Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Chicane ft. Moya Brennan - Saltwater (Sebastien mix)

"Fol lol the doh fol the day"1 σχόλιο:

 1. Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ "ΕΠΙΑΣΕΝ" ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΕ...

  ΑΣ ΠΙΑΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΩ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΙΟΎΝΤΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΏΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟΝ.

  ΑΦΟΡΜΗ ΜΟΥ ΕΔΟΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟΝ ΤΟΥ militaire....

  https://www.militaire.gr/poios-itan-o-agnostos-stratiotis-tis-machis-toy-marathona

  TΩΝ ΛΑΓΟΣ-ΚΑΡΥΑΝΟΣ ΤΟ ΑΠΌΦΘΕΓΜΑ=ΚΟΙΝΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ Ο ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ ΛΕΝΕ,ΕΝΩ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΖΗΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΦΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΤΥΦΛΩΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΟ ΦΩΣ ΤΟΥ "ΑΓΡΟΤΗ"....ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

  Ο ΣΑΜΑΝ ΛΥΚΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΟΠΟΥ Ο "ΦΡΑΝΚ" ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΚΟΥΜ ΤΟΥ ΔΙΔΕΙ ΦΩΤΟ+ΕΞΗΓΗΣΙΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ 30.000 ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ.ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ/ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ.

  ΤΟ ΟΡΤ ΣΤΗΝ ΦΏΤΟ; ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΗΠΩΣ...ΑΡΟΤΡΟΝ;ΥΛΟΔΙΑΣΠΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΜΠΟΥΣΟΝ ΓΑΛΑΡΙΩΝ,ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ....

  ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΟΘΟΡ ΠΙΣΤΟΛΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΜΕ ΥΓΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΑΛΚΟ+ΜΠΡΟΥΤΖΟ...
  ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΨΥΧΑ ΟΡΚ=ΓΚΙΟΥΦΤΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΧΑΛΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ...

  ΤΟ ΧΥΩΡ=ΥΧΩΡ ΠΟΥ ΕΝΕΣΙΜΑ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΎΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΌΝΟ....

  ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΤΑ "ΔΕΙΣ" ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΌΔΟΞΑ. ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΈΝΗ, ΣΚΕΨΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ;ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΆ.

  ΣΤΟΝ "FRANK" ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ,

  ΡΙΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή