«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ Νο3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ - ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!!

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Καλημέρα πατριώτες!

Είμαι ο αρχικός συγγραφέας των δύο μηνυμάτων από Αμερική (1, 2). Δε θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες, διότι είμαι έξω αυτή τη στιγμή και ο καιρός είναι λίαν παγερός. Βρίσκομαι περίπου 11.000χλμ μακριά απ' την πατρίδα και σχετικά κοντά στα Καναδικά σύνορα στη μακρά δύση και παρακολουθώ τα πράγματα όσο πιο κοντά γίνεται στο λεγόμενο "ground zero".

Σε γενικές γραμμές γίνεται το έλα να δεις στη χώρα. Την ερχόμενη Παρασκευή, 18 του μήνα είναι η προθεσμία παράδοσης της αναφοράς του Διευθυντή Πληροφοριών για παρέμβαση ξένων πρακτόρων στις Αμερικάνικες εκλογές, η οποία προέρχεται από την εκτελεστική απόφαση του Προέδρου, συνταχθείσα το Σεπτέμβριο του 2018. Με βάση αυτή, ο Πρόεδρος Τραμπ αποκτά ενισχυμένες δυνάμεις κάθαρσης και δέσμευσης περιουσιών όλης της Cabal, καθώς και την έναρξη στρατιωτικών δικαστηρίων.

Για χάριν πληροφόρησης, η Sidney Powell, η δικηγόρος που κυνηγά τις υποθέσεις των εκλογών παράλληλα με την ομάδα του Τραμπ, διαχωρίστηκε από τις αρχικές μηνύσεις για τον εξής λόγο. Η ομάδα του Τραμπ κυνηγά τις υποθέσεις νοθείας ως Civil Case, ενώ η ίδια τις κυνηγά ως Criminal Case. Υπόψη ότι η ίδια η Sidney είναι δικηγόρος με ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ άδεια, που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει προσαγωγές για εθνική προδοσία.

Σήμερα ήρθε ένα άλλο κύμα πανικού στα ΜΜΕ, με την πλέον διασταυρωμένη βάση δεδομένων όλων των μελών του ΚΚΚ (Κομουνιστικού Κόμματος Κίνας) να δημοσιεύεται. Στην Αυστραλία γίνεται χάος με τα στοιχεία να μπαίνουν σε πρωτοσέλιδα. Όλα τα υπόλοιπα εδώ Αμερική γίνονται από πλευράς "Οπτικής" για να δει ο κόσμος το τι δικτάτορες είναι οι Δημοκρατικοί και οι φασιστεροί. Μέχρι σήμερα έχει φτάσει ακόμη και το 37% των Δημοκρατικών ψηφοφόρων να πιστεύουν ότι έγινε μεγάλη απάτη στις εκλογές. Η Καλιφόρνια κοντεύει να συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια υπογραφές για απόλυση του κυβερνήτη Newsom. Το Michigan ετοίμασε πρόταση μομφής για την κυβερνήτη εκεί. Άλλοι άνθρωποι δημοσιοποιούν τις σχέσεις αξιωματούχων των πολιτειών με το ΚΚΚ.

Τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού στην Αμερική έχει μπει σε φάση πολιτικής ανυπακοής στα κλειδώματα της απάτης του κορωνοϊού. Στην περιοχή μου ο κόσμος αγνοεί τα μεγάλα κλειδώματα και η αστυνομία υποστηρίζει πλέον τους πολίτες.

Στο Michigan φασιστεροί αξιωματούχοι προσπάθησαν να φιμώσουν τα ευρήματα από την forensic analysis των συστημάτων Dominion, αλλά διέρευσαν τα στοιχεία και μαντέψτε ποιοι είναι εμπλεγμένοι. Σωστά. Η Κίνα! Η διαμόρφωση και "διόρθωση" (adjudication) των ψήφων έγινε Ευρώπη.

Βάσει συντάγματος και νομοθεσίας των ΗΠΑ, αυτό σημαίνει ότι ξεκινά εκτεταμένη εθνική έρευνα και το αποτέλεσμα των εκλογών εκμηδενίζεται αυτόματα. Επίσης, ο παρών πρόεδρος παραμένει στην προεδρία μέχρι την πλήρη εκκαθάριση των υπαιτίων. Μία παρόμοια υπόθεση υπήρξε το 1860, η οποία διήρκεσε για 5 ολόκληρα έτη. Μέχρι την ολοκλήρωση ο πρόεδρος παραμένει και δεν υφίστανται εκλογές. Μένει να δούμε εάν θα πάει μέχρι εκεί.

Απ' όσο γνωρίζω, υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Sealed Indictments (αν δεν κάνω λάθος, είναι περίπου 45.000), τα οποία αναμένεται να δημοσιοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της νομικής έρευνας. Αυτό σημαίνει ότι πολύς κόσμος θα μπει φυλακή.

Επίσης γνωρίζω ότι οι φυλακές του Γκουαντάναμο πήραν εντολή εδώ και καιρό να επεκταθούν ώστε να μπορέσουν να δεχτούν μεγάλο αριθμό φυλακισμένων "υψηλού προφίλ" με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι αποκαλυπτικές και πολλές χώρες του Δυτικού Κόσμου θ' ακολουθήσουν τα βήματα των ΗΠΑ. Η Αυστραλία ξεκίνησε ήδη.

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη!

 

πηγή 

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝ ΣΤΟ ellhnkaichaos2.blogspot.com

 

Πραγματικά, ξέχασα ν' αναφέρω το PPI/PPP (Paycheck Protection Incentive/Program), με το οποίο στην ουσία χάριζε τα χρήματα στις επιχειρήσεις. Όπως επίσης ξέχασα ν' αναφέρω το ότι ο Τραμπ σήκωσε 6.6 εκατομμύρια ανθρώπους πάνω από το όριο της φτώχειας. Γενικά κατάφερε τη μεγαλύτερη πτώση της φτώχειας από την έναρξη του πολέμου κατά της φτώχειας το 1964. 

Και για τις ψήφους, εδώ είναι να γελάς! Στην Καλιφόρνια, σκύλος υπηρεσίας (για άτομα με ειδικές ανάγκες) βρέθηκε να έχει ψηφίσει Μπάιντεν! Αυτό δήλωσε η ιδιοκτήτης του ζώου σε κάμερα. Μια γυναίκα έλαβε τρία επιστολικά ψηφοδέλτια για τις τρεις γάτες της. Θα μπορούσα να κάνω ανάλυση της ληστείας στις εκλογές για ώρες. Παρακολουθούσα ζωντανά τα δεδομένα από τις 3 έως τις 4 Νοεμβρίου από 3 διαφορετικές πηγές κι εντόπισα σε πραγματικό χρόνο τη νοθεία (τις παράλογες μεταβολές των αριθμών) σε Michigan, Pennsylvania και Wisconsin. 

Επίσης, να συμπληρώσω τον άνθρωπο στη συνέντευξη (αν και ναι, υπήρξαν και "δεκαδικοί" ψηφοφόροι!) κατά μέσο όρο τα Dominion έδιναν 1.26xBiden και 0.74xTrump. Αυτό επιπλέον του 5% που έδινε επιπλέον ψήφους στον Biden κατά βάση. 

 Στη Georgia, οι οπαδοί του Trump διαμαρτυρηθήκανε έξω από το σπίτι του κυβερνήτη της πολιτείας ντυμένοι ως ζόμπι! Αυτό για να δηλώσουν ότι οι αξιωματούχοι άφησαν νεκρούς να ψηφίσουν. 

 Η προθεσμία για τους εκλέκτορες είναι 14 Δεκεμβρίου, όχι 15. Επίσης η απόλυτη ημερομηνία για την ανακύρηξη του προέδρου είναι 20 Ιανουαρίου (κατά το σύνταγμα), όχι 6. Θα μπορούσα να γράψω πολλά για τα παρατράγουδα, αλλά θα γράψω βιβλίο! Μέχρι στιγμής έχω παρακολουθήσει ζωντανά πάνω από 45 ώρες ακροάσεων. 

Κι ένα τελευταίο αξιοσημείωτο, αν δεν το έχω αναφέρει: Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου (2 μέρες πριν την προθεσμία της εκτελεστικής απόφασης) υπάρχει ακρόαση στην επιτροπή εθνικής ασφαλείας με θέμα τις εκλογές. Αφήνω στη φαντασία σου να κάνεις τους συσχετισμούς! Στις 18 είναι η τελική προθεσμία της αναφοράς του διευθυντή πληροφοριών. 

Επίσης το Fox News που αναφέρει ο άνθρωπος στο βίντεο (σχολιάζω καθώς ακούω), εξαγοράσθη από τη Disney, η οποία όπως ανέφερα και στο αρχικό μου email, ανήκει κατά 57% σε Κινεζικά κεφάλαια. 
(ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ) 

Άντε... θα πω κι ένα τελευταίο, κάτι που όμως δεν έχω διασταυρώσει. Ο Τραμπ έχει γυρίσει το HAARP στην Κίνα τους τελευταίους μήνες και τους ξέσκισε στην κυριολεξία! Όσα έχω διασταυρώσει 100% είναι τα εξής. Στην Κίνα έχουν πνιγεί στις καταιγίδες και στις πλημμύρες. Έχουν γκρεμιστεί φράγματα, πόλεις έχουν γίνει λίμνες κι αυτή τη στιγμή υπάρχει απειλή λιμού με τις προμήθειες τροφίμων να έχουν πέσει κοντά στο μηδέν. 

Τις προάλλες η Κίνα έστειλε αλιευτικά σκάφη στην Ταϊβάν, όπου και πιάστηκαν. Επίσης, άλλα 260 περίπου αλλιευτικά πήγανε μέχρι το Περού, όπου τα περίλαβε το ναυτικό της χώρας, το οποίο κι άνοιξε πυρ. Κι εδώ γελάμε. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας διέταξε το στρατό του να μαζευτεί και να φυλά τα σύνορα με την Κίνα μόλις πρόσφατα. Όλη η χερσαία γραμμή είναι γεμάτη από τανκ και αντιαεροπορικά στραμμένα προς την Κίνα. 
Παρακολουθώ τα τεκταινόμενα της Κίνας από ένα τηλεοπτικό κανάλι αντιρρησιών Κινέζων (China In Focus / NTD) κι εκεί βλέπεις το τι συντριβή έχει υποστεί η οικονομία της Κίνας. Γι' αυτό και πάνε προς πόλεμο, γιατί δε θα έχουν άλλη ευκαιρία.

Και το τελικό ξεθέωμα της Κίνας, που θα τους ρίξει σε ολοκληρωτικό λιμό. 

Η Αμερική ετοίμασε ειδικό στόλο για να κυνηγά Κινέζους αλιείς που έχουν αδειάσει τις θάλασσες από ψάρια. Οι επιχειρήσεις ξεκινούν τις επόμενες εβδομάδες. 

ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ !!  ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ  ΚΑΙ ΚΑΙΜΙΑ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!
 

 
 
 

41 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΝΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ????

    .
    ΑΠΟΡΙΑΝ ΕΧΩ...........
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=0SY78ow6Fhk&feature=emb_title
    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελική μου θα λάβουμε σύντομα απαντήσεις για πολλά.
      Πιστεύω πως το 2021 θα τραβηχτούν πολλές κουρτίνες.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Αγγελική,
      Είμαι ο αρχικός συγγραφέας των κειμένων αυτών.
      Κατ' αρχήν, ο Τραμπ έφερε το εμβόλιο γρήγορα για να πολεμήσει τον πανικό που δημιούργησε η ελίτ, η φασιστερά και τα ΜΜΕ. Είναι θέμα οπτικής. Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει ρητά σε πολλαπλές περιπτώσεις: "Το εμβόλιο είναι επιλογή. Το παίρνει όποιος θέλει. Προσωπικά προτιμώ τις θεραπείες."

      Νικώντας το φόβο, αφαιρεί το μοναδικό όπλο της ελίτ: την πανδημία. Αυτό παραλύει την "ιστορία" (narrative) τους και ξεμπροστιάζει τα σχέδιά τους.

      Όλο το "θέατρο" που συμβαίνει στην Αμερική αφήνεται να εξελιχθεί επίτηδες, ώστε να δει ο κόσμος περί τίνος πρόκειται η φασιστερά, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, και το Great Reset. Ο κόσμος βλέπει πλέον τη δικτατορία και είναι έτοιμος για το επόμενο κύμα αλλαγών που θα επέλθουν. Η βάση αυτών των αλλαγών θα είναι η κατάρρευση του ψεύτικου τραπεζικού συστήματος και η επιστροφή στην "Οικονομία των Λαών".

      Διαγραφή
    3. Ο προεδρος Τραμπ δηλώνει ότι ειναι προεδρος για όλη την Αμερικη, και για τους ρεπουμπλικανους και για τους δημοκρατικους. Οι δικοί του γνωριζουν την αληθεια, το κόλπο με το εμβολιο γινεται για τους δευτερους.
      Υπάρχουν άνθρωποι που είναι τοσο φοβισμένοι απο τα ψεματα του κωροιδοιου που δεν προκειται να βγουν απο το σπιτι τους. Πιστευουν οτι πρεπει να κανουν το εμβολιο για να νιωσουν ασφαλής. Τωρα θέλω να πιστευω οτι μέσα θα έχει έναν απλο ορο...

      Διαγραφή
    4. Αγγελική, κύτταξε το σημερινό τουίτ του Τραμπ για το εμβόλιο και αποκρυπτογράφησέ το. Παίζει πολύ έξυπνα το παιχνίδι.

      http://prntscr.com/w2l0jf
      (ελπίζω να εμφανίζεται)

      Διαγραφή
    5. Κώστα, αφού πρώτα ανέβαλε τη λήψη του εμβολίου για τους εργαζόμενους του Λευκού Οίκου, μετά δήλωσε ότι ο ίδιος ΔΕΝ θα κάνει τώρα το εμβόλιο. Εν ολίγοις λέει ότι αν κάποιος θέλει να το κάνει, ας το κάνει.
      Να λάβουμε υπ' όψιν μας ότι εμβόλια παρέλαβε και ο Αμερικάνικος Στρατός και ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ αυτά θα μπουν προς εξέταση στα μικροσκόπια του (όπως έγραψε ο Συνωμοσιολόγος προ ημερών).
      ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Ο ΤΡΑΜΠ ;;;

      Διαγραφή
    6. Βλαντ ο Παλουκωτής, Τραμπ ο Ξεβρακωτής 🤣

      Διαγραφή
    7. Κώστα, έχουμε όμως έναν μεγάλο εχθρό, τον Χρόνο, που αρχίζει να πιέζει...

      Η 18η Δεκεμβρίου είναι μία από τις οριακές ημερομηνίες, για να αρχίσει η δράση.
      "Σίντνεϊ Πάουελ: Ο Τραμπ μπορεί να ενεργοποιήσει το εκτελεστικό διάταγμα του 2018 περί ξένης παρέμβασης σε εκλογές"
      Η συνέχεια εδώ :
      https://theflagreport.com/sintnei-paouel-o-trab-borei-na-energopoiisei-to-ektelestiko-diatagma-tou-2018-peri-xenis-paremvasis-se-ekloges/
      Και βέβαια η καθημερινή ενημέρωση από τον Αναξίμανδρο.

      Διαγραφή
  2. Ωραίες εξελίξεις φίλε, σαν όνειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι είναι λιγάκι εφιάλτης όταν είσαι στο επίκεντρο. Οι εξελίξεις είναι όντως κοσμοιστορικές.

      Ο αρχικός συντάκτης των κειμένων εξ Αμερικής.

      Διαγραφή
  3. ΟΡΑΤΩΝ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡ ΣΤΡΑΤΗΓΌΣ ΦΛΥΝ :ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ !.
    ΒΑΛΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ στο γελαδισταν-κομμουνισταν όμως η τρομοκρατία και η βλακεία καλά κρατούν. Ο Σκυψας απειλεί, ο Μπισκατακις μετατρέπει τον πληθυσμό σε πειραματόζωα των εβραϊκών φαρμακευτικών, οι καταστηματάρχες αργοσβηνουν, η οικονομία εξαϋλώνεται. Το χειρότερο από όλα αυτά είναι ότι οι μαϊμούδες δεν λένε να βγάλουν την μασκουλα τους, αντί αυτού έχω εντοπίσει μαϊμούδες να φοράνε δύο μασκουλες. Προτιμώ να κάνω παρέα με τον Σιζαρ και τους πιθήκους του, πιο ανθρώπινοι μου φαίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ θα ματώσουμε όπως και νά 'χει για να αλλάξουν τα πράγματα. Ειδικά οι αριστεροί, σαν λυσσασμένες ύαινες θα μάς την πέσουν για να μην γίνει ανατροπή.

      Διαγραφή
    2. Πολλές από τις ύαινες θα χάσουν τη χρηματοδότηση μέχρι τότε. Κι όπως γνωρίζουμε καλά, η φασιστερά δε δουλεύει χωρίς "μαρούλι".

      Ο αρχικός συντάκτης εξ Αμερικής.

      Διαγραφή
    3. Αρκετοί γνωστοί μου αριστεροί είναι φανατικοί μασκολάγνοι...Δεν θέλουν να ακούσουν τίποτε άλλο, ούτε αμφισβητούν τον τρομοΪό ούτε ψάχνουν τίποτε άλλο, απίστευτο!!!
      Περιμένουν το εμβόλιο....

      Διαγραφή
    4. H ημέρα είναι πολύ εκρηκτική με την ολική έκλειψη ηλίου που ξεκινάει στις 15:33:55 και τελειώνει στις 20:53:03. Τα νεύρα είναι τεντωμένα και η μαυρίλα, διάχυτη.......Τα νέα μας ακόμα πιο δυσοίωνα ….Ελεύθεροι οι μουσουλμάνοι πράκτορες, το τούρκικο ερευνητικό ξανάρχεται, τα λαθροόρκ εξακολουθούν να αλωνίζουν ελεύθερα, όλο και περισσότερο αποθρασυνόμενα, οι αυτοκτονίες πληθαίνουν, ενώ τα φοβισμένα ποντίκια στέλνουν sms για να πετάξουν τα σκουπίδια τους και για να πάνε το σκύλο τους για κατούρημα. Μασκοφορεμένα και βουτηγμένα στον τρόμο μήπως συναχωθούν και ψοφήσουν, έτοιμα να προσφέρουν το άθλιο σαρκίο τους στο βωμό του Μωλόχ, βάζοντας στον οργανισμό τους το εωσφορικό περιεχόμενο των ανθρωποκτόνων «εμβολίων»…….
      Κάποιοι δειλοί και τρομοκρατημένοι αυτοκτονούν, δίνοντας το «καλό» παράδειγμα στα τρεμάμενα και μασκοφορεμένα ποντίκια, διευκολύνοντας έτσι την επιχείρηση εξόντωσης, κατόπιν εντολών των αφεντικών του σκότους….Αν θέλεις, κακομοίρη , να αποφύγεις τα δύσκολα- που μπορεί και να σε οδηγήσουν τελικά στην απελευθέρωση, γιατί τα αγαθά κόποις κτώνται - και να αυτοκτονήσεις, πάρε μαζί σου στην κόλαση τουλάχιστον δέκα κ@ριόλ@δες για να πιάσει τόπο η πράξη σου, μήπως και δώσεις το πραγματικά καλό παράδειγμα και συγχωρεθείς για την άστοχη και καταστροφική πράξη σου….Και που’ σαι, πριν δέσεις το σχοινί στο λαιμό σου και κλοτσήσεις το σκαμνί, να ξέρεις πως δεν θα σε θρηνήσει κανείς πέρα από τους οικείους σου, γιατί τα δάκρυά μας έχουν πια στερέψει και δεν χωράνε συναισθηματισμοί και λύπηση…. γιατί το μαχαίρι ήδη πέρασε το κόκκαλο και έφτασε στο μεδούλι…. τώρα το μόνο συναίσθημα που απέμεινε είναι η ΟΡΓΗ…..


      Διαγραφή
    5. Με υφάκι γνώστη σαν τον τσίπρα, αλλά iq ραδικιού.

      Διαγραφή
    6. Αναστασία μου,
      απάντησα στην Δωδεκανησία με το 20:40, αλλά η ίδια απάντηση ισχύει και για όλους αυτούς που λες,
      και καλύτερα να μάς αδειάζουν τη γωνιά, γιατί έτσι κι αλλιώς ως τώρα μας εμπόδιζαν με την ηλιθιότητα τους.

      Διαγραφή
    7. Αρκετοί φορούν μάσκα μόνο και μόνο για να μην φάνε πρόστιμο.
      Δεν είναι λίγα για πολλούς τα 300 ευρώ.

      Διαγραφή
  5. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/944331_lockdown-kyvernisis-loimoxiologon-odigise-stin-aytoktonia
    Το αίμα που έλεγες Κώστα. Το αίμα των αθώων ανθρώπων θα τους πνίξει σαν θηλιά στον λαιμό. Όλα τα ερπετά τρέφονταν με σάρκες και αίμα αθώων. Τώρα ζυγωνει η ώρα που θα πνιγούν από αυτό. Όλοι τους.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η λίστα με τα κομμουνια της Κίνας!!!

    http://dionios.blogspot.com/2020/12/blog-post_67.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και στο θέμα του εμβολίου παίζει έξυπνα ο Τραμπ.
    Σημερινό του τουίτ :

    http://prntscr.com/w2jw70

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ,
    ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ
    ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΗΣΑΝ
    ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ....


    Αγαπητοί ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,
    σας είχα γράψει και σε προηγούμενο σχόλιο στις 8/12 (το οποίο σαν εκδοχή έκανε κι εντύπωση στον άρχοντα του ιστολογίου)
    ...για κάποιους "μαυριδερούς" που έρχονται εξ Ανατολών, ότι τους εξομοιώνουμε λανθασμένα με τους λαθρεποίκους.
    Ενώ κάποιοι από αυτούς είναι ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ και τους τραβάει στην Ελλάδα, το αίμα τους, ο ΝΟΣΤΟΣ....!!!
    κι ότι ξέρουν την ιστορία πολύ καλά και μάλιστα σας ανέφερα μια προσωπική εμπειρία σχετικά.

    Το σχόλιο είναι εδώ :
    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/12/3.html?showComment=1607385273010&m=1#c625630530095615681

    Λίγες μέρες μετά, για την ακρίβεια 5 ημέρες μετά το σχόλιο, έπεσα από ινερνετική σπόντα ( ;;; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ) πάνω σε ένα άρθρο, ΟΝΤΩΣ ΒΟΜΒΑ όπως λέει (και για όσους καταλαβαίνουν),
    σε ένα αθλητικό site, κι αναζήτησα την πηγή που παρέθετε το site.

    Το άρθρο έχει τίτλο :
    Iνδία ''καλεί'' Ελλάδα: ''Ήρθε η στιγμή να ενωθούμε στρατιωτικά & οικονομικά''.....!!!!!!

    https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/6979346_india-kalei-ellada-irthe-i-stigmi-na-enothoyme-stratiotika-oikonomika

    μέσα στο άρθρο σε κάποιο σημείο αναφέρει σε απάντησή του ο Ινδός που ερωτάται :
    "...Ινδία και Ελλάδα έχουν τρομερούς δεσμούς από τα αρχαία χρόνια. Σύμφωνα με τις ινδικές πηγές, τα ελληνικά στρατεύματα (Γιαβάνα) βοήθησαν τον Τσαντρακούπτα Μαράγια στην ανατροπή της δυναστείας Νάρντα και στην ίδρυση της Αυτοκρατορίας της Μαριάν.

    Το 303 π.Χ., ο Σέλευκος Α΄ οδήγησε τον στρατό του στο Ινδό ποταμό, όπου συνάντησε τον Τσαντρακούπτα. Ο Τσαντρακούπτα και ο Σέλευκος Α' κατέληξαν τελικά σε συμμαχία. Ο Σέλευκος του έδωσε την κόρη του για γάμο και παραχώρησε τα εδάφη της Αραχωσίας (σύγχρονη Κανταχάρ), της Χεράτ, της Καμπούλ και της Μακράν. Με τη σειρά του έλαβε από τον Τσαντρακούπτα 500 ελέφαντες, τους οποίους χρησιμοποίησε στη Μάχη της Ιψού.

    Η ειρηνευτική συνθήκη έγινε με «συμφωνία γάμου» (Επιγαμία στα Ελληνικά). Το δικαίωμα, να επιτρέπεται σε πολίτες ενός κράτους να παντρευτούν γυναίκα από άλλο κράτος ή να δώσουν μία κόρη για γάμο σε πολίτη άλλου κράτους, ελάμβανε χώρα μέσω διακρατικών συμφωνιών, ιδιαιτέρως στους ελληνιστικούς χρόνους. Έτσι τότε για πρώτη φορά ενώθηκαν οι Έλληνες με τους Ινδούς. Το ίδιο πρέπει να γίνει και σήμερα, να ενωθούν τα δύο μας έθνη, απέναντι στις νέες προκλήσεις που υπάρχουν μπροστά μας....."

    Άρχισαν οι ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ...
    ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ....!!!!

    ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ) ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ....

    ΜΟΛΙΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ.......
    έχουμε κάτι "βερεσέδια" με κάποιους εξ Ανατολών......(ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ !!! )
    ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ.....

    Θα κάνει λοιπόν μια "γενική καθαριότητα" ο Ξανθός Ακερσεκόμης,
    και την ΤΟΠΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ,
    σε χώρο ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ,
    θα την κάνουν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΝ
    ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
    ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ....
    Ο Ι. Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ....!!!

    Εύχομαι το σχόλιο να φωτίσει τις ψυχές σας, να ανέβασε τη δόνηση σας (φρόνημα και υπερηφάνεια), και ιδίως αυτές τις δύσκολες μέρες να βοηθήσει, πέραν του επικοινωνιακού κομματιού, και στην δρομολόγηση ΝΕΩΝ ΝΟΗΜΑΤΙΚΩΜ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ.

    Όπως λέει και μια Ιαπωνική (Ιαπωνία - Η Άπω - Ιωνία ) παροιμία :
    " ποτέ δεν μπορείς να πας σε διαφορετικό προορισμό, αν πηγαίνεις συνέχεια απο τον ίδιο δρόμο.."


    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ


    ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .....

      Δραβίδες...

      Ποιητής των χρωμάτων

      Διαγραφή
    2. .....

      Εάν θυμάμαι καλά είναι η μοναδική φυλή που ο Μέγας Αλέξανδρος μετά την νίκη του απέναντί τους.. τους επέστρεψε τα όπλα τους για χάρην της ανδρείας που επέδειξαν στην μάχη...


      Ποιητής των χρωμάτων

      Διαγραφή
  9. https://www.brighteon.com/5b6eae41-f4ff-472c-84a9-5383bb7c62fd

    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΕΟ ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ BRIGHTEON, ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΟΥ-ΤΟΥΜΠΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΔΕΣ ΤΟ.

    ΑΠΟ ΤΟ 7:20 ΛΕΠΤΟ ΕΩΣ ΤΟ 16:10 ΛΕΠΤΟ Η ΒΙΒΙΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ 27 ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ DONALD JOHN TRUMP ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 27 ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΕΜΙ ΧΑΙΝΤ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 50.000 ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΝΑΔΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΒΙΒΙΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ.
    ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
    ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Ηλία μου,

      θα το δω και θα τα ξαναπούμε. Μην ανησυχείς για το BRIGHTEON πάντως, από εκεί δεν μπορούν να ρίξουν τίποτα.

      Διαγραφή
  10. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΓΡΑΠΤΩΣ.

    Καλό θα ήταν να σώσετε το κείμενο για μελλοντική αναφορά.
    1. Medical Miracle = MedBeds

    2. Ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο = Ο στρατός παρέχει ασφάλεια

    3. Μεγαλύτερες Επιστημονικές Επιτεύξεις στην Ιστορία = Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός

    4. Τέλος της πανδημίας μια για πάντα = Εξάλειψη του βαθέος κράτους / καμπαλ

    5. FISA x3 = EO Υπογράφηκε το 2018

    6. Λαμπροί, Επιστήμονες, Τεχνικοί, Ιατροί, Εργαζόμενοι = Γαλαξιακή βοήθεια.

    7. 95% ελαττωματικό = ανεπιθύμητο εμβόλιο

    8. Τα εμβόλια είναι επίσης πολύ ασφαλή = Ασφαλής στρατιωτική επιχείρηση

    9. Χρυσό πρότυπο ασφάλειας = Νόμισμα με χρυσό

    10. 14 δισεκατομμύρια δολάρια για ανάπτυξη εμβολίων = Χρήματα που δαπανώνται για στρατιωτικούς

    11. 500 εκατομμύρια επιπλέον δόσεις = Μέγεθος του στρατού (παγκοσμίως)

    12. FedEx & UPS Shipping ( ταχυδρομικές αποστολές) = Στρατιωτικός σε κάθε ταχυδρομικό κώδικα και πολιτεία στη χώρα.

    13. Πρώτα εμβόλια που χορηγούνται σε 24 ώρες = Πολεμικός Νόμος / Νόμος περί εξέγερσης.

    14. Οι κυβερνήτες αποφασίζουν πού πηγαίνει το εμβόλιο στην πολιτεία τους = Μετά τις ενέργειές τους εναντίον μας, ο στρατός θα απαντήσει οπουδήποτε.

    15. Ηλικιωμένοι, εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, 1ος ανταποκριτής να είναι 1ος στην γραμμή = 1ος στη σειρά για τα MedBeds.

    16. Μειώστε γρήγορα και δραματικά το θάνατο και τις νοσηλείες = Δεν χρειάζεται πλέον νοσοκομεία.

    17. Ο ιός της Κίνας εισέβαλε στις ακτές μας, θα παράγαμε ένα εμβόλιο σε χρόνο ρεκόρ πριν από το τέλος του έτους, είπαν ότι δεν μπορούσε να γίνει = εισβολή του βεθέος κράτους, που διοργανώθηκε από τον στρατό μέχρι το τέλος του έτους, νόμος για τον πολεμικό νόμο / εξέγερση.

    18. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι το 1ο Έθνος που παράγει ένα επαληθεύσιμο ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο = 1η ασφαλής στρατιωτική επιχείρηση / πόλεμος.

    19. Απεριόριστο δυναμικό = Γαλαξιακή βοήθεια
    20. Το εμβόλιο θα νικήσει τον Ιό = Ο Στρατός θα νικήσει το βαθύ κράτος / καμπάλ

    21. Επιστρέψτε τη ζωή στο φυσιολογικό

    22. Η πανδημία μπορεί να έχει ξεκινήσει στην Κίνα = Το βαθύ κράτος βοήθησε την Κίνα.

    23. Αλλά το τελειώνουμε εδώ στην Αμερική = Το βαθύ κράτος τελείωσε

    24. Η Επιχείρηση «Warp Speed» είναι η μεγαλύτερη προσπάθεια παραγωγής ιατρικής στην αμερικανική ιστορία = παραγωγή των MedBeds

    25. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες σε κάθε άτομο που έχει εργαστεί όλο το εικοσιτετράωρο σε αυτό το μνημειακό εθνικό σχέδιο για τη διάσωση ζωών = "Q"

    26. Σας ευχαριστώ όλους για τα τεράστια δώρα σας στην ανθρωπότητα = Nesara / Gesara

    27. Ο Θεός να σε ευλογεί, ο Θεός να ευλογεί τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ο Θεός να ευλογεί τον κόσμο = ο Θεός να ευλογεί σε μια νέα χρυσή εποχή! "

    Συγγραφέας: Lemi Hyde


    ELIANA ELEFHERIOU
    https://www.facebook.com/photo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συντάκτη των μηνυμάτων, οι πηγές σου δεν είναι καλές.

    1) Ισραηλινός αναρχοκομμουνιστής ίδρυσε το Κόμμα Ρεπουμπλικάνων Ελλάδος.
    Κατά δήλωση του είναι περήφανος Εβραίος μασόνος και καπιταλιστής.
    Φίλος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

    https://katohika.gr/ellada/israilinos-anarchokommounistis-idryse-to-komma-repoumplikanon-ellados/


    2) NTD = New Tang Dynasty Television
    founded by Falun Gong practitioners, based in New York City.
    Οι Falun Gong practitioners δεν είναι "κινέζοι αντκαθεστωτικοί", είναι το μακρύ χέρι της ΣΙΑ στην Κίνα και στην Τσάινα Τάουν.

    https://www.voltairenet.org/article157853.html


    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλο για Κινέζους ακούω τώρα τελευτεα.οποιος θέλει να μάθει για αυτούς τους κύριους.ας διαβάσει οεα .τους έχει ξεβρακωσει.σινισμος τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαλάκα, που μού στέλνεις όλα αυτά τα δυσάρεστα για τον Τζόναθαν Κωνσταντίνου, αν ίσχυε όλη αυτή η λάσπη, δεν θα μιλούσε για νοθεία ο Κων/νου, ούτε εναντίον των πορνομίντια και του βαθέως κράτους που βρίσκεται σε κάθε χώρα.

    Άντε από 'δω γελοίε, πήγαινε στου συνωμοσιολόγου μόνο να γράφεις (που έχει ανοιχτά τα σχόλια) με το όνομά σου, γιατί ξέρω ποιος είσαι, τρολοπράκτορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα Κώστα.
    Θα ήθελα αν τυχαίνει να γνωρίζεις καλύτερα τα πράγματα να μου απαντούσες για το τι εκτιμάς οτί θα γίνει με την περίπτωση του τράμπ.
    Ο ίδιος δηλώνει πως θα ξαναβγεί για δεύτερη φορά πρόεδρος των ηπα αλλά παράλληλα σήμερα οι εκλέκτορες έχρισαν για πρόεδρο της χώρας τον Τζον μπάιντεν.
    Υπάρχει πιθανότητα όντως να ανατραπούν οι καταστάσεις η μήπως το παιχνίδι έληξε για τον τραμπ επισήμως σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέραμε ότι οι Δημοκρατικοί έχουν δικούς τους τους περισσότερους εκλέκτορες. Ήταν φυσικό να έχουμε Τραμπ 232, Μπάϊντεν 302.
      Αλλά δεν παν να λένε ότι έβγαλαν πρόεδρο και τον Χατζηαβάτη.. το gamisi γαρ εγγύς!

      Δείτε εδώ:

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/12/2018.html#more

      Διαγραφή
    2. Χατζηαβάτη είπα..;

      Πες μαζορέτα του Κ.Κ.Κίνας καλύτερα:

      https://theflagreport.com/bainten-enthousiodis-mazoreta-tou-kathestotos-tou-kkk/

      Διαγραφή
  15. ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΡΑΒΔΙ.
    ΝΑ ΓΥΡΙΣΗ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΜΑΤΙ.
    ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ :
    ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΟΥ.
    ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ :
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
    ΜΑΦΙΟΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΚΙΑ.
    ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΣΘΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αναρωτήθηκα αν άξιζε να γράψω,αναφερόμενη στο βίντεο με τον πρόεδρα του Ρεπουμπλίκανικου κόμματος τον Τζόναθαν Κωνσταντίνου, όταν έχω αναρτήσει στο παλιό μου ιστολόγιο το τι εστί ο εν λόγω, με φωτογραφίες του με την Μοσάντ και με πρόσωπα που εχθρεύονται την Ελλάδα.
    Επειδή μάλιστα επισημαίνεται πως πρέπει να διαδοθεί το βίντεο, μήπως να αναρωτηθείτε για τον πραγματικό του ρόλο του εν λόγω με τον σιωνισμό, την καταγωγή του, τις γονιδιακές του ρίζες;
    Τα έχω γράψει σε δεκάδες αναρτήσεις μου... κρίμα που ξεχνάει τόσο εύκολα αυτός ο λαός... Κρίμα...

    Υ.Γ. Κανένας Τράμπ δεν τον διόρισε ως πρόεδρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΤΥΓΧΆΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΆΡΤΗΜΑ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΆΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ !!! ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΟΙΆΖΕΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΉΣΕΙ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ!

      ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΑΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΊΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΊΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΣΤΑΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΠΑΡΧΊΑ!!!

      ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΊ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!!!

      ΜΕΖΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΊ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΔΟΥΛΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΌΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΊΑ ΜΑΣΩΝΟ ....

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΎ
      ΒΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΉΤΗΣΗΣ :

      Πως γινεται οι νεοχριστιανοι νεοελληνες να δηλωνουν «αντι σιωνιστες» ητοι αντι της Σιων, δηλαδη αντι του ιδιου του ψευδοθεου τους;

      Διαγραφή
    2. ΚΑΡΑΠΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.ΟΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΩΣ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ Η ΔΙΠΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CAMBAL.H KINA EINAI O MEIZON ΕΧΘΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

      Διαγραφή