«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ: Μετά τις 6 Ιανουαρίου, περιμένετε όλη την κόλαση να ξεσπάσει σε όλη την Αμερική.

γράφει ο


Σε αυτό το άρθρο, θα συνοψίσω πού βρίσκονται τα πράγματα τώρα όσον αφορά τις εκλογές, τον εμφύλιο πόλεμο, τον νόμο περί εξέγερσης, τον πόλεμο με την Κίνα και άλλα θέματα.

Η σύντομη περίληψη είναι ότι, εάν αυτή η εκλογική κατάσταση δεν επιλυθεί στις 6 Ιανουαρίου, όλη η κόλαση θα ξεσπάσει σε όλη την Αμερική. Η προφανής, συντριπτική εκλογική κλοπή από εχθρούς της Αμερικής απλώς δεν θα γίνει ανεκτή από τους πατριώτες. Είναι ήδη προφανές ότι κυριολεκτικά εκατομμύρια Αμερικανοί είναι στα πρόθυρα να ενεργοποιήσουν το καθήκον τους στη δεύτερη τροποποίηση για να νικήσουν την τυραννία και να σώσουν τη δημοκρατία , ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πιθανώς να πεθάνει στη διαδικασία.

Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος Τραμπ περικυκλώνεται από προδοτικούς ξυλοκόπους όπως ο Γενικός Σύμβουλος του Λευκού Οίκου Pat Cipollone, ο οποίος σύμφωνα με τον Patrick Byrne έχει κάνει ό, τι μπορούσε για να ωθήσει τον Trump να παραχωρήσει (ενώ πέφτει κάθε δρόμος προς τη νίκη).

Όπως έχουμε παρουσιάσει εδώ μέσα από πολλά άρθρα και podcast, ο Πρόεδρος Τραμπ έχει όλα τα περιουσιακά στοιχεία και την εξουσία να κάνει ό, τι είναι απαραίτητο για να σώσει τη δημοκρατία και να επιτύχει τη νίκη στις 6 Ιανουαρίου . Για παράδειγμα, ο Τραμπ έχει την επιλογή «αποχαρακτηρισμός», τη δέκατη τέταρτη τροποποίηση, την επιλογή «Εξέγερση νόμου», την επιλογή δήλωσης του πολέμου στον κυβερνοχώρο και ούτω καθεξής. ( Δείτε την πλήρη λίστα εδώ .)

Ωστόσο, περιβάλλεται από ανθρώπους που σαμποτάρουν κάθε κίνηση του και διαπράττουν ενεργά προδοσία εναντίον της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών προσπαθώντας να ανατρέψουν τον Λευκό Οίκο από μέσα. (Mark Meadows, Cipollone κ.λπ.)

Λόγω αυτού του σαμποτάζ, υπάρχει πιθανότητα ο Τραμπ να μην λάβει καμία ενέργεια. Αυτό θα οδηγούσε σε ήττα στις 6 Ιανουαρίου καθώς το Κογκρέσο ψηφίζει για να δεχτεί τους ψευδείς εκλογείς του Μπάιντεν από τις πολιτείες αιχμής στις οποίες πραγματοποιήθηκε μαζική, αδιάψευστη απάτη. Προς το παρόν, αυτό μοιάζει με το πιο πιθανό αποτέλεσμα.

Εάν συμβεί αυτό, η Αμερική εκρήγνυται στις 9 Ιανουαρίου ή περίπου . 

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να περιμένουμε να δούμε πατριώτες σε όλη τη χώρα να ανακοινώνουν πράγματα όπως οι δικές τους Διακηρύξεις Ανεξαρτησίας . Η στάση σε ολόκληρο το έθνος θα άλλαζε από «τη συγκατάθεση των κυβερνημένων» σε «μαζική αντίσταση ενάντια στην τυραννία».

Προσωπικά, σκοπεύω να κυκλοφορήσω μια νέα σειρά podcast που θα επικεντρώνεται στην τεκμηρίωση του εγχώριου πολέμου που θα πραγματοποιηθεί υπό την «κατεχόμενη Αμερική» και φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρξει έλλειψη δραστηριοτήτων για τεκμηρίωση.



Εάν ο Τραμπ δεν θα ενεργήσει, οι άνθρωποι πιθανότατα θα ενεργήσουν

 
Γίνεται ξεκάθαρο: Εάν ο Τραμπ δεν θα ενεργήσει και εάν το Κογκρέσο δεν θα υπερασπιστεί τη δημοκρατία, τότε εμείς οι λαοί θα προχωρήσουμε προς τη δράση πολύ γρήγορα μετά τις 6 Ιανουαρίου και θα αρχίσουμε να παλεύουμε για να σώσουμε τη δημοκρατία χρησιμοποιώντας τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που περιγράφονται στο δεύτερο Τροποποίηση, η οποία γράφτηκε για να επιτρέψει στον λαό να νικήσει την τυραννία.

Είναι σχεδόν σαν οι ιδρυτές πατέρες να έγραψαν τη δεύτερη τροποποίηση για αυτήν την ακριβή στιγμή στην ιστορία. Γνώριζαν ότι η κυβέρνηση θα γινόταν μεγαλύτερη και πιο διεφθαρμένη με την πάροδο του χρόνου, τελικά θα μετατραπεί σε ένα τυραννικό καθεστώς υπερπρονομιούχων, απομονωμένων «ελίτ» που θα αγνοούσαν τη βούληση του λαού να διασφαλίσει το δικό τους μονοπώλιο στην εξουσία και το κέρδος, χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα μέσα εκλογική απάτη.

Το πρόσφατο covid νομοσχέδιο «τόνωσης» είναι ένα ακόμη ακαθάριστο παράδειγμα αυτής της διαφθοράς που εκτίθεται, όπου οι διεφθαρμένοι αξιωματούχοι εγκρίνουν πληρωμές πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων σε προγράμματα σε ξένα έθνη, γνωρίζοντας ότι αυτές είναι όλες πράξεις παρακμής όπου το 50% των χρημάτων επιστρέφει στις ΗΠΑ νομοθέτες και γραφειοκράτες με τη μορφή οικονομικών κωμωδιών. Είναι όλα μια διεφθαρμένη δεξαμενή απορριμμάτων και απάτης. Το βάλτο είναι απελπιστικά διεφθαρμένο.

Είναι επίσης σαφές από την παρακολούθηση του SCOTUS και των δικαστηρίων τις τελευταίες εβδομάδες ότι δεν υπάρχει πλέον καμία λειτουργική δικαστική αρχή που δεν είναι απελπιστικά διεφθαρμένη . Κανένα στοιχείο του βάλτου δεν είναι ικανό να στραγγίσει το βάλτο, ούτε καν να αξιολογήσει ειλικρινά τη δική του διαφθορά. Ολόκληρο το σύστημα είναι σάπιο στον πυρήνα και τώρα λειτουργεί ως ένας εορταστικός όγκος καρκίνου στο σώμα.

Δεν υπάρχει σωτηρία αυτού του συστήματος, επειδή το σύστημα έχει ήδη εγκαταλείψει οποιαδήποτε τελευταία τεκμήριο νομιμότητας εγκαταλείποντας το κράτος δικαίου και τους πυλώνες της δικαιοσύνης. Το σύστημα δεν μπορεί να αναζωογονηθεί πίσω σε οποιαδήποτε μορφή που να μοιάζει με έντιμη κυβέρνηση, γιατί σχεδόν κάθε τελευταίο μέλος του συστήματος έχει ήδη υπαχθεί σε αυτό (και έχει μετατραπεί σε πλάσμα διαφθοράς και όχι εκπρόσωπος του λαού).

Όταν οι κυβερνήτες αγνοούν τα δικά τους ανώτατα δικαστήρια του κράτους και θεσπίζουν ποινικούς, καταστροφικούς, εγκληματικούς κανόνες «κλειδώματος» που δεν εξυπηρετούν κανέναν άλλο σκοπό από το να συντρίψουν τη μεσαία τάξη και να υποκινήσουν ταλαιπωρία και απελπισία, αυτοί οι κυβερνήτες λειτουργούν ως προδοτικοί εγκληματίες που πρέπει να συλληφθούν και να κατηγορηθούν αναλόγως. Δεν προσποιούνται πλέον ούτε ότι εκπροσωπούν τους ανθρώπους. απλώς προκαλούν μέγιστη ζημιά στους εκλογείς τους, σχεδόν ως μορφή πολιτικού αθλητισμού.

Αυτά τα σκοτεινά πλάσματα πρέπει να απομακρυνθούν από το δημόσιο γραφείο με κάθε νόμιμο μέσο που είναι διαθέσιμο.

Και οι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει κανένας μηχανισμός με τον οποίο τα πλάσματα βάλτων θα λογοδοτούν μεταξύ τους. Το FBI, για παράδειγμα, έχει γίνει μια διεφθαρμένη δεξαμενή εγκληματικότητας και απάτης. Το FBI δεν σταματά το έγκλημα, «διαχειρίζεται» το έγκλημα και σε πολλές περιπτώσεις ξεκινά εγκλήματα στην Αμερική.

Δεν συγχωρούμε τα ακόλουθα, αλλά αναμένουμε αυθόρμητες, ένοπλες εξεγέρσεις πατριωτών σε ολόκληρη την Αμερική, με σκοπό να συλλάβουμε διεφθαρμένους αξιωματούχους σε αυτό το έθνος, και να εξαλείψουμε τους εχθρικούς μαχητές που εργάζονται ενεργά σε συμπαιγνία με ξένους εχθρούς (το ΚΚΚ, δηλαδή ) να ανατρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η Αμερική είναι μια κατεχόμενη από τον εχθρό ζώνη πολέμου , και φαίνεται να υπάρχουν εκατομμύρια ένοπλων Αμερικανών πολιτών, πατριωτών, βετεράνων και μελών της επιβολής του νόμου που έχουν φτάσει σε αυτή τη «γραμμή στην άμμο» όπου θα πάρουν όπλα για να υπερασπιστούν τη δημοκρατία. Το ημερολόγιο δείχνει ακριβώς τις ημέρες μετά τις 6 Ιανουαρίου 2021.

Δυστυχώς, ο Πρόεδρος Τραμπ δεν φαίνεται να είναι έτοιμος να κάνει τίποτα για να σταματήσει αυτή η αιματοχυσία. Φαίνεται παράλυτος στον Λευκό Οίκο, περιτριγυρισμένος από προδοτικά μέλη του προσωπικού που ενεργούν ενεργά εναντίον του. Εάν δεν επικαλεστεί τον Νόμο περί εξέγερσης, ο αμερικανικός λαός φαίνεται πιθανό να ξεκινήσει τη δική του λύση κατά της κατοχής του εχθρού.

Βίντεο: Ο Τραμπ έχει ένα καθήκον.. Ας καλέσει και θα ανταποκριθούμε.. 


 

 

Προετοιμαστείτε για αναταραχές… προετοιμαστείτε για πόλεμο

 
Ενθαρρύνουμε όλους τους Αμερικανούς να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ώρα των διακοπών για να προετοιμαστούν για τις εκδηλώσεις που φαίνεται να ξετυλίγονται τον Ιανουάριο. Πολλές πόλεις στην Αμερική, όπως φαίνεται, θα γίνουν ενεργές πολεμικές ζώνες. Προβλέπουμε συγκεκριμένα τις μπλε πόλεις να βρίσκονται υπό πολιορκία και να παροτρύνουμε τους κατοίκους να προετοιμαστούν για διακοπές στην τροφοδοσία τροφίμων, ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, υποδομές επικοινωνιών και άλλες παρόμοιες ανέσεις της σύγχρονης ζωής.

Επειδή συνειδητοποιούμε επίσης ότι η ριζοσπαστική Αριστερά θα βγει γρήγορα στους δρόμους για να προσπαθήσει να δολοφονήσει πατριώτες και να καταλάβει τον έλεγχο της χώρας, καλούμε όλους τους Αμερικανούς να προετοιμάσουν τα σπίτια, τις οικογένειες και τις γειτονιές σας για να υπερασπιστούν ενάντια στην τρομοκρατία Antifa / BLM, η οποία είναι πλέον συνώνυμη με τρομοκρατία FBI και επιδρομές FBI σε πατριώτες. (Το FBI είναι ουσιαστικά ένας κλάδος του Black Lives Matter και λειτουργεί στο σύνολό του ως τρομοκρατική ομάδα για τη ριζοσπαστική Αριστερά.)

Ως ένα άλλο παράδειγμα αυτού, η σημερινή έκρηξη ενός RV στο Νάσβιλ ήταν αναμφίβολα το έργο του ίδιου του FBI, του οποίου οι πράκτορες είναι καλά εκπαιδευμένοι στην τρομοκρατία και τα εκρηκτικά. Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το βίντεο, παρακάτω, ένα μεγάφωνο ανακοίνωνε ακόμη και τα ακόλουθα μηνύματα πριν από την έκρηξη: "Εάν μπορείτε να ακούσετε αυτό το μήνυμα, εκκενώστε τώρα."

Βίντεο: Έκρηξη στο Nashville - Ηχητική προειδοποίηση πριν την έκρηξη


 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το FBI το ξεκίνησε σε μια προσπάθεια να ξεκινήσει τη λειτουργία επιχειρήσεων ψευδούς σημαίας εναντίον πατριωτών, τους οποίους θα στοχεύσουν με διώξεις και εκστρατείες εκτέλεσης υπό μια διοίκηση του Μπάιντεν. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι το FBI εκτέλεσε τον Δρ Martin Luther King και ότι το FBI ήταν μέρος της κάλυψης των δολοφονιών των JFK και RFK. Ο James Comey είναι ένας κακόβουλος προδότης και ο σημερινός διευθυντής του FBI Christopher Wary έχει συνδεθεί με μια ρωσική εταιρεία ενέργειας που συνδέεται με το Uranium One, το ίδιο σκάνδαλο με την Hillary Clinton και τον Robert Mueller.

 

Όταν το κράτος δικαίου κατέρρευσε, οι πατριώτες συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν

 
Χάρη στις ενέργειες των Δημοκρατών και του διεφθαρμένου δικαστικού σώματος, το κράτος δικαίου κατέρρευσε στην Αμερική . Εκείνοι της Αριστεράς που διαπράττουν σκόπιμα πράξεις βίας και τρομοκρατίας, απελευθερώνονται συνήθως από περιφερειακούς εισαγγελείς που χρηματοδοτούνται από τον George Soros. Όσοι στη Δεξιά προσπαθούν απλώς να υπερασπιστούν το κράτος δικαίου και να υπερασπιστούν το έθνος τους θα χαρακτηριστούν ως «τρομοκράτες» από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και θα συλληφθούν, θα διωχθούν, θα διωχθούν, με πλήρη παραβίαση της δικαιοσύνης ή του νόμου.

Σε αυτό το σημείο, δεν φαίνεται πλέον να υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο κάποιος πατριώτης θα λογικά υποτάσσεται σε οποιαδήποτε σύλληψη υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβει ποτέ κάτι που μοιάζει με δίκαιη δίκη. Δεν υπάρχει δίκαιη δίκη στην κατεχόμενη από τον εχθρό Αμερική . Εάν είστε στο πλευρό της Αμερικής, θα σας διωχθούν. Εάν είστε εχθρός της Αμερικής, θα γιορτάσετε. Έτσι λειτουργεί το νομικό σύστημα σε αυτό το έθνος, και υπογραμμίζει το σημείο που μόλις ανέφερα: Στο μυαλό πολλών πατριωτών, δεν υπάρχει πλέον τίποτα που πρέπει να χάσετε στον αγώνα ενάντια στους εχθρούς της Αμερικής και την επιδίωξη της αποκατάστασης μιας νόμιμης, συνταγματικής δημοκρατίας.

Με άλλα λόγια, στην ανάλυσή μου οι ριζοσπαστικές αντι-Αμερικές δυνάμεις έχουν πάει πάρα πολύ μακριά, στο σημείο που εκείνοι που προσπαθούν να καταστρέψουν (Αμερικανοί πατριώτες) δεν έχουν πλέον τίποτα που να τους εμποδίζει να προχωρήσουν. Δεν υπάρχουν πλέον μισά μέτρα που έχουν σημασία, καθώς η Αριστερά έχει ξεσπάσει ολόκληρο το σύστημα δικαίου και δικαιοσύνης πάνω στο οποίο ένας ορθολογικός, καλοπροαίρετος πολίτης μπορεί να είναι σε θέση να επιδείξει κάποια πίστη. Αλλά όταν ένας μεμονωμένος Αμερικανός δεν έχει πλέον πίστη ότι θα τους φέρονταν δίκαιοι από την επιβολή του νόμου ή από τα δικαστήρια, τότε η δημόσια εμπιστοσύνη στο κράτος δικαίου έχει καταρρεύσει και δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα στο μυαλό τους να πολεμούν ενεργά ενάντια στους εχθρούς της Αμερικής έχει σημασία το κόστος.

Ακούστε αυτόν τον καλούντα της παράστασης Sean Hannity, ο οποίος παραδέχεται ανοιχτά το σχέδιό τους: Να εξοντώσει όλους τους πατριώτες, τους χριστιανούς, τους ιδιοκτήτες όπλων, τους υποστηρικτές του Trump και τους πραγματικούς Αμερικανούς:
 

Βίντεο: Σοσιαλιστής καλεί στο Sean Hannity's Show, παραδέχεται κλοπή των εκλογών και μιλάει για Great Reset  


 

Φυσικά, η Αριστερά ευθύνεται για αυτήν τη δυναμική: έχουν καταστρέψει τα πράγματα πάρα πολύ, σε σημείο που έχουν εκτεθεί ως εγκληματίες, απάτες και προδότες σε κάθε επίπεδο. Αλλά δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους, καθώς αυτοί είναι. Οι αριστεροί είναι αυτοκαταστροφικοί και αυτοκτονικοί. Θέλουν να καταστρέψουν ό, τι είναι καλό, διότι οι ίδιοι επηρεάζονται και σε ορισμένες περιπτώσεις κυριολεκτικά κυριαρχούν από δαίμονες που επιδιώκουν να μεγιστοποιήσουν τον ανθρώπινο πόνο και την απόγνωση.

 

Μόλις ξεκινήσει ο εσωτερικός πόλεμος, η Κίνα θα επιτεθεί όταν είμαστε πιο ευάλωτοι

 
Ο αληθινός εχθρός της Αμερικής είναι η Κίνα και η Κίνα βοήθησε να
διεξαγάγει τις εκλογές, να προωθήσει τη λογοκρισία του Big Tech, να
ελέγξει τις αφηγήσεις των αριστερών μέσων και να εγκαταστήσει μια
μαριονέτα του ΚΚΚ που ονομάζεται Joe Biden στον Λευκό Οίκο.

Ο απώτερος στόχος της Κίνας είναι να κατακτήσει εντελώς την Αμερική, να εξοντώσει όλους τους Αμερικανούς και τους Καναδούς, και στη συνέχεια να διεκδικήσει τη Βόρεια Αμερική για τον εαυτό της. Τελικά, η Κίνα θέλει να επιτύχει παγκόσμια κυριαρχία, και αυτό σημαίνει μαζική γενοκτονία εναντίον όλων των ανθρώπων του κόσμου που δεν είναι Κινέζοι.

Έτσι, όταν οι Δημοκρατικοί ευθυγραμμίζονται με την Κίνα,
ευθυγραμμίζονται με αντι-ανθρώπινους, γενοκτονικούς εχθρούς που τελικά θα σκοτώσουν μαζικά όποιον εμποδίζει.


Μόλις η Αμερική βυθιστεί στον εσωτερικό της πόλεμο, η Κίνα θα επιτεθεί με διάφορους τρόπους:

1. Θα απελευθερώσουν στρατιωτικά εκπαιδευμένα στρατεύματα από τον Βορρά για να εισβάλουν στην Ουάσιγκτον.
 

2. Θα προσγειώσουν κινέζικα στρατεύματα στο λιμάνι του Λονγκ Μπιτς στην Καλιφόρνια, στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσουν τη Δυτική Ακτή ως ακρογιαλιά για να εισβάλουν και να προσπαθήσουν να κατακτήσουν ολόκληρο το έθνος.
 

3. Θα απελευθερώσουν κινεζικά εκπαιδευμένους ναρκεμπόρων μονάδες, από το Νότο, εισβάλλοντας στη Νότια Καλιφόρνια και την Αριζόνα.
 

4. Θα εκτοξεύσουν δυνητικά χιλιάδες πυραύλους κρουζ κρυμμένους σε εμπορευματοκιβώτια φορτίου (βλήματα club-K) που είναι ήδη σε ισχύ σε όλη την Αμερική. Αυτοί οι πύραυλοι κρουζ θα στοχεύουν σε βάσεις της Εθνικής Φρουράς, αστυνομικά τμήματα, υποσταθμούς ηλεκτρικού δικτύου, παροχές νερού, φράγματα, μονάδες απόκρισης έκτακτης ανάγκης και υποδομές επικοινωνιών σε ολόκληρη την Αμερική. Φυσικά, θα στοχεύσουν τον Λευκό Οίκο και διάφορα μνημεία στην Ουάσιγκτον
 

Είναι σημαντικό ότι οι Δημοκρατικοί, οι Αριστεροί, το FBI και άλλες
προδοτικές ομάδες θα συνεχίσουν να πολεμούν από την πλευρά της Κίνας, επειδή πιστεύουν ανόητα ότι η Κίνα θα τους σώσει κάπως και θα τους προσφέρει μια θέση στο κομμουνιστικό κινεζικό καθεστώς που επιδιώκει να ανατρέψει την Αμερική. Έτσι, οι Αμερικανοί πατριώτες πιθανόν να βρεθούν να πολεμούν εναντίον Κινέζων στρατιωτών, αριστερών τρελών και διεφθαρμένων προδοτών της κυβέρνησης των ΗΠΑ ταυτόχρονα.

Αυτός θα είναι ένας τρομερός αγώνας. Οι περισσότεροι δεν θα επιβιώσουν. Αυτό φτάνει στις εκτιμήσεις του Deagel.com ότι ο πληθυσμός της Αμερικής έχει μειωθεί κατά 70% μέχρι το έτος 2025.

Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι ο πραγματικός πόλεμος ενάντια στην Αμερική δεν διεξάγεται απλώς από Δημοκρατικούς και προδοτικά πλάσματα βάλτων όπως ο Justice Roberts ή ο Christopher Wray του FBI.
Είναι ένας πόλεμος όπου αυτοί οι παίκτες είναι απλώς μικρές μαριονέτες ενός πολύ μεγαλύτερου παγκόσμιου πολέμου που επιδιώκει την τελική εξόντωση κάθε ζωντανού Αμερικανού πολίτη.

Επομένως, η καταπολέμηση της απάτης στην ψηφοφορία δεν είναι απλώς ένας αγώνας για την πολιτική. είναι ένας αγώνας για την ίδια μας την ύπαρξη .

Θυμηθείτε: Η Κίνα ελέγχει πλέον όλη την διαδικτυακή ομιλία (μέσω
λογοκρισίας Big Tech), όλες τις ειδήσεις ειδήσεων, όλα τα εκλογικά
αποτελέσματα, όλη την πανεπιστημιακή εκπαίδευση, σχεδόν όλες τις ταινίες στο Χόλιγουντ κ.λπ. Γι 'αυτό η μεγάλη πλειοψηφία των Αμερικανών δεν έχουν ακούσει ποτέ κάτι Και γι 'αυτό ηλίθια πιστεύουν ότι «παλεύουν για τον Τζο Μπάιντεν», όταν στην πραγματικότητα παλεύουν για μια κομμουνιστική αυταρχική κατάκτηση της Αμερικής. Μόλις ολοκληρωθεί, το Κ.Κ.Κ. θα εξοντώσει τους υποστηρικτές του Τζο Μπάιντεν όπως όλοι οι άλλοι.

Τέλος, γι 'αυτό δεν μπορείτε να βρείτε έναν γύρο πυρομαχικών προς πώληση οπουδήποτε στην Αμερική χωρίς τώρα να πληρώσετε 400% υψηλότερες τιμές σε σύγκριση με μόλις πριν από ένα χρόνο. Επειδή οι πατριώτες ετοιμάζονται για πόλεμο . Δεν είναι καν πόλεμος εναντίον της Αριστεράς. είναι ένας πόλεμος για την επιβίωση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ακούστε το μήνυμά μου podcast της 25ης Δεκεμβρίου για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι πιθανό είναι το μέλλον:

Oi Αμερικανοί ετοιμάζονται για πόλεμο τον Ιανουάριο
 

Η κατώτατη γραμμή? Προετοιμαστείτε για πόλεμο. Η Αμερική είναι τώρα κατεχόμενη από τον εχθρό έδαφος και ζείτε σε μια ενεργή ζώνη πολέμου. Να είστε έτοιμοι για οτιδήποτε θα συμβεί τις επόμενες πέντε εβδομάδες, επειδή η ιστορία επιταχύνεται γρήγορα.

Παρεμπιπτόντως, δεν συγχωρούμε καμία έναρξη βίας, αλλά διεκδικούμε το δικαίωμά μας να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και το έθνος μας ενάντια στους εχθρούς της Αμερικής. Στην πραγματικότητα, κάθε ομοσπονδιακός υπάλληλος επιβολής του νόμου ορκίστηκε όρκος που λέει το ίδιο πράγμα. Ωστόσο, παραβιάζουν αυτόν τον όρκο κάθε μέρα ότι αρνούνται να υπερασπιστούν την Αμερική ενάντια στους εχθρούς της, ξένους και εσωτερικούς. 

 

naturalnews.com 

 

17 σχόλια:

  1. Στόχος της υπόδειξης αυτού του άρθρου από την μεριά μου δεν ήταν να προβληθεί η επικαιρότητα μιας πιθανής άμεσης βίαιης ανάφλεξης στις ΗΠΑ, η οποία, τουλάχιστον προς ώρας, δεν διαφαίνεται να είναι αναπόφευκτη. Ο αρθρογράφος παραπέμπει στα πλαίσια αυτού του άρθρου σε μια σειρά βήματα νομικού χαρακτήρα, που πρόκειται ακόμη να ακολουθήσουν για την ανατροπή του εκλογικού πραξικοπήματος. Εφόσον ανταποκριθούν σε αυτές τις καταγγελίες οι υπεύθυνοι δικαστικοί φορείς εφαρμόζοντας τους ισχύοντες κανόνες δικαίου, τότε το εκλογικό πραξικόπημα τίθεται εκτός ισχύος. Σε μια τέτοια περίπτωση, η Διοίκηση του Προέδρου Τραμπ δεν θα έχει κανένα λόγο να καταφύγει σε εφαρμογή εκτάκτων μέτρων, όπως η κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης, ή πολύ λιγότερο σε εφαρμογή στρατιωτικού νόμου. Το ίδιο άσκοπη θα ήταν σε μια τέτοια περίπτωση η προσφυγή σε πράξης βίας από την εκλογική βάση του Προέδρου, δεδομένου ότι το κύριο καθήκον σε τέτοια πλαίσια επικεντρώνεται στην προάσπιση της νομιμότητος. Ο κίνδυνος προσφυγής σε βία σε μια τέτοια προσπάθεια προέρχεται από την καμπάλ και τις δυνάμεις που ελέγχει αυτή. Άρα, στην παρούσα φάση, οι όποιες αναφορές και εκκλήσεις από τις δυνάμεις που στηρίζουν τον Πρόεδρο είναι εκ των πραγμάτων αντιπαραγωγικές και αντιβαίνουν στην επιλογή του να εξαντλήσει με σχολαστική εμμονή στην έννομη τάξη, όλη την διαδικασία προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια.
    Το προηγούμενο διάστημα έγινε στα πλαίσια του διαδικτύου πράγματι έντονη αναφορά στην εφαρμογή του Προεδρικού διατάγματος της 12ης Σεπτεμβρίου 2018, που θεσμοθετεί την δυνατότητα επιβολής ειδικών μέτρων, σε περίπτωση που γίνει παρέμβαση μιας ξένης εχθρικής δύναμης στην εκλογική διαδικασία του 2020. Αυτές οι αναφορές έγιναν όμως αποκλειστικά από ακτιβιστές, που στηρίζουν τον Πρόεδρο ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΑΜΠ. Αυτή η επιλογή ανταποκρίνεται πλήρως και σαφώς στην δεοντολογία της φάσης, που αφορά την εξάντληση της πολιτικής νομικής οδού. Κάθε άλλη πρακτική θα απαξίωνε εκ των προτέρων αυτούς τους δικαστικούς φορείς, από τους oποίους ζητά η νομική ομάδα του Προέδρου την θέσπιση μιας έγκυρης απόφασης ενάντια στην καλπονοθεία.
    Η προσφυγή σε στρατιωτικά δικαστήρια, στα πλαίσια εφαρμογής ειδικών μέτρων, έχει νόημα μόνον στην περίπτωση, που τα πολιτικά δικαστήρια αρνηθούν να καταδικάσουν μια ολοφάνερη εκλογική απάτη, οπότε μα την ίδια την πρακτική τους αυτοαπαξιώνονται. Κατά το διάστημα των δυο τελευταίων εβδομάδων έχουν ενταθεί πολύ μια σειρά πρακτικές, που δημιουργούν έντονες αμφιβολίες κατ πόσο το ρεπουμπλικανικό κόμμα στηρίζει στον απαιτούμενο βαθμό τον υποψήφιό του, ή από ένα ισχυρό κύκλωμα στα πλαίσιά του ακολουθείται μια κεκαλυμμένη βραδυφλεγής υπόθαλψη του Προέδρου, που θα μπορούσε ίσως να οδηγήσει σε απρόβλεπτες εξελίξεις. (Σε αυτό το δεδομένο θα αναφερθώ αναλυτικά με ιδιαίτερο κείμενο). Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ξεκίνησε να ανέρχεται ένας σκεπτικισμός αρκετών υποστηρικτών του προέδρου, κατά πόσα μια κατάρριψη της συνωμοσίας της καλπονοθείας μπορεί να εξακολουθεί να θεωρείται δεδομένη, όπως συνέβαινε προηγουμένως.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνέχεια προηγούμενου...

    Το άρθρο αυτό προβλήθηκε σε προηγούμενη ανάρτηση, που αναφέρεται στο ενδεχόμενο, να έχει ο Πρόεδρος Τραμπ ήδη συνθηκολογήσει με τις δυνάμεις, που επιδιώκουν να επιβάλλουν την καλπονοθεία. Πέραν ότι, προς ώρας δεν διαφαίνεται κάποιος λόγος, που να δικαιολογεί ανάλογες υποψίες ή φόβους, ειδικά από την πλευρά ενός ηγέτη, που έχει αποδειχθεί άριστος σε ζητήματα χειρισμού τακτικής, θεώρησα σκόπιμο να τονισθεί, ότι η παρούσα σύγκρουση δεν αφορά κυρίως δυο αντίπαλες εκλογικές δυνάμεις, αλλά πολώνει το χάσμα μεταξύ της συντριπτικής πλειοψηφίας κοινωνίας στις ΗΠΑ και της μειοψηφίας, που την καταδυναστεύει. Κατά συνέπεια, αυτό που θα κρίνει την έκβαση αυτής της σύγκρουσης, δεν μπορεί να είναι οι όποιες επιλογές συγκεκριμένων προσώπων, ή πολιτικών ομάδων και συνασπισμών, πέρα από την σημασία που μπορεί αυτές να επιμερίζονται στην διαδικασία των συγκρούσεων.
    Η Διοίκηση Τραμπ, όποιες κι αν είναι οι επόμενες πιθανές ή απίθανες εξελίξεις ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΡΟΗΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΕΤΥΧΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ: ΑΦ' ΕΝΟΣ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΕ (ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ) ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ. ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΡΙ ΠΟΙΩΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. Έχει επανειλημμένα τονισθεί, ότι το κύριο ατού του εξαποδώ βρίσκεται στο να αγνοείται η ύπαρξή του. Από την στιγμή που αποκαλυφθεί, είναι θέμα χρόνου το πότε θα εξοντωθεί. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι η λατρεία του γίνεται εδώ και χιλιετίες έξω από το φως. ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΒΑΣΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ, ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ, ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΗΔΗ.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνέχεια προηγούμενου...

    Προς ώρας δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα είτε της πολιτικής δικαστικής οδού, είτε της θεσμικής οδού, που βρίσκονται σε εξέλιξη. Άρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, κατά πόσο θα καταστεί αναγκαία και αναπόφευκτη η προάσπιση της συνταγματικής νομιμότητας, είτε με εφαρμογή εκτάκτων μέτρων, είτε με άμεση κινητοποίηση των πολιτών, βάσει της εφαρμογής άρθρων, που προβλέπονται από το σύνταγμα. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΒΙΑΙΗ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν είμαστε σε θέση να προδικάσουμε τις όποιες επιλογές του Προέδρου και της Διοίκησής του. Γνωρίζουμε όμως ήδη, ότι πρόκειται για πάρα πολύ ισχυρούς παίκτες. Κατά πόσο αυτοί θα επωμισθούν οι ίδιοι την πρωτοβουλία της εφαρμογής βίας, εφ' όσον μια θερμή σύγκρουση καταστεί αναπόφευκτη, ή κατά πόσο θα αφήσουν την πρωτοβουλία βίαιων επακόλουθων στην καμπάλ, ώστε να καρπωθούν αυτοί το ηθικό πλεονέκτημα του νομίμως αμυνόμενου, εκτιμώ, ότι ουδείς μπορεί αυτήν την στιγμή να σταθμίσει. Αυτό που μπορούμε όμως να κάνουμε, στα πλαίσια του μαχητικού και πρωτοπόρου στην ενημέρωση ιστολογίου Διόδοτος, είναι αρθρογράφοι και σχολιαστές στα πλαίσια της κοινής μας προσπάθειας, να διερευνήσουμε, να παραθέσουμε και να αξιολογήσουμε στο μέτρο των δυνάμεών μας τις βασικές εξελίξεις, που έλαβαν πρόσφατα χώρα και προς τις οποίες υπάρχει δημόσια πρόσβαση. Ώστε η προσπάθεια για μια σύνθεση πεπραγμένων και στάθμιση των πιθανών εξελίξεων, να μην στηρίζεται σε μεμονωμένες διαπιστώσεις, αλλά να έχει υπεύθυνο και συστηματικό χαρακτήρα. Με αυτήν την διαπίστωση δεν αποσκοπώ να μειώσω την προσφορά κανενός, που συμμετέχει στην στήριξη των κοινωνικών αγώνων στα πλαίσια της εναλλακτικής ενημέρωσης. Όλοι μαζί συνθέτουμε ένα δίκτυο, ο καθείς κατά το δοκούν, όλοι όμως με κοινό πόθο να καταργηθεί η μονοκρατορία των συστημικών μαζικών μέσων. Και εφ' όσον επιδιώκουμε την κατάργηση της μαζικής μονοκρατορίας, είναι ανόητο να επιδιώκουμε την επικύρωση της όποιας μονοκουλτούρας απόψεων.
    Επίσης, αναγνωρίζοντας ως εν τέλει υποκείμενο της ανατροπής της σύγχρονης δουλείας την παρέμβαση των κοινωνικών δυνάμεων και κατανοώντας, ότι ζωτικό τμήμα του κινήματος We The People είμαστε όλοι, όσοι ανήκουμε στο ζωντανό κομμάτι της Μεγάλης Αφύπνισης, πρέπει να κάνουμε συνείδηση, ότι αυτή αποτελεί μόνον την τρέχουσα φάση. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΦΟΥ ΟΡΓΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΕΙΡΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΣΗΨΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΆ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΑΒΑΝΙ.
    ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.
    ΦΕΡ'ΕΙΠΕΙΝ ,Ο MEADOWS.
    ".....ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...."
    ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΟ 1821.ΟΙ ΜΙΣΟΙ ,ΗΘΕΛΑΝ ΟΦΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ.
    ΌΝΤΩΣ.Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΣΩ.
    ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ.
    ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΑΣ.
    ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ, ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ,ΟΤΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΝΑΣΒΙΛ ,ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΒΑΡΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΠΟΥ ΡΙΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΠΡΆΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ FBI .
    ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΌ ΜΕΓΑΦΩΝΟ :
    ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ,ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ".
    ΔΗΛΑΔΗ...ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΒΑΡΥΚΟΟΣ !.ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ.
    ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΌΗΤΟΙ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.
    ΣΑΜΠΩΣ ΕΔΩ ;ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ.
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΑΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΛΙΆΤΣΟ ΚΑΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ.
    ΑΠΟ ΠΟΥ ;
    ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ.ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΙ.
    ΑΑΑΑΑΑ Α ! ΧΑΧΑΧΑ ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΝΗ ΚΑΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....
    ΕΕΕΕ ,Ε !ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΕΝ',ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΕΝ' !
    ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ .
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΝΕ.
    ΤΕΛΟΣ.ΕΩΣ ΕΔΩ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο τέλος θα μείνουν καθαροί από διαφθορά μόνον οι έξωθεν ομοσπονδιακοί.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Αριστόμαχος

    Εκλεκτέ φίλε, οπωσδήποτε συμφωνώ με το βασικό συμπέρασμα στο σχόλιό σου, ότι οφείλουμε να στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις. Οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις όμως, επικεντρονώντουσαν στο δεδομένο, ότι η Συμμαχία της Μεγάλης Αφύπνισης μας προσφέρει πλαίσια, ώστε να δομήσουμε και να δραστηριοποιήσουμε τις δυνάμεις μας σε πολύ ευνοϊκότερο περιβάλλον, από ότι στο παρελθόν. Μέσα από αυτήν την συλλογιστική, αξίζει να δούμε σύντομα και σε ποιοτική βάση, την αντιπαραβολή των δυνάμεων των δυο στρατοπέδων που συγκρούονται (καθόσον μια αναλυτικότερη προσέγγιση γι αυτό θα επιχειρήσω στην επόμενη ανάρτησή μου). Εάν υποθέσουμε, ότι πράγματι επέρχεται το “worst case“ σενάριο, δηλαδή επιβάλλεται πραξικοπηματικά η επικράτηση της καλπονοθείας και να δεν θεσμοθετείται η δεύτερη προεδρεία Τραμπ, ποιες μπορεί να είναι τότε οι ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ συνέπειες για την αντιπαράταξη των συγκρουόμενων δυνάμεων και των δυνατοτήτων που υφίστανται για τα δυο συγκρουόμενα στρατόπεδα. ΤΟΣΟ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ, ΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ. Σε μια τέτοια όμως εξέλιξη, ενώ οι Δυνάμεις του Προέδρου χάνουν την θεσμική νομιμότητα (και ισχύ) ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ. Η νομιμότητα αφορά το θεσμικό επίπεδο. Αντιθέτως η νομιμοποίηση αφορά το συνειδησιακό και είναι πολύ μεγαλύτερης σημασίας από ότι η νομιμότητα. Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΦΗΜΕΡΗ. Εφόσον έχουν απαξιωθεί οι θεσμοί, πάσα νομιμότητα είναι σκέτη αρλούμπα. ΔΙΟΤΙ Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΟΜΟ. Ο νόμος ως όρος, προάγεται από το ρήμα “νέμω”, δηλαδή “μοιράζω”, “κατανέμω”. Στα πλαίσια του θεσμοθετείται η κατανομή δικαιωμάτων και υποχρεώσεων μεταξύ κοινωνικών ομάδων και φυσικών προσώπων ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ. Χωρίς συναίνεση ισχύει το δίκαιο του ισχυρότερου, δηλαδή “το δικό μου δικό μου και το δικό σου δικό μου”. Άρα δεν πρόκειται για νόμο, δηλαδή επιμερισμό δικαιωμάτων, υποχρεώσεων και αρμοδιοτήτων, αλλά για επιβολή αυθαιρεσίας δια της βίας. Και από την στιγμή που πρόκειται ΓΙΑ ΒΙΑΙΗ ΕΠΙΒΟΛΗ, αυτό που είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ, είναι πλέον μόνον Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ο οποίος, όπως ήδη ανάφερα, ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΡΤΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑΣ.
    Εάν, λοιπόν, συνεκτιμήσουμε προτερήματα και μειονεκτήματα, που προκύπτουν από μια πιθανή επικράτηση της καλπονοθείας, οφείλουμε να θέσουμε το εξής ερώτημα. Εφόσον ούτως ή άλλως, ανεξαρτήτως των εξελίξεων, μια βίαιη επίθεση της καμπάλ είναι προφανώς αναπόφευκτη, ενώ η καμπάλ διατηρεί τον έλεγχο της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτικών, δικαστικών, μιντιακών, οικονομικών και στρατιωτικών θεσμών και των συμμοριών του ποινικού εγκλήματος, πότε αμύνεται κάποιος καλύτερα ενάντια σε όλα αυτά; Όταν υπερασπίζεται μια κεκτημένη νομιμότητα, ή όταν διαπιστώνει, ότι του υφαρπάζουν αυτήν την νομιμότητα με τον πλέον αισχρό, προφανή, χυδαίο, ύπουλο γκανγκστερικό τρόπο; Προσωπικά εκτιμώ, ότι ισχύει η δεύτερη περίπτωση.
    Μέχρι σήμερα ευχόμουν από καρδιάς να επικρατήσει θεσμικά η πραγματική εκλογική επιλογή της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών στις ΗΠΑ. Όμως, ενδιαμέσως τους έχουμε πάρει και τα σώβρακα σε επίπεδο ξεσκεπάσματος. Εφόσον επιθυμούν να περάσουμε και στο σεπαρέ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. Και ας μην συγχέουν οι λεγάμενοι το χρώμα του κόμματος του μπιντέ με το χρώμα της βιάγκρα. Όταν τους γλεντήσει η κόκκινη βιάγκρα θα το χαρούν με τα μπαγλαμαδάκια στην διαπασόν.
    Πέραν αυτού, όπως θα καταδείξω λίαν προσεχώς ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΚΑΜΠΑΛ. Εάν συνυπολογίσουμε και το ηθικό πλεονέκτημα Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ μετά από πολύ σφοδρή σύγκρουση ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΟΝΥΣΙΕ ,ΦΙΛΤΑΤΕ ,Η ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΦΡΆΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ.
      ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
      ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
      ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΥΣΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Η ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΦΡΑΣΗ
      εννοεί ο Αριστόμαχος.

      Διαγραφή
  9. G.HREES to the President of the United States , US Defence Minister, and the Pentagon: Actions and measures against superfast subsonic Chinese and Russian torpedoes of the ''hypercavitation phenomenon'', at speeds of 600km/hr or higher:
    http://hellenandchaos.blogspot.com/2020/12/ghrees-to-president-of-united-states-us.html

    Top urgent !! Cosmic Etna state of planetary and US emergency. From G.H,REES military leg to the President of the United States Donald Trump , US Defence Minister, US Foreign Affairs Minister, the US Congress, the US Pentagon, and respective officers across the planet, via their military attaches in their embassies in Athens, Greece. Military invasion of the Chinese army into other countries via underground tunnels and recommended defence action:
    http://hellenandchaos.blogspot.com/2020/12/top-urgent-cosmic-etna-state-of.html

    Urgent message from G.H.REES, Greece, to the President of the United States . Subject: US President’s personal safety .
    http://hellenandchaos.blogspot.com/2020/12/urgent-message-from-ghrees-greece-to_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΠΟ G.H.REES. ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΥΡΙΟ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ::: ΘΕΜΑ ::: ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ , ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ Η ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΥΛΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΣΤΟ NASHVILLE TOY TENNESY HTAN TO "C4" TOY ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ.__

    ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Η' ΤΗΣ DIA TOY ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ .__

    ΛΟΓΙΚΩΣ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ MΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ " C4" ΔΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ .__

    ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΗΣ CIA ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑ'Ι'ΝΤΕΝ , ΑΥΤΗ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ , ΔΙΑΘΕΤΟΥΣΑ HΔΗ ΤΟ "C4" , ΕΙΝΑΙ Η CIA .__

    ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΗΣ CIA , ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ DIA TOY ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ Η' ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΥΟ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.__

    ΟΜΟΙΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΗΣ ΝSA , KAI TΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΩΝ ΔΕΚΑΕΞΗ +1 ΛΟΙΠΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ .__

    ΤΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΩΣ ΣΑΣ , ΕΝΤΟΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΙΚΩΣ. ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η CIA EΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΗΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.__

    ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ NSA KAI ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ 16+1 ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -- ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ KATA TOY ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΝ CONVOY ENNEA TEΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ , ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΕΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΣΤΟ CONVOY TΩΝ. ΤΡΘΩΡΑΚΚΙΣΜΕΝΩΝ .__

    ΣΥNEXIZETAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΕΙΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ CONVOY. OXHMΑΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΠΕΖΙΚΟΥ , ΠΛΗΡΗ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΗΤΟΥΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ STINGER , ΔΙΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ CIA.__

    ME ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΥΠΟΥΛΩΣ ΜΕΣΩ ΚΑΝΑΔΑ , ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ , ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΑΣ , ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΤΑΘΕΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ , ΩΣ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.__

    ΑΝΤΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ G.H.RESS. , KAΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΣΤΡ/ΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ G.H.REES. ΕΛΛΑΔΟΣ , ΒΟΛΟΣ -- ΙΩΛΚΟΣ , ΕΛΛΑΣ , 27/12/ 2020.______________
    Υ.Γ. ::: ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ , ΣΤΙΣ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ , ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ.__
    ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΑΣ , ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΑΣ Η' ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΛΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.__

    (1) : ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΑΣ , ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ , ΑΛΛΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ 6ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ .__
    ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ , ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ.__

    ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 6ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΙΔΡΥΣΤΕ ΙΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟ -- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ , ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΑΣ , ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ" , ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.__

    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ KAΘΕ ΣΥΓΚΛΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΔΟΥΛΟΥ ΟΗΕ /ONU , KAI THN ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΟΥ " ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ /ONU " , ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΗΕ /ONU , ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ/ONU EΩΣ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΕΠIΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΗΕ/ONU XΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ/ONU , ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΕΑΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ.__ ΙΔΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ.__
    Κ.Γ. / G.H.REES.___________

    (G.H.REES = GROUP OF HELLENIC RE-ESTABLISHMENT)


    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    Υ.Γ. 2 ::: ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΩΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΔΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΔΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ , ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΝΑΤΟ" (KANAΔΑΣ ΚΛΠ ), ΑΠΟ ΤΟ "SEATO" (ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΛΠ ) , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ/ONU ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ SEATO , ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ,ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ , ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΜΥΝΤΙΚΩΣ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ , ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΔΟΥΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ .__ ΔΕΔΟΜΕΝΑ :::
    (1) : Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΥΧΑΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ (...).__
    (2) : Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΜΙ --6 " ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΜΙΤ" ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.__
    (3) : Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΖΕΡΜΠΑ'Ι'ΤΖΑΝ , ΣΥΝΩΜΟΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ , ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ , ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ "ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ" ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.__
    (4) : Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ , ΩΣ ΠΟΡΝΗ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΕΡΑΣΤΕΣ , ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΟΠΛΑ , ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΑ , ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ , ΕΝΩ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟ "ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ" (SHANGHAI PACT ) ΡΩΣΙΑΣ -- ΙΡΑΝ -- ΚΙΝΑΣ , ΗΤΟΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΧΘΡΟ ΤΩΝ ΝΑΤΟ ΚΑΙ SEATO(...).__
    (5) : H TOYΡΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ "ΙΔΡΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΑΝ -- TOURAN" , HTOI TO " PANMONGOLIAN -- PANTOURANIAN MILITARY FRONΤ " ΚΑΙ ΤΟ " PANISLAMIC --ISIS MILITARY FRONT" (ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΟ 64 ΧΩΡΩΝ) EΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ , ΕΝΩ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ , ΩΣ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΤΟΥ Γ' Π.Π. (...).___
    (6) : ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΛΟΡΔΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ "ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΠΡΙΓΚΗΠΩΝ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΤΟΥΡΑΝ -- ΤΟURAN " .__
    (7) : ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΜΙΞΕΙΑ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ .__
    (8) : ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΘΝΗ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΩΣ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ._________

    ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΑΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.__ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΗΝ ΕΠΕΛΥΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟ " ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ G.H.REES. " ΕΛΛΑΔΟΣ .__ ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΑΣ.__ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ.__ Κ.Γ. / G.H.REES._____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H πολυπλοκοτητα του Αμερικανικου πολιτικου συστηματος ειναι πολυ δυσκολο να περιγραφη. Οι Founding Fathers συνελαβαν ενα σχεδιο απαλλαγης απο τον κοινοβουλευτισμο του Mayer Rothschild την Republic, αλλα μετα απο διακοσια χρονια συνεχους πολεμου απο τους μιαρους αποστεωσαν κυριολεκτικα αυτο το συστημα και οι Αμερκανοι σημερα βλεπουν το φαντασμα του.

    Ετσι βλεπουμε τον Mitch McConnell να τον εκλεγουν οι κατοικοι του Κεντακη απο το 1985 ως ρεμπουπλικανο πατριωτη και αυτος ως Προεδρος της Γερουσιας να μπλοκαρη το νομοσχεδιο του Τραμπ για οικονομικη ενισχυση των Αμερικανων λογω του κοβιντ και να δεχεται τους εκλεκτορες ως εχουν μαζι με τα συγχαρητηρια του στον Μπαιντεν. Επισης ο απολυθεις υπουργος Δικαιοσυνης, Barr, προσωπικη επιλογη του Τραμπ, ειχε δηλωσει οτι δεν υπηρξε καμια απατη στις εκλογες. Το περιεργο με αυτον ειναι ποιο συστημα επιλογων απεκρυψε απο τον Τραμπ οτι ο υπουργος του υπηρξε πρωτοσυμβουλος του Μπους πατρος!!

    Εν ολιγοις αυτο το συστημα επρεπε να πεση. Επρεπε ομως να πεση απο την οργη του λαου και οχι απο καποιο φιλοδοξο δικτατορα. Αυτο ζουμε τωρα, το HELL WILL BREAK LOOSE. Η κατεδαφιση ομως ενος τετοιου οικοδομηματος περαν της βροντης, που θ΄ακουσθη στα περατα της γης, δημιουργει και πολλα μπαζα τα οποια θ΄απαιτησουν πολυ χρονο και προσπαθεια να εκκαθαρισθουν. Σιγα, σιγα ηρθαμε στην παρατηρηση του ΗΛΙΑ "Μην περιμενετε τα πραγματα ν΄ αλλαξουν απο την μια στιγμη στην αλλη. Υπομονη, χρειαζεται υπομονη". Αυτο σε καποιο σχολιο του στην αναρτηση του Ρωσσου φυσικου.

    Τιποτα αισιοδοξο για την Ελλαδα στον ορυμαγδο ειδησεων για συγκρουσεις; Υπαρχει η πιθανοτης να μεινη λιγο μακρυα μας η μεγαλη συγκρουση οπως πολυ ορθα ειχε επισημανει ο Εργολαβος σ΄ενα αρθρο του γυρω απο τα επεισοδια στο Κασμιρ τοτε. Ο καλογερος που λεγεται Κασμιρ, Θιβετ,Κινα, Δαλαι Λαμα, Ινδια εχει μαζεψει πολυ πραγμα και οπου ναναι θα σπαση.

    Oι νεοι της Ελλαδος να μιμηθουν τους νεους της Αμερικης, οι οποιοι εχουν οργανωθει στο Students for Trump, και ν΄αρχισουν ν΄αναπνεουν την αυρα του πατριωτη, αν θελουν να εχουν Ελληνικη πατριδα αυριο. Και τωρα ενα τουιτ απο τον Προεδρο της οργανωσης "Μαθηται για Τραμπ"

    https://twitter.com/RyanAFournier/status/1344080641353105408

    Καλη χρονια σε ολους και του χρονου ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή