«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Lose Yourself to Dance..


 

Daft Punk - Lose Yourself to Dance (Music Video) 


 

..άντε κι άλλες φιγούρες, για χορό απόψε Σαββατόβραδο.. στο σπίτι  🙁

Oliver Cheatham - Get Down Saturday Night (Secret Sun Remix) 

 

4 σχόλια:

  1. Οι Εξουσιαστές έκαναν ένα βασικό λάθος στη θεώρησή τους και τα σχέδιά τους.
    Έκλεισαν τους ανθρώπους στα σπίτια τους κι έτσι τους έδωσαν τον απαραίτητο χρόνο να σκεφτούν. Ως τότε ο ξέφρενος ρυθμός της ζωής των ανθρώπων δεν τους έδινε χρόνο να κάτσουν να σκεφτούν. Και η σκέψη των ανθρώπων παρήγαγε αρχικά την αμφιβολία και μετά την αμφισβήτηση για την αναγκαιότητα των μέτρων.
    Έτσι σήμερα οι Εξουσιαστές βλέπουν ότι μικρό ποσοστό των ανθρώπων θα πάει να εμβολιαστεί και αυτό τους τρελαίνει, η τρομοκρατία δεν πιάνει. Και ο εμβολιασμός είναι κομβικής σημασίας θέμα για τα σχέδιά τους.
    Εμείς έχουμε ως χρέος και καθήκον, να αντισταθούμε στον μαζικό εμβολιασμό που επιδιώκουν και το αφήγημά τους θα καταρρεύσει μαζί μ' αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα τα μουσικά μου σέβη...αναπολώ εκείνους τους οδοδείκτες σου που οδηγούσαν στα rock πλατώματα...
    Από τους αμίμητους Lost Bodies η συγκεκριμένη αντί-πρόταση...
    https://www.youtube.com/watch?v=myg3AndNUxE
    Πάντως υπάρχει πάντα μια αφυπνιστική διάθεση στις μουσικές συνταγές σου, όσο για τις αναρτήσεις σου....κοκκαλοθραυστικές!
    Αργύρης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αργύρη,

      ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,
      τί είναι αυτό το Lost Bodies; Παρωδία;

      Διαγραφή
  3. Ναι, θα μπορούσες να το αποκαλέσεις και έτσι, μια κοροϊδευτική μίμηση των χορευτικών κινήσεων της disco, ως πάλαι ποτέ υμνητές της rock, το δικαιούνται...
    Δεν κατάλαβα αν εννοείς το κομμάτι, ή γενικά τους lost bodies, αν δεν τους έχεις υπόψη σου όταν θα έχεις χρόνο, ψάξε τους, έχουν την δημιουργική τους τρέλα...
    Αργύρης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή