«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...Υπόθεση Μπάιντεν: Ξυλοδαρμοί, βασανιστήρια, σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών. Η Παγκόσμια Επανάσταση ξεκινά..


γράφει ο Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Όλες οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, δείχνουν ότι στο λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν, υπάρχουν βίντεο με τον ίδιο να βασανίζει και να

κακοποιεί, με όλους τους τρόπους που χωράει ο νους, ανήλικες Κινέζες. Η ιστορία δείχνει να πήγαινε ως εξής: Οι Κινέζοι, τον προμήθευαν με απεριόριστο αριθμό ανήλικων κοριτσιών και άφθονα ναρκωτικά και εκείνος, τους προσέφερε πρόσβαση στην κορυφή της διοίκησης Ομπάμα.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες, κάνουν λόγο για ανείπωτη φρίκη που αναβλύζει μέσα από τα βίντεο και τις φωτογραφίες, που βρίσκονται στο σκληρό δίσκο του λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν. Όταν λέμε ανήλικα κοριτσάκια, δεν εννοούμε κάποιες έφηβες, αλλά πολύ νεώτερες ηλικίες. Η υπόθεση Έπστιν πάλι από την αρχή, αλλά αυτή τη φορά, με καταγεγραμμένο όλο το ποινικά κολάσιμο υλικό.

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις για χρηματισμό όλων των ανώτατων στελεχών του Δημοκρατικού κόμματος, καθώς και της Κυβέρνησης Ομπάμα.

Όποιος μας διαβάζει προσεκτικά, από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι και τώρα, θα θυμάται, ότι επαναλαμβάναμε μονότονα, πως όχι μόνο θα χάσουν οι Δημοκρατικοί τις εκλογές, αλλά θα καταρρεύσουν και ως κόμμα. Και το υλικό που βρίσκεται στο σκληρό δίσκο του Χάντερ Μπάιντεν, είναι ικανό από μόνο του, να στείλει στη φυλακή όλη την εγκληματική συμμορία, που διοικεί σήμερα, το Αμερικανικό Δημοκρατικό κόμμα.

Για τους πιο «ψαγμένους» που μας διαβάζουν, είχαμε πει, ότι η Κυβέρνηση Τραμπ, έχει λάβει όλα τα κατάλληλα αντίμετρα στην προσπάθεια της εγκληματικής συμμορίας, να νοθεύσει το εκλογικό αποτέλεσμα και να πάρει την εξουσία με πραξικοπηματικό τρόπο.

Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις, υπάρχει τεράστιος πανικός και πολυεπίπεδες διαβουλεύσεις και διεργασίες, για το μέλλον του Αμερικανικού πολιτικού συστήματος. Η κατάσταση, είναι εξαιρετικά σοβαρή για την εικόνα των ΗΠΑ. Όσο κι αν θέλει ο Πρόεδρος να οδηγήσει, προεκλογικά και μετεκλογικά, αυτή την υπόθεση στην πλήρη διερεύνηση και αποκάλυψή της, η πολιτική πραγματικότητα, θα απαιτήσει να μην τρωθεί ανεπανόρθωτα το κύρος της υπερδύναμης στο διεθνές στερέωμα.

Σίγουρα, κάποιοι κορυφαίοι, θα πληρώσουν βαρύτατο τίμημα. Δε θα ξεφύγουν και αυτό, είναι βέβαιο. Από εδώ και πέρα, που θα γίνεται όλο και πιο εμφανής η διαφθορά και η σήψη μέσα στις Αμερικανικές ελίτ, η απαίτηση, όχι μόνο της Αμερικανικής κοινωνίας, αλλά και ευρύτερα των κοινωνιών του Δυτικού κόσμου, για λογοδοσία των πολιτικών ηγεσιών, θα είναι εντονότερη.

Δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός της απόλυτης σιωπής και συγκάλυψης της υπόθεσης Χάντερ Μπάιντεν από τα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η στάση τους, δείχνει, για άλλη μία φορά ότι, είναι ουσιαστικά, εχθροί του Ελληνικού λαού.

Βρισκόμαστε ενώπιων μίας κατακλυσμιαίας, πολιτικά και κοινωνικά, ανατροπής της παλαιάς τάξης πραγμάτων. Η επανάσταση των κοινωνιών του 21ου αιώνα, δείχνει να ξεκινά από το λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν…  


theflagreport.com


6 σχόλια:

  1. https://pbs.twimg.com/media/EkquyPyXYAAVYH3?format=jpg&name=900x900

    ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ.

    ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ,
    ΔΕΞΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ KAI ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ NA ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ENAΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,
    ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ,
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ,
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ,
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ,
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ,
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΝ DONALD JOHN TRUMP,
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ KAI THN ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΕΓΧΡΩΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ,
    ΔΕΞΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΧΡΩΜΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ.

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΒΡΕΧΕΙ.

    ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΡΕ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ;
    ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΙΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟ ΚΑΛΑΜΙ ΡΕ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ;

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.bitchute.com/video/_yx0AV4c_Cc/
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΧΑΝΤΕΡ Ο ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ;
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ;

    https://www.bitchute.com/video/EeMmS7JegFA/
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο BIDEN Ο ΜΠΙΝΤΕΣ.

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://twitter.com/i/status/1316927998986248193
    ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΤΗΝΗ ΣΑΝ ΤΟΝ BIDEN ΜΠΙΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ ΓΙΟ HUNTER ΧΑΝΤΕΡ.

    ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ.
    ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥΣ, ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ, ΣΤΟΥΣ ΓΟΦΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΚΩΝΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΝΕ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ
    ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ
    ΠΑΙΔΟΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ
    ΠΑΙΔΟΑΙΜΟΠΟΤΕΣ
    ΠΑΙΔΟΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ
    ΠΑΙΔΟΦΑΓΟΙ.

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://twitter.com/RealJamesWoods/status/131881674406504038

    Οταν οι αλητες του ΜπηΕλΕμ τοιχοκολλουν τετοιες ειδοποιησεις στα σπιτια Τραμπικων επειδη ειχαν μια αφισα υπερ του Τραμπ στην αυλη τους, τοτε με ασφαλεια μπορουμε να υποθεσουμε οτι οι φιλοι πατριωτες Αμιρικανοι ειναι μπροστα στα δικα τους Δεκεμβριανα ¨44.

    Το παρτιντι εχει αρχισει. Αυτη τη φορα ομως δεν θα βρουν μπροστα τους αοπλους Αθηναιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επαναληψη λινκ.

    https://twitter.com/RealJamesWoods/status/1318816744065040384

    ΑπάντησηΔιαγραφή