«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Πάρε νά 'χεις...

Σχόλιο ΜΝΚ: Ό,τι έλεγα απ' την άνοιξη, πως δεν τους δίνουν αντιβίωση, διότι δεν το προβλέπουν τα πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ. και ότι οι νοσοκομειακοί γιατροί -ακόμα και να θέλουν- δεν μπορούν να αιτιολογήσουν φάρμακα εκτός πρωτοκόλλου (του κώλ..), κι ότι τελικά τους αφήνουν να ψοφήσουν από πνευμονία... Δεν με πίστευε κανείς...   


από Noulis Toulis

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΕ ΑΠΛΟΪΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,.....

όπως τα καταλαβαίνουμε και ΤΑ ΖΟΥΜΕ, με την όποια εμπειρία έχει ο καθένας μας....
Τώρα τα παίρνουν και οι Ειδικοί και μας το εξηγούν καλύτερα, για όσους θέλουν να γνωρίζουν σε βάθος ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΤΑΙ Η ΑΠΑΤΗ της Υγείας σε βάρος μας.
========================================= 

(Από φίλο Νοσοκομειακό Ιατρό)

==>> Αυτό που συγκράτησε τις διασωληνώσεις και τους θανάτους την περίοδο Χειμώνας-Άνοιξη 2020 ήταν η ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ και χορήγηση αντιβιοτικών, αφού όσοι ασθενείς επιβαρύνονταν ξαφνικά, αυτό οφειλόταν σε επιλοίμωξη με μικρόβια (κυρίως μυκόπλασμα), τα οποία όμως "κτυπιούνται" με αντιβιοτικά.

==>> Από 1/9/20 όμως ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ (ηλεκτρονική) αντιβιοτικών και πλέον έχει καταστεί εξαιρετικά πολύπλοκο και δύσκολο να συνταγογραφηθούν με το πρωτόκολλο που έβαλαν.
Πρέπει απαραίτητα ο ασθενής να έχει συγκεκριμένα συμπτώματα και να έχει γίνει ακτινογραφία θώρακος, εξετάσεις αίματος ΚΑΙ καλλιέργειες με καθορισμένα συγκεκριμένα παθολογικά ευρήματα!
Αυτά για να γίνουν, χρειάζεται ο ασθενής είτε να τρέχει σε διάφορους ιδιώτες ιατρούς (μικροβιολόγους, ακτινολόγους) πριν πάει στον παθολόγο για συνταγογράφηση, είτε να πάει σε νοσοκομείο να τα κάνει.

==>> Αλλά: λόγω συμπτωμάτων, του ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ να πάει σε νοσοκομείο (ομοίως και στα ιατρεία που αναφέρθηκαν ανωτέρω) και του δίνουν οδηγία να μείνει σπίτι και να έρθει νοσοκομείο μόνο αν εμφανίσει δύσπνοια! ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΠΙΛΟΙΜΩΞΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟ (συνηθέστερα μυκλοπλασμα, σύμφωνα και με το Sanford) και θα έχει "ξετινάξει" το αναπνευστικό - γι'αυτό και η εμφάνιση δύσπνοιας!

==>> Αφού συμβεί αυτό (πάει στο νοσοκομείο με δύσπνοια), πρώτα του κάνουν τεστ κορωνοϊού και αφού βγει το αποτέλεσμα, αναλόγως ενεργούν. Μόνο που το αποτέλεσμα βγαίνει σε 1-2 μέρες! Δηλαδή ενώ υπάρχει ήδη ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΕΠΙΛΟΙΜΩΞΗ (συνήθως από μυκόπλασμα που είναι πολύ επιθετικό) η οποία ΕΧΕΙ ΗΔΗ "ΞΕΣΚΙΣΕΙ" ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ (δύσπνοια), ο ασθενής περιμένει και 1-2 μέρες ακόμα για το αποτέλεσμα του τεστ, ΧΩΡΙΣ να παίρνει αντιβιοτικά (δηλαδή αφήνεται άλλες 1-2 μέρες ανεξέλεγκτο το μικρόβιο να δρα)!!!

==>> Κάπως έτσι καταλήγουν να διασωληνώνονται ή/και να πεθαίνουν τελικά!

==>> Επίσης τεράστια μούφα τα περί "τεράστιας πίεσης και κόπωσης" στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό λόγω "μεγάλου αριθμού περιστατικών".
Η αλήθεια είναι ότι με την υπερδεκαετή φτωχοποίηση με τα εγκληματικά μνημόνια, χιλιάδες ιατροί και νοσηλευτές έφυγαν στο εξωτερικό. Όλες οι κλινικές ΕΣΥ έχουν πολύ μεγάλες ελλείψεις κυρίως σε ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, ενώ και οι ειδικευόμενοι είναι πλέον ελάχιστοι, ενώ σε κάποιες κλινικές δεν υπάρχουν καν ειδικευόμενοι.

 

ΙΤΑΛΟΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ:
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ,
ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΟΣ!

<<Εδώ και 40 χρόνια προσπαθούμε να φτιάξουμε εμβόλια για RNA ιούς και δεν μπορούμε να το κάνουμε γιατί έχουνε πολύ μεγάλο αριθμό μετάλλαξης. Είναι πολύ παράξενο που περιμένουμε να φτιάξουμε ένα εμβόλιο μέσα σε λίγους μήνες για έναν RNA ιό. Το μόνο εμβόλιο που μπορεί να υπάρξει είναι το φυσικό εμβόλιο δηλ η ανοσία αγέλης...>>

<<...Οι μάσκες είναι πάρα πολύ επικίνδυνες.
Η μάσκα κάνει πιο όξινο το ph του αίματος και μειώνει το οξυγόνο όχι μόνο στο αίμα αλλά και σε όλα τα όργανα.
Στα παιδιά αυτό είναι ακόμη πιο σοβαρό γιατί η όξυνση που προκαλείται από τις μάσκες αυξάνει τον κίνδυνο για πολλές παθολογίες. Είναι απαράδεκτο να φορούν μάσκες τα παιδιά, η κυβέρνηση εγκληματεί...>>
(Σημειωση απο Δ.Χ. : Η μασκα μπορει να καψει τον εγκεφαλο ενος γιατρου και να τον βαλει να κανει τζογκινγκ φορωντας την, ωστε να αποδειξει οτι δεν....προκαλει βλαβη!)

-------------------------------------------------------

<<....Κάναμε λάθος θεραπείες στην Ιταλία, γι’ αυτό αυξήσαμε τους θανάτους. Μεγάλη η ευθύνη ιατρικών συλλόγων και πολιτικών.
Είμαι ένας από τους 11 πρώτους γιατρούς που κάνανε τις νεκροψίες στην Ιταλία και διαπίστωσαν ότι τα πρωτόκολλα ή δεν τηρούνταν ή ήτανε λανθασμένα.
Σε όλο τον κόσμο και στην Ιταλία νομίζαμε στην αρχή ότι κύρια παθογενετική δράση αυτού του ιού ήτανε η πνευμονία όμως στην πραγματικότητα διαπιστώσαμε ότι προκαλεί θρομβοεμβολές, δηλ. αποφράξεις των αγγείων στους πνεύμονες ή και σε άλλα όργανα, κάτι που είναι θεραπεύσιμο.
Και ενώ μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε πολλά φάρμακα από την αρχή της επιδημίας που εξάλλου τώρα αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε γιατί είναι πιο αποτελεσματικά, χρησιμοποιούσαμε το οξυγόνο σε μεγάλη συγκέντρωση και πίεση μέσα στους πνεύμονες (διασωλήνωση) που ουσιαστικά σκότωνε τους ασθενείς.
Ένα άλλο μεγάλο λάθος είναι ότι βάζαμε πολλούς ανθρώπους σε γηροκομεία που εκεί συναντούσαν άλλους ασθενείς που πέθαιναν και συνέχεια τους αποτεφρώναμε.
Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται νεκροψίες για να ανακαλύπτουμε τις βασικές αιτίες θανάτου και εφόσον δεν μας είχε δοθεί ελευθερία να το κάνουμε αυτό όλοι οι γιατροί έπρατταν λάθος.
Αυτοί που ευθύνονται για τους θανάτους είναι αυτοί που έδιναν τις κρατικές οδηγίες και ο ίδιος ο ιατρικός σύλλογος διότι εμπόδισε την διεξαγωγή νεκροψιών και εμπόδισε επίσης και την πρωτοβάθμια περίθαλψη στο σπίτι.
Συνειδητοποιήσαμε ήδη από τον Μάρτιο ότι είχαμε να κάνουμε με έναν αδύναμο ιό που ήτανε σαν τον ιό της γρίπης. Ο κορονοϊός δεν είναι ανησυχητικός διότι είναι ένας από τους χιλιάδες ιούς που συμβιώνουν μαζί μας.
Μελετώ εδώ και 25 χρόνια τους ιούς και ξέρω πολύ καλά ποιοι είναι επικίνδυνοι ιοί. Ένας επικίνδυνος ιός, πολύ πιο επικίνδυνος από αυτόν τον κορονοϊό ήτανε ο Sars-Cov-1 ο οποίος κυκλοφόρησε σαν πανδημία τα προηγούμενα χρόνια.
Εδώ και 40 χρόνια προσπαθούμε να φτιάξουμε εμβόλια για RNA ιούς και δεν μπορούμε να το κάνουμε γιατί έχουνε πολύ μεγάλο αριθμό μετάλλαξης. Είναι πολύ παράξενο που περιμένουμε να φτιάξουμε ένα εμβόλιο μέσα σε λίγους μήνες για έναν RNA ιό. Το μόνο εμβόλιο που μπορεί να υπάρξει είναι το φυσικό εμβόλιο δηλ η ανοσία αγέλης.
Οι μάσκες είναι πάρα πολύ επικίνδυνες.
Η μάσκα κάνει πιο όξινο το ph του αίματος και μειώνει το οξυγόνο όχι μόνο στο αίμα αλλά και σε όλα τα όργανα.
Στα παιδιά αυτό είναι ακόμη πιο σοβαρό γιατί η όξυνση που προκαλείται από τις μάσκες αυξάνει τον κίνδυνο για πολλές παθολογίες. Είναι απαράδεκτο να φορούν μάσκες τα παιδιά, η κυβέρνηση εγκληματεί.
Σήμερα έχουμε πολλά και φτηνά θεραπευτικά μέσα στη διάθεσή μας όπως τα αντιφλεγμονώδη, κορτιζόνη, αντιπηκτικά, αντιβιοτικά για επιλοιμώξεις και την υδροξυχλωροκίνη που στην α’ φάση της ασθένειας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη.
Πρόκειται για πολιτική τρομοκρατία και για όλα αυτά τα εγκληματικά λάθη θα πρέπει η κυβέρνηση να απολογηθεί.
Αυτός είναι ένας πόλεμος και πρωτίστως οι γιατροί θα πρέπει να επανακτήσουν την αξιοπρέπειά τους και τον ρόλο τους στην κοινωνία συνεπικουρούμενοι από τους πολίτες. Ο Δάντης έχει θέσει τους ουδέτερους στο χειρότερο μέρος της κόλασης. Πρέπει να δράσουμε αμέσως και αποφασιστικά και να μην είμαστε ουδέτεροι...
 

Pasquale Mario Bacco,
Ιταλός Ιατροδικαστής, 19/9/2020

 

19 σχόλια:

  1. Ποιος θα δικάσει σε θανατική ποινή αυτά τα αποβρασματα; Και πότε; Είναι υπόδικοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λεει ο τιτανοτεραστιος τερυχρυσοκουλης....εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα κανω το εμβολιο...εικοσι μερες μετα ,εγω δεν θα κανω το εμβολιο,γιατι θα το στερησω απο καποιον που το εχει περισσοτερη αναγκη...εδω σιωπας,γιατι αν το ανοιξεις,δεν σε φτανει ολοκληρη η ελληνικη γλωσσα....αλλα να παει να γαμηθει συγγνωμη Κωστα θα το πω......Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΟΥΛΑ ΜΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
      Ο ΕΞΟΦΘΑΛΜΟΣ Η Ο ΕΣΟΦΘΑΛΜΟΣ; ΓΙΑΤΙ Ο ΕΞΟΦΘΑΛΜΟΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΕΝΩ Ο ΕΣΟΦΘΑΛΜΟΣ ΓΚΡΙΖΟΜΑΛΛΗΣ, ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. να σου πω...χεστηκε η φοραδα στ αλωνι γι αυτον ηλιθιο,αχρηστο και το ολογραμμα του,η, σωσιας του,η, οτι στο διαολο ειναι...αυτους που θελω να μου δωσουν ειναι η κουραδοντορα,ααααχ θα την σκισω σε χιλια κομματια στην κυριολεξια,μαζι με τα μπασταρδα της,και το γιουσουφακι τον μαλακομπουμπουκο....να εισαι καλα Ηλια,...καλημερα....Σουλα

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ.
      ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΆΡΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ;
      ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΕΒΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. ΠΑΤΗΡ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΑΤΣΙΑΣ
    ΦΡΕΣΚΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
    www.youtube.com/watch?v=_dkfiavVCmI
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιο παλια κι εγω εχω κανει παραπλησιο σχολιο για την συνταγογραφηση αντιβιωσης μονο απο γιατρο, οχι επειδη εχω ειδικες ιατρικες γνωσεις, αλλα ορμωμενη απο περιπτωση στενου συγγενους μου, που λογω προβληματος με την υγεια του (δεν πρεπει να κανει πυρετο πανω απο 38° C), γιατι αυτοματως παθαινει πνευμονια και μπορει να δημιουργηθει σοβαρη βλαβη σε ζωτικα οργανα και να κινδυνεψει η ζωη του, γιαυτο εχει οδηγιες να εχει παντα μαζι του αντιβιωση!!! Αν σ' αυτο συμπεριλαβουμε, οτι σαν νοοτροπια εχουμε παντα ολοι μας, καποια αντιβιωση στο σπιτι μας, για ωρα αναγκης, καποιοι (γιατροι προφανως), συνεβουλευσαν την "πολιτικη προστασια" δηλαδη τον Σκορδαλια και την υπολοιπη συμμορια, ν' απαγορευσει την ελευθερη προσβαση, στην αγορα αντιβιωσης, γιατι και καποιοι πιθανον που θα αρρωσταιναν απο εποχικη γριπη, θα γινοντουσαν καλα χωρις μεσαζοντες δηλαδη γιατρους και νοσοκομεια!!! Ολος αυτος ο χειρισμος δειχνει, οτι ηθελαν να χρησιμοποιησουν , τις παραπανω κατηγοριες, για ν' αυξησουν τον αριθμον των ασθενων (κρουσματων;) και ν' ανεβασουν πιθανον και αυτους που θα οδηγουνταν σε πνευμονιες, με ολεθρια αποτελεσματα!!! Ποσο δολοφονικα διεστραμμενα μυαλα!!! Παιδι λοιπον, εχω μνημες απο το χωριο του πατερα μου, που ηταν ορεινο και δυσπροσιτο και χωρις ηλεκτρικο ρευμα. Θυμαμαι, λοιπον την γιαγια μου, ν' αγοραζει κρεας, μια φορα την εβδομαδα που εσφαζαν στο χωριο και μ' ενα μικρο τσεκουρακι, να το ψιλοκοβει σε μικρα κομματακια, για να το κανει σαν κιμα, για να φτιαξει κεφτεδες. Τωρα θα μου πειτε, τι σχεση εχουν ολα αυτα με το αρθρο που σχολιαζουμε;;; Η ιστορια αυτη καθεαυτη, δεν εχει, ηθελα ομως να σας επιστησω την προσοχη, στο μικρο τσεκουρακι και την χρηση του!!! Θα ηθελα λοιπον, οταν ολοι αυτοι, οι ληστοσυμμοριτες μαζευτουν, να μην τους στειλουν ταξιδακι, αλλα να μας τους δωσουν να τους κοψουμε κιμα, οχι για να τους κανουμε κεφτεδες, αλλα για να βασανισθουν και να πονεσουν, οσο βασανισαν και πονεσαν και εξευτελισαν τον Ελληνικο λαο!!! Αυτο, σημαινει ΝΕΜΕΣΙΣ, για μενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πλέον ξεκάθαρο και στους αόματους, πως εδώ συντελείται μεθοδευμένη ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ.

    Πρέπει η Λεωφόρος Συγγρού να μετονομαστεί σε Οδόν Νεμέσεως. Οσονούπω!

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Why Bolivia is 7-times safer than the U.S. from Covid-19 (Hint: Its in the Water)

    https://www.brighteon.com/22564928-a46f-4a95-a427-809cbef11d2f

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι καλό να έχετε στο μυαλό σας ότι ο κύριος στόχος των φαρμακευτικών εταιρειών είναι η μεγιστοποίηση των κερδών τους και όχι η υπηρεσία της δημόσιας υγείας.
    Το εμβόλιο της AstraZeneca περιέχει αδενοϊό από χιμπατζή (adenovirus, chimpanzee-originated), του οποίου το DNA έχει αντικατασταθεί με DNA που παράγει την πρωτεΐνη SARS-CoV-2 virus. Υπάρχουν απόψεις στην επιστημονική κοινότητα ότι η 1η δόση μπορεί να βλάψει το ανοσοποιητικό σύστημα.
    Κατά την διάρκεια των κλινικών δοκιμών, υπήρχαν θέματα τα οποία δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Σαν παράδειγμα στην προ-κλινική φάση, όπου χρησιμοποιήθηκαν μακάκοι (rhesus macaque monkeys), δεν φάνηκε ότι υπάρχει αρκετή προστασία εναντίον των λοιμώξεων.
    Στις συνδυασμένες 2 και 3 δοκιμές η παρακολούθηση του αίματος σημειώθηκε μόνο σε 1 στους 10: στο 46% από αυτούς που έγινε η παρακολούθηση σημειώθηκε μείωση των λευκών αιμοσφαιρίων.
    Αλλά το πιό σημαντικό αφορά 1 ή 2 περιπτώσεις όπου εμφανίστηκε εγκάρσια μυελίτιδα και φλεγμονή του νωτιαίου μυελού.
    Marcello Ferrada de Noli, Swedish professor emeritus of public health sciences esp. epidemiology, former Research Fellow at Harvard Medical School.
    Αντιγόνη
    https://www.rt.com/op-ed/507931-covid-19-astrazeneca-vaccine-concerns/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πηγαινεται στο google κ πληκτρ."proposed micronutrient protocol for covid

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. C, D, Μαγνήσιο, Ψευδάργυρος.
      Με λίγα λόγια.

      μνκ

      Διαγραφή
    2. ΕΧΙΝΑΚΙΑ +ΠΡΟΠΟΛΗ.
      ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ,ΣΕ ΔΌΣΕΙΣ ΤΩΝ 1000mg ×7-10 ΦΟΡΕΣ /ΗΜΕΡΑ , ΔΙΑΚΕΚΟΜΕΝΑ.
      ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΗ Η ΛΟΙΜΩΞΗ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  9. stella immanuel ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ COVID19!!! ΤΑ ΜΜΕ ΣΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE , FACEBOOK KAI TWITTER !!! ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΙΜΑΝΟΥΕΛ
    https://ellhnkaichaos2.blogspot.com/2020/11/stella-immanuel-covid19-youtube.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΤΑΟΥΛΗΔΕΣ !.ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ !.
    ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ.
    ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://www.brighteon.com/de88b0c7-9c6c-4e6e-bda9-24b7d162ce18 ΚΑΙ Ο MONTAGNIER ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΘΕΙ https://www.filoi-esfigmenou.com/articles/article/2561

    ΑπάντησηΔιαγραφή