«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΗΠΑ


Ο ΟΜΠΑΜΑ,Ο ΜΠΆΙΝΤΕΝ, Η ΤΖΙΝΑ ΧΑΣΠΕΛ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ

ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (CIA), ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΝΕΛΕΙΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:18. ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ……..

Προφανώς ο Ομπάμα συνελήφθη στην Χαβάη και κατηγορείτε για κατασκοπεία σύμφωνα με ανακοίνωση του γενικού εισαγγελέα Εθνικής Ασφάλειας, John C. Demers το Σάββατο 28 Νοεμβρίου.

Την ίδια μέρα ο πρώην Αντιπρόεδρος του Ομπάμα, Τζο Μπάιντεν ξεκίνησε να φορά μια μπότα η οποία μπορεί να αποκρύπτει το ψηφιακό βραχιόλι αστραγάλου, παρόλο που ο ίδιος ισχυρίζεται, πως η μπότα οφείλεται εξαιτίας ενός τραυματισμού στον αστράγαλο. Πριν από δύο εβδομάδες η Διευθύντρια της CIA, Τζίνα Χάσπελ που συνελήφθη και κρατείτε με κατηγορίες για εκλογική απάτη κατά τα φαινόμενα άρχισε να καταδίδει τους Ομπάμα και Μπάιντεν.

Οι Ομπάμα, Μπάιντεν και Χάσπελ ήταν ύποπτοι συνομωσίας με ξένες δυνάμεις συμπεριλαμβανομένου του Κομουνιστικού Κόμματος της Κίνας και επιπλέον για προώθηση της εκλογικής απάτης, με σκοπό να γύρει η πλάστιγγα υπέρ των Σοσιαλιστών και την εξασφάλιση της συνεργασίας των Μπάιντεν/Χάρις ώστε να αποκτήσουν την εξουσία και να αναλάβουν την προεδρία των ΗΠΑ ώστε να εγκαθιδρύσουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Ο Ομπάμα ισχυρίστηκε πως ο πρώην Πρόεδρος των Ηπα διακύβευσε την ασφάλεια των ΗΠΑ, με την συνομωσία με έναν εταιρικό συνεργάτη και πρώην πράκτορα της CIA ώστε να δώσει στις ΉΠΑ απόρρητες πληροφορίες από υψηλούς αξιωματούχους της Κινέζικης υπηρεσίας πληροφοριών στον λαό της Κινέζικης Δημοκρατίας PCR).

Ο Μπάιντεν όπως αναφέρθηκε, βρίσκεται υπό κατ’ οικον. περιορισμό για διακύβευση της ασφάλειας των ΗΠΑ με την συνεργασία του με εξωτερική δύναμη, ώστε να αναμειχθούν με τις Αμερικάνικες εκλογές. 

Βίντεο: Joe Biden says he's built most extensive "voter fraud" org in history 

 

Ο φορητός υπολογιστής του γιου του Μπάιντεν, Χάντερ, λέγεται πως περιέχει αποδείξεις ότι ο Μπάιντεν εμπλέκεται και έχει δεχθεί δεκάδες εκατομμύρια Αμερικάνικα δολάρια από την Κίνα, την Ουκρανία και άλλες χώρες κατά την θητεία του στο Δημόσιο, συμπεριλαμβανομένων και των Οχτώ χρόνων που υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Στις 22 Νοεμβρίου 2020 μια αναφορά υποδεικνύει πως ο Μπάιντεν έκλεψε 140 εκατομμύρια δολάρια από το Θησαυροφυλάκιο των ΗΠΑ και τα μετέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στις νήσους Κέιμαν: https://twitter.com/MzMugzzi

“Η αναφορά δείχνει τον Τζο Μπάιντεν να υποκλέπτει 140 εκατομμύρια δολάρια από το Εθνικό Θησαυροφυλάκιο των Ηπα και να τα μεταφέρει στην Rosemont Seneca, σύμφωνα με αναφορές για Τραπεζική διάσωση και στην συνέχεια να τα μεταφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στις νήσους Κέιμαν.

Μήνες πριν τις εκλογές, η Ουκρανία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Μπάιντεν για τις συμφωνίες του εκεί – είδηση που όπως πολλές άλλες που συνδέονται με την Δημοκρατική Κλίκα δεν βγήκε ποτέ στην δημοσιότητα και δεν κατάφερε ποτέ να διαδοθεί στα πρωτοσέλιδα των αριστερών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Οι συλλήψεις των Χάσπελ, Ομπάμα και Μπάιντεν λέγεται πως συνδέονται με μια εκτεταμένη έρευνα εκλογικής απάτης που επικεντρώνεται στους διακομιστές της εταιρίας DOMINION και των προεδρικών εκλογών του 2020, που ο Μπάιντεν ισχυρίστηκε πως έχει κερδίσει.

Στις επτά Νοεμβρίου, το Σάββατο έπειτα από τις εκλογές, η διευθύντρια της CIA Τζίνα Χάσπελ συνελήφθη και κρατήθηκε για εκλογική απάτη, Τραυματίστηκε από την ομάδα ειδικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ που εισέβαλαν σε μία φάρμα διακομιστών στην Φρανκφούρτη στην Γερμανία. Δυστυχώς 5 Αμερικανοί στρατιώτες και ένας μισθοφόρος της CIA σκοτώθηκαν στην ανταλλαγή πυροβολισμών.

Προφανώς η Χάπελ βρισκόταν στην Φρανκφούρτη για να προστατέψει τα δεδομένα διακομιστών που θα ενοχοποιούσαν ηγέτες του Βαθέως Κράτους, όπως είναι οι Ομπάμα και Μπάιντεν και λέγεται πως συνεργάζεται για να μειώσει την δική της ποινή αποκαλύπτοντας την εκτεταμένη εκλογική απάτη που εκτελέσθηκε από τους Δημοκρατικούς στις εκλογές του 2020.

Η στρατιωτική επιδρομή ανέκτησε τους διακομιστές των εκλογών της DOMINION, στους οποίους βρέθηκαν οι ψήφοι που αφαιρέθηκαν από τον Τραμπ προς όφελος του Μπάιντεν από την τοποθεσία τους στην Γερμανία, τον Καναδά και την Ισπανία. Ταυτόχρονες επιδρομές έλαβαν χώρα στο Τορόντο (Στα κεντρικά γραφεία των εκλογικών συστημάτων της DOMINION) και στην Μπαρτσελόνα στην Ισπανία (άλλη μία φάρμα διακομιστών SCYTL της CIA οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν στην απάτη αλλαγής ψήφων των εκλογών).

Παρόλο που δεν θα ακούσετε τίποτα σχετικά με αυτό το θέμα στα σημερινά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, οι συνδέσεις υπήρχαν ξεκάθαρα εκεί. Ο Τζορτζ Σόρος ήταν ο επικεφαλής του συμβουλίου της DOMINION. Από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου υπάρχει πληθώρα στοιχείων για την ανάμειξη του Τζορτζ Σόρος(ιδιοκτήτης ης DOMINION) και την ανάπτυξη από την CIA των διακομιστών της DOMINION που νόθευσαν τα αποτελέσματα των εκλογών.

Η νοθεία εκτελέσθηκε σε εύκολα προσπελάσιμους διακομιστές στην Γερμανία, τον Καναδά και την Ισπανία οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Τα προγράμματα της DOMINION, λέγεται πως ήταν σχεδιασμένα να μεταφέρουν ψήφους από τον Τραμπ, στον Μπάιντεν.

Το 2002-2004 η CIA δάνεισε μια εφαρμογή υπερυπολογιστή HAMMER με έναν αλγόριθμο αλλαγής ψήφων για να χρησιμοποιηθεί σε πρόγραμμα Smartmatic αλλαγής ψήφων που αναπτύχθηκε στην Βενεζουέλα από τον Δικτάτορα Ούγκο Τσάβες και στρατιωτικούς αξιωματικούς για να νοθεύουν τις εκλογές.

Το Σάββατο το πρωί, 28 Νοεμβρίου, δημοσιεύθηκε η καταγγελία εγκλήματος του Ομπάμα από τον Demers, εισαγγελέα των ΗΠΑ για την περιφέρεια της Χαβάης, τον Kenji M. Price, τον βοηθό διευθυντή Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας του FBI Alan E. Kohler Jr. και την ειδική πράκτορα πεδίου επιχειρήσεων του FBI στην Χονολουλού, Eli S. Miranda.

Ένας δικαστής επέβαλε παύση τηλεοπτικών μεταδόσεων στα τηλεοπτικά νέα των ΗΠΑ, αλλά τα Καναδικά ΜΜΕ όπως τα Conservative Beaver και κάνα δυο Ισπανόφωνες εφημερίδες δεν υπόκυπταν σε αυτούς τους περιορισμούς και ανάφεραν τις συλλήψεις υψηλά Ιστάμενων προσώπων.

Υπό τις οδηγίες του Στρατηγού Φλιν μαζικές συλλήψεις συνεχίστηκαν σε πάνω από 209.000 απόρρητα κατηγορητήρια που κατατέθηκαν στα ομοσπονδιακά δικαστήρια σε όλο το Έθνος από την στιγμή που ο Πρόεδρος Τραμπ ανέλαβε τον Λευκό Οίκο. Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου ο Φλιν ξεκίνησε να εκτελεί συλλήψεις υψηλά ιστάμενων προσώπων υπερατλαντικός και πρόσφατα βρισκόταν στην Ολλανδία κυνηγώντας παιδόφιλους την Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα κεντρικά του Συμβουλίου Ξένων Σχέσεων (Council of Foreign Relations headquarters) – στο οποίο πρόσφατα πολλά αεροπλάνα συνετρίβησαν μυστηριωδώς. Ο Χένρι Κίσινγκερ και άλλοι, εκδιώχθηκαν από το Council of Foreign Relations.

Στρατιωτικές πτήσεις παράδοσης συνέβησαν σε ολόκληρες τις ΗΠΑ. Λέγεται πως εκατοντάδες προδοτών ηθοποιών έχουν ήδη απελαθεί, τους έβαλαν σε πτήσεις και τους ανέκριναν ώσπου να ενδώσουν, με έμφαση στην εκμαίευση πληροφοριών για εκλογική απάτη. Αυτές οι στρατιωτικές πτήσεις αυξάνουν την προετοιμασία σε πιθανές δράσεις βίας από τους Αντίφα και ασφάλεια έκδοσης RV.

Επί χρόνια η Δημοκρατική παράταξη και κάποιοι Ρεπουμπλικάνοι πολιτικοί της ελίτ προφανώς εργαζόταν πάνω στην συνεργασία με τους Κινέζους και άλλα κομμουνιστικά κόμματα για να ρίξουν την Αμερικάνικη κυβέρνηση και να εγκαθιδρύσουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η συμμαχία του Τραμπ και των Λευκών Καπέλων «έστησε» τις προεδρικές εκλογές του 2020 για να δελεάσουν και να συλλάβουν επ’ αυτοφώρω για προδοσία αυτούς του κακούς τύπους – με πληροφορίες που συγκέντρωσαν από το “The Kraken.”

“The Kraken.” ήταν το ψευδώνυμο του 305ου τάγματος στρατιωτικών πληροφοριών που βρίσκεται στο Fort Huachuca, AZ. Προμήθευε τεχνολογία ηλεκτρονικού πολέμου και πληροφορίες (signals intelligence (SIGINT). Το 305 αποτελείτε από 6 λόχους, τους HHC, Alpha, Bravo, Charlie, Delta and Echo.

Το πρωί της 4ης Νοεμβρίου, ακριβώς έπειτα από τις εκλογές, το υπουργείο Αμύνης το 305ο τάγμα και η NSA ξεκίνησαν την μαγνητοσκόπηση σε πραγματικό χρόνο αποδείξεων απάτης και αλλαγής εκλογικών ψηφοδελτίων και από τις έξι επίμαχες πολιτείες (GA, PA, MI, WI, AZ, NV) σε μια αδιαπέραστη αλυσίδα τεχνολογίας η οποία ήταν αδύνατο να χακαριστεί ή να διαγραφεί. Αυτά τα ψηφιακά αποδεικτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο θα χρησιμοποιηθούν τώρα στα δικαστήρια ενάντια σε όσους ήταν με το Βαθύ Κράτος και εμπλέκονται στην εκλογική απάτη, συμπεριλαμβανομένων και των Ομπάμα, Μπάιντεν και Χάσπελ.

Σελίδα 9 των ομοσπονδιακών μηνύσεων που κατατέθηκαν στην Τζόρτζια και στο Μίσιγκαν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου του 2020: Το πρόγραμμα της DOMINION προσπελάθηκε από πράκτορες που δρούσαν για λογαριασμό της Κίνας και του Ιράκ με σκοπό να παρακολουθούν και να χειραγωγήσουν τις εκλογές, συμπεριλαμβανομένης και της εκλογής US general election του 2020.

Την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου ο Lt. General McInerney έγραψε στο Tweeter: Προσπαθούν να ανατρέψουν την κυβέρνηση.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ…..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΕΔΩ…. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΕΦΥΓΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ……….

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ

Η ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΠΥΡΟΣ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑΣ ΑΡΚΟΥΔΕΑΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ “Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΙΟ”

 

nikolaosanaximandros.gr 

 

 Σημείωση Διόδοτου: Προσθέτουμε και ένα ενδιαφέρον και πολύ επεισοδιακό 🙂 σχόλιο του ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ, για το άρθρο, όπως το κατέθεσε στο μπλογκ sinomosiologos: 

 

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.ΣΤΟΠ.
ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΆΜΙΑ.ΣΤΟΠ.
ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΥ.ΣΤΟΠ.
ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΧΕΝΡΥ.ΣΤΟΠ.
ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ.ΣΤΟΠ.
ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ ;
ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ;;
ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΑ ΜΑΛΑ !.
ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ ;
ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ Ο ΧΕΝΡΥ ;
ΝΑΙ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΝΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ.ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΗ ΞΑΝΑ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟΒΟΥΒΑΛΟ !.
ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΕΡ.
ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΤΡΥΝΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΕΝΑ ΚΛΩΝΟ ΓΙΑ ΤΡΥΝΤΟ.
ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΞΑΣ .
ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ !
ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ;
ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ, ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ Ή ΑΝΑΣΚΕΛΑ ;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
ΚΟΜΨΗ ΓΛΩΣΣΑ.
ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ,ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ ,ΝΟΣΗΣΑΝ.
ΕΠΑΘΑΝ ΤΥΜΠΑΝΙΣΜΟ ,ΣΤΡΑΒΟ ΚΑΤΑΠΙΑΝ.
Μ'ΑΡΕΣΕΙ !Μ'ΑΡΕΣΕΙ !.
ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ.
ΑΠΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΜΑΪΜΟΥΣ ,ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ;
ΞΕΡΩ ΓΩ ;.. ΡΩΤΑΩ.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΕΔΩ ΚΑΠΟΤΕ ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΕ Η ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΕ.
ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ. ΤΙ ΜΑΙΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ;
ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ ;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
ΘΑ ΞΕΡΑΣΗ Η ΧΑΣΠΕΛ ΤΩΡΑ.
ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΑΜΠΑ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΜΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ;
ΞΕΧΝΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.
ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΚΑΤΑΚΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
ΤΣΙΡΛΑΚΙ...ΣΚΑΤΑΚΙ ,ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΈΦΤΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ !.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
ΤΑ ΣΤΕΜΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ.
ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ,ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ !!!.
ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
ΠΟΛΥ ΚΟΜΨΟΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΌΣ ΠΟΥ ΤΟ ΈΓΡΑΨΕ.ΣΙΚ.
ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΩ ΤΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ !.
ΤΡΕ ΜΠΑΝΑΛ !.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΕ ,ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ.
Ω ΜΟΝΤΙΕ !.
ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΚΟΝΤΕΣ ,ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΎΘΩΝΕΣ ,ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΡΟΤΑΛΙΕΣ. ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗΔΩΝ ΤΩΡΑ.
Ε ;
ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
ΚΑΙ ΠΟΥ 'ΣΤΕ ! ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΜΠΟΡΝΤΕΛΑ ..
ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΠΕΤΕΣ.
ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

 

 

15 σχόλια:

  1. δείτε και φρίξτε. αν αυτό δεν είναι δαιμονισμός, τότε τί είναι;

    EMERGENCY REPORT: THE REAL ZOMBIE APOCALYPSE IS HERE


    https://www.brighteon.com/041e2873-9f13-4c6e-b64b-32161aa325ab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://blogs.cdc.gov/publichealthmatters/2011/05/preparedness-101-zombie-apocalypse/

    Preparedness 101: Zombie Apocalypse

    και:
    Teachable Moments – Courtesy of The Walking Dead on AMC
    Walking Dead fans, check out our latest post: http://go.usa.gov/Q4J

    https://youtu.be/m1NnJ-85mTU
    Zombie Preparedness for Educators (ξεκίνησε το 2011)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μας παίζουν άγρια. νομίζουν ότι οι ανθρωπότητα είμαστε ένα είδος video game για αυτούς τους ανώμαλους. ξεκίνησαν από το κυνήγι παιδιών στα δάση της Ευρώπης και τώρα θέλουν να το διευρύνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει και επιστημονική ονομασία η ανομαλια αυτή
      https://www.sott.net/article/148141-The-Trick-of-the-Psychopaths-Trade-Make-Us-Believe-that-Evil-Comes-from-Others

      Διαγραφή
  4. Zombie Preparedness Graphic Novel
    Related Pages
    Zombie Graphic Novel
    CDC has a fun way of teaching about emergency preparedness. Our graphic novel, “Preparedness 101: Zombie Pandemic” demonstrates the importance of being prepared in an entertaining way that people of all ages will enjoy. Readers follow Todd, Julie, and their dog Max as a strange new disease begins spreading, turning ordinary people into zombies. Stick around to the end for a surprising twist that will drive home the importance of being prepared for any emergency. Included in the novel is a Preparedness Checklist so that readers can get their family, workplace, or school ready before disaster strikes.

    View the novel
    Download PDF pdf icon[PDF – 12 MB]
    Download novel on Google Booksexternal icon
    Download text transcript pdf icon[PDF – 106 KB]

    το λινκ:

    Πρώτα εδώ: https://www.cdc.gov/cpr/zombie/educate.htm

    και πατήστε το κουτάκι που λέει GRAPHIC NOVEL ή εδώ κάτω:

    https://www.cdc.gov/cpr/zombie/00_docs/zombie_pandemic.pdf

    διαβάστε το εικονογραφημένο βιβλίο. ο ιός εμφανίζεται σε φωτό στη σελίδα 20.

    Φρικιαστικό, δεδομένου ότι πάντα προειδοποιούν για τα σχέδιά τους. άραγε μήπως έρθει και με το εμβόλιο; ή πρόκειται για επόμενο χτύπημά τους κατά της ανθρωπότητας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΤΟΣ, ΝΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΜΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΡΔΗ-ΠΟΥΡΓΟ.
    ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΛΟ ΚΑΠΕΛΛΟ.
    Ε, ΡΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ!!
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΧΕΝΡΥ [ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟ ``ΚΑΛΟ'' ΜΑΣ]
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ...
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;;; ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΛΙΑΜΕΠ; ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.
    ΛΕΙΠΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...
    ΔΕΣΠΟΤΑ, ΜΕΜΝΗΣΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ!!!
    ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΔΑΡΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΤΙΣ ΣΑΡΔΕΙΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ.
    ΔΟΝΑΛΤΙΕ, ΜΕΜΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΩ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ.
    www.youtube.com/watch?v=KcRf8sMPvo0&feature=emb_logo
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 2ΩΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ DONALD JOHN TRUMP ΣΤΗΝ GEORGIA.
    ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ, ΕΥΔΙΑΘΕΤΟΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΟΜΙΛΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΛΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.
    ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ,
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.


    https://twitter.com/i/status/1335381303806619648
    ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ TRUMP, ΣΤΗΝ ΤΖΟΡΤΖΙΑ.

    https://twitter.com/i/status/1335412654265966593
    “FIGHT FOR TRUMP! FIGHT FOR TRUMP!”
    ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ TRUMP, ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ TRUMP.
    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.


    https://twitter.com/i/status/1335405922081005568
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ,
    ΠΟΥ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ,
    ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ.
    Δεν θα λυγίσουμε. Δεν θα σπάσουμε. Δεν θα συνθηκολογησουμε. Δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ. Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ. Δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ. Δεν θα παραδοθούμε ΠΟΤΕ!
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
    ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ.

    https://twitter.com/i/status/1335457640072310784
    ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ TRUMP.
    «Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στη Γεωργία, με 1.000 περήφανοι, εργατικούς Αμερικανούς Πατριώτες! Είμαστε συγκεντρωμένοι για να το διασφαλίσουμε
    @sendavidperdue
    &
    @KLoeffler
    ΚΕΡΔΙΣΤΕ το πιο σημαντικό αποτέλεσμα του Κογκρέσου στην Αμερικανική Ιστορία. Διακυβεύεται σε αυτές τις εκλογές είναι ο έλεγχος της Γερουσίας! " -DJT

    ΜΕ ΤΡΑΜΠΙΚΗ ΑΓΑΠΗ
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    500,000 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.
    300,000 ΔΙΣΚΟΙ.
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΣ,ΔΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΡΑΒΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΟΥΜΕ ;
    ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ; ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ !.
    800,000 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.
    ΒΑΡΑ ΜΑΕΣΤΡΟ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://twitter.com/i/status/1334901806535602176
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    ΕΡΩΤΗΣΗ: AN ZEI O JFK JR ΑΓΓΙΞΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣQΥ,
    H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://funkyimg.com/i/39ae2.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 300000 δίσκοι!!! Ο Αριστομαχος κάνει μεγάλο σουξέ. Πλατινένια τα λόγια του!!!👍👍
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αριστόμαχε , πως να σου πω Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω; Με πρόλαβε και η ΑΝΝΑ με τους λαχανοντολμάδες που να πάρη η ευχή να πάρη.
    Τα γιουβαρλάκια μου είναι πάνω από τέλεια, ομοίως μαγιονέζα σπιτική με αυγά απ΄τις κοτούλες μου και πολλά άλλα.
    Κράτα θέση στην κοιλιακή σου κοιλότητα και για τα δικά μου.
    Ποιός να μου τόλεγα ο,τι θα μάθαινα τι θα πή ΑΓΑΠΗ.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωχ . Τώρα που το λες το συνειδητοποίησα.
    Καλά πως την πάτησα έτσι;
    Αλλά κάτσε να πάρω λίγο τ΄απάνω μου.
    Λεεεεπόν.
    Καλώ τι καλώ;Λάθος. Στέλνω σε αναγνώστες και φίλους του Διόδοτου φαγάκια απ΄τα χεράκια μου με τις καλλίτερες προδιαγραφές.
    Καλλίτερα τώρα;
    Συγγνώμην Κωσταντίνε Μ Α Σ.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή