«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Τροπολογία-ΜΥΣΤΗΡΙΟ!!! Σε κίνδυνο η πολιτιστική μας κληρονομία - Θα κλείνουν μουσεία - Θα στέλνουν τα αρχαία μας για 25-50 χρόνια στο εξωτερικό! - Στο τέλος δεν θα μάς τα επιστρέφουν.. - Η οικογένεια Προδοτάκη συνεχίζει την παράδοση του μπαμπα Δράκουλα!

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΔΟΤΟΥ: ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ! ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΆΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ!!! 



 Τροπολογία-ΜΥΣΤΗΡΙΟ!!! Σε κίνδυνο η πολιτιστική μας κληρονομία;;; «Θα κλείνουν μουσεία»

 

Θα μοιράζουμε εδώ και εκεί τα αρχαία μας!!!

Τον μακροχρόνιο δανεισμό μουσειακών συλλογών έως και 50 έτη προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Πολιτισμού που κατατέθηκε προσφάτως στην Βουλή, εγείροντας πολλά ερωτηματικά.

Όπως μεταδίδεται, η επίμαχη ρύθμιση προβλέπει πως για την προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας και εφόσον παρέχονται επαρκείς εγγυήσεις για την ασφαλή μεταφορά, έκθεση και επιστροφή τους, το αρμόδιο όργανο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού μπορεί να αποφασίζει την «μακροχρόνια εξαγωγή αντικειμένων των συλλογών των μουσείων πλην αυτών της παρ. 2, τα οποία αντικείμενα μπορεί να αποτελούν και μνημεία, προκειμένου να εκτεθούν σε μουσειακούς ή παρεμφερείς χώρους, ιδίως όταν η ονομασία του τόπου έκθεσής τους ταυτίζεται με ή περιέχει εκείνη του εξάγοντος μουσείου και εκτίθενται μόνο δικές τους συλλογές» ενώ σε άλλο σημείο αναφέρεται πως «με την ίδια απόφαση προσδιορίζονται οι ειδικότεροι όροι της εξαγωγής καθώς και η διάρκειά της η οποία δεν μπορεί να υπερβεί τα 25 έτη δυνάμενη να ανανεωθεί άπαξ».

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι στις συνοδευτικές εκθέσεις και στον πίνακα «Διατάξεις αξιολογουμενης ρύθμισης», αρχικά γενόταν λόγος για δανεισμό 50 + 50 έτη, δηλαδή ένας αιώνας!!!

Η υπουργός Πολιτισμού προχώρησε στη συνέχεια σε αλλαγές. Έτσι, από τα 50 συν 50 χρόνια δανεισμού των συλλογών που αρχικά προβλεπόταν, τα μείωσε στα 25 συν 25, ενώ στην συνέχεια υιοθέτησε πρόταση του ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με την οποία η ανανέωση, μετά το πέρας των πρώτων 25 ετών, θα γίνεται ανά 5ετία και το ΚΑΣ να έχει σοβαρό λόγο στην απόφαση.

Πρόκειται για πολλαπλάσιο χρόνο από τα όσα ίσχυαν τις τελευταίες δεκαετίες. Σε ποιούς θέλουμε να δώσουμε κομμάτια από την πολιτιστική μας κληρονομία και για ποιόν λόγο, με ποιο αντίτιμο;;;

Χαρακτηριστικό είναι πως την ρύθμιση που προβλέπει μακροχρόνιο δανεισμό, έως και 50 έτη (με ανανεώσεις), υπερασπίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στις αποθήκες των ελληνικών μουσείων βρίσκονται χιλιάδες αντικείμενα μεγάλης πολιτιστικής αξίας. Αίσθηση μάλιστα προκάλεσε το γεγονός ότι η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού χειροκροτήθηκε και από παριστάμενους βουλευτές της ΝΔ.

«Ως υπουργός Πολιτισμού στα νιάτα μου αλλά και ως πρωθυπουργός επισκέφθηκα πολλές φορές όλα τα μουσεία. Στις αποθήκες του αρχαιολογικού μουσείου υπάρχουν άπειρα αρχαιολογικά ευρήματα. Αυτά δεν θα τα δει όχι μόνο ο Έλληνας ή ο τουρίστας αλλά ούτε το φως του ήλιου σε 100 – 200 χρόνια. Άρα αντί να βρίσκονται στις αποθήκες θα είναι πολύ μεγάλη προσφορά στην πατρίδα και τον ελληνισμό να λάμψουν σε άλλα μουσεία μεταδίδοντας το πνεύμα του ελληνισμού και της αρχαίας Ελλάδας σε άλλους λαούς» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου.

Το νομοσχέδιο της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη ψηφίστηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (10.12) στην Βουλή.

Μιλώντας στο tvxs.gr για τις αλλαγές που πέρασαν από τη Βουλή, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων Δέσποινα Κουτσούμπα αναλύει τρεις διατάξεις που αφορούν σε δυνατότητα πιθανής εκποίηση μνημείων, την 50ετή εξαγωγή ελληνικών αρχαιοτήτων στο εξωτερικό και πρόβλεψη κλεισίματος μικρών μουσείων της επαρχίας που ενδεχομένως δεν «βγάζουν τα έξοδά τους».

Μέσα στον νόμο που ψηφίστηκε «έχουν περειφρύσει διατάξεις οι οποίες είναι πάρα πολύ αρνητικές για το μέλλον της πολιτιστικής κληρονομιάς, προς την κατεύθυνση της ιδιωτικοποίησης και εκποίησής της», αναφέρει η κα. Κουτσούμπα.

ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ

«Η πρώτη διάταξη είναι η ανάθεση της ακίνητης περιουσίας του πρώην ΤΑΠΑ, νυν ΟΔΑΠ σε νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου. Εδώ περιλαμβάνονται όχι σκέτα ακίνητα αλλά μνημεία. Όλα τα κτίρια και μνημεία στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, τα αντίστοιχα ακίνητα στην προστατευόμενη περιοχή της Πλάκας, όλα τα κτίρια των μουσείων, με τα πωλητήρια και αναψυκτήριά τους. Δεν μπορεί να γίνεται διαχείριση όλης αυτής της περιουσίες με τη λογική του κέρδους και μόνο. Όλα αυτά τα κτίρια έχουν απαλλοτριωθεί για αρχαιολογικούς σκοπούς και συμβάλλουν στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και μιας ενότητας. Για παράδειγμα στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου ο λόγος που προστατεύουμε αυτά τα μνημεία είναι για να παραμείνει η φυσιογνωμία της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου. Αν εφαρμοστεί στην πράξη η λογική που διαπνέει το νομοσχέδιο, μην εκπλαγείτε αν δείτε πολλά από αυτά τα μνημεία να μετατρέπονται σε εστιατόρια ή ακόμα και να εκποιούνται», τονίζει η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΑΞΗ

«Η δεύτερη διάταξη αφορά στην τροπολογία που κατέθεσε νύχτα η υπουργός Πολιτισμού και αλλάζει όλο το άρθρο 45 του αρχαιολογικού νόμου, δηλαδή τη μουσειακή πολιτική της χώρας εν γένει. Η τροπολογία αυτή κατατέθηκε αιφνιδιαστικά, χωρίς διαβούλευση. Ένα τμήμα της αφορά στην εξαγωγή αρχαιοτήτων στο εξωτερικό για 50 χρόνια, θέμα που είχε συζητηθεί στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής. Είναι τρομακτικό ότι τολμούν στη Βουλή και το υπερασπίζονται λέγοντας ότι οι αρχαιότητες πρέπει να αποτελούν πρεσβευτές της χώρας στο εξωτερικό. Μα αυτό συμβαίνει ήδη, με τις διεθνείς περιοδικές εκθέσεις που κάνουμε. Με βάση το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο αυτές οι εκθέσεις γίνονται με πάρα πολύ αυστηρά κριτήρια, σχεδιασμένες από το υπουργείο Πολιτισμού, με τις ελληνικές αρχαιότητες να μην εκτίθενται δίπλα σε κλεμμένες αρχαιότητες. Αυτές οι εκθέσεις αποτελούν πολιτιστική διπλωματία. Δε γίνεται πολιτιστική πολιτική χαρίζοντας αρχαιότητες. Τα 50 χρόνια σημαίνουν «δανεικά κι αγύριστα». Τουλάχιστον εγώ δε θα ζω για να δω αν θα επιστραφούν. Αυτό που κάνουν είναι αρχοντοχωριατισμός και όχι πολιτιστική διπλωματία», λέει η κα. Κουτσούμπα.

Η πρόεδρος των Αρχαιολόγων τοποθετήθηκε και πάνω στις διαρροές του υπουργείου Πολιτισμού που βλέπουν το παράρτημα του Μουσείου Μπενάκη στη Μελβούρνη της Αυστραλίας να ακολουθεί το παράδειγμα του παραρτήματος του Λούβρου στο Άμπου Ντάμπι: «Είναι ντροπή να λέει το υπουργείο «μουσείο Μπενάκη στη Μελβούρνη όπως Λούβρο στο Άμπου Ντάμπι». Γιατί το μεγάλο πλεονέκτημα των ελληνικών δημόσιων μουσείων και αρχαιοτήτων είναι ότι έχεις τη μοναδική ευκαιρία να βλέπεις την Κόρη της Ακρόπολης δίπλα στην Ακρόπολη που ήταν εκτεθειμένη. Έχεις την ευκαιρία να βλέπεις τα ευρήματα της Κνωσσού στον τόπο που γεννήθηκαν. Το Λούβρο δεν είναι τέτοιο μουσείο, είναι μουσείο αποικιακό με κλεμμένες αρχαιότητες κι έτσι άνοιξε παράρτημα στο Άμπου Ντάμπι. Αυτή τη μουσειακή πολιτική θέλουμε να ακολουθήσουμε;»

Καλούμενη να σχολιάσει πάνω την τοποθέτηση του Γιώργου Παπανδρέου με την οποία ο πρώην πρωθυπουργός υποστήριξε ότι με την μακροχρόνια εξαγωγή ελληνικών αρχαιοτήτων μπορούν να αξιοποιηθούν αρχαιότητες που μένουν στα υπόγεια του Αρχαιολογικού Μουσείου εδώ και πολλές δεκαετίες, η κα. Κουτσούμπα απάντησε: «Αφού κατά τη γνώμη του Γιώργου Παπανδρέου αυτές οι αρχαιότητες δεν έχουν αξία στα υπόγεια, γιατί δεν προτείνει να τα πουλήσουμε κιόλας; Το ίδιο πράγμα είναι».

ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ

Η τρίτη διάταξη την οποία η κα. Κουτσούμπα θεωρεί πολύ αρνητική για τη διαχείριση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς περιέχεται στην ίδια τροπολογία με την προηγούμενη. «Η υπουργός τροποποιεί το άρθρο που αφορά στα μουσεία και εισάγει μία πρωτοφανή διάταξη με την οποία θα μπορεί να διακόπτει τη λειτουργία δημόσιων μουσείων σε περίπτωση που δεν πληρούν κάποιες προϋποθέσεις. Είναι σαν να μας λέει ότι τα μικρά μουσεία της επαρχίας τα οποία εξυπηρετούν πολλούς άλλους σκοπούς πέρα από τα εισιτήρια, τα οποία μένουν συχνά χωρίς προσωπικό εξαιτίας παραλείψεων του ίδιου του υπουργείου, θα αξιολογηθούν ως μη βιώσιμα και θα κλείσουν. Δεν έχει γίνει διάλογος γι’ αυτό και είναι τρομακτικό», υπογραμμίζει η πρόεδρος των αρχαιολόγων.


ΦΩΤΟ EUROKINISSI


thesecretrealtruth.blogspot.com 

 

Διαβάστε επίσης, το άρθρο του δικηγόρου συγγραφέα Γρηγόρη Κοσσυβάκη: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. «ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ» ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ…;;;

  

19 σχόλια:

  1. ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

    ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ του ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στο νόμο περί ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ για 50+50 έτη:
    Η μεγαλύτερή προδοσία στην ιστορία της Ελλάδος τελέστηκε από την εγκάθετη βουλή του 2020. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ… ΑΛΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ η επίμαχη διάταξη για τον μακροχρόνιο δανεισμό αρχαιοτήτων σε μουσεία του εξωτερικού, η οποία εγκρίθηκε, με 179 ψήφους υπέρ έναντι 120 κατά, μετά από ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
    .
    http://i2.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2020/12/O-%CE%91%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1.jpg?resize=640%2C400
    .
    Η ψήφιση του νομοσχεδίου προχώρησε κατά παράβασιν του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής!
    Η διάρκεια του δανεισμού είχε ορισθεί σε 10 έτη, πώς και γιατί εκτοξεύθηκε στα 50;
    Η ψηφισθείσα διάταξη δεν τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση!!!
    Η μακρόχρονη εξαγωγή μνημείων για 100 έτη, θα αποστερήσει τρεις γενεές Ελλήνων από την επαφή τους με τα στοιχεία της πολιτιστικής τους κληρονομιάς!!!
    Γιατί καταργήθηκε ο όρος της αμοιβαιότητας, που υπήρχε; Η επίμαχη ρύθμιση θέτει σε άμεση διακινδύνευση ΚΑΙ τα μνημεία της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς!!!

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

    http://arxaiaithomi.gr/2020/12/14/%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%ba%cf%84%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%ce%b4%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%b9%ce%bf%ce%bd-%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%81/

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΑ….

    Λεκάκης & Γκούσκος στον Τράγκα για το ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ των Αρχαίων Μνημείων της Ελλάδας

    2 Οκτ 2018

    https://www.youtube.com/watch?v=pqyHNcQpSEM

    ΔΟΥΒΛΙΝΟ 1,2,3, ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ...
    ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ - ΟΛΟΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α … https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/blog-post_3024.html

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ Τ Ι Π Ο Τ Α .....

    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΡΕΝΑ, ΠΛΟΙΑ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ,

    ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ,

    ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ....

    ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΝΑΙΕΣ ΥΔΡΕΣ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ή ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ,

    ΓΩΝΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ,

    ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ......

    ΛΥΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !
    .

    Ο κόσμος αλλάζει κ δεν θα σου αρέσει καθόλου αυτό που σου ετοιμάζουν Δείτε το όλοι!
    1 Οκτ 2015
    https://www.youtube.com/watch?v=XWUxVR9xneg&t=27s

    Εποικισμός κ Παρασιτισμός
    29 Σεπ 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=BFf1sAZz4B4&t=20s

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ:
    Η κατοχή de jure ήρθε με το 3ο μνημόνιο του Τσίπρα και την εφαρμογή του νόμου 4336 14-8-2015 και στην 1014 σελίδα θα διαβάσετε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση (και για εθνικά της θέματα) αν προηγουμένως δεν συναινέσει

    το ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα.

    • Άρα μας λέτε ότι αυτή η υπογραφή που βάλανε δεν αφορούσε μόνο στα οικονομικά θέματα του Μνημονίου, αλλά αφορούσε στα εθνικά μας κυριαρχικά μας δικαιώματα. Να μην μπορούμε δηλαδή να πάρουμε μια απόφαση να χτυπήσουμε ένα πλοίο της Τουρκίας ή ένα αεροσκάφος , ακόμη και πάνω από την Ακρόπολη να περάσει;
    Ναύαρχος Παπαντωνίου: Αρκεί μόνον η ανάγνωση της παραγράφου που σας είπα.

    Είναι ο Ν. 4336 14-8-2015 ΦΕΚ94Α §γ, στη σελίδα 1014.

    Ντρέπομαι και γι' αυτούς που φοράνε στολή.

    https://indobserver.gr/εθνικα-θεματα/απιστευτο-ναυαρχος-αποκαλυπτει-γιατι-αφησαμε-ανενοχλητο-το-oruc-reis-στην-ελληνικη-θαλασσα

    14 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ,

    ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=YJAxwIvVuus

    Που βρίσκεται ο κεντρικός server της Singular Logic;

    ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΣΙΩΠΟΥΝ;;;
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/09/server-singular-logic.html#ixzz4pAbhtkbH

    ΥΣ.

    ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ - ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ -
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΝΟΗΣ ….

    ΟΜΩΣ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ …..

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,
    ΕΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΑΑΑΑΑΑΘΟΝΤΑΙ……

    ΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΝΑΡΡΊΧΗΣΗ ΓΙΑ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ,

    ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΗ,
    ΑΠΑΝΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ – ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ -

    ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΕΗΛ 1-2-3 ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ Τ Ι Π Ο Τ Α ….

    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ

    ΟΙ ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΕ …..

    ΒΛΕΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΙΓΑΙΟ , Β. ΗΠΕΙΡΟΣ , ΛΑΘΡΟ , ΤΕΜΕΝΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ , ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ….

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ
      ΜΕ ΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ
      ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ
      ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟ
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ
      ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ; ; ;

      ΕΑΝ ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΕΤΟ ....
      .

      Διαγραφή
    3. ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ η ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΟΔΟΤΑΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΣΑ ΚΙ'ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ.ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΣΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.ΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

      Διαγραφή
    4. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΩΡΡΑ;;;;!!!!!!!
      ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ.
      ΤΟΥΣ ΣΩΡΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ.

      Διαγραφή
    5. ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΤΟΛΕΜΑΙΕ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΙΗΣ ΟΔΟΥ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...

      Διαγραφή
    6. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ20 Δεκεμβρίου, 2020 11:05

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!

      ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ !

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

      .

      Διαγραφή
  3. ο σουλτανος το 1801 με φιρμανι που υπεγραψε,επετρεψε στον αναθεματισμενο ελγιν να αφαιρεσει τα μαρμαρα του παρθενωνα ....220 χρονια μετα το γιουσουφακι των τουρκομογγολων επαναλαμβανει το ιδιο σχεδον εγκλημα...[ο λαος μας λεει ουδεν μονιμοτερον του προσωρινου]...μια αγαμητη επικεφαλης του μπουρδελου[υπ πολιτισμου]κι ενας κιναιδος απολιτιστος[μητσοκουλης]μαγαριζουν αυτα τα ανεπαναληπτα αριστουργηματα που εχει δει ανθρωπου ματι,με το να τα δανεισουν στους ουνους [ευρω πεη]...το αναθεμα στα κεφαλια τους και στα κεφαλια των παιδιων τους....αν τολμησουν και το κανουν,κι εμεις το επιτρεψουμε,θα πρεπει να πεσουμε ολοι στον πιο βαθυ γκρεμο ,να εξαφανιστουμε απο προσωπου γης..... ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ........Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΠΑΜΕ Η ΜΕΝΔΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΨΟΦΙΟΥ Η ΑΡΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟΝ;

    ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΒΟΎΤΗΞΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΚΑΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ=ΣΕΒΑΣΜΙΑ ΣΤΟΑΣ,ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΑΞΙΣΙ ΣΤΗΝ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ=ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΈΝΗ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΑΡΡΙΑΝΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΌΠΟΛΗ, ΛΟΓΩ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΓΛΑΥΚΟΜΑΤΑΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΝΑΩΝ.Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΡΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ,ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ,ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕ.ΚΟΡΡΕΣ=ΚΙΤΡΙΝΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΙΝΑΣ,ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ...
    ΤΡΙΤΟΝ:ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ Η ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ,Η ΤΗΝ ΥΠΟΓΑ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΒΙΤΡΙΝΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟΝ.ΚΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΙΜΕΘΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΟΥΣ.ΒΓΗΚΕ ΚΙ Ο ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΖΕΦΡΥ ΓΑΠ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΙΝΕΙΚΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ ΛΕΣΒΙΑ ΑΣΧΗΜΟΓΡΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ...ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ.

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ DANTEEKK DFT ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ:ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΊΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΕΡΟΣ 1

    ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΩΡΕΣ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 12 ΝΑΟΎΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΝΔΩΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΊΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ.ΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΝΑΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΝ....

    ΤΣΑΚΑΛΟΠΕΤΡΑ=ΛΥΚΑΟΝΟΠΕΤΡΑ=ΔΙΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ.ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΥΚΑΩΝ....

    ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ;ΑΠΕΙΡΑ!

    Η ΕΠΆΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΌΣ ΣΊΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ.ΟΣΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΙ ΑΝ ΡΙΞΟΥΝ ΟΣΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΙ ΑΝ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ=ΖΩΗ,ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΣΚΗΠΤΡΟΥ 'Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΚΡΥΣΤΆΛΛΟΥ ΤΟΥ ΣΕΊΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΈΝΤΑ, ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ,ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΎΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΟΦΕΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ=ΚΛΑΣΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΈΠΤΟΥ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΛΑΟΙ; EXOYN ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ; ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΛΛΟΣ; ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ; THN EΛΛΗΝΙΚΗ IEΡΗ ΓΕΩMΕΤΡΙΑ;

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΕΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ.

    ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ (ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΙ ΟΙ ΛΕΡΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΙΑΣΜΕΝΟΙ), ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ,
    ΚΑΙ ΜΗΔΕΙΣ ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΟΣ ΕΙΣΙΤΩ ΜΗ ΤΗ ΘΥΡΑ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΘΥΡΟ ΜΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ.

    ΕΛΛΑΣ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ.

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η τσι-μενδώνει εφτιαξε ράμπα για τα αμέα;
    Πω ρε πόνος αυτή η γυνή για τα αμέα.
    Βεβήλωση θεώρηθηκε το γεγονός.
    Γελούσε κάτω απ΄τα μουστάκια της
    Τι να σκεφτόταν άραγε;
    Μα το απλό.
    Α, ρε κουτορνίθια να δείτε τι σας έχω για μετά.
    Πως θα τα μεταφέρουμε ρε;
    Αει να μπράβο.
    Ποιός θα μας σταματήσει;
    Ποιός;
    Καταλάβατε τώρα γιατί σας κλείνουμε μέσα;
    Ποιός θα μας σταματήσει;
    Ποιός;
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΓΩΝΑ ....

      Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΜΟΥΣ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...
      .
      .
      Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν είμαστε ελεύθερο Κράτος, αλλά προτεκτοράτο με όρια ανεξαρτησίας

      ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

      ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

      . (Χαρακτηριστική είναι η επιστολή του Κων. Καραμανλή, -που ήταν 5ος-6ος τη τάξει για την ηγεσία της ΕΡΕ-, στους Αμερικάνους, που τους υπόσχονταν πως, θα κατευνάσει τις αντιδράσεις των Ελλήνων που διαδήλωναν για ένωση με την Κύπρο, και αμέσως βρέθηκε στην ηγεσία του κόμματος αλλά και της Ελλάδας...)

      Αυτοί οι πολιτικάντηδες είναι που σε κρατούν "ψωροκώσταινα" και δεν σ' αφήνουν να αναπτυχθείς.

      Δείτε το απόσπασμα της δήλωσης του Άδωνι Γεωργιάδη, που... μας συστήνει μάλιστα την προσοχή, μην τυχόν και αλλάξουμε αυτό το καθεστώς της ημικυριαρχίας, ώστε να μην θυμώσουν τα αφεντικά και χάσουμε και αυτή την ολίγη ανεξαρτησία που έχουμε...(!!!) Τραγέλαφος...

      https://ellinikakanalialive.blogspot.com/2020/09/blog-post_30.html

      ΥΣ.

      ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

      ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ,

      ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ (ΓΡΑΨΕΙ) ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ: ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΟΥΚΙΑ….

      ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ of – sor

      Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020

      Στο μικροσκόπιο οι συναλλαγές επιχειρηματιών - Οι φορολογικοί παράδεισοι που "σκανάρει" το υπουργείο Οικονομικών

      ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

      Τα κράτη που έχουν προνομιακό φορολογικό καθεστώς καθορίζονται ομοίως με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών. Έτσι έγινε και φέτος.
      Ολόκληρος ο κατάλογος με τους «φορο-παραδείσους»

      Ο κατάλογος των Κρατών που θεωρείται πως έχουν προνομιακό φορολογικό καθεστώς για το έτος 2019, με βάση το προαναφερόμενα κριτήρια, είναι ο ακόλουθος:

      http://www.oparlapipas.gr/2020/12/forologikoi-paradeisoi-apo-koskino.html

      Μείνε ζωντανός

      18 Ιουν 2015

      Σε αυτό το βίντεο γράφω ένα μήνυμα μέσα σε ένα μπουκάλι και το πετάω στην θάλασσα της πληροφορίας. Ελπίζω το μήνυμα μου να βρεθεί από αυτούς που πρέπει....

      https://www.youtube.com/watch?v=mwTN8JZZirc

      ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

      ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

      .

      Διαγραφή
  7. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ24 Δεκεμβρίου, 2020 07:56

    ΕΠΙΜΕΝΩ :

    ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ:

    Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΧΤΙΖΕΙ ΑΝΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΓΕΙΑ.....

    ΤΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΡΑΜΥ ΕΡΓΟΥ.....

    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΡΜΩΝ .....

    .

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ Ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΕ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ….

    Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

    Η ώρα των Βετεράνων-Συνέντευξη Κοντογιώργης Γ. 1/2

    https://www.youtube.com/watch?v=vxzV1FoNTa8

    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

    Η ώρα των Βετεράνων-Συνέντευξη Κοντογιώργης Γ. 2/2

    https://www.youtube.com/watch?v=C6ySfjvjH7Q

    ΥΣ.

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

    ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ....

    ΑΠΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΟΟΟΟΛΟ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ !

    ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ24 Δεκεμβρίου, 2020 09:32

    .
    ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

    ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ,

    ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ !

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,

    ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ,

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο μην παίξεις με τα νεύρα μου κι εξακολουθησεις να βάζεις το ίδιο σχόλιο σε διαφορετικές αναρτησεις

      Διαγραφή
    2. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ25 Δεκεμβρίου, 2020 06:23

      ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ

      23 Δεκ 2020

      https://www.youtube.com/watch?v=2G6Yu4mdgco

      ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ....

      ΕΔΩΣΑ ΟΝΟΜΑ, ΕΠΙΘΕΤΟ, ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ , ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο Χ Ι,

      ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΗΛ ΤΟΥ Κ. Γ. ΛΕΚΑΚΗ

      ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ

      ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ Ή ΝΟΜΙΚΟΣ,

      ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. Γ. ΛΕΚΑΚΗ ,

      ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ!

      Γιώργος Λεκάκης | ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

      Για επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) με το ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ πατήστε

      ΕΔΩ: glek@otenet.gr

      ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6944.336.980

      http://www.arxeion-politismou.gr
      ΥΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΠΟΙΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ

      ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ Ή ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,

      ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ…

      .

      KALH TYXH...

      .

      Διαγραφή
    3. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ26 Δεκεμβρίου, 2020 07:17

      ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ

      23 Δεκ 2020

      https://www.youtube.com/watch?v=2G6Yu4mdgco

      ΑΝΤΕΞΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΕΝΑΓΑΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ,

      ΑΛΛΑ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΩ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΠΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

      ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΡΥΠΙΟ ΔΟΧΕΙΟ,

      ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΕ ΚΟΥΦΟΥΣ, ΤΥΦΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ,

      ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ( ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ )

      ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ....

      ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΑ - ΝΕΥΡΑ - ΣΑΣ...

      .

      Διαγραφή