«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

ΑΙΜΑ ΤΥΡΑΝΝΩΝ

 του Δημήτρη Ζιαμπάρα


Στους Ομηρικούς χρόνους ο όρος «Βασιλιάς» σπάνια χρησιμοποιούνταν, αντ’ αυτού στα Ομηρικά έπη χρησιμοποιείται ο όρος «Άναξ» (σήμερα επιβιώνει στην λέξη «ανάκτορο»). Ωστόσο ο όρος «Βασιλιάς» υπήρχε και τότε, ως τίτλος όμως αφορούσε τον γραμματέα του Άνακτος. Σιγά σιγά οι γραμματείς/βασιλιάδες απέκτησαν τόση δύναμη που ο όρος «Βασιλιάς» επικράτησε από αυτόν του «Άνακτος», σε βαθμό που οι άνθρωποι ξέχασαν τον όρο «Άναξ». Αργότερα οι πολιτικά ιδιοφυείς κομουνιστές της Σοβιετίας επέλεξαν να μην ονομάζουν τον αρχηγό τους «Πρόεδρο», αλλά «Γραμματέα», γνωρίζοντας αυτή την μεγάλη πολιτική αλήθεια. Σήμερα δύσκολα κάποιος θα αρνηθεί πως το «κοινοβούλιο» αντικαταστάθηκε ουσιαστικά από την «τηλεόραση», σε βαθμό που ο όρος «Κοινοβουλευτική Δημοκρατία» ουσιαστικά να προκαλεί γέλιο και ο όρος «Τηλεοπτική Δημοκρατία» να είναι ο πλέον ακριβής ως χαρακτηρισμός του βασικού δυτικού πολιτεύματος. Ανεξαιρέτως όλα τα τηλεοπτικά κανάλια στην Δύση είναι Liberal ιδεολογίας τα τελευταία 20 χρόνια, γεγονός που έχει καταστήσει την Δύση θεσμικά ένα βομβαρδισμένο τοπίο, ουδείς θεσμός ουσιαστικά λειτουργεί.

Ο αγώνας του Δονάλδου Τράμβιου αυτή την στιγμή δεν αφορά το ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ — αφορά την διαφύλαξη του τελευταίου οχυρού της Δυτικής δημοκρατίας: την ακεραιότητα των εκλογικών αποτελεσμάτων. Αν χαθεί αυτός ο αγώνας, οι Αμερικανοί θα χάσουν την χώρα τους (οι Ευρωπαίοι ήδη τις έχασαν, γι' αυτό έφυγαν τρεχάλα οι Βρετανοί). Οι Liberals είναι οι νέοι εχθροί της Δημοκρατίας, μετά τους ναζιστές και τους κομμουνιστές. Το είχε πει άλλωστε προφητικά ο Τσώρτσιλ: οι φασίστες του μέλλοντος θα είναι οι σημερινοί αντιφασίστες. Αυτό που ωστόσο διαφοροποιεί τους Liberals από τους ναζιστές και τους κομμουνιστές είναι πως ουδέποτε οι Liberals θα θυσίαζαν την ζωή τους για την ουτοπία τους. Αυτό αποτελεί την Αχίλλειο πτέρνα τους και αυτό πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Δονάλδος Τράμβιος.

Ο μακροχρόνιος αναίμακτος εμφύλιος πόλεμος συμφέρει τους Liberals, γιατί ουδέν έχουν να φοβηθούν — η βραχεία αιματηρή πολιτική αντιπαράθεση όμως θα τους διαλύσει σε μια εβδομάδα και ο απλός λαός θα τρίβει τα μάτια του όταν μάθει την εικονική πραγματικότητα που τους επέβαλαν τα ΜΜΕ.

Αν η ελευθερία είναι το πιο σπουδαίο αγαθό, τότε απαιτεί και την σπουδαιότερη θυσία: το αίμα των επίδοξων Liberal τυράννων.

 

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

Δονάλδο, δεν φτάνει να έχεις μόνο όρχεις, πρέπει να έχεις και το διανοητικό βεληνεκές να αντιληφθείς πως μόνο ένας τρόπος υπάρχει πλέον για την περιφρούρηση της Δημοκρατίας: η επιβολή στρατιωτικού νόμου στις ΗΠΑ και η επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας. Δεν παλεύεις για τον εαυτό σου Δονάλδο ή για τις ΗΠΑ - παλεύεις πλέον για όλη την Δύση και τον πλανήτη, γιατί το πραξικόπημα είναι παγκόσμιο. Αν δεν κηρύξεις στρατιωτικό νόμο τώρα στις ΗΠΑ, με μαθηματική βεβαιότητα, ο δυτικός πολιτισμός θα οδηγηθεί σε έναν νέο Μεσαίωνα βαρβαρότητας.

Το πραξικόπημα είναι σαν το ποδήλατο. Αν σταματήσουν να κάνουν πετάλι, έστω για μια μέρα, θα πέσουν, γιατί θα τους πάρουν όλοι χαμπάρι. Το πετάλι για αυτούς είναι η εικονική πραγματικότητα των ΜΜΕ, γι' αυτό παίζουν συνεχώς κόβιντ 24Χ7.

Αντιπραξικόπημα με ηθικολογία και ροδόνερο δεν γίνεται.

 enaasteri.blogspot.com

 

6 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ...ΑΡΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!!ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?ΚΑΙ Ο RUDY ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ...https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1335679426516881409....ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΧΘΕΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΛΟΦ ΠΑΛΜΕ...ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΣΟΥΗΔΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ/ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΗΤΑΝ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ......https://www.youtube.com/watch?v=9MqakmjY9rI.....ANNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟΒΟΥΒΑΛΟ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ
    ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.
    Ο ΣΚΑΚΙΣΤΗΣ DONALD JOHN TRUMP, ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ,
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
    ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ.
    ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

    ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΕΙΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

    ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΟΠΑΛΙΑ.

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσον αφορά το μέτωπο του λεγόμενου εμβολίου φαίνεται ότι κερδίζουμε τη μάχη. Κανείς δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο. Ζήτημα είναι αν θα μαζέψουν το 10-15% του πληθυσμού.

    Όσον αφορά το μέτωπο στις ΗΠΑ μπαίνουμε στη κρίσιμη εβδομάδα, τα ψέματα τελείωσαν, τη Δευτέρα 14/12 είναι να αποφασίσουν οι εκλέκτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΛΟΦ ΠΑΛΜΕ... ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΗΝΕΣ..... ...https://newtube.app/user/TrueTube/89E5YOt.......ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή