«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτό το θέατρο του παραλόγου, το "σανίδι".. έτσι όπως το πάτε.. σύντομα θα γίνει για εσάς Ικρίωμα! Ακούτε σήψη, κεραμίδα κλπ..;

33 σχόλια:

  1. στα κατοχικά νέα έχει είδηση για λιποθυμία μαθητριών, δεν γνωρίζουν αν οφείλεται στην μάσκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμ τί θα έλεγαν; ότι φταίει η μάσκα; πάτε καλά;

      Διαγραφή
  2. μάλιστααα μάλιστααα
    μετά τον κορονοιό στην Κίνα και την πανδημία να μια ειδηση άκρως ενδιαφέρουσα
    https://romioitispolis.gr/%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%ac%ce%bc%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-3-%cf%80-%cf%80-%ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%80%ce%bf/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 20:28 TO ΔΙΑΒΑΣΑ, ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3ο Π.Π. ΤΑ ΚΙΝΕΖΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

      ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣE KOINH ΘΕΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΟΦΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ.

      Ο DONALD TRUMP EXEI KAI ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΖΟΝ (JOHN), ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ; ΚΑΝΕΙΣ.

      O ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ TZON ΦΙΤΖΕΡΛΑΝΤ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ; ΚΑΝΕΙΣ.

      Ο DONALD JOHN TRUMP EINAI ΠΛΟΥΣΙΟΣ
      Ο John Fitzgerald Kennedy Jr ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΣ.
      ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΣΟΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΠΕΝΗΤΑ.

      ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ 10ο ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Q; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ;

      ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 10ο ΒΙΝΤΕΟ https://youtu.be/xvPLmU-2t8Y

      ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ;
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  3. γιατί μωρή μαλακισμένη, να μην κάνεις επανάσταση; νομίζεις ότι θα αλλάξει τίποτα με το καλό; άντε φόρα τη μάσκα και στον ύπνο, βόϊδι, ε βόϊδι, να απαλλαχτούμε από κάτι ζώα σαν κι εσένα, βούρλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επισης λιποθυμια δασκαλας στη Λαρισα!!! Επιτελους οι εκπαιδευτικοι πρεπει να παρουν θεση!!! Οχι, ο μισθουλακος να πεφτει και αςε τους αλλους να κουρευονται!!! Μας αφορα ολους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΦΙΜΩΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΜΟΝΟ 15 ΛΕΠΤΑ;

    ΣΤΙΣ 2 ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ΚΑΝΕΙ 1 ΩΡΑ ΜΑΘΗΜΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ 1 ΩΡΑ ΜΑΘΗΜΑ Ο ΑΛΛΟΣ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΟΡΑΝΕ 2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΦΙΜΩΤΡΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΟΣ;

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΣΚΑ ΦΙΜΩΤΡΟ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ;

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΥΛΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΓΚΡΙΣΜΑΤΑ;

    O ΑΛΛΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ, Ο ΑΝΟΗΤΟΣ, Ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ, ΤΟ ΜΠΑΖΟ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΠΛΕΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΜΑΣΚΑ, ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ, ΕΙΠΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΖΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ;

    Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΟΥΛΗΣ, ΜΙΛΑΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΣΚΑ ΦΙΜΩΤΡΟ.

    ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΒΟΘΡΙΣΚΟΙ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥΝΕΣ, ΔΕΝ ΦΟΡΑNE ΜΑΣΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, KANEIΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ.

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΒΟΘΡΙΣΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ, ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ.
    ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
    ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΛΟΙΟΠΟΝ ΠΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

    ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, ΑΦΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΑΣΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ,
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;

    ΓΟΝΕΙΣ, ΜΗ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΛΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

    ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΟΙΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΓΚΕΛΑ ΦΥΛΑΚΗΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ, ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΘΕΑΤΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ.
    ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ, ΟΤΙ ΠΙΟ ΘΕΙΚΟ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΑΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να το κάνεις όταν οι περισσότεροι γονείς είναι γίδια και πιστεύουν τις μαλακιες των καναλιών Κυβερνητικών και πουλημένων λοιμοξιολογων! Θα ξυπνήσουν μόνο όταν τα παιδιά τους πέφτουν κάτω σαν κοτόπουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Τα "Λοκ Ντάουν" αποτελούν κατάλυση της Δημοκρατίας και έχουν επιβληθεί με περίεργες επεξηγήσεις των θεμελειωδών άρθρων του Συντάγματος, τα οποία απαγορεύουν ΡΗΤΩΣ τη στέρηση συλλογικών και ατομικών δικαιωμάτων. Εκτιμάται απο πολλούς Συνταγματολόγους-οι οποίοι δεν ευαρέσκονται να το δηλώσουν δημοσίως, ακόμα- ότι έγινε παντελώς αυθαίρετη ερμηνεία "για την προστασία της δημόσιας υγείας"

    Την παρούσα περίοδο έχει πλέον ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ και απο τα πλέον αρμόδια όργανα αποδειχθεί ότι ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία είναι πάρα πολύ μικρός λόγω μικρής θνησιμότητας του ιού.


    Ο ίδιος ο πρόεδρος της επιτροπής λοιμωξ. Τσίοδρας έχει αρμοδιώς δηλώσει ότι "εάν δεν λαμβάναμε κανένα απολύτως μέτρο, θα είχαμε στη χειρότερη περίπτωση 12,500 νεκρούς, σύμφωνα με τα επιδημιολογικά μοντέλα που έχουμε στη διαθεσή μας".

    Αυτό σημαίνει αύξηση άπαξ της θνησιμότητας στην Ελλάδα, 10% στη χειρότερη των περιπτώσων. Διότι έχουμε κατά μέσο όρο 120.000 νεκρούς ετησίως.


    Τα κόμματα, τόσο τα κοινοβουλευτικά όσο και τα εξωκοινοβουλευτικά, συμφωνούν με τη κατάλυση του Συντάγματος και της Δημοκρατίας, και "ερίζουν" σε μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την ουσία του θέματος.


    Όλα τα παραπάνω χωρίς να προσμετρούμε την σταδιακή καταστροφή της οικονομίας, των κοινωνικών σχέσεων και δεκάδων άλλων λίαν σοβαρών θεμάτων.


    Οι Βουλευτές οι οποίοι έχουν ορκιστεί να "είναι πιστοι στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούουν το Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνουν ευσυνείδητα τα καθήκοντά τους", εάς αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

    Η Ελλάδα ζει μια διαστρεβλωμένη έκδοση της δεκαετίας του '60 που οδήγησε στη Χουντα και μετέπειτα στο Κυπριακό.



    ΩΡΑ να ξυπνήσουν οι "αιρετοί" από το βαθύ τους ύπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://summit.news/2020/09/11/author-of-dystopian-classics-predicted-face-masks-to-enforce-conformity-70-years-ago/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΜΩΤΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΦΙΜΩΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΩ // ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΦΟΡΕΣΜΕΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΚΕΡΑΜΕΩΣ-ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ) ΜΑΛΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ // Φλουφλη Μητσοτακη, τουλαχιστον σε πηρανε τηλεφωνο να σου πουνε «μπραβο το καλο το παιδι, που μας ξεπερασες ακομα κι εμας»? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΙΟ ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΑΤΙΜΗ ΦΑΜΗΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑΣ // ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ για τα παιδακια, ΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΕ // Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑ, ΕΝΩ Η ΔΟΥΛΙΚΗ ΥΠΑΚΟΗ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΗΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΠΟΛΩΝ ΔΥΣΤΥΧΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχω ξεχασει ν' αναφερω οτι, στην επιτροπη των Σοφων λοιμωξιολογων, υπαρχει και κα Σηψα, με ητα γιατι μπορω!!! Double score!!! Ειναι διπλα τα λεφτα, Αρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΑΘΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα!
      Μόνο μία;
      Από αυτά που έγραφες υπέθετα 2-3...

      Διαγραφή
    2. Aναφέρεται σε προφητεία με αυτή τη φράση ο Αριστόμαχος.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ..

      εννοεις ότι θα χαθεί που;;στο δάσος;;θα πάνε για μανιτάρια;;

      Θα τους βοηθήσω όσο μπορώ!!εγώ!!

      Έχω όμως ένα σοβαρό πρόβλημα επειδή κρυώνω την νυχτα πρεπει να φοράω Καμπαρτινα???

      Να μην πλευριτωσω..και παρω καμια πουντα!!!😂😂😂

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.
      ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ.
      ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ.
      ΕΧΕΙ ΕΛΘΗ ΑΠΟ ΗΠΑ.
      ΟΙ ΆΛΛΕΣ ΦΑΜΊΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ.
      ΥΠΟΜΟΝΗ ,ΤΟ 2021 ΣΧΕΔΟΝ ΕΦΘΑΣΕ.
      ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ.
      ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ.
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΘΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΖΕΤΑΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  12. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ, ΟΣΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΛΕΥΡΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΝΙΚΗ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΝΙΚΗ? ΜΑΖΕΨΟΥ!

      Διαγραφή
    3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΚΑΛΑ ΝΤΕ ! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΚΟΥΡΑΣΗ.ΔΙΟΡΘΩΝΩ ! ΝΙΚΟΣ.
      ΦΙΛΙΚΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Έχω πει.. να κοιτάτε πρώτα τί έγραψαν τα κωλο-σμαρτ φόουν, πριν στείλετε το σχόλιο.

      Διαγραφή
    5. Μάλιστα δάσκαλε !
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      Ο όφις Σμαρτ φορούν είναι πονηρός.
      Χαχαχαχαχα , μην ξεχνάς ότι τα μάτια μου από την κούραση κάνουν πουλάκια .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  13. ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑΣ επειδη τους επεβαλαν με το ζορι το φασιστικο φιμωτρο // Ευτυχως υπαρχει ακομα ενα υγειες και ζωντανο ανθρωπινο κοματι στην Ελαδα, σε αντιθεση με τους ψοφιους ενηλικες (τους περισοτερους) που φοβουντε τον ισκιο τους // Εν τω μεταξυ η αφορεσμενη Κεραμιδα εφαγε τα λυσακα της απο το κακο της επειδη οι μαθητες δεν φορανε με το ζορι τα φασιστικα φιμωτρα (συμφωνα με τις διαταγες που εχη απο την Μιλντεμπεργκ) και πηρε σβαρνα κατι εισαγγελικα κουταβια, να τσακιστουνε να πανε και να τρομοκρατησουν τα παιδακια, πασει θυσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φασιστικά…
    Ε τότε να ψηφίσουμε τους κουμουνιστές να μας απαλλάξουν απο τον φασισμό.

    ΖΗΤΩ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
    ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ

    ΖΗΤΩ Η ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ


    ΖΗΤΩ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΦΙΜΩΤΡΑ!

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΦΙΜΩΜΤΡΑ!

    ΚΑΤΩ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΙΜΩΤΡΟΥ!

    ΚΑΤΩ Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!

    ΚΑΤΩ Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!

    ΚΑΤΩ Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

    Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ! ΜΝΗΜΗ Έλληνες! Μ ν ή μ η !
    https://odysseiatv.blogspot.com/2020/09/blog-post_931.html

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΦΙΜΩΤΡΑ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

    Αὐτά δέν ἀπαγορεύονται,Χαρδαλιᾶ; Βρέ ΟΥΣΤ !
    https://odysseiatv.blogspot.com/2020/09/blog-post_931.html

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά σάς λέει ο ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ..

      μην χρησιμοποιείτε πια την λέξη "φασίστες" , "φασιστικά". Είναι αριστερή φρασεολογία. Όχι βέβαια ότι είναι δεξιά η ΝΔ.. μην γελάσω...

      Διαγραφή
    2. Και όμως υπάρχουν πολλοί αφυπνισμένοι που θέλουν να αφυπνίσουν και εμάς οι οποίοι πιστεύουν πως η μαοϊκή κομμουνιστική νουνου είναι δεξιό κόμμα και εφαρμόζει δεξιά πολιτική.

      Μάντεψε ποίος φταίει για αυτό.

      Υ.Γ.
      Το σχόλιο μου δεν απευθυνόταν ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥΤΟΥ!!!
      Αν σου πω για ποιόν χτυπά η καμπάνα θα ...με κόψεις;

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    3. Δεν θέλω να ανοίγω πολέμους με άλλα ιστολόγια τα οποία υποτίθεται ότι είναι φιλικά. Αν πρόκειται για κάποιο από αυτά, γράψτε το καλύτερα στο ημέηλ: diodotos.k.t@gmail.com
      Πλήρης εχεμύθεια από την πλευρά μου για το ημέηλ σας 🙂

      Διαγραφή
    4. Φτάνει πιά !
      https://www.brighteon.com/6b740706-a5e2-499e-a17f-a304b1ff879c

      Στο 4΄

      Στο 10΄
      Να έρχεσαι επάνω εις τον Γράμμον και να κατηγορείς ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟΝ;;;
      ΑΛΗΘΕΥΕΙ;;;


      Στο 14,30’ Δεν είναι Χριστιανός;

      Στο 22΄
      Στο 26΄

      Στο 30΄ΔΙΑΦΩΝΩ κάθετα μαζί του πως το πολιτικό σύστημα φοβάαι το λαμόγιο της Θεσσαλονίκης. Ωρες ώρες απορώ μαζί του. Ενας έξυπνος φαίνεται εθνικιστής να νομίζει πως ο μπελόπουλος είναι εχθρός του συστήματος; Τι να πω; Απλά αυτό που λέω είναι ότι ΔΕΝ ομιλούμε μεταξύ μας. Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη και έτσι επιβιώνουν τα σκουλήκια.

      Στο 32΄ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Πως ΑΥΤΟΣ ΝΑΙ , Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ !
      ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
      ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ
      ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ!!!
      ΙΔΙΩΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΣΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ (ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ) ΠΑΣΟΚΟΓΟΥΜΕΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ...ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ... ΣΩΣΟΥΝ!!!

      Υ.Γ.
      Οσον αφορά τα ιστολόγια άλλη φορά. Βλέπεις “τα έριξαν” κιόλας “οι εχθροί” και πολλά άρθρα και ιδίως σχόλια “ιδιοκτητών”…εξαφανίστηκαν και άρα …είναι συκοφαντίες!!!

      Πάντως να ξέρεις πως ΧΩΡΙΣ να σε ξέρω πιστεύω σε εσένα. Δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει αυτό αλλά έτσι μου βγαίνει να το γράψω και έτσι το γράφω. Πιστεύω σε εσένα και τις αγαθές και αγνές προθέσεις σου.
      Αστο μην το δημοσιεύεις. Οι εχθροί του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού μας άλλο που δεν θα ήθελαν να βρούν αφορμές να κατηγορήσουν την δεξιά , τον εθνικισμό μέσω της συμπεριφοράς των “τέως” μελών της χρυσής αυγής.

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ,

      δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μην δημοσίευα το τελευταίο σου σχόλιο. Διατύπωσες την καταγγελία σου ευπρεπώς και συνθηματικά -κατάλαβα- δεν προσεβλήθη κανένας ανοιχτά και δημοσίως, όλα καλά κι όλα ωραία. Η γνώμη του καθενός σεβαστή εφόσον την διατυπώνει με διακριτικότητα όπως και έκανες. Βέβαια η αλήθεια δεν είναι έτσι ακριβώς, γιατί ένα άτομο μπορεί να αλλάξει ριζικά και το έχω δει με τα μάτια μου, γι αυτό και διατηρώ φιλικές επαφές με αρκετά τέτοια πρόσωπα, μεταξύ των δεκαπλασίων πατριωτικών μου επαφών.

      ΥΓ.
      Ο κύριος Πετρόπουλος ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ δια τα εμά ώτα!

      Διαγραφή
    6. ΥΓ.2

      Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου.

      Διαγραφή