«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Γεια σας.. το όνομά μου είναι Ευκοίλιας και σάς αραδιάζω μπούρδες για να σάς τρομοκρατήσω..

περισσότερα εδώ, με τρελλό γέλιο στα σχόλια..🤣

17 σχόλια:

  1. Βασίλης Κικίλιας, υπουργός υγείας.......χέσε ψηλά και αγνάντευε.
    Βασιλάκη, σε ποιό βουνό είναι η Λήμνος ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανέστειλε προγραμματισμένα χειρουργεία δεν είναι αστείο οδηγεί στον θάνατο και την αναπηρία δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, δεν είναι αστείο , ένας φίλος γνωστού μου έμαθε ότι από το Μάρτη κάποιοι πολύ διακριτικά φωτογραφίζουν χαρτιά κηδειών στους δρόμους και μαθαίνουν για αυτούς από τί έπασχαν πριν πεθάνουν, αλήθεια ή ψέμα δεν γνωρίζω, λίγο κουφό μου ακούγεται αλλά αν το συγκρίνεις με την ομολογία του κ Τσιόδρα ότι όσοι πε΄θαναν ήταν απ τον ιό ,έκαναν αυτήν την υπερβολή είπε και είμαστε πολλούς μήνες μετά ολοκληρωτική καταστροφή…

      Διαγραφή
  2. Αντικοινωνικός19 Νοεμβρίου, 2020 08:09

    Όταν Έλληνα η χώρα σου έχει καταστεί χώρα μπανανία δεν ευθύνονται οι "πίθηκοι" για αυτό ούτε...οι μπανάνες.!

    Όταν η χώρα σου έχει καταστεί μια απέραντη αμερικανική στρατιωτική βάση , ένα γερμανικό οικονομικό προτεκτοράτο , μια ισλαμική αποικία , μια μεγάλη Ντίσνεϊ Λαντ δεν φταίνε οι Αμερικάνοι , οι Γερμανοί , οι ισλαμιστές ούτε τα.. "λουνα παρκς"..

    Όταν Έλληνα επί 46 και πλέον χρόνια σε δυναστεύει ο εχθρός , σε διώκει , σε ατιμάζει , σε υβρίζει , σε πολεμά και συ τον εκλέγεις δήμαρχο , βουλευτή , υπουργό ή πρωθυπουργό δεν φταίνε "οι καλπες" ούτε τα ... Ψηφοδέλτια.!

    Φταίει...η Στοκχόλμη.!

    Φταίω εγώ , εσύ , αυτός που στο όνομα της "δημοκρατίας" και " της ελευθερίας" και της "ισότητας", βάλαμε φωτιά στο ίδιο μας το σπίτι και αντί πυροσβεστικού καλέσαμε..."βυτιοφόρα πετρελαίου.."


    Ο κάθε Κικίλιας είναι εχθρός της πίστεως και της πατρίδας ημών..!! Είναι ΕΧΘΡΟΣ του ελληνισμού Είναι ο πάντοτε Εβραίος..Είναι ο πάλαι ποτέ Πέρσης , ο πάλαι ποτέ Οθωμανός , ο Τούρκος , ο Αλβανός , ο Βούλγαρος , ο Γερμανός , ο Ιταλός !! Ειναι ο ίδιος ΕΧΘΡΟΣ!! Και ο εχθρός κάνει καλά τη δουλειά του..

    Ραγιάδες αντιμετώπισαν οι οπλαρχηγοί , προσκυνημένους ο Γεώργιος Καραϊσκάκης , Νενεκους ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης..!!

    Και ο νοων... Μη νοειτω!!

    Ζήτω η επανάσταση του 1821!!!

    Ζήτω ο Ελληνισμός !!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ, ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΈΒΓΑΛΑΝΕ.
    Ο ΧΑΖΑΡΟΣ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ.
    ΡΕ ΣΑΧΛΑ ΚΙΚΙΛΙΑ !.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ.
    ΣΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ;
    ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
    ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ;
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ.
    HERSHEL WOODY WILLIAMS.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΝΟΣΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ,ΣΗΜΕΡΑ ;;;;;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 90χρονη μητέρα και ο 60χρονος γιος της με κινητικά και νοητικά προβλήματα διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και οι Ήρωες της Πρώτης Γραμμής της κ. Προέδρου που κάλυψε τα μέλη της που πήραν μέρος σε εκδηλώσεις και στην πορεία για την εξέγερση του πολυτεχνείου με όρους υγειονομικής ασφάλειας τους έστειλαν σπίτι να μείνουν σε καραντίνα.
    Η 90χρονη πέθανε κι ο γιος έμεινε δίπλα της για 2 μέρες.
    ΥΓ. Ουδείς Επίτροπος της Λαϊκής Δικαιοσύνης διεξάγει έρευνα για αναζήτηση πιθανών ευθυνών
    http://deltio11.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Τουρκαλβανός Jeronymo Liapis αρρώστησε από τον κρονοιο. Όταν αναρρώσει, θα φύγει κρουαζιέρα με το πλοίο της αγάπης κι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΗ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.
    ΠΑΓΙΑΤ ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟΣ ΠΑΠΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ=ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΕΩΣ. ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΊΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΝ ΑΠ'ΌΠΟΥ ΑΡΙΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ Ω!ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ!
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΎΘΗΡΑ ΠΡΩΗΝ ΦΟΙΝΙΚΙΚΗ ΑΡΧΑΙΑ ΒΑΣΗ,ΚΑΙ Ο ΕΥΚΟΙΛΙΑΣ ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΚΑΘΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ Ο ΨΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ..."ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΉΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ" ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ,ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝΚΩΛΗΔΕΣ,ΜΕΤΑ ΠΗΔΗΞΑΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ -ΚΟΥΛΑ ΧΡΥΣΗ ΚΑΙ ΆΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΕΚΝΕ...
    Ο ΨΗΛΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.Ε;ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΟΠΙΣΘΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ...

    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ;ΜΑ ΠΑΝΤΡΕΎΤΗΚΕ ΤΗΝ ΜΟΝΔΕΛΑ ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΞΙΣΙΝΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣΟΝΟΥΠΩ ΦΑΔΕΡ Ο ΣΙΣΙΛΙΣΙΣΙΛΙΒΙΖΟΠΡΙΜΑΛΑ ΚΟΙΤΑΖΩ...ΚΑΛΑ;ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ,ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΣΤΟΑ" ΓΙΑ ΣΙΝΙΕ ΓΑΜΟ ΜΕ "ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ";Η "ΓΥΝΑΙΚΑ" ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΌΣ "ΑΑΑΑΝΤΡΑΣ"!Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΙΑΖΟΥΣΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΌΠΟΥΛΟΣ,ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΟΥΚΛΑΣ;Ο ΠΡΩΗΝ ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ,ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΦΥΛΛΑΔΩΝ;Ο ΤΥΠΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΏΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΜΑΣ!
    ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ'ΧΕ ΠΤΩΣΗ ΤΟ ΝΙΤΡΟ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΤΣΙΤΣΙΔΗ ΤΗΝ "ΜΑΝΑ" ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΦΥΛΛΆΔΕΣ. ΕΜΕΤΟΣ!ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΜΕΤΟΣ!

    ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΠΗ.ΜΠΗΚΑΝ ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΙ ΑΓΙΟΥΛΗΔΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΊΤΕΣ, ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΓΕΝΕΙΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΧΡΥΣΟΚΕΝΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΓΚΙΟΓΚΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΟΊΟ,ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΌΠΛΟΙΟ.ΑΡΑΖΕΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΙΑ Η ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΟΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΕΛΛΆΔΟΣ, ΠΕΦΤΕΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΟΜΙΧΛΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ.ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΜΟΛΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΝΑΧΩΡΕΙ "ΓΙ'ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΞΩΤΙΚΕΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ " ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ,ΟΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΊΑ.ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΑΝΤΑ:ΘΑΝΑΤΟΣ!

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ,

    ΡΊΤΑ







    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΤΟΥΣ ΞΕΤΙΝΑΞΕΣ ΟΛΟΥΣ ΡΙΤΟΥΛΑ

      - Με άρπαξε και παραλίγο να με βιάσει ο θείος μου, όταν ήμουν μικρός, στο χωριό. Ευτυχώς τον πήρε χαμπάρι η θεία μου και τον πήρε με το σκουπόξυλο.

      - Και σύ πώς βρέθηκες στα χέρια του και δεν πρόλαβες να το βάλεις στα πόδια..;

      - Καλέ πού να τρέξω η καψερή με τα ψηλοτάκουνα..;;

      🤣

      Διαγραφή
    2. Θυμάσαι Κωστή;
      Αλλά που να το θυμάσαι; Είσαι σχολιαρούδι. Άντε να το θυμίσω εγώ.
      Όταν είμαστανε μικρούτσικα (υπήρξαμε και τέτοια) και βλέπαμε παπά λέγαμε:Πάρτον.
      Όποιος προλάβαινε ακουμπούσε τον άλλο και έλεγε: Πάρτον . Αυτό συνεχιζόταν μέχρι που κάποιος δεν είχε που να τον δώση και τον έδινε σε κάποιο αντικείμενο ή και στο χώμα.
      Όταν μας έβλεπαν οι παπάδες τσαντιζόντουσανε αλλά τι μπορούσαν να κάνουν; Κουτσ΄κα είμαστανε όπως προείπα.
      Τώρα με το μπόλιασμα θα λέμε : Πάρτο . Θα λείπει ένα Ν αλλά τιιιιι πειράζει;
      Όποιος είναι της καθαρευούσης όμως τι θα λέει οέο; Εεε τι;;; εδώ σας θέλω .... γατάκια
      Astillais
      Ερ:Αν πω ο.τι τον λυπάμαι τον υπουργό θα μου κόψεις το σχόλιο;

      Διαγραφή
  9. Ολοι γνωριζουμε το παληο ανεκδοτο με το μπ&ρδελο, που μπορει τατιανες να μην ειχε, αλλα απο οργανωση εσκιζε!!! Ετσι λοιπον, βγηκε ο υπουργος Δυσκοιλιας και μας εκανε μια πληρη ενημερωση για τις διαδικασιες και την οργανωση των υπηρεσιων του υπουργειου του, οσον αφορα το εμβολιο του κουραδοιου, το οποιο μπορει να μην το εχουμε, αλλα απο οργανωση σκιζουμε!!! Ας παραγγειλει λοιπον καταψυκτες Μιζενς για να το διατηρησει στους -70° κελσιου, ας το φερει και τοτε να δουμε τι θα τα κανει 25.000.000 τεμαχια!!! Αν δεν με απατα η μνημη μου, ολο τον καιρο της κουραδοπανδημιας μας μιλουσαν διαφορα παρταλια της κυβερνησης και μας ελεγαν οτι το εμβολιο θα μας σωσει και πως πρεπει να το κανουμε ολοι και φυσικα μεταξυ τυριου και αχλαδιου μας τονιζαν οτι οι πρωτοι που θα εμβολιασθουν, θα ειναι τα σωματα ασφαλειας και το ιατρικο και νοσηλευτικο προσωπικο για να γινουν duracel!!! Βεβαια, επειδη οπως ειναι γνωστο, στους ψηλους το τελευταιο πατωμα δεν κατοικειται, ετσι του διαφευγει μαλλον τι εγινε το 2009, με το γνωστο επισης εμβολιο Η1Ν1, που αγορασε ο Αβραμοπουλος, τοτε υπουργος, τη βοηθεια της θεουσας Τσιοδρα (16.000.000 τεμαχια), για να εμβολιασει τον λαο και τους υγιεινομικους και επεσε σε τοιχο, με αποτελεσμα τα εμβολια να πεταχτουν στην χωματερη!!! Μεγαλη αδημονια εχω τωρα να δω τι θα κανουν, οι παραπανω στην αντιστοιχη περιπτωση!!! Θα εμβολιαστουν;;; Δεν το νομιζω, Μπουλη!!! Και τους χρειαζεσαι γιατι εχεις πολλες βρωμοδουλιες σε εξελιξη!!! Τωρα που εκτροχιασθηκε ο κουραδοιος και πρεπει να μεταφερεις διασωληνωμενους με τραινο στην Αθηνα απο τη Β. Ελλαδα, για την παρασταση "κουραδοδιασωληνωμενοι και ξενιτεμενοι" και βεβαια ασυνοδευτοι (απο συγγενεις) να υποθεσω, ποιος θα τους συνδραμει;;; Επισης εγινε γνωστο απο το " Πρωτο Ψεμμα", οτι στις Σερρες ανοιγουν ταφους "ειδικου σκοπου" για τους αποθαμενους απο και με κουραδοιο, κατοπιν ενεργειων των τοπικων αρχοντων σε συννενοηση με την αφεντια σου και θα σου προτεινα ν' ανοιξεις και εδω , για να τους εχεις ετοιμους, οχι για μας, αλλα για εσας γιατι οποιος σκαβει τον λακκο του αλλουνου, πεφτει ο ιδιος μεσα και οποιος πηδαει πολλα παλουκια καποιο μπαινει και στον κ@λο του!!! Και ας μην συνυπολογισουμε οτι ηδη πολιτες τρομοκρατημενοι και παραπλανημενοι απο τα ψευτικα τεστ σας, αρχισαν να πεφτουν απο τα μπαλκονια, απο τον τρομο που τους ταιζετε!!! Αυτοι οι θανατοι, θα προστεθουν στο ηδη ελεινο βιογραφικο σας!!! Σας περιμενουμε, να μας εμβολιασετε!!! Ιδου, η Ροδος ιδου και το ΠΗΔΗΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το εμβόλιο θα τους το βάλουμε εκεί που πρέπει!!.......


    Ε ρε γλέντια!!

    Δεν το ηξερα οτι ειμαι πειραματόζωο, τώρα το έχω εμπεδώσει!!

    Φραγκεσταΐν ! Λοιπον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λοιπόν ακούστε τι έμαθα σήμερα από έγκυρη πηγή
    ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΟΝΑΣ ΕΔΟΘΗ ΕΝΤΟΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΙΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΘΑΦΤΕΙ ΕΞΙ 6 ΜΟΝΟ.
    ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ....
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή