«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΔΟΤΟΥ: ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ! ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: ΟΤΙ "Η ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΙΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ"!!!


 

Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΚΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Κ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΓΡΑΨΕ
ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΚΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΛΑΤΟΥ.
ΒΡΗΚΕ ΈΝΑ ΣΩΡΌ ΑΣΧΕΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ
ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.
ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΦΑΝΕΣΤΑΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΠΏΣ ΘΑ ΣΥΛΛΑ
ΒΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΛΩΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ; Η ΕΝΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ; ΜΑ ΤΟΤΕ ΟΛΟ ΤΟ
ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ
ΧΑΜΟΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΜΟΣΥΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕ.ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΦΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ
ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΜΑΣ ΤΡΑΜΠ.ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ.

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΟΧΙ ΕΝΑ
ΟΧΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ 700 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΛΗΣΤΕΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΣΥΜΜΟ
ΡΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΚΟΠΡΟΥ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ
ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.

ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ
ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΟΡΓΩΝΟΥΝ ΤΟΝ
ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ Η ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.ΑΣΚΗΣΗ ΤΟ ΕΙΠΑΝ. Ε ΡΕ ΤΙ
ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ
ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΗΡΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΛΥΝ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ
ΜΙΛΑΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΔΛΔ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ.
ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ
ΤΡΑΜΠ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ Ο ΣΤΡΑ
ΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΩΣΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ;
Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑ
ΖΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ
ΟΛΑ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ Δ/ΝΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΘΟΥΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ.

Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΖΑΒΟ ΖΟΜΠΙ ΤΡΙΣΚΑΤΑ
ΡΑΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ
ΖΑΓΑΡΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.ΔΕΝ Μ ΑΚΟΥΣΑΤΕ. ΣΑΡΜΑΛΙΑ Μ ΑΚΟΥΣ; ΣΑΣ ΕΡΧΟΝ
ΤΑΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΡΙΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙ ΣΑΣ
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΑΝΤΕ ΦΡΟΚΑΛΑ.ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ.
ΖΑΒΟΥΛΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ. Ο ΦΛΥΝ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.

 

ΠΗΓΉ

 


Βίντεο: Heart of Courage · Thomas Bergersen


 


35 σχόλια:

  1. Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΡΙΚ ΡΩΣΣΙΑ, ΙΣΛΑΜ, ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΧΩΡΑ , ΟΧΙ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΤΟΝ , ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΗΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΕΙΧΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η Β.ΚΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΣΤΟ, ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ ΠΙΑ.

      Διαγραφή
  2. Κώστα το παρακάτω δεν ξέρω αν αφορά και την Ελλάδα, αλλά λόγω της φύσης του πράγματος θεωρώ μας αγγίζει με κάποιο τρόπο...
    <<...Παράνομος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός βάσει της Άδειας Έκτακτης Ανάγκης (ΕUA)

    Οποιοδήποτε εμβόλιο COVID εγκεκριμένο για επείγουσα χρήση θα πρέπει να είναι εθελοντικό, δεδομένου του ότι αυτά τα εμβόλια θεωρούνται ερευνητικά και έχουν πολύ χαμηλότερο επίπεδο τόσο για την αποτελεσματικότητα όσο και για την ασφάλεια. Για παράδειγμα, σε σύγκριση με τη διαδικασία έγκρισης μη έκτακτης ανάγκης για πλήρη άδεια, μια έγκριση έκτακτης ανάγκης επιτρέπει ένα εμβόλιο που »μπορεί» να είναι αποτελεσματικό, σε σύγκριση με τη διαδικασία έγκρισης μη έκτακτης ανάγκης όπου ένα εμβόλιο πρέπει να αποδεικνύει ‘‘ουσιαστική» αποτελεσματικότητα.

    Ο νόμος της Άδειας Χρήσης για Εκτακτη Ανάγκη (EUA) είναι σαφής: Οι πολιτείες απαγορεύονται να υποχρεώσουν ένα εμβόλιο εγκεκριμένο για χρήση έκτακτης ανάγκης. (Βλ. Section VI. Preemption.) Επίσης, θα πρέπει να είναι παράνομο για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, τις αεροπορικές εταιρείες ή τον εργοδότη σας να υποχρεώνουν τον εμβολιασμό ενώ έχει εγκριθεί βάσει EUA.

    Η New York Bar Association κατά κάποιον τρόπο έχασε αυτό το ουσιαστικά σημαντικό εμπόδιο στις υποχρεωτικές εντολές. Οι δικηγόροι τους δημοσίευσαν μια δήλωση θέσης προτρέποντας τις πολιτείες να κάνουν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό COVID, επιτρέποντας μόνο ιατρική εξαίρεση. Φαίνεται ότι αυτοί οι δικηγόροι έχουν είτε υπερφυσικές ικανότητες πρόβλεψης ότι τα εμβόλια COVID θα λάβουν πλήρη άδεια κάπου στο μέλλον, ή διαπράττουν μεγάλη ύβρη που πιστεύουν ότι μπορούν να παρακάμψουν το νόμο της EUA.

    Μόνο εάν η FDA χορηγούσε πλήρη άδεια, η οποία συνήθως απαιτεί χρόνια, θα επιτρέπεται στις πολιτείες ή στις επιχειρήσεις να εξετάσουν τις υποχρεωτικές εντολές εμβολίων. Ο νόμος PREP Act απαλλάσσει τους κατασκευαστές εμβολίων COVID από την ευθύνη, ακόμη και αν το εμβόλιο(α) βλάπτει τους παραλήπτες, επομένως η ιδέα των εντολών είναι ιδιαίτερα τρομακτική...>> Alix Mayer, MBA
    Ολόκληρο το άρθρο εδώ: https://fytro.wordpress.com/2020/11/16/%cf%84%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-covid-%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%af%ce%b6%ce%bf%ce%bd/
    Η Νέμεσις είναι ήδη εδώ και όταν επεμβαίνει δεν μένει τίποτα ίδιο από την παλιά σαθρή πραγματικότητα...
    Αργύρης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ton Wolfensohn ennoei oti ta tinaxe?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΗΓΗ: https://www.newsmax.com/us/gangs/2020/11/27/id/999062/
    Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 08:14 μ.μ.

    Πάνω από 700 μέλη συμμοριών στην Κεντρική Αμερική συνελήφθησαν με δράσεις που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ.

    Το Ελ Σαλβαδόρ, η Γουατεμάλα και η Ονδούρα έχουν ασκήσει ποινικές κατηγορίες εναντίον περισσότερων από 700 μελών διασυνοριακών εγκληματικών οργανώσεων, κυρίως των συμμοριών MS-13 και 18th Street, σε μια προσπάθεια που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ, δήλωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ την Παρασκευή.

    "Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και οι συνεργάτες μας στην Κεντρική Αμερική δεσμεύονται για συνεχή συνεργασία στον εντοπισμό και τη σύλληψη μελών συμμοριών και συνεργατών που εμπλέκονται σε διακρατικά εγκλήματα", δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ Γουίλιαμ Μπαρ, σύμφωνα με τη δήλωση.

    Οι κατηγορίες προέκυψαν από μια συντονισμένη δράση επιβολής του νόμου μιας εβδομάδας στο πλαίσιο της Επιχείρησης Regional Shield (ORS), μιας πρωτοβουλίας υπό την ηγεσία του DOJ για την καταπολέμηση του διακρατικού οργανωμένου εγκλήματος που συγκεντρώνει αρχές από το Ελ Σαλβαδόρ, τη Γουατεμάλα, την Ονδούρα, το Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Η αντιμετώπιση διεθνικών δικτύων λαθρεμπορίου ανθρώπων και συμμοριών, συμπεριλαμβανομένου του MS-13, αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

    Οι εισαγγελείς στο Ελ Σαλβαδόρ κατέθεσαν αυτήν την εβδομάδα ποινικές κατηγορίες εναντίον 1.152 μελών ομάδων οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα, κυρίως συμμορίες MS-13 και 18th Street, ανέφερε η δήλωση.

    Η εθνική αστυνομία συνέλαβε 572 από τους κατηγορούμενους με κατηγορίες που αφορούσαν τρομοκρατία, δολοφονίες, εκβιασμούς, απαγωγές, ξέπλυμα χρήματος, εμπορία ανθρώπων και λαθρεμπόριο ανθρώπων.

    Στη Γουατεμάλα, οι αρχές εκτέλεσαν 80 εντάλματα αναζήτησης, συνέλαβαν 40 άτομα και εκδόθηκαν 29 εντάλματα σύλληψης εναντίον ατόμων που βρίσκονται ήδη υπό κράτηση, τα οποία είναι μέλη της συμμορίας 18th Street και του MS-13, ανέφερε το DOJ. Οι αρχές της Γουατεμάλας κατέλαβαν ναρκωτικά και ένα πυροβόλο όπλο, και κατέθεσαν κατηγορίες για εκβιασμό, παράνομη ένωση, συνωμοσία για δολοφονία και εκβιαστική απόφραξη.

    Στην Ονδούρα, η κοινή επιχείρηση μιας εβδομάδας είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη περισσότερων από 75 μελών της συμμορίας MS-13 και 18th Street και πέντε αστυνομικούς και την εκτέλεση περισσότερων από 10 ενταλμάτων αναζήτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.flightradar24.com/2020-11-22/03:26/108x/20.03,-76.14/8

    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΣ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ,
    ΟΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ, ΝΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΤΗ, ΝΑ ΠΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΣΕ ΗΜΕΡΕΣ Η ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΡΠΕΤΑ.

    ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ,
    ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΠΕΤΩΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΡΑΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ.

    ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

    ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ TRUMP,

    ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ ΜΑΣ DONALD JQHN TRUMP KAI TOY EΠΙΛΕΚΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ.
    DONALD JQHN TRUMP
    THE BEST PRESIDENT EVERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
    HLIAS.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O ΊΔΙΟΣ Ο ΚΙΜ ΕΚΤΕΛΕΊ ΚΟΣΜΟ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ !.
    ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΉ ,ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΈΦΤΟΥΜΕ ΞΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.
    "ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΙ ΈΛΕΓΕ ;
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΚΕΊΝΟΝ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ; "
    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΩΘΕΝ ΕΙΝΑΙ :
    ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021.
    ΑΛΛΩΣ...ΘΑ ΓΙΝΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ,ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
    ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ ,ΠΕΡΣΈΑΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ.
    ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΔΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ,Ο ΚΎΡΙΟΣ ΣΟΥΜΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΗ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ.
    ΠΙΘΑΝΩΤΑΤΑ ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ,Ο ΚΙΜ ΚΙΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ,ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://twitter.com/RonWils51572583/status/1332808903474745347?s=19

    Κρακεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://youtu.be/X2W3aG8uizA
    Get Up Stand Up

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
    ΜΗΝ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ Η ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ,
    ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.
    https://youtu.be/QRHV7xZXxmg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χθες παντως κατα τις 2-2μιση το βραδυ πεταγαν σινουκ απο ελευσινα για αιγινα. Μετρησα 3....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ...ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ..ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΟΡΟΛΟΓΙΑ!!!ΑΝΝΑ.....

      Διαγραφή
    3. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΔΕ ΠΟΥ ΤΡΙΖΑΝΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ.
      ΔΠ

      Διαγραφή
  12. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΠΑΡΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/11/blog-post_677.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. > Όταν Ακούσετε ότι χτύπησαν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας (Ιράν) Γέρων Θεόδωρος ✝️
    > Γέρων Θεόδωρος ο Αγιοφαραγγιτης ✝️
    Εκοιμήθη 28/4/2016
    > Η ομιλία αυτή έγινε στις 22 Μαϊου 2019 , Από τον Μ.ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟ
    > https://www.youtube.com/watch?v=qWG_AdbS_pA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό με τους δικαστές το πιστεύω γιατί αφορά και τις οικογένειες τους άμεσα ΕΙΔΑΛΛΩΣ γραμμένο τον έχουν τον λαό και το έχουν αποδείξει άπειρες φορές τα τελευταία χρόνια. Μόνο όταν θίγονται οι ίδιοι προβάλλουν βέτο.
    Αλλά τέλος πάντων αν ισχύει θα ωφελήσει και εμάς τους κοινούς θνητούς.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι Εβραίοι γενικώς και όχι μόνον ο Σόρος επιδοτούν την εισβολή αφροασιατών στα ευρωπαϊκά κράτη, της γηραιάς ηπείρου αλλά και των υπερποντίων ευρωπαϊκών.
    Δεν ενδιαφέρει αν οι έγχρωμοι εισβολείς είναι μωαμεθανοί, ινδουϊσταί, βουδισταί, ταοϊσταί, ανισμισταί ή Μπαχάι ακόμη καί χριστιανοί και άθεοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστος ο Ανώνυμος 29 Νοεμβρίου, 2020 16:19

      Με την επικειμενη "ιδρυση" του Ισραηλ, οι εβραιοι ειχαν ενα μεγαλο προβλημα.
      Το Δημογραφικο.
      Εστελναν λοιπον τους λεγομενους "μαυρους" πρακτορες τους των τοτε μυστικων υπηρεσιων τους οι οποιοι ομιλουσαν αψογα τα Αραβικα, στα αραβικα κρατη οπου ζουσαν για 100ετιες ειρηνικα αραβες και εβραιοι μαζι, και οι οποιοι πρακτορες, εβαζαν βομβες η πετουσαν χειροβομβιδες σε αγορες, συναγωγες, εβραϊκα μαγαζια και αλλα μερη που συχναζαν εβραιοι ενω παραλληλα πετουσαν "φεϊγ-βολαν" προτρεποντας τους εβραιους να μεταναστευσουν για ασφαλεια στην "νεα τους πατριδα" το Ισραηλ.

      Ολα αυτα τα ομολογει λεπτομερως ενας Ιρακινος εβραιος, ο Naeim Giladi που αν ανοιξετε τον παρακατω συνδεσμο μπορειτε να διαβασετε ολη του την αφηγηση.
      https://ifamericansknew.org/history/ref-giladi.html

      Διαγραφή
  16. Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΠΟ@ΥΤΑΝΑ ΜΟΥ !.
    ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟ ΕΡΠΕΤΟΥ ΧΕΝΡΥ !.
    ΦΤΟΟΟΟΥΥΥ !.
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΩΣΤΗ !!!
    ΕΣΥ !. ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ;
    ΡΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΕΡΠΕΤΑΚΙΑ !.
    ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ !.
    ΤΟΝ ΜΑΓΚΩΝΩ ,ΤΟΝ ΤΣΙΤΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟΝ ΣΦΗΝΩΝΩ.
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;
    ΠΟΛΛΟΙ ,ΟΥΤΕ ΧΩΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ.
    ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΤΟ ΟΞΥ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ex Russian Military Dr&Bio-Weapons Expert -"ALL Of The Big Pharma Vaccine Companies Are Linked With The Chinese Communist Party (CCP)+JABS Contain Bio-Weapon As A Main Component For Depopulation"

    https://www.brighteon.com/bb6d93d4-20f9-43a1-8f2a-3154818cafea

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. https://www.brighteon.com/bef20b21-dbb6-437b-89bd-33a59fa28ff6

    BREAKING * President Trump Has Declared Path to Victory But He Needs Your Help Now

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΥΣ
    ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ
    ΚΑΙ ΤΟΥΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΚΛΩΝΟΥΣ
    ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ
    ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΟΥΣ
    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΜΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ
    ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το ακόλουθο το βρήκα στο διαδίκτυο :

    "ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: «ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2-3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ»

    Αυτές οι εκλογές ήταν μια μεγάλη απάτη. Επειδή δεν περίμεναν ότι θα έπαιρνα ένα τόσο μεγάλο αριθμό ψήφων σε κάθε πολιτεία, αλλά ιδιαίτερα στις πολιτείες που καθορίζουν τις εκλογές, πανικοβλήθηκαν και αναγκάστηκαν να τυπώσουν παράνομα ψηφοδέλτια και να τα φέρουν για καταμέτρηση μέσα στην νύχτα.
    Θα γίνουν πάρα πολλά πράγματα μεταξύ σήμερα και έως τις 20 Ιανουαρίου. Έχει γίνει τεράστια απάτη λες και είμαστε μια τριτοκοσμική χώρα και όλα τα λάθη έγιναν εις βάρος μου, όλοι γελούν μαζί μας. Είναι μια μεγάλη ιστορία, όταν έχουμε τους πεθαμένους να ψηφίζουν μαζικά και να χάνω πολιτείες, όπου δεν θα μπορούσα να χάσω παράδειγμα, Αριζόνα, Πενσυλβανία και Τζορτζια. Έχουν αποκαλυφθεί πολλά στις δίκες στην Πενσυλβανία και στο Μίσιγκαν και οι αποκαλύψεις της απάτης θα συνεχίσουν για πολύ καιρό ακόμα. Εάν τα ΜΜΕ και οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας ( google,facebook, twitter) ήταν ειλικρινείς ο κόσμος σήμερα θα γνώριζε ότι έχω κερδίσει με πολύ μεγάλη διαφορά. Θα δείτε αυτά που θα συμβούν στις επόμενες 2-3 βδομάδες τα οποία θα σοκάρουν τον κόσμο".

    Δεν έχουμε παρά να αναμένουμε τις εξελίξεις!...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κώστα μου, δεν ξέρω αν ισχύει το σχόλιό σου (αυτό που έχεις ως πρόλογο στην ανάρτηση) αλλά το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε ότι οποίο παιδί δεν κάνει το κωλοεμβόλιο να μη γίνεται δεκτό στα σχολεία. Ιδού κι ο σύνδεσμος:

    https://hairt.gr/?p=11499

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Αντωνιάδης, θα ήταν αξιοσέβαστος εάν ό,τι κάνει δεν το έκανε ως κομματάρχης. Για μένα, μόνο αξιοσέβαστος δεν είναι. Είναι ντροπή και όνειδος να μαζεύει κάποιος ψήφους, εκμεταλλευόμενος μία τέτοια κατάσταση. Κι επειδή κάποιοι δε γνωρίζουν, Ο Αντωνιάδης μαζί με το Βόβολη έχουν το ΚΌΜΜΑ: «Κίνηση Ελεύθερων Πολιτών - Ελεύθεροι Ξανά»!!!
    ΨΗΦΟΘΗΡΊΑ κάνει ο Αντωνιάδης. ΌΧΙ ΑΓΏΝΑ! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΕΠΊ ΤΈΛΟΥΣ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΑΡΑΜΎΘΙ! ΆΝΤΕ ΜΠΡΆΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είχα βουλώσει ως τώρα, με αλλ'αντι άλλων δικαιολογίες, και τελικά το φανέρωσες εσυ. Ευχαριστώ Γιώργο που με έβγαλες από τη δύσκολη θέση. Τώρα είμαστε δύο να εισπράξουμε γκρίνια.
      Και αντε να εξηγείς πάλι τα ΜΌΝΟΝ μειων της υπόθεσης κόμμα, και πώς μπορεί να λειτουργήσει μόνο υπό των μασωνικων δικών τους κανόνων κλπ...

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ σιωπούσα ως τώρα βρε Κωστή μου, αλλά κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο! Κάποιος μου έγραψε ότι ο Αντωνιάδης -λέει- χτυπάει το Σύστημα με τα ίδια του τα όπλα... Ρε πάτε καλά;;; Θα χτυπήσεις το Σύστημα με αυτό που σου επιτρέπει ΑΥΤΌ να κάνεις; Είναι δυνατόν; ΌΛΟ το δικαστικό σύστημα είναι σάπιο. Είναι καλυμμένο το Σύστημα από αυτήν την πλευρά, στο 1.000%. Δεν είναι τόσο ηλίθιοι!
      Θα χτυπήσεις το Σύστημα βγαίνοντας στις πλατείες; Μα το Σύστημα σου το δίδαξε αυτό! ΑΥΤΌ θέλουν! Να βγαίνει ο κόσμος στις πλατείες για να δικαιολογούν αύξηση «κρουσμάτων», να λένε «οι ψεκασμένοι φταίνε που ανέβηκαν τα "κρούσματα"» και μετά να βάζουν πιο σκληρά μέτρα και να αυξάνουν και την πόλωση στο λαό.
      Κι ο Αντωνιάδης κάνει Ό,ΤΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΘΈΛΕΙ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ! Δουλεύει για το Σύστημα. Εάν το κάνει άθελά του, τότε είναι ένας ηλίθιος και τίποτα περισσότερο. Εάν το κάνει ηθελημένα, τότε είναι προδότης και λαοπλάνος. Δεν υπάρχει άλλη οδός. Ή το ένα, ή το άλλο.

      Διαγραφή
    3. Κανεις λαθος.οι μηνυσεις και αγωγες εχουν κατατεθει.αποφασισαν να ενωσουν τις δυναμεις τους ανθρωποι που αγαπουν την πατριδα τους .που ειναι το μεπτον;;;;

      Διαγραφή
  23. Κάτι καμένο μυρίζει ωρέ μπατριώτες... Μήπως έπιασε φωτιά το ριχτάρι του καναπέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για τον Αντωνιάδη είχα αμφιβολίες τρελές από το καλοκαίρι. Όλοι για την αυτοπροβολή και τα κεφτεδάκια τους. Γενικώς δεν πείθει κανείς τους. Ειδικά δικηγόροι, εισαγγελείς, γιατροί από φέτος, ότι έχει να κάνει με τίτλο, αξιώματα και στολές στην μεταΠΑΣΟΚΙΚΗ "Ελλάδα", δεν πείθει κανείς τους. Το σάπιο έχει προχωρήσει στο 99% και βάλε του γενικού πληθυσμού. Απόδειξη αυτών που λέω, η γενική αφασία και ραθυμία που βασιλεύει στην πιο διεφθαρμένη μπανανία του πλανήτη Γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή