«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΌ! (βίντεο)

Ο Τραμπ προτρέπει σε λόγο του, πίστη στον Θεό, όχι στις μάσκες, οι Αμερικανοί να ζητούν την "βοήθεια του Κυρίου".

 

Σχόλιο Διόδοτου: Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σάς μεταδώσουμε κατ' αποκλειστικότητα, και μεταφράζοντας την είδηση αυτή, μπας και καταλάβουν πολλοί Ορθόδοξοι Έλληνες πατριώτες ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί στις εκτιμήσεις τους για τον Ντόναλντ Τραμπ, και να μην αναμασάνε όλη αυτή τη λάσπη γι αυτόν, που προωθείται από την ανθελληνική κυβέρνηση της χώρας μας και την προπαγάνδα του νεοταξίτικου αριστερού κατεστημένου .  

 

GREENVILLE, North Carolina, 16 Οκτωβρίου 2020 

«Κανένα σύνολο προφυλάξεων COVID-19 στον κόσμο δεν μπορεί να εξαλείψει την ανάγκη να στηριχθούμε στον Θεό», δήλωσε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ την Πέμπτη σε μια εκστρατεία στο Γκρίνβιλ της Βόρειας Καρολίνας.

«Μάσκες, χωρίς μάσκες, τα πάντα, μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, αλλά ξέρετε, εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια από το (Μεγάλο) Αφεντικό, χρειαζόμαστε βοήθεια από το Αφεντικό, αυτό συμβαίνει, χρειαζόμαστε βοήθεια», είπε ο Τραμπ, δείχνοντας στον ουρανό καθώς ένα μέλος του κοινού φώναζε «αμήν».
 

«Κάποιος μου είπε τις προάλλες, "Είσαι το πιο διάσημο άτομο στον κόσμο με μεγάλη διαφορά". Είπα, "Όχι δεν είμαι εγώ αυτός". "Τότε ποιος είναι;" με ρώτησε. Είπα, "ο Ιησούς Χριστός" Δεν παρασύρομαι σε τέτοια διλήμματα. Και επιτρέψτε μου να κοιτάω ψηλά λέγοντας.."Δεν τον πλησιάζω καν!"»


Βίντεο: Trump urges faith in God, not masks, tells Americans to ask ‘help from the Boss’


 

Ο Τραμπ υποσχέθηκε σε άλλο σημείο της ομιλίας του να σταματήσει τη «ριζοσπαστική κατήχηση» των αριστερών δασκάλων και καθηγητών στους μαθητές των σχολείων.

«Θα σταματήσουμε τη ριζοσπαστική κατήχηση των μαθητών μας και θα αποκαταστήσουμε την πατριωτική εκπαίδευση στα σχολεία μας. Θα διδάξουμε στα παιδιά μας να αγαπούν τη χώρα τους, να τιμούν την ιστορία μας και να σέβονται πάντα τη μεγάλη αμερικανική σημαία μας. Και θα ζήσουμε με τα διαχρονικά λόγια του εθνικού μας συνθήματος "In God We Trust" (Εμπιστευόμαστε Τον Θεό), και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει».  

«Αφαίρεσαν τη λέξη Θεός από την έννοια 'Υπόσχεση Αφοσίωσης', την μετέτρεψαν σε κάτι τελείως αφηρημένο και το επανέφεραν λέγοντας «Όχι, όχι. Ποτέ δεν το εννοούσαμε με τον παραδοσιακό τρόπο», μετά το ξανα-ακύρωναν αρκετές άλλες φορές, και όλο προς τα εκεί το πηγαίνουν, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί, ούτε καν θα πλησιάσουν ποτέ τον στόχο αυτόν. Για χρόνια είχατε πρόεδρο που απολογούνταν για την Αμερική, τώρα έχετε πρόεδρο που πολεμάει για την Αμερική.»

Ως πρόεδρος, ο Τραμπ έχει εργαστεί για να αντιταχθεί στην ομοσπονδιακή χρηματοδότηση της άμβλωσης και της βιομηχανίας των αμβλώσεων, συμπεριλαμβανομένης της αποκατάστασης και της επέκτασης της Πολιτικής της Πόλης του Μεξικού (η οποία απαγορεύει την εξωτερική βοήθεια σε ομάδες άμβλωσης), απέκλεισε οργανώσεις που εμπλέκονται στην άμβλωση από τα κεφάλαια οικογενειακού προγραμματισμού, και ενέκρινε τη νομοθεσία για την πλήρη αποχρηματοδότηση της προγραμματισμένης πατρότητας και την απαγόρευση της καθυστερημένης άμβλωσης, καθώς και προτεραιότητα προστασίας των θρησκευτικών ελευθεριών.

Αντίθετα, ο πρώην αντιπρόεδρος Joe Biden κάνει εκστρατεία για ένα σχέδιο, για την κατοχύρωση της "άμβλωσης χωρίς περιορισμούς", σε ομοσπονδιακό νόμο σε βάρος των φορολογουμένων, και έχει δηλώσει την αντίθεσή του στις πρόσφατες αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου που έχουν διαφυλάξει τις θρησκευτικές ελευθερίες των χριστιανικών οργανώσεων, όπως η Καθολική Little Sisters of the Poor.


πηγή: lifesitenews.com


32 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ O DONALD JOHN TRUMP
    ΕΧΕΙ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ DAN SCAVINO,
    ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
    https://twitter.com/i/status/1317180808550060033
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μεγαλος ΤΡΑΜΠακουλας τους την εφερε ομορφα με την απατη της ιωσης // Είναι ο ΜΟΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ που εχει πληξει καιρια την Εβραηκη φιδοφωλια των Ροτσιλντ, κατασχοντας την κεντρικη τους τραπεζα (FED), η οποια δανειζε ακομα και στην Αμερικανικη κυβερνηση με τον τερατωδη τοκο 25%. Για τον λογο αυτό, όλα τα πληρωμενα Μεσα Μαζικης Εξαπατησης ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, από δεξια μεχρι αριστερα (εκτος από τα πατριωτικα) εχουνε λυσαξει κυριολεκτικα να τον φανε. Το ιδιο και τα κιτρινα Κινεζικα αφιλα φιδια, τα οποια δεκα μηνες πριν από τις Αμερικανικες εκλογες δημιουργησαν και αμολυσαν έναν ιο, διοτι ο ΤΡΑΜΠακουλας φορολογει τα εισαγομενα Κινεζικα προηοντα με διπλασιο φορο // ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΦΑΝΤΑΡΟ // Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠακουλα τον ερχομενο μηνα, θα είναι η χαριστικη βολη για το ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ που δυναστευει τον κοσμο τα τελευταια 250 χρονια. Οι Εβραιοι χρηματοδοτες των κο-μουνια-στων προκαλεσαν το μεγαλυτερο μερος της καταστροφης και του χαους στον κοσμο τα τελευταια 250 χρονια. Προκειται για το πιο εγκληματικο και φρικτο συνδικατο εγκληματος στον πλανητη. Ξεκινησαν πολεμους, δολοφονησαν, βασανισαν και κατεστρεψαν ανηλεως κρατη και εκατομυρια ανθρωπους μεχρι σημερα. Μεταξυ των πιο διασημων θυματων τους: Αντριου Τζακσον, Αβρααμ Λινκολν, Τσαρος Νικολαος Ρομανωφ και ολη η οικογενεια του, Τζων Κενεντυ, Κανταφι κλπ κλπ // Δεδομενου ότι τωρα ο ΤΡΑΜΠακουλας ελεγχει τον στρατο και την FED, το μονο που απομεινε στην δολοφονικη Εβραιο-κο-μουνια-στικη φιδοφωλια είναι οι εφημεριδες και το ιντερνετ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ και σπαρταρανε ψοφωντας. Αυτος είναι ο λογος που οι επιθεσεις εναντιον του είναι τοσο αγριες και αδυσωπητες. Με συνεχη προπαγανδα προσπαθουν μερα-νυχτα να δηλητηριασουν και το μυαλο των απλων ανθρωπων, ακομα και των μικρων παιδιων. Θα καταστρεψουν τα παντα, αρκει να διατηρησουν τον ελεγχο της ανθρωποτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. DQNALD JQHN TRUMP,
    O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    DQNALD JQHN TRUMP,
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    DQNALD JQHN TRUMP,
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ.

    DQNALD JQHN TRUMP
    O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.

    DQNALD JQHN TRUMP,
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

    ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ H ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥΣ;

    ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ Ο DQNALD JQHN TRUMP, ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    Ο DQNALD JQHN TRUMP ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.

    DQNALD JQHN TRUMP,
    Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ
    ΠΟΥ ΞΕΒΡΩΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΑΒΛΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ.

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαντάσου να μην έγραφα στον πρόλογο και το..

    "..μπας και καταλάβουν πολλοί Ορθόδοξοι Έλληνες πατριώτες ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί στις εκτιμήσεις τους για τον Ντόναλντ Τραμπ, και να μην αναμασάνε όλη αυτή τη λάσπη γι αυτόν, που προωθείται από την ανθελληνική κυβέρνηση της χώρας μας και την προπαγάνδα του νεοταξίτικου αριστερού κατεστημένου"

    ..τί θα γινόταν από σχόλια που μού στέλνετε μερικοί, και τα οποία δεν αναρτώ, απλά..ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ: ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΙΚΟ!

    Και τα γνωρίζω πολύ καλύτερα από εσάς τα στοιχεία που μού παραθέτετε. Εσείς -αν δεν είστε τρολλ- είστε αυτοί που δεν έχετε αντιληφθεί ότι κάθε πράξη και δοσοληψία του Τραμπ είναι στρατηγική, και κάνει πραγματικό πόλεμο εναντίον αυτών που εσείς νομίζετε ότι είναι δικός τους, "η άλλη πλευρά του ιδίου νομίσματος" και άλλες μπούρδες.

    Καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτό που μού απάντησες.. αναρωτιέμαι τί είδους πατριώτης είσαι. Ρε μπας κι είσαι από αυτούς τους πατριώτες της ΝΔ, που υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ (Μπάιντεν-Χίλλαρι) της Αμερικής;

      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Ρε άλλαξε χάπια σού λέω...

      Διαγραφή
    2. Κι εσύ που μού λες για τον γαμπρό μεγιστάνα, καμιά καινούρια καραμέλα δεν έχεις;

      ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΠΏΣ ΠΟΝΕΣΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΟ-ΣΥΡΙΖΑ.

      ΓΟΥΣΤΆΡΩΩΩΩ!

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΠΆΡΤΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

      ΜΟΛΙΣ ΜΕΤΡΗΣΑ 16 ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΡΟΛΛ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    4. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ μη σκας
      Δεν ειναι τρολλια.
      Ελληνοφωνοι εβραιοι ειναι.

      Διαγραφή
    5. Ξέχασες κάτι..
      "Ελληνόφωνοι εβραίοι που το παίζουν χριστιανοί"
      🤣

      Διαγραφή
    6. Γιατί όλα είχαν στυλ ατόμων της εκκλησίας. Κι ενωμεταξύ εγώ, που ο κύκλος μου είναι εκκλησιαστικός ως επί το πλείστον, δεν έχω κανέναν φίλο χριστιανό που να μην είναι ψαγμένος και να μην συμπαθεί τον Τραμπ. Κανα δυο εξαιρέσεις μόνον, που απλά βαριούνται να διαβάσουν και να ερευνήσουν καινούρια στοιχεία που έρχονται εδώ και μήνες και διαλευκάνουν τα πράγματα.

      Διαγραφή
  5. Ο μόνος πρόεδρος που μιλάει για τον Χριστο μας (και ο Πούτιν βέβαια που είναι χριστιανός ) καιρός να ελευθερωθούμε από την βρόμικες σαύρες !!! Καλή ελευθερία σε όλο τον κόσμο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επελασις Τραμπ!

    https://twitter.com/DanScavino/status/1317620939459334144

    https://twitter.com/LoraAConnor/status/1317679871561117696

    Η παραπανω σχολιαστρια το φαινομενο Τραμπ το θεωρει θεικη Επεμβαση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιόν Θεό; Τον Τριαδικό; Τον Τριγράμματο; Πατέρα , Υιό και Αγιο Πνεύμα;
    Απ τον ουρανό κάποιοι λαχταρούν να έρθει κάποιος...
    Ποιόν Ιησού Χριστό; Τον Εσταυρωμένο Θεάνθρωπο;
    Οι διευκρινήσεις είναι απολύτως απαραίτητες γιατί κι ο αντίχριστος σαν Χριστός θα παρουσιαστεί στην ανθρωπότητα
    Κάποιοι θα πλανηθούν δυστυχώς... Ελπίζω να βάλεις το σχόλιο φίλε
    Ο Αμερικάνος πάτερ Σεραφείμ Ρόουζ άφησε εκπληκτικό βιβλίο για την εποχή και την κατάσταση που ζούμε, Θεός και Ιησούς δεν λένε τίποτα αν δεν διευκρινίζονται, Εσταυρωμένος Θεάνθρωπος, Τριαδικός Θεός, θεός το παίζει κι ο εξαποδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψείρισμα μαϊμούς λέγεται αυτό,
      την στιγμή που οι αντίπαλοι του χωρίς καμία αιδώ, ποζάρουν μπροστά στα μάτια μας σε ναούς του Σάταν.
      Περιμένεις εντωμεταξύ από Αμερικάνο να σκαμπάζει τέτοιες έννοιες σαν αυτές που έγραψες; Ούτε οι μισοί Ορθόδοξοι της Αμερικής δεν τα πολυκαταλαβαίνουν.
      Πρόσεχε γιατί..
      Κάποιος σού δίνει γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια, ενώ ο αντίπαλός του καραδοκεί για να σού βγάλει τα δικά σου δόντια.

      Διαγραφή
    2. Καλό αυτό το ξεκαθάρισμα που έκανες.
      "Περιμένεις εντωμεταξύ από Αμερικάνο να σκαμπάζει τέτοιες έννοιες σαν αυτές που έγραψες; Ούτε οι μισοί Ορθόδοξοι της Αμερικής δεν τα πολυκαταλαβαίνουν."


      Οπως και αυτο του λοχαγού που βάζει τα πράγματα στην θέση τους.
      Χορτάσαμε ...πατριώτες που δεν ξέρουν ούτε τι σημαίνει δεξιά και τι αριστερά.
      Αλλά όταν κάποιος αυτήν την εποχή είναι αριστερός ντρέπεται να το πεί και σου λέει είμαι πατριώτης! Κατηγορώντας την δεξιά και την αριστερά για να μην δίνουν και στόχο οι κρυφοκουμουνιστές!!!


      'Oταν άλλοι εθνικιστές βλέπουν φασισμό στην ελλάδα , εμείς βλέπουμε μόνο κομμουνισμό.

      https://www.brighteon.com/22449929-c3ce-4998-960b-44f28aff32d7

      Λοχαγός που θα έπρεπε να είναι αρχιστράτηγος.
      Αλλά τα πατριωτικά ιστολόγια ...ούτε που τον ξέρουν!!!
      Και λογικό διότι δεν χαϊδεύει τα αυτιά των κρυφοκομμουνιστών πατριωτών!

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
  8. Αφεντικό αυτού του κόσμου είναι ο σατανάς... κανένας άλλος.( Boss)
    Ομολόγησε ότι ό Ιησούς Χριστός είναι πιο δημοφιλείς από αυτόν...οκ
    Τό "in God we trust" απευθύνεται στον σατανά και όχι σε αυτό που θεωρούμε εμείς... σέ αυτό που θεωρούν αυτοί που δημιούργησαν το χρήμα.
    Προσεύχομαι για Τραμπ αλλά νά είμαστε επιφυλακτικοί. Υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε δεν νομίζω ο Τραμπ να εννοούσε τον σατανά, με το "Boss".

      Διαγραφή
    2. Κώστα μαζί σου... απλά όλα με φοβίζουν.
      Νά σαι καλά

      Διαγραφή
  9. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΑΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ. ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑΤΡΩΝ

    https://truthcomestolight.com/2020/10/14/dr-heiko-schoning-covid-19-extra-parliamentary-inquiry-committee-w-world-doctors-alliance/

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι ψειριζοντες την μαιμου δεν εχουν ιδεα περι Αμερικανικης νοηματικης λειτουργιας και νοοτροπιας. Η Λορα Κονορ ειναι μια μητερα τριων νεαρων αγοριων καπου στη Καλιφορνια και πατριωτισα.Η φραση την οποια χρησιμοποιησε, THIS IS AN ACT OF GOD, για τους Αμερικανους εχει μια και μονον εννοια. Εαν ηθελε να περαση καποια αλλη εννοια θα χρησιμοποιουσε την λεξη Σατανας.

    Στον αγαπητο tuluba θα ηθελα να παρατηρησω οτι η φραση "Προσευχομαι για Τραμπ αλλα να ειμαστε επιφυλακτικοι" περιεχει εννοιες ασυμβατες. Με τον προσηκοντα σεβασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Ahoy ,
      η θέση μου είναι οτι ο κουμανταδόρος αυτού του κόσμου κινει τις μαριονετες και του 'κακου' που γνωρισαμε εμεις ως σατανισμό,μαυρη μαγεια , ανθρωποθυσιες κλπ αλλά και τον αντιλογο λευκου φωτος , αφυπνησης,dark to light κλπ που εκπροσωπεί ο τραμπ.
      Και βέβαια θέλω να προχωρήσεις ο τραμπ , και αυτο θα γινει , γιατι ειναι σχεδιασμενο να γινει ,ανεξάρτητα απο τι θα ψηφισουν οι αμερικανοι. Μετα ομως οταν τιμωρηθούν αυτοι που δυναστεύουν χιλιετίες την ζωη μας , να εχουμε το μυαλο μας ανοιχτο γιατι θα ακολουθήσει ο λακος που εχει η φαβα.
      Ακουω τους παντες δεν πιστευω τιποτα.
      Τον σεβασμο μου και σε σενα.
      να'στε καλα.

      Διαγραφή
  12. blob:https://www.brighteon.com/10011d43-4f51-479c-81db-10d05d29e5c3

    DEPOP ‘25

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ !.
    Α ΡΕ ΚΩΣΤΗ ,ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ,ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΕΣΑΙ ,ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ ,ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΗΣ ,ΝΑ ΨΑΧΝΗΣ.
    ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ,ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ.
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    Tuluba !ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ.
    ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΗ ,ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
    ΑΣΤΗΝ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ !.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΣΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ;
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ :
    20 ΚΙΛΑ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ ,100ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΚΙΛΑ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ ;
    ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ καλημερα,
      ολα ειναι αληθεια ! Αυτο το from dark to light με φοβιζει ... ισως γιατι εχω μαθει οτι παντα οι κακοι νικαγαν/νικανε.
      Το καλυτερο ειναι οτι εδω θα ειμαστε και θα δουμε οτι ειναι να δουμε, ποσες ψυχες θα το ζηλευαν αυτο !!
      καλη συνεχεια

      Διαγραφή
  14. Το blog είναι τραμπικο!!Τέλεια απάντηση!!!Ο άνθρωπος αυτός είναι μεγάλος παίκτης!!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενοχλεί η αγάπη για την πατρίδα και για την σημαία!Πόση ηρεμία και ησυχία θα υπήρχε, αν η κάθε χώρα είχε έναν πρόεδρο σαν τον Donald!Nα υπήρχε παγκόσμια ειρήνη και ευημερία!!Βέβαια πολλά λαμόγια δεν θα υπήρχαν...πολλά καθήκια θα έπρεπε να εξαφανιστούν....16 ημέρες ακόμη.......με ελάχιστη ενημέρωση...υπομονή......και ένα ωραίο βίντεο για τον Donald.......https://www.youtube.com/watch?v=JI8uMOWToHk........Aννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ.

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΑΣ!

      Διαγραφή