«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

OI ANTΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ

Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΆΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΣΤΗΝ ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ, ΣΤΟ CERN, ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Κ.Ά.. - ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. 

4 σχόλια:

  1. Σχετικά με αυτά που αναφέρει ο αξιόλογος και αγωνιστής Άγγελος :

    Η καταστροφή που περιμένουν/προαναγγέλουν οι Εξουσιαστές είναι μια κυβερνοεπίθεση που θα νεκρώσουν τα πάντα (ίντερνετ, τηλέφωνα, ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, δεδομένα κλπ).

    Κυβερνοεπίθεση που θα προκαλέσουν οι ίδιοι βεβαίως. Απλά θα πουν ότι έγινε π.χ. από χάκερς ή από μια ηλιακή καταιγίδα ή οτιδήποτε άλλο.

    Ήδη έχουν κάνει μια προσομοίωση γι' αυτό πρόσφατα, την ονόμασαν "Cyber Polygon 2020".

    Θυμίζω, ότι και για τη λεγόμενη πανδημία, είχαν κάνει λίγους μήνες πριν "ξεσπάσει" μια προσομοίωση, το "Event 201".

    Πληροφορίες για τη προσομοίωση "Cyber Polygon 2020" και τη κυβερνοεπίθεση διάβασα εδώ :

    https://aperopia.fr/12-2020/cyber-polygon-2020-pos-i-pandimia-toy-koronoioy-tha-chrisimopoiithei-oste-na-fimothei-to-diadiktyo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ μπορεί επίσης να εξυπηρετεί τα σχέδιά τους, ώστε μετά να έρθουν με το Great Reset τους.

      Διαγραφή
  2. Στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας εμβολίων την γνωστή σε όλους διαβάσαμε ως πιθανή ενέργεια τον θάνατο. Τα ψυγεία της εν λόγω εταιρείας χαλάσανε χάνοντας έτσι χιλιάδες δόσεις εμβολίων... σας φαίνονται όλα αυτά λογικά για να μας πείσουν να κάνουμε το εμβόλιο ? Εμένα όχι και αναρωτιέμαι μήπως πίσω από τα εμβόλια δρομολόγησαν άλλα πράγματα όπως το 5g ή οτιδήποτε άλλο... μήπως δεν είχαν ποτέ σκοπό να εμβολιάσουν απλά ήταν ένας ακόμα αντιπερισπασμός μήπως έχει δίκιο ο καράγιωργας ? Και εν τέλει μήπως όλα είναι ένα καλοστημένο σχέδιο για να μας εξαφανίσουν ? Θέλω να πιστεύω πως υπάρχει και η καλή πλευρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσθέστε σε όλα αυτά και την πρόσφατη μετάλλαξη του ιού που μας πασσάρανε και που καθιστά το εμβόλιο προσεχώς άχρηστο ... κάπου αλλού πάει το πράγμα μας παίζουν και μας δουλεύουν ψιλό γαζί όχι όλους βέβαια... γιατί ρε παιδιά οι υπόλοιποι τους πιστεύουν ανήκουν σε στοές ή φταίει το IQ ραδικιού ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή