«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

ΛΕΣΒΟΣ



Όπως φαίνεται και στο χάρτη δεξιά, η Λέσβος είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος μαζί με την Κρήτη και τη Ρόδο.
Το τρίτο, και κινδυνεύουμε να το χάσουμε από ένα πολύ βρώμικο σχέδιο με οικουμενική εμβέλεια, που εκτυλίσσεται στο έδαφός της, εδώ και πολλά χρόνια.
Αιτίες, δεν είναι η Τουρκία, δεν είναι ο άνω του 70% αριστερός προσανατολισμός του νησιού, ..σαφώς είναι κι αυτά, αλλά έρχονται σχετικά δεύτερα μπροστά στην σαπίλα και την ανωμαλία που υποσκάπτει το μέλλον του, με τσουβάλια χρήματος για πολλά χρόνια να εξαγοράζουν συνειδήσεις ανάμεσα στους παραγωγικούς, αναπτυξιακούς και  διοικητικούς κύκλους του νησιού.
Αποτέλεσμα αυτών των καταστάσεων είναι η σημερινή εικόνα, την οποία δεν δείχνει να έχει την δύναμη πια να την αντιστρέψει, ένα πολύ λιγότερο από 10% αγνών και ευπατρίδων κατοίκων της νήσου. Τα διεφθαρμένα κυκλώματα, των οποίων τώρα πια φαίνεται και το μαφιόζικο πρόσωπο, έχουν φτιάξει και κρυφούς εκτελεστές δολοφονίας, καθώς και τάγματα ψευτο-αναρχικών και άλλων διεθνιστικών ομάδων που σπούδασαν στην μεγάλη σχολή των Μ.Κ.Ο.

Αποτέλεσμα, αυτή την στιγμή που μιλάμε να βρίσκεται αισχρά, απαράδεκτα και κατάμεστα στην κεντρική πλατεία της Μυτιλήνης, το εικονιζόμενο πανό, το οποίο απειλεί την ζωή δυο αγνών πατριωτών, οι οποίοι αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια ακούραστα για το νησί, για την Ελλάδα, για τα εκκλησάκια του νησιού, κατά του εξισλαμισμού και της λαθροεισβολής.



Εδώ, βλέπουμε στο facebook, μια κραυγή αγωνίας για τα δύο άτομα που στοχοποιούν οι αναρχικοί στο πανό:


Στην Λέσβο κυριαρχεί αυτή τη στιγμή ο φόβος.

Κι από αυτό το 10% που αναφέραμε πριν, τουλάχιστον το 5% είναι αναγκασμένοι να κάνουν διάφορες δηλώσεις προσέχοντας πολύ την φρασεολογία τους. Αποτέλεσμα, να προσπαθούμε να κατανοήσουμε τα προβλήματά τους και να θέλουμε να κινητοποιηθούμε για να βοηθήσουμε, αλλά μόλις ακούμε κάτι φράσεις τύπου "κανείς δεν νοιάζεται γι αυτούς τους ανθρώπους τους ξεσπιτωμένους αφγανούς" ή "θέλουν να πάνε στην Ευρώπη και τους εγκλωβίζουν εδώ" ή "δεν είμαστε ρατσιστές, δεν είμαστε εθνικιστές, τους αγαπάμε αυτούς τους ανθρώπους" κ.ά.., συγχυζόμαστε και λέμε "άι στο διάτανο, δεν διορθώνεστε με τίποτα!". Γιατί γνωρίζουμε ότι..

..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΠΙΤΩΜΕΝΟΙ ΑΘΩΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ 30.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΙΡΑΝ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΥΡΙΑ, ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, ΚΕΝΥΑ, ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΊΕΣ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΜΑΖΑ, ΚΑΙ ΤΟ 1/5 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 15.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΜΑΖΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ, ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ.
ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΆ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ (ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΓΕΝΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ. ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ, ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ Π@ΎΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.. ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.



Γι αυτό λέμε και ξαναλέμε: Μερικοί και μερικές αφήστε πια την μπαρούφα αυτού του είδους του ανθρωπισμού. Γινόσαστε προδότες της Ελλάδος και δεν το καταλαβαίνετε κιόλας. Γιατί..; Γιατί ακούτε τούς λάθος ανθρώπους.

 Για τους κατοίκους της Λέσβου όμως.. δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Ο φόβος τούς έχει κάνει τούς περισσότερους να εκφράζονται ακόμα έτσι. Όπως εκφράζεται ο κάτοικος Μόριας του παρακάτω βίντεο, ακόμα και μετά από όσα έχουν περάσει. Ο φόβος, καθώς και μια καταστροφική ψευτοχριστιανική οπτική (αγαπολογία) με την οποία εκ του πονηρού τούς μπολιάζουν διάφοροι επιτήδειοι. 






Στο επόμενο βίντεο ακούμε συνέντευξη του Μυτιληνιού Γιώργου Αδαλή. Αποκαλύπτει απίστευτα πράγματα για τα κυκλώματα και τον φόβο που σπέρνουν στους κατοίκους του νησιού. Δεν συμφωνώ όμως με την πρόταση να κατασκευάζονταν, απομακρυσμένοι από τις κατοικημένες περιοχές, καταυλισμοί για τους λαθρομετανάστες με στόχο την σταδιακή προώθησή τους στην Ευρώπη, Ασία ή όπου αλλού. Είναι όπως αυτό που έχουν πει κι άλλοι, για ξερονήσια κλπ. Όχι, δεν είναι σωστή λύση. Οι περιοχές αυτές γρήγορα θα γκριζαριστούν, θα τεθεί θέμα μειονοτήτων και αυτονομίας, βλ. θα γίνουν Τουρκία. Καλύτερα να επιλεχτεί -από μία ελληνική ελληνική κυβέρνηση εννοείται, και όχι ανθελληνική σαν αυτές που έχουμε- η παρούσα λύση τύπου Μόριας, αλλά να απελαύνονται 200 άτομα την εβδομάδα, με καράβια και αεροπλάνα, προς Τουρκία κ.ά. αραβικά κράτη και προς τις πατρίδες τους.




Καλά καταλάβατε οι περισσότεροι, από όσα γίνονται σήμερα, καθώς και από τα λεγόμενα του κου Αδαλή: Η Λέσβος προορίζεται από σκοτεινά διεθνή κέντρα, να γίνει διακομιστικό κέντρο δουλεμπορίου. Ήδη γίνεται αυτό. Δεν ξέρω αν γίνεται για όργανα νεαρών ατόμων, σεξουαλικό εμπόριο, υιοθεσίες, ανδρενοχρώμιο ή οτιδήποτε άλλο.. πάντως ήδη γίνεται. 

Και οι ρίζες του ξεκινούν από παλιότερες δεκαετίες, όπου οι Μυτιληνιοί επέτρεπαν, σαν τουριστική ατραξιόν, να γίνονται διάφορα πράγματα στο νησί τους, όπως το ομοφυλόφιλο διεθνές φεστιβάλ λεσβιών, στο οποίο βεβήλωναν και την αρχαία μας μεγάλη λυρική ποιήτρια Σαπφώ, διαβάζοντας στίχους της. 

Ίσως να μην μπορούσαν να φανταστούν ότι πίσω από αυτό, καθώς και πίσω από τα περισσότερα φεμινιστικά σωματεία στην Ελλάδα, κρύβονταν πάντα  διεθνιστικά εβραιο-μπολσεβικικά κέντρα με ρίζες σε διαχρονικά κρόνια και μητριαρχικά ιερατεία. Αυτά που σήμερα έχουν διαλύσει την μισή Ευρώπη και την Αμερική, και φτάσαμε στο σημείο να πολεμούνται με λύσσα (και με συμμετοχή εξτρεμιστικών και ψευτοαναρχικών ομάδων και ψευτοανθρωπιστικών συλλογικοτήτων) η πατριαρχία, ο λευκός άνδρας, η φυσιολογική οικογένεια, οι χριστανικές κοινωνίες, έθνη ολόκληρα!
Κι όλα αυτά για τις ορέξεις μιας ανώμαλης, αιμοσταγούς και σατανιστικής ελίτ.

Η λαγουδότρυπα, όσο το ψάχνεις, πάει ακόμα πιο βαθιά. Έχουν γραφτεί χιλιάδες άρθρα διεθνώς στο διαδίκτυο. Από την Αλάσκα στην Λέσβο και από εκεί στην Νέα Ζηλανδία, άπαντα τα σκοτεινά πρόσημα.. αποτελούν ψηφίδες του ιδίου κάδρου.


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

 

30 σχόλια:

  1. Κατάντια ξευτίλα, αηδία. Το κρατος και το συστημα αβανταρει τα ταγματα εφόδου. Αλλα δεν πειράζει, καλη ψυχή, ουτε για τον χειροτερο εχθρό μας δεν ευχομαστε θάνατο. Ειμαστε ανώτερα οντα εμεις. Θα παρουμε και στεφανακι μολις γινουμε οσιομαρτυρες. Τα ιδια παντου, αντιφαδες γραφουν σε τοίχους και πανοπανό οτι η πηγαδα ειναι βαθιά. Υπαρχουν βραδια που ονειρευομαι κατι ουτοπικές στιγμες, μαζευτηκαμε λεει Έλληνες και πήγαμε να βοηθήσουμε αυτο το 5% που απομεινε στο νησι, καθαριζοντας ολη την βρωμιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ13 Σεπτεμβρίου, 2020 00:36

      ΟΝΤΩΣ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΆΝΝΗ25 ΟΥΤΟΠΙΚΌ ΟΝΕΙΡΟ.
      ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΒΑΘΥ.
      ΕΙΠΑΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΠΟΤΈ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται. Ένα γαμημένο κομμουνιστονήσι, απόγονοι γενιτσάρων (κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά) που κάνανε επάγγελμα τον αντιρατσισμό και τον ψευτοανθρωπισμό. Ε ας πάρουν τα αρχίδια του Χασάν τώρα... Δεν αξίζουν καμμία βοήθεια. Διότι ακόμα και αν τους βοηθήσεις, είναι τόσο μουνιά που μετά τα ίδια θα κάνουν πάλι. Να πιουν όλο το πικρό ποτήρι ως το τέλος για να αποτελέσουν παράδειγμα προς αποφυγή. Αφγανοί γαμήστε αυτό το κωλονήσι.

      Υ.γ: Το Νόμπελ, το Νόμπελ!!!

      Διαγραφή
    3. Σκληρά τα λόγια σου αγαπητέ Ηλιακέ.
      Σιχτιρίζεις όλο το νησί όμως έτσι. Εξήγησα στο άρθρο αναλυτικά τί πραγματικά παίζει. Υπάρχει, κι ανέκαθεν υπήρχε, κόσμος εκεί που δεν ταιριάζει καθόλου στην περιγραφή σου. Και περιμένει από εμάς χείρα βοηθείας ή συμπαράστασης.
      Πρόσεχε, γιατί θα μπουν στα σχόλια τίποτα ριζοσπαστικοί πατριώτες Μυτιληνιοί, οι οποίοι διαβάζουν αυτή την στιγμή την ανάρτηση, και θα σε περιλάβουν αγρίως και με το δίκιο τους..🙂

      Διαγραφή
    4. Έχεις δίκιο.Ίσως να το παράκανα και ζητώ συγνώμη αν προσέβαλα κάποιον/οιους. Όμως οι ριζοσπάστες πατριώτες Μυτιληνιοί θα πρέπει πρωτίστως να καθαρίσουν το νησί τους απ'τους σκατόψυχους συντοπίτες τους και τα λοιπά ανθρωποειδή και μετά ας μου ρίξουν όσα καριολίκια θέλουν. Μακάρι να αποδειχθεί ότι κάνω λάθος.

      Διαγραφή
    5. Κομμάτι δύσκολο ένα 5% να το πετύχει αυτό, αλλά αν το θελήσει ο Θεός.. πολλά μπορούν να γίνουν.

      Διαγραφή
    6. Συμφωνω με τον κο Ηλιακο 1000%.

      Και δεν ειναι μονο αυτο το κωλονησι.
      (Η Κρητη, αλλο παραδειγμα ρουφιανιας, ρουσφετιου, Αντρεο/Μητσοτακο/αλησβερισιου και ...δημοκρατικης περηφανειας. "Το καταπρασινο νησι", μη χ3σω)).
      Πριν εισβαλει παλι ο οθωμανος σχεδον ολη η Ελλαδα εχει κομμουνιστοποιηθει και εκπουστευθει, τη αγαστη και ασταματητη συνεργασια της Διεθνους, των .....ομοεθνων του Κισσινγκερ μετα του δογματος τους για τους Ελληνες και την Ελλαδα.
      Το κακο ειναι οτι ελαχιστοι εναπομειναντες γνησιοι Ελληνες πατριωτες, πληρωνουμε και θα συνεχιζουμε να πληρωνουμε την προδοσια της ....γενιας του κωλοτεχνειου.
      Ο Ελληνας πρεπει να κατανοησει οτι ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ δεν γινεται στην Ελλαδα, στην Ευρωπη, αλλα και γενικοτερα στην ...πολιτισμενη Δυση, χωρις να βαλει το βρωμοχερο του αμμεσα ή εμμεσα ο απογονος των Χριστοκτονων.
      Επαναλαμβανω, ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.

      ΕΛΛΗΝΕΣ!
      Παρτε το χαπι, που δεν ειναι τιποτ' αλλο παρα η ΑΛΗΘΕΙΑ, για να απαλλαγειτε απ' την εβραιοφοβια που διακατεχεστε! Τοτε θα δειτε την πεντακαθαρη πραγματικοτητα!

      π.χ.
      Μερες που ειναι, ψαξτε στο διαδικτυο να δειτε, ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βρισκονται πισω απ την τρομοκρατια της 11ης Σεπ 2001 στις ΗΠΑ με τα γνωστα τρισαθλια αποτελεσματα των λαθρο ΚΑΙ στην πατριδα μας.

      Σας βοηθω με τον παρακατω συνδεσμο:
      https://www.unz.com/article/911-was-an-israeli-job/

      Διαγραφή
  2. ΣΑΣ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΔΑΣΗ, ΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥΣ, ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝΕ ΤΗ ΓΗ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΟ ΟΡΘΙΟ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ, ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΡΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΨΑΡΑΔΕΛΛΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ; ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ ΡΕ ΨΑΡΑΔΕΛΛΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΚΤΗΝΗ; ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ; Ε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ 46 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΤΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ, ΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΜΕΣΩ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΥΠΑΝΑΠΤΥΧΤΩΝ ΜΑΖΩΝ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΤΗΝ ΦΡΆΣΗ ΜΟΥ :
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ.
    ΘΑ ΚΛΗΘΟΎΜΕ ΟΛΟΙ. Ή ,ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΘΕΙ.
    ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΓΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ , ΔΗΛΑΔΉ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΕΙΚΕΙΣ ,ΟΥΤΕ ΑΝΕΚΤΙΚΟΊ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΤΕ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ,ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΊΠΑΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΟΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΤΑΖΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ , ΠΌΣΟ ΘΑ ΙΔΡΩΣΗ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοι που υβριζουν τους ΜΙΤΥΛΙΝΙΟΥΣ κανουν μεγαλο λαθος. θετουν την Ελληνικοτητα τους εν αμφιβολω. Αν δεχτουμε την βαση πανω στην οποια στηριζουν το υβρεολογιο τους κατα των Μιτυλινιων τοτε να συνεχισουν και για το επι 40 χρονια ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ και για την ΜΕΣΣΗΝΙΑ(ηρθε ο χτηκιο-Ανδρεας και μετετρεψαν ολο το νομο σε κομμουνιστοσυμορια) και αλλα και αλλα.

    Για την Λεσβο και το σημερινο καταντημα της υπευθυνη ειναι η ΠολικοΣτρατιωτικη ηγεσια. Αυτη πρεπει να γνωριζη την αξια της για το κρατος και πως να διαχειριστη αυτη την αξια. Δεν δεχομαι οτι δεν γνωριζουν Γεωγραφικη Αναγνωση και οτι δεν αντιλαμβανοντε οτι η Λεσβος για την Ελλαδα ειναι οτι η Κριμαια για την Ρωσσια.

    Ειναι καιρος να απαλλαγουν τελειως οι Ελληνες απο την κοματικη φανατιλα η οποια εντεχνως εσπαρει απο τον Μπεναρογια ωστε ολα τα κοματα να ειναι κομμουνιστκα με διαφορα ονοματα. Ο μεγαλυτερος κομμουνιστης ηταν ο Καρα-αμαν-αλης ο πρεσβυτερος ιδρυτης της ΚΝΕ και μεγαλος εθνικιστης με το "Η Κυπρος Κειται Μακραν"

    Οι Μυτιληνιοι δεν φταινε μονο για το οτι μας κατσικωθηκαν στο σβερκο 40 χρονια οι Παυλοπουλοι, οι Λαλιωτηδες και ολος αυτος ο αποπνεων βοθριλα εσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον στην τελευταία σου πρόταση ήθελες να γράψεις "Δεν φταίνε μόνο οι Μυτιληνιοί ότι..."

      Εύγε πάντως! Σωστότατος! Και με τον Use your illusion αυτά συζητούσα απόψε στο τηλ.

      Διαγραφή
    2. Μπράβο Κε Ahoy, έτσι ακριβώς τόση μήνι για Έλληνες καταντά ανθελληνική θέση.
      ΔΠ

      Διαγραφή
    3. Ahoy γραφεις,
      "Οι Μυτιληνιοι δεν φταινε μονο για το οτι μας κατσικωθηκαν στο σβερκο 40 χρονια οι Παυλοπουλοι, οι Λαλιωτηδες και ολος αυτος ο αποπνεων βοθριλα εσμος"!

      Εμ ΠΟΙΟΙ φταινε;
      Οι Μυτιληνιοι τους ψηφιζαν.
      Δεν τους ψηφιζα εγω ή ο καθε ανιδιοτελης Ελλην Πατριωτης.
      Οι "δωσε κι μενα μπαρμπα" κι οι ..."ο εαυτουλης μου" τους ψηφιζαν.
      Κι οπως εγραψα παραπανω, δεν ειναι μονο οι νησιωτες ειναι σχεδον ολη η Ελλαδα κομμουνιστες.

      Δες το σημερινο τους χαλι.
      https://www.efsyn.gr/stiles/ypografoyn/259323_oi-mories-poy-den-theloyme-na-xeroyme

      ΑΥΤΟΙ, της ΕΦΣΥΝ κι αν μολυνουν το περιβαλλον με την παρουσια τους που θα πρεπει κανονικα να περασουν το κατω χειλος τους πανω απ το κρανιο τους και να ....ρουφηξουν.




      Ο ανωνυμος 13 Σεπτεμβρίου, 2020 21:03

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή στούς ανιδιοτελείς Έλληνες πατριώτες να βάλουμε και αυτούς του Ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ; 🤣

      Διαγραφή
    5. Οχι βεβαια.
      Οι ΠΑΣΟΚοι ειναι μαγαρισμενοι. Μια κι εξω

      Διαγραφή
    6. Όλη η νεο-ελληνική κοινωνία για τα μπάζα είμαστε! Γι αυτό αφήστε τους επιτέλους στην ησυχία τους τους Μοριανούς και τους Μυτιληνιούς κι όλους του Λέσβιους. Τώρα χρειάζονται την στήριξή μας. 30.000 ισλαμοσκατά στο νησί ολόκληρο και 30.000 οι κάτοικοι της πρωτεύουσας, της Μυτιλήνης. Είναι ήδη στο κόκκινο. Πέφτουν το βράδυ για ύπνο με φόβο οι άνθρωποι.
      Θα έρθουν κι άλλες σφαλιάρες στη χώρα μας και ελπίζω να τελειώσουμε πια με τα κόμματα...

      Διαγραφή
    7. Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου αγαπητε φιλε Κωστα.
      Αυτοι οι Λεσβιοι, δεν ησαν που μας εβριζαν τη χορωδια των αθηναϊκων πορνοκαναλων οταν ειχαν 'πρωτοδεχτει' τους λαθρο γιατι τα κονομαγαν οι επιχειρησεις τους και τα μαγαζια τους;
      Αυτοι δεν μας ελεγαν Φασιστες και Ναζι; φωτογραφιζοντας τις Μυτηλινιες γριες να ταϊζουν τα λαθρο-μωρα;
      Αυτοι οι κομμουνιστες δεν μας φωναζαν οτι 'λαθραια' ειναι μονο τα τσιγαρα;
      Τωρα που τελειωσαν τα λεφτα και τους φορτωσαν σταδιακα κι αλλους λαθρο στο νησι τους, τι βοηθεια απαιτουν απο την υπολοιπη Ελλαδα;

      Εχεις εμπιστοσυνη στην κοκκινη φυλη;
      Βοηθωντας τους δεν ειναι σαν να τους οπλιζεις με χατζαρια και φαλτσετες τα χερια τους;

      http://deltio11.blogspot.com/2020/09/13-1944.html

      Και ναι, συμφωνω μαζι σου οτι το μεγαλυτερο μερος της κοινωνιας μας ειναι για τα μπαζα. Ετσι καταντησαν ενα περηφανο Εθνος μεσα σε 47 χρονια, δυστυχως.

      Διαγραφή
  7. 3 μέρες και μόνον 300 από τις 13.000 μπήκαν στον νέο καταυλισμό.
    Σήμερα τα ορκ σπάσανε τα μπλόκα και πηγαίνουν για την πόλη!
    Το μόνο καλό νέο είναι ότι πέφτει άγριο ξύλο και στις ΜΚΟ, και φανταστείτε την έκπληξη τους γιατί νόμιζαν ότι θα είναι με το μέρος τους και θα γλυτώσουν! Εύχομαι να είναι οι πρώτοι που θα δεχθούν τις "περιποιήσεις" των "ευπαθών"!
    Η νύχτα προβλέπεται δύσκολη και επειδή φθινοπωριάζει και αρχίζουν τα κρύα, ελπίζω οι κάτοικοι να έχουν καμπαρντίνες για να μην κινδυνεύουν από το κρύο.
    Επίσης καλό θα ήταν να προμηθευτούν και άφθονο ασβέστη, γιατί ως γνωστόν ο ασβέστης απολυμαίνει τα σπίτια και σκοτώνει και εξαφανίζει όλα τα μικρόβια, ακόμα και τον κοροϊδοϊό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ ΔΙΟΔΟΤΟ και Ahoy σωστά σχολιάζεται και μας καλμάρετε τα νεύρα για ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΥΣ γιατί διαβάζω στην Λέσβο κυριαρχεί αυτή τη στιγμή ο φόβος.
    και απαντώ θυμωμένα
    Άφησα τα κόκκαλα σαν στρατιώτης.....τα λεφτά μου, και σαν έλληνας αδειούχος μου πιάσανε και τον κώλο αυτοί που τώρα παρακαλάνε ότι ο covid19 τους πήγε πίσω και ότι χορτάσανε αλληλεγγύη ……..εμένα δεν θα με δουλέψουν να τα πουν στον Σηφουνάκη και Βουνάτσο που τους θυμήθηκες.

    αλλά δεν θέλω ΟΥ
    τα είπε ο παρακάτω η ΑΛΗΘΕΙΑ μας πονά οι αριστεροί το χαβά τους και εμείς σκούζουμε από αγανάκτηση μιας συγνώμης που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ

    Οι μύθοι της Αριστεράς
    Του Αλεξη Παπαχελα


    Είμαστε πραγματικά μια απίθανη χώρα. Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα, έχουμε και την Αριστερά να επιδίδεται σε εικονομαχίες για το κατά πόσον καλώς έπραξε ο ΕΛΑΣ και κατέθεσε τα όπλα στη Βάρκιζα. Είναι ακόμη εκπληκτικό ότι, εν έτει 2011, το ΚΚΕ φροντίζει να αποκαταστήσει τους παρεξηγημένους ήρωές του, τον Ζαχαριάδη και τον Αρη, όπως ακριβώς κάνει κατά καιρούς η εκκλησία με τους δικούς της οσιομάρτυρες. Θα μου πείτε γιατί πρέπει να μας απασχολούν κομματικές τελετές που απευθύνονται σε μια ειδική, μυημένη πελατεία ή ενδοαριστεροί καβγάδες για θέματα… αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Γιατί αντανακλούν πολύ βαθιές παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας, είναι η απάντηση.

    Η Αριστερά επικράτησε μετά το 1974 στην κουλτούρα, την ιδεολογική ζύμωση και την καταγραφή της ιστορίας. Μάλλον, για να είμαστε πιο ακριβείς, επικράτησε πλήρως στην κατασκευή και συντήρηση «ιστορικών» μύθων, όχι στην καταγραφή της ιστορίας. Η αστική τάξη της χώρας υποχώρησε ατάκτως, καθώς της δημιουργήθηκε συστηματικά ο βραχνάς των ενοχών για τα ξερονήσια, τους αποκλεισμούς, «τον χωροφύλακα στο χωριό». Ηταν λογικό για την εποχή και προφανώς έπρεπε να κλείσει ένα κεφάλαιο με την αναγνώριση όλης της Εθνικής Αντίστασης, την κατάργηση κάθε ίχνους κράτους καταστολής και όλα όσα έγιναν πράξη μετά τη μεταπολίτευση. Πήγαμε όμως στο άλλο άκρο. Γι’ αυτό ευθύνεται η Αριστερά, αλλά και ο λαϊκισμός του πρώιμου ΠΑΣΟΚ στην προσπάθειά του να κερδίσει τις ψήφους της. Αίφνης έγινε πολύ δύσκολο για έναν μη κομμουνιστή να πει, έτσι ανοικτά, ότι «ευτυχώς που δεν κέρδισε ο ΕΛΑΣ τη μάχη του Δεκέμβρη. Ευτυχώς που η Ελλάδα βρέθηκε στο δυτικό στρατόπεδο και δεν μπήκε στην κατηγορία της Βουλγαρίας ή της Ρουμανίας».

    Ξεχάσαμε, άλλωστε, μέσα στην παραζάλη του λαϊκισμού, πως τη μάχη του αστικού κόσμου της εποχής και της δημοκρατίας την έδωσε σε μεγάλο βαθμό το Κέντρο, η μεγάλη και σοβαρή εκείνη παράταξη που για δεκαετίες συμπεριέλαβε λαμπρές προσωπικότητες της χώρας. Εγινε ανάθεμα, με αυστηρότατες επιπτώσεις, το να μιλάει κανείς για τις αγριότητες και της άλλης πλευράς, όπως π.χ. τους ομήρους του Δεκέμβρη. Οποιος τολμούσε να τα θίξει ήταν χουντικός ή, όπως ο Ζαχαριάδης στην εποχή του καλή ώρα, πράκτορας.

    Καιρός να ξαναβάλουμε τα πράγματα στη θέση τους όμως. Το αστείο παρατράβηξε και φτάσαμε στο σημείο όπου η Αριστερά μπόλιασε πολύ το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα με τα κλισέ της και τη μυθολογία της. Φτάσαμε στην απόλυτη τρέλα, όπου εύκολα μπορούσες να δεις ένα πορτρέτο του Βελουχιώτη σε ένα επαρχιακό γραφείο του ΠΑΣΟΚ ή ακόμη και μια ακραία ομάδα φίλων της Ν.Δ. να τον ευλογεί ως σύμβολο… γενικώς.

    Σήμερα βρισκόμαστε στο 2011. Η Γυάρος και η Μακρόνησος έκλεισαν και δεν θα ξανανοίξουν ποτέ. Η Δεξιά έχει πει τις συγγνώμες της και έχει κάνει τις μετάνοιές της. Οι σοβαροί άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ αντιλαμβάνονται ότι, για να πάει μπροστά η Ελλάδα, το κόμμα τους πρέπει να κάνει ό,τι και ο Μπλερ στην Αγγλία με τους Εργατικούς. Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν θέλει να δοκιμάσει ποτέ να κάνει ένα πείραμα για να δει πώς θα ήταν η Ελλάδα αν κέρδιζε το ΚΚΕ τον εμφύλιο. Αν κάποιοι το ονειρεύονται και θέλουν να το δοκιμάσουν σήμερα, είναι στενάχωρο από μια πρώτη ανάγνωση, είναι όμως και ένα σοβαρό θέμα για το υπόλοιπο 80% των Ελλήνων πολιτών….
    https://www.kathimerini.gr/opinion/727201/oi-mythoi-tis-aristeras/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κει που μας χρωσταγανε μας πηραν και το βοδι.

      Ωριστε!
      Εβραιοι ....φιλανθρωποι "κλαινε" για τον ξεριζωμο των ... αραβων προσφυγων στην Μορια.
      Τωρα ΜΗ με ρωτατε ΠΟΙΟΙ τους εκαναν προσφυγες


      Ρε να τους φτυσουμε να μην τους ματιασουμε! τους φιλανθρωπους εβραιους!
      Ιsraeli NGO mourns destruction of refugee camp it helped build in Greece.

      https://www.jns.org/israeli-ngo-mourns-destruction-of-refugee-camp-it-helped-build-in-greece/

      ΥΓ
      Αγαπητε φιλε Use Your Illusion14 Σεπτεμβρίου, 2020 18:01
      1) Η Αριστερα δεν εχει ουτε μυθους, ουτε τιποτα αλλα παρα ΜΟΝΟ ποινικο μητρωον και αιματοβαμενα χερια.
      2) Αμα διαβαζεις Παπαποτετοιον κονομησες. Κι αυτος κρυφο-κουμμουνι ειναι.
      Αν δεν ηταν, ο Φλαφλαφουζος δεν θα τον αφηνε να ειναι ουτε πορτιερης στο τσοντοκαναλο του.

      Διαγραφή
    2. 🤣🤣🤣

      Παπαποτέτοιος, Παπακομμούνης, Παπαπορτιέρης, Παπα-Μπίλντερμπεργκ

      Διαγραφή
    3. Μην με παρεξηγήσετε που γελάω.. Δεν ειρωνεύομαι κανέναν σχολιαστή μου. Σήμερα απλά είναι μέρα που έχω ρίξει πολύ γέλιο με λογοπαίγνια, σαν χαζό παιδί χαρά γεμάτο, που καθόλου δεν μου κόβιντ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  9. Αίσχος: Άγνωστη ΜΚΟ έχει καταλάβει τον Άγιο Γεώργιο στη Μόρια στήνοντας καταυλισμό μέσα και έξω από το ναό.
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/09/blog-post_935.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αλλά δεν θέλω ΟΥ έγραψα
    Γνωστός ο παπάς όπως και πολλοί άλλοι!!!!
    Όπως πουτ@ν@ και παρθεν@ δεν γίνεται στήν περίπτωση αυτή του παπά όπως και πολλών άλλων επιβάλλεται η αλήθεια από τούς παπάδες.... ναι όπως το γράφω απλά είναι σίγουρο για αυτούς ότι κανείς δεν διαθέτει την απαραίτητη από εμάς πονηριά για νά αναγνώριση το παπατζι εδώ παπάς εκεί παπάς που είναι ο παπάς
    Φιλικά use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Του Αλεξη Παπαχελα
    09.10.2011 • 08:00
    το έγραψε τό 2011 εγώ τό βρήκα σήμερα ο παπατζις όμως ο αριστερός όπως γνωρίζουμε ολοι και έχεις δίκιο ... αλλά κανείς δεν ειδε δεν βρήκε τόν παπά περάσανε 10 χρόνια για να μου πεις ότι ο παπάς είναι ο Ρίγας ο illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αμα διαβαζεις Παπαποτετοιον κονομησες. Μα όταν διαβάζεις τον ΕΧΘΡΟ κατάλαβε νεις τίς Μ@Λ@ΚΙΕΣ αγαπητέ άμα ψάχνεις τον άσσο και δεν βλέπεις τον παπατζι ποτέ δεν θα κερδίζεις .....γιατί τόν παπά πρέπει να πλακώσεις αυτός είναι που σέ δουλεύει και εσύ ψάχνεις τον άσσο για ΧΑΡΑΝΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή