«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Μία αληθινή ιστορία...

του Γεωργίου Μεταξά 


Πήγα, που λέτε φίλοι μου, σήμερα στο παντοπωλείο της γειτονιάς μου να ψωνίσω. Ναι! Στο παντοπωλείο. Μόνο εκεί πάω. Σε super market έχω να πατήσω τουλάχιστον δύο χρόνια. Προτιμώ να στηρίξω τον κυρ Κώστα της γειτονιάς μου, παρά μία αλυσίδα εκμεταλλευτών. Εκεί λοιπόν, στο παντοπωλείο, βλέπω μία κυρία μίας κάποιας ηλικίας, με τη μάσκα της κανονικά φορεμένη. Με κοίταξε με απορία περισσότερο, καθώς εγώ δε φοράω. Την κοιτάζω κι εγώ. Καταλαβαίνω ότι κάτι θα μου πει. Κι όντως...
- Δε φοβάστε να κυκλοφορείτε χωρίς μάσκα;
Της χαμογελάω ευγενικά. Δεν είχα όρεξη να την αρπάξω από τα μούτρα αφού καλά καλά δεν είχα ακόμα ξυπνήσει.
- Όσο φοβάστε κι εσείς που τη φοράτε.
‌Της είπα. Μάλλον δεν κατάλαβε τι εννοούσα κι έσπευσε να απολογηθεί.
- Εγώ τη φοράω για το πρόστιμο. Δε μου περισσεύουν χρήματα για να πληρώνω πρόστιμα. Ξέρω ότι ο κορωνοϊός είναι μία δικαιολογία για να μας καταστρέψουν.
Μου λέει. Την κοιτάζω, πάντα χαμογελαστός. Βλέπω το χρυσό σταυρό κρεμασμένο στο στήθος της, έξω από τη μάλλινη μπλούζα που φορούσε και ένα κομποσκοίνι στον αριστερό της καρπό.
- Πιστεύετε στο Χριστό;
Τη ρωτάω.
- Φυσικά!
Μου απαντάει...
- Εάν λοιπόν κάποιος ερχόταν και σας έλεγε: «συλλάβαμε αυτόν τον Ιησού και θα έρθεις να του κλείνεις το στόμα την ώρα που τον βασανίζουμε αλλιώς θα έχεις πρόστιμο 1.000€» θα πηγαίνατε;
Μόλις το άκουσε αυτό η γυναίκα, τα μάτια της γούρλωσαν! Άνοιξαν διάπλατα. Έκανε αμέσως το σταυρό της λέγοντας:
- Θεός φυλάξοι! Όχι βέβαια! Ποτέ!
Η φωνή της έδειχνε τρόμο και μόνο στη σκέψη ότι κάποιος θα της ζητούσε κάτι τέτοιο. Τα μάτια μου καρφώθηκαν στα δικά της. Αυτήν τη φορά δε χαμογελούσα όταν της είπα:
- Κι όμως! Του κλείσατε το στόμα με αυτήν εδώ τη μάσκα για 300€...
Η γυναίκα τα 'χασε. Με κοίταζε προσπαθώντας να καταλάβει τι της είπα. Την άφησα ν' αναρωτιέται, καθώς της είπα ότι ήταν η σειρά της να ψωνίσει. Όταν βγήκε, είδα μία θλίψη στα μάτια της. Δεν της μίλησα. Απλά χαμογέλασα και μπήκα να ψωνίσω...

Βλέπετε φίλοι μου, η κατάσταση είναι τέτοια ακριβώς! Όλοι μας είμαστε «δοχεία» Πνεύματος Αγίου. Κάθε φορά που αγανακτούμε στο άδικο, εκφράζουμε την αγανάκτηση του ίδιου του Ιησού. Το στόμα μας γίνεται στόμα Του. Η λαλιά μας, λαλιά Του! Και τώρα που οι εκκλησιές κλείσανε τις πόρτες τους, η δίκη Του φωνή έπρεπε να ακουστεί μέσα από τη δική μας. Κι εμείς τι κάναμε; Τη φιμώσαμε με μάσκες για 300€...

Ο Δημιουργός μας μας έπλασε ελεύθερους! Να έχουμε τη δική μας βούληση. Τη δική μας θέληση. Ούτε ο ίδιος δεν παρεμβαίνει σε αυτήν. Και τώρα που τα τσιράκια της Νέας Τάξης μας αφαιρούν αυτό το θείο δώρο, ο Δημιουργός μας αγανακτεί! Θυμώνει! Θέλει να εκφραστεί μέσα από τη δική μας φωνή. Αλλά δεν μπορεί. Γιατί το στόμα Του το φράξαμε με μάσκα. Για 300€...

 

14 σχόλια:

  1. David Icke για κορωνοϊό, 5G, τεχνοκράτες και τα σχέδιά τους (ελληνικοί υπότιτλοι) :

    https://www.facebook.com/kamelia.marina.5/videos/1067813777067148/?t=271

    Το βρήκα εδώ :
    https://amazonios.net/se-omiria-me-karantines-mechri-to-emvolio-fola-poia-einai-i-exelixi-toy-schedioy-toys-video/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα την φοράς "παπιγιόν", σε ετοιμότητα δια τον φόβον των Ιουδαίων, κι έχεις γίνει ο τρελλός του χωριού για τα λογίδρια που βγάζεις στα μικρομάγαζα της γειτονιάς, πιάνεται;

    :D

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά, δεν έχω καθόλου μάσκα. Οπότε, ούτε παπιγιόν μπορώ να τη φορέσω (αφού δεν έχω). Μάσκα φορούσα μόνο όταν έβαφα με πιστόλι. Οπότε... ας λέει ο καθ' ένας ό,τι θέλει.
      Κι όσο για τον φόβο των... Ιουδαίων... Καλύτερα να μας φοβούνται αυτοί, παρά εμείς.

      Διαγραφή
    2. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο και γενναίο.

      Εμένα, βλέπεις, δεν μου περισσεύουν άλλα λεφτά για την ΑΑΔΕ και τους "δανειστές" (δώκαμε-δώκαμε), ούτε για τους δικηγόρους.

      μνκ

      Διαγραφή
  3. Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΤΙΧΟΜΥΘΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΩΝΙΑ, Η ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ...
    ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ, ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΕΔΩ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; ΟΤΙ Ο-Η ΑΦΗΓΗΤΗΣ-ΤΡΙΑ ΠΕΤΥΧΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΣΥΖΗΤΗΤΗ, ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ``ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν' ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ'' ΟΧΙ ``ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΕΙΑ-ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ''...
    ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΘΟΛΑ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΤΩΝΙΚΩΝ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Δημήτρη, το περιστατικό συνέβη σ' εμένα, σήμερα το μεσημέρι που πήγα στο παντοπωλείο.
      Υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που συζητάνε. Ευτυχώς, υπάρχουν κι αυτοί. Η εν λόγω κυρία, με γνωρίζει εξ όψεως, καθώς έχουμε συναντηθεί ξανά στο παντοπωλείο. Όταν με ρώτησε πώς δε φοβάμαι που δε φοράω μάσκα, κατάλαβα ότι ήταν ένας άνθρωπος συζητήσιμος. Σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να είναι κάποιος/α που να άρχιζε τις φωνές. Εκεί βέβαια, θα είχε άλλη αντιμετώπιση...

      Διαγραφή
  5. ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ. ΠΟΣΟ ΕΔΩ ΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ Η ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ.
    ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΑΦΗΣ. ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ.
    Η ``ΠΟΛΙΤΕΙΑ'' [ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ] ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΗΛΙΚΟ.
    ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΜΑΣΚΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΑΙ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρεμπιπτόντως Δημήτρη, σήμερα έμαθα ότι στην Ρωσία δόθηκε εντολή να μπαίνουν αστυνομικοί στα σπίτια ιεχωβάδων και να τους συλλαμβάνουν. Δεν θυμάμαι για ποιο λόγο, Θα μάθουμε σύντομα.

      Διαγραφή
    2. http://sinomosiologos.blogspot.com/2020/11/blog-post_587.html#more

      Διαγραφή
  6. ΓΙΩΡΓΟ, ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ.

    ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΞΥΛΙΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.

    ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ, Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΑΝΩ Σ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΨΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.

    ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.
    ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ μου, είναι αλήθεια ότι ΜΌΝΟΝ εκείνοι που φοβούνται ασθενούν από covid. Το έχω παρατηρήσει. Εκείνοι που δε φοβούνται, δεν παθαίνουν τίποτα. Δυστυχώς, ο κλήρος σήμερα, είναι χειρότερος των λαϊκών. Όχι μόνο δεν έχει φόβο Θεού (φόβος = σεβασμός), αλλά αντιθέτως έχουν κάνει το λειτούργημα, επάγγελμα. Αδιαφορούν. Αρκεί να μπαίνει παραδάκι στην τσέπη. Υποκλίνονται στον «άρχοντα του κόσμου τούτου», γυρίζοντας τις πλάτες στον Παμβασιλέα Ιησού. Πόσες πια παρακλήσεις να κάνει κι αυτή η έρμη η Παναγία για μας; Της στέρεψε το δάκρυ πια. Πόσο πια να αντέξουν οι Ουρανοί αυτήν τη δυσωδία; Ε, ήρθε η ώρα να νοιώσουμε την καθαρτήριο οργή του Δημιουργού μας. Ήρθε η ώρα να ανεβάσει τους εκλεκτούς Του και να ρίξει στα Τάρταρα τους αναιδείς.

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι σίγουρο ότι τα παπαδαριά αρρωσταίνουν απο Κορονοϊό όπως αναφέρετε Ηλία. Αμφισβητείται όπως αμφισβητούνται τα γενικά κρούσματα και οι πάσχοντες αν και εφ' όσον.
      Δεν μας αφήνουν στα Ιατρεία να μπούμε αν δεν έχουμε μάσκα και μετά απο διάλογό τους για το ενδιαφέρον τους για την υγεία μας και την υγεία όλων, πόσο ψεύτες είναι, όταν κρατάω με το χέρι μου την μάσκα ανοιχτή αλλά να κρύβει την μύτη και το στόμα, τότε δεν ενδιαφέρονται. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μη βλέπουν χαρακτηριστικά προσώπου πλην των ματιών. Αν είχαν δυνατότητα θα κάλυπταν και αυτά.

      Διαγραφή
  7. Τις γυναίκες μας αντιμετωπίζουν διαφορετικά, πιο επιθετικά λεκτικά και απειλητικά. Αν δούνε άνδρα δίπλα μας όκ, αν όχι βρίσκουν ευκαιρία. Ας πάμε τώρα για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις της λεκτικής βίας και της σωματικής απειλής. Τι λόγια μπορούμε να πούμε εκεί? Επίσης τι λέμε στα Ιατρεία που οι γιατροί είναι πιστοί ακόλουθοι του σφραγίσματος και ΝΔ μέχρι το κόκκαλο σήμερα δεύτερη φορά πήγε να με πετάξει έξω, γιατί είχα την μάσκα κάτω απο τη μύτη, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο σχόλιο. Μη μου απαντήσετε για μάρτυρες, τι κάνουμε βήμα βήμα, για εκλογίκευσή τους, αν διαθέτουν κάποια λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή