«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

KAI business KAI πρακτοριλίκι..;; τσ τσ τσ.....


Το παρακάτω, είναι το τρίτο βίντεο του αγαπητού φίλου και συνεργάτη μας Γεωργίου Μεταξά, με τίτλο "Διάγγελμα Προέδρου ΑΚΕΕ Γεωργίου Μεταξά, Μέρος τρίτο" (από εδώ). Τα πρώτα δύο μέρη μπορείτε επίσης να δείτε στο ιστολόγιό μας, εδώ και εδώ.

 

Σε αυτό το μέρος ασχολούμαστε με τον Σωτήρη Τσιόδρα, θέτοντας ένα ενδιαφέρον ερώτημα.
ΤΟΝΊΖΩ ότι πρόκειται για ερώτημα απλώς! Δε βγάζουμε συμπέρασμα και δεν κατηγορούμε.

Γεώργιος Μεταξάς 

 


 

6 σχόλια:

  1. Ρε τι τυπαδες είναι αυτοι. Ρε τι αρρώστια ζούμε? Οι 27 σελιδες πάντως σίγουρα ειναι πιο "πλουσιες" απο την γαιδουροκεφαλα του Σωτήρα. Χαρά στο κουράγιο σου φίλε Γιώργο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ μου, δούμε όντως... «ιστορικές» στιγμές! Μην ανησυχείς, έχουμε βγάλει και χειρότερα από αυτό κατά καιρούς. Ωστόσο, συνεχίζουμε να ψάχνουμε για αποδείξεις...

      Διαγραφή
    2. Νατασα Σ. / Σαρωνιδα19 Νοεμβρίου, 2020 16:41

      Σωστωτατος ο κος Μεταξας.
      Αλλα το ακομα πιο σωστο ειναι, οτι το πολυδιαφημισμενο Χαρβαρντ και αλλες σαπιες σχολες της εσπεριας οπως π.χ. το "Λοντον Σκουλ οφ Εκονομικς" δεν βγαζει απλα πρακτορες αλλα βγαζει πρακτορες οι οποιοι οταν επιστρεφουν στις πατριδες τους αναμυγνειωνται με την πολιτικη και "εκλεγονται" με δολιους δημοκρατικους τροπους εχοντας πια το καλλυμμα "υπουργων" και "Πρωθυπουργων" ή ακομα και ακαδημαϊκων, επιστημονικων συνεργατων, visiting fellows, δημοσιογραφων, κλπ κλπ, μυρια οσα τα παραδειγματα ΚΑΙ στην Ελλαδιτσα μας.
      Αυτο που καποτε προ Χριστου, ελεγε ο φιλοσοφος Κικερωνας οτι "Ο προδοτης σαπιζει την ψυχη του Εθνους, δουλευει μυστικα και ανωνυμα την νυχτα για να διαβρωσει τα υποστηριγματα της πολης, διαφθειρει τους εκλεγμενους ηγετες, ωστε να μην μπορουν αλλο πια να αντισταθουν" πιθανον να μην ισχυει, διοτι ο προδοτης ειναι ο ιδιος ο εκλεγμενος ηγετης.

      Οσο για τους ισραηλινους, εβραιους κλπ, Θου Κυριε φυλακην τω στοματι μου.
      Δεν υπαρχει σημερα παγκοσμια βρωμια που οι εβραιοι να μην εχουν βαλει το βρωμοχερο τους.


      ΥΓ
      Χαρακτηριστικο ειναι ενα παλιο αρθρο του κου Φ. Κρανιδιωτη με τιτλο "Ομοσπονδοιακο Αδικημα"

      https://www.antinews.gr/action.read/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%9F%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CE%BC%CE%B1/2.58874

      ο οποιος, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ χωρις να τον κατονομαζει φυσικα εναν πολυ μελαχροινο "μεγαλοδημοσιογραφο" ρουφιανο, του νεοταξικου συστηματος.

      Διαγραφή
  2. ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΕΩΡΓΙΕ ΕΥΓΕ
    ΛΗΣΜΟΝΗΣΕΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ 322
    SKuII and Bones
    ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ μου, να 'σαι καλά! Όχι! Δεν τους ξεχνάω αυτούς. Απλά σε αυτό το σημείο δεν έχουν καμία εμπλοκή.
      Τα τελευταία χρόνια η «SCULLS AND BONES», έχει παραγκωνισθεί. Η Οργάνωση που έχει πάρει τα ηνία πλέον, είναι η «BOHEMIAN GROVE», με την οποία θ' ασχοληθώ σε σχετικό δημοσίευμα εν ευθέτω χρόνω.

      Διαγραφή
  3. ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ,
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ, ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΑΤΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΩΝ ΟΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΑΡΧΙΜΗΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή