«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......... Ο 'BLACK LIVES MATTER' ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΤΟ 1977 ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΑΥΡΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΘΑ ΜΕΤΕΤΡΕΠΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΖΟΥΓΚΛΕΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΕΙ..


 ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ "ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ" ΑΠΟ ΤΟΝ 'ΕΠΊΚΡΟΤΟ'...

 

5 σχόλια:



  1. blob:https://www.brighteon.com/e4dd0138-76c3-4bfe-9bee-44def266d3d8

    Dr. Elke De Klerk: We do not have a medical pandemic.

    ----------------------------------------------------------

    Διεθνής Μήνυση για το Σκάνδαλο του Κορωνοϊού από Γερμανούς Δικηγόρους:Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας.
    https://youtu.be/Ulds4L-y2A4
    --------------------------------------------------------------------------
    blob:https://www.brighteon.com/0c20c9bd-16aa-4999-a385-f0d7c558abaf

    Dr. Reiner Fuellmich: "Money Talks": A Brief Update on the Shifting Mainstream Narrative About This "Corona Crime Scandal"

    καινούργιο
    ---------------------------------------------------------------------------

    blob:https://www.brighteon.com/fd85273d-386f-483d-ad1a-479b74a569be

    #AlexJones Sat Broadcast: Trump Has Footage Of Hunter Biden Raping And Torturing Little Girls

    αφιερωμένο σε όσους υποστηρίζουν τον biden
    ----------------------------------------------------------------------------
    blob:https://www.brighteon.com/ebf0c1c5-f209-4f56-94df-ab48883364ea

    Rudy Previews UNRELEASED Info From Hunter's Hard Drive, Claims 'You Will Be Absolutely Convinced...'

    συνέντευξη με τον τέως Δήμαρχο της Νέας Υόρκης Rudy Giuliani και νομικό σύμβουλο του Προέδρου Ντ. Τραμπ

    rudy's commonsense.com του Rudy Giullani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα συγγνώμη για τον καταιγισμό με τόσα βίντεο. Νομίζω ότι αξίζει να τα δει κανείς. Σε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://thehighwire.com/videos/mask-erade-at-the-cdc/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα!!!Εξαιρετικό βίντεο!!!Φρίκαρα που το παρακολούθησα.Τι θα έπρεπε να κάνουμε εμείς οι λίγοι?Ποιός έριξε την ψήφο του την τελεύταια δεκαέτια στα δύο μεγάλα (!) κόμματα?Όσο και να έχουν πειράξει τα αποτελέσματα,η τάση κάθε φορά ήταν να βγει ή το ένα ή το άλλο κόμμα....υπάρχει πρόβλημα στους Έλληνες, ο εγκέφαλος δεν λειτουργεί σωστά....αιτιολογώ που ψηφίσανε τον ΤΣΥΡΙΖΑ,κάτι σαν νέο πασοκ το σκέφτηκαν το 2015(καμμία σχέση δεν είχε βέβαια)αλλά δεν δικαιολογώ που ψήφισαν ένα άτομο με νοητικό πρόβλημα για αρχηγό!Το πρόβλημα είναι στον ελληνικό λαό!!Υπάρχουν μικρά πατριωτικά κόμματα που θα μπορούσαν να μπουν στην Βουλή!Όμως,τον έλληνα τον έμαθαν,να πουλάει την ψήφο του για ρουσφέτι...πώς θα μπορούσε να αλλάξει αυτή η νοοτροπία?..όταν στην Έλλαδα,έκανε χθες trending στο twitter η Βανδη?Τόσες καταστάσεις συμβαίνουν σε αυτή την χώρα και στον πλανήτη και οι έλληνες ασχολούνται με την Βανδη?Απογοήτευση!!......και ένα βίντεο κινέζου για την οικογένεια Biden.....https://www.bitchute.com/video/sHI4XfJ7xJKe/...................................είναι που προηγείται, στα βοθροκάναλα...επίσης οι άνθρωποι που δεν ψάχνουν κάτι παραπάνω στο διαδίκτιο,έχουν την εντύπωση ότι ο κλώνος θα γίνει πρόεδρος!!!Τι στο καλό πρέπει να κάνουμε?/να τυπώνουμε άρθρα και να τα αφήνουμε την νύχτα στους δρόμους,όπως έκαναν οι παππούδες μας στην κατοχή???Αννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίστεψέ με Άννα,

      το έχω κάνει κι αυτό. Φωτοτυπίες με συνθήματα, να τα μοιράζω σε σταθμούς, εμπορικά κέντρα, εισόδους κοινού σε δημόσιες υπηρεσίες. Τσιτάτα, προειδοποιήσεις, του τύπου πχ. "Ψηφίστε μικρά πατριωτικά κόμματα", "Ψηφίζοντας συριζα θα παραδώσετε στα παιδιά σας μια χώρα ισλαμική" κ.ά. πολλά! Παράλληλα, σχολίαζα σε μπλογκ, ενημέρωνα 150 επαφές στο ημέηλ.
      Το 2017 αποφάσισα να φτιάξω δικό μου μπλογκ.

      Διαγραφή