να τις λενε αλλοι ..δεν εχουν το ιδιο νοημα πουθενα.Ουτε παιζουν ρολο αλλον απο ηχο...Συνεπως οτι συναισθημα..σκεψη..η ερμηνεια δινουμε εμεις ..δεν ισχυει πουθενα γιαυτους . Ετσι ειναι και για τον λεγομενο ανθρωπισμο μας..Μια λεξη που ειναι πληρως αδιαφορη γιαυτους και γιαυτο δεν την ανακαλυψαν ακομη οι ιδιοι ουτε στην γλωσσα τους.Ειτε δειξεις ειτε οχι ανθρωπισμο δεν υπαρχει περιπτωση κατανοησης.Μαλλον εισαι ..αφελης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για να κατανοησετε για ποσο οργανωμενο σχεδιο μιλαμε, θα σας διηγηθω ενα τηλεφωνημα που ειχα, 11/9/20: μια γυναικεια φωνη με ρωταει, αν θελω να σμμετεχω σε μια ερευνα. Απο περιεργεια ρωταω, το θεμα και τη διαρκεια και μου απανταει οτι το θεμα ειναι "εσωτερικος τουρισμος ανα την Ελλαδα" και η διαρκεια 6'. Συμφωνω για την διαρκεια και με απορια ρωτω, γιατι δεν εγινε πρωτυτερα, πριν διαλυθουν τα παντα στον τουρισμο, κατα τη διαρκεια του καλοκαιριου που ο Ελληνας θα μπορουςε να συμμετεχει και γινεται τωρα, μεσα Σεπτεμβριου!!! Μου απαντα οτι δεν ξερει, απλα της το ανεθεσαν τωρα!! Εν τω μεταξυ δυο φορες εχω ρωτησει το ονομα της εταιρειας και η απαντηση ειναι €&@€, δυσνοητο κατι!!! Επειδη , ομως επειδη καταλαβαινω οτι καποιο λακκο εχει η φαβα, δεν επιμενω. Τωρα , ερχεται η πρωτη ερωτηση: Θα θελατε να συμμετεχετε σε καποιο προγραμμα εσωτερικου τουρισμου, ας πουμε στην βορεια Ελλαδα, για να γνωρισετε ηθη και εθιμα και νεες κουλτουρες;;; Τα ηθη και τα εθιμα της βορειας Ελλαδας τα γνωριζω, γιατι Ελληνιδα ειμαι, αλλα για ποιες νεες κουλτουρες μιλατε, ρε μ@νοπανα και πριν ολοκληρωσω την πρωτη γαλλικη λεξη, μου κλεινει το τηλεφωνο!!! Τα συμπερασμαρα δικα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι μπράβο..! Αποκαλύψτε ό,τι πονηρό γίνεται. Όλα εδώ μένουν, ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει.
      Σε ευχαριστούμε Βούλα!

      Διαγραφή