«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ...... ΜΑΣΚΑ ΦΟΡΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ (βίντεο)


https://www.facebook.com/viki.lytra/videos/1768975766603442/?t=0


 

7 σχόλια:

  1. ‘Something extremely bogus is going on’: Musk says he’s positive & negative for Covid-19 after taking 4 tests in 1 day

    Κάτι υπερβολικά ψεύτικο παίζεται! Ο Έλον Μασκ λέει ότι βγήκε και θετικός και αρνητικός στο τεστ κοβιντ-19, αφού το έκανε 4 φορές μέσα στην ίδια ημέρα..

    https://www.rt.com/usa/506551-musk-covid-tests-positive-negative/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ‘Something extremely bogus is going on’ κι εδώ μέσα!!!

    Στην αρχική σελίδα, βλέπω τίτλο ανάρτησης "Κοροναϊός - εμπόριο οργάνων - φαρμακευτικός κολοσσός PFIZER: Επίκεντρο με εξελίξεις - "βόμβες" σε Θεσσαλονίκη - Βαλκάνια! Ενα "αιρετικό" ρεπορτάζ ... ", αναρτηθέν στις 13.11.20.

    Κάνω κλικ να διαβάσω και μου βγάζει:
    "Λυπούμαστε, αλλά η σελίδα που αναζητάτε στο ιστολόγιο αυτό δεν υπάρχει".

    Τιιιιι τρέχει;;;;;;;;;;;;

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σουχαρίτ Μπάγκντι: Ο Γερμανο-Ταϊλανδός επιδημιολόγος που αποδομεί την μυθολογία για τον κορωνοϊό:
    Πόσο επηρεάζονται τα παιδιά μας;
    Αυτή η τρέλα, αυτή η υγειονομική τρέλα θα βλάψει τα παιδιά μας γιατί θα τα κάνει πιο αδύναμα! Είναι ξέρετε και συγγνώμη που θα το πω τώρα κάτι και δεν πρέπει να με παρεξηγήσετε, στα εκτροφεία τα κοτόπουλα για παράδειγμα που είναι αποκλεισμένα και δεν χρειάζεται πιά να αντιπαρατεθούν με τους ιούς των πτηνών, είναι πολύ – πολύ πιο ευαίσθητα, όταν καταφέρει ένας ιός να εισέλθει σε ένα εκτροφείο, τότε συμβαίνουν ατελείωτοι θάνατοι! Όταν όμως έχεις κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής, αυτά δεν αρρωσταίνουν εύκολα επειδή έχουν εκπαιδευτεί έξω στον καθαρό αέρα, γιατί οι ιοί είναι έξω και συνήθως αυτοί οι ιοί δεν σκοτώνουν τα πτηνά. Έτσι ακριβώς οι κωρονοϊοί δεν θα σκοτώσουν κι εμάς. Και γι' αυτό αυτή η υπερβολική υγειονομική τρέλα είναι πολύ κακή!
    Ξέρετε η μητέρα μου ήταν ιατρός. Ήταν καταπληκτική ιατρός, παρεμπιπτόντως είχε εκπαιδευτεί στο John Hopkins, και μου έλεγε πάντοτε, ζούσαμε στην Ταϋλάνδη, η πολύ υγιεινή δεν κάνει καλό, το να αρπάξεις ένα συναχάκι είναι καλό, αφού μετά θα είσαι πολύ δυνατότερος, πολύ πιο υγιής από τους άλλους και έτσι είναι…
    Πρέπει να εμβολιαστούν όλοι;
    Αυτό το εμβόλιο που τώρα παίζει για όλους… Γιατί πρέπει να εμβολιάσουν όλους όσους δεν έχουν ανάγκη το εμβόλιο;
    Μιλάμε για όσους είναι κάτω των 65 στην Γερμανία είναι νομίζω 50 εκατομμύρια, γιατί παρήγγειλε η κυβέρνηση 50 εκατ. δόσεις γι’ αυτούς τους 50 εκατ. ανθρώπους; Άσκοπο! Κι ελπίζω αυτά τα 50 εκατομμύρια άνθρωποι δεν θα δεχθούν να εμβολιαστούν προκαταβολικά! Αν θέλουν να εμβολιάσουν τότε πρέπει οι στοχευμένες ομάδες να είναι αυτές που χρειάζονται το εμβόλιο περισσότερο. Γηραιότεροι άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα. Ο εμβολιασμός όμως όλων γενικά είναι κάτι πολύ προβληματικό. Το εμβόλιο πρέπει να είναι εξαιρετικά καλό, να έχει εξεταστεί καλά για παρενέργειες
    https://www.youtube.com/watch?v=N8hW2ULmHug

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. > ΔΩΣΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΒΑΣΗ !!
    > ΝΟΣΥΛΕΥΤΡΙΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ , ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ - ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ - ΜΕΤΡΗΣΗΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ-ΙΟ ..
    .. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΣΤ , ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΙΔΙΑ , ΥΓΙΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ , ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛ. ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ !!

    > ΑΚΟΥ ΣΤΟ - 29'40 '' - > https://www.youtube.com/watch?v=kjnaGhIytfw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟ ΜΟΥ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟ Ο TRUMP ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΕΡ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SKYTL CORPORATION ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΨΗΦΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
    ΤΥΧΑΙΑ ΕΣΠΕΥΣΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΟ BIDEN;
    ΗΞΕΡΕ Η ΚΥΡΙΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.
    ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟI ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΘΕΛOYN ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ,
    ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ;
    ΑΚΟΥ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΡΒΕΡ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

    Tweet
    Προβολή νέων Tweet
    Συζήτηση
    Silence Dogood, MBA
    @familyman20181
    🚨BREAKING 🚨

    Rep Louie Gohmert drops on an online conference that on Monday, US Army Forces RAIDED Scytl Corporation in Frankfurt Germany where their servers are located (relocated from Barcelona to Frankfurt after bankruptcy).

    WE HAVE THE SERVERS!
    https://twitter.com/orijonal/status/1327304166411100160?s=09
    ☕✝️
    https://twitter.com/familyman20181/status/1327318370878951424

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή