«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Κατάντια...

Δείτε απίστευτο βίντεο από Μάντσεστερ: Συνεργείο 10 καραγκιόζηδων (δεν γνωρίζουμε καν αν είναι προσωπικό κάποιου νοσοκομείου) έχουν σταματήσει αυτοκίνητα με άβουλες μαϊμούδες που φοράνε μάσκες κατά την οδήγηση, και τους κάνουν επιτόπου εμβόλια, χωρίς γάντια, χωρίς βαμβακάκια με οινόπνευμα, χωρίς έλεγχο φυσαλίδων, ..Σφαγή στο δρόμο! 



 
πηγή

18 σχόλια:

  1. δεν είναι δυνατόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για ονομα του θεου
    πιστευετε αυτη την προπαγανδα του εκφοβισμου??
    γι αυτο εχουμε αυτο το χαλι
    και δεν μπορει κανεις να σηκωσει κεφαλι
    απο τα βιντεο των αριστερων σατανιστων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ..
      ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ EURONEWS..;;;

      Διαγραφή
    2. Ποιοί αριστεροί; Όλοι έχουν πάθει αποβλάκωση από την τρομοκρατία των μέσων μαζικής εξαπάτησης. Βαρέθηκα όλο αυτό τον καιρό να ακούω φίλους και φίλες πόσες μάσκες χρησιμοποίησαν μέσα στην ημέρα, πώς "απολύμαναν" τα ψώνια του σούπερ μάρκετ και πόσα επιπλέον απολυμαντικά αγόρασαν.
      Τώρα άρχισαν όλοι αυτοί που φοβούνται τον κοροϊδοϊό να λένε γιατί αργούν τα εμβόλια! Μάλιστα μία συγκεκριμένη φίλη που έκανε επέμβαση by pass ο πατέρας της την άνοιξη και το καλοκαίρι έπαθε εγκεφαλικό η μητέρα της, να μου λέει ότι θα κάνει και στους 2 το εμβόλιο!!!
      Είδα κι έπαθα να της εξηγώ ότι κινδυνεύουν οι γονείς της, της είπα για την γιατρό του Αττικού που εμφάνισε ταχυκαρδία, έστειλα ακόμα και email με τα στοιχεία της άλλης ανάρτησης που λέει ότι τα αποτελέσματα θα φανούν το καλοκαίρι του 2023, δεν έλεγε να καταλάβει ότι πρόκειται για πείραμα, γιατί οι γιατροί που παρακολουθούν τους γονείς της τους είπαν να κάνουν το εμβόλιο...
      Τα δε email αποφάνθηκε ότι "πρέπει να είναι πλαστά για να συκοφαντήσουν"...
      Κρίμα τα πτυχία της! Με ελεύθερο ίντερνετ και να σου λένε τις κοτσάνες των εισαγγελάτων...
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. "Οι περισσότεροι δεν είναι έτοιμοι να αποσυνδεθούν. Πολλοί απ' αυτούς είναι τόσο απελπιστικά εξαρτημένοι απ' το σύστημα, που θα πολεμήσουν για να το προστατεύσουν."
      (Μορφέας στο Μάτριξ)

      μνκ

      Διαγραφή
  3. σαν τα πρόβατα για σφαγή. τί πικραμένα και φοβισμένα μάτια είχαν ο άνδρας κι η γυναίκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .... Οτι να ναι.. Δεν τους σταματησαν να τους κανουν εμβόλια.. Driving through vaccination center είναι.. Είναι απλα ανώμαλοι που πήγαν να κάνουν το εμβόλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Whatever (στο έκανα αμερικάνικο το ανορθόγραφο "ό,τι νά 'ναι" σου, να πέφτει και πιο ευγενικό στο στομάχι) δεν είχαμε άδικο πάντως να τούς ονομάσουμε "άβουλες μαϊμούδες".

      Διαγραφή
    2. "Driving through vaccination center είναι"! Σε ποιό ιατρικό εγχειρίδιο περιγράφεται αυτό που βλέπουμε; Είναι ιατρική πράξη ο εμβολιασμός και στο βίντεο είναι ο κομπογιαννιτισμός σε ακραία μορφή!!!
      Ούτε σε υποσαχάριες χώρες δεν συμβαίνει αυτό! Ο γιατρός που σε εξετάζει φοράει γάντια, πόσο μάλλον όταν δημιουργεί πληγή όπως το εμβόλιο που απαιτείται η απολύμανση του σημείου τοπικά που θα γίνει ο εμβολιασμός, απαιτείται ο εμβολιαστής να φοράει γάντια (γιατί ποιός ξέρει τι έπιασαν τα χέρια του προηγουμένως!!!) και απαιτείται στον εμβολιασμένο η τοποθέτηση είτε τσιρότου ή βαμβάκι εμποτισμένο σε οινόπνευμα για λίγα λεπτά!!!
      Εδώ τι βλέπουμε;;; Γυρίσαμε 1000 χρόνια πίσω στον μεσαίωνα με τέτοιες πρακτικές!!!
      Ανώμαλοι είναι αυτοί που έδωσαν εντολή και αυτοί που πραγματοποιούν τις κομπογιαννίτικες πρακτικές! Ανώμαλοι και διεστραμμένοι!!!
      Ο κόσμος απλά έχει χαζέψει από το κουτόχορτο που του σερβίρουν και φοβάται ότι αν δεν κάνει εμβόλιο θα μείνει χωρίς δουλειά, ή θα μείνει για πάντα κλεισμένος μέσα! Τους φοβισμένους και τους πεινασμένους δεν επιτρέπεται να τους λες ανώμαλους!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. Άλλο το "ανώμαλοι" (ποτέ δεν θα τους έλεγα έτσι) και άλλο το "άβουλες μαϊμούδες", που είναι, γιατί ούτε που τους έχει περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσαν να διαμαρτυρηθούν, να αντιδράσουν, αντί να παραδοθούν, προκειμένου να μην χάσουν την δουλειά τους όπως νομίζουν, ή να τους κλειδώνουν μέσα.
      Για όλους μας ισχύουν αυτά.

      Διαγραφή
  5. ε τα ιδια να περιμενουμε κι εδω...ο πανιβλακας μαζι με την ΟΧΙΑ [ντορα φτου] θα πουν εντολη της ευρωπης,δεν μπορουμε να κανουμε διαφορετικα....αναθεμα τους αν με πλησιασουν για εμβολιο....θα τους ξεσκισω.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! Σούλα να τους πεις ότι θες να μείνεις έγκυος στους επόμενους 2 μήνες!
      Ωραία δικαιολογία για την επόμενη φάση που θα γίνει υποχρεωτικό αν δουν ότι δεν τρέχουν πολλά πρόβατα να το κάνουν, αν και από αυτά που ακούω θα τρέξει αρκετός κόσμος...
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχα...αντιγονη πως;;;; να μεινω εγγυος εννοω....εκλεισα τα 62 ασχετα αν φαινομαι για 20 [ αν δεν παινεψεις το σπιτι σου κλπ] χαχαχαχαχα....να σαι καλα μ εκανες και γελασα.....και εχεις δικιο...ξερεις ποσα προβατα εχουν παρει σειρα;;;ευτυχως ολα πανω απο 75..[συγγνωμη γι αυτο ]....Σουλα

      Διαγραφή
  6. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΚΑΙ ΤΙΝΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΑΓΓΛΟΣ ΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ.
    ΤΩΡΑ, ΜΠΟΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.... ΒΟΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ... ΕΔΩ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ.
    ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΟΙ ΕΜΒΑΛΟΜΕΝΟΙ ΡΩΤΑΝ... ``ΑΛΤ, ΤΙΣ ΕΙ;;''
    ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ.
    www.youtube.com/watch?v=j_r2NVwn6J4
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως στην Αγγλία μπαρ εστιατόρια καταστήματα ένδυσης υπόδησης κλπ. είναι όλα ανοιχτά.
    Μάσκες σε εξωτερικούς χώρους δεν φορούν.

    Συγκρίνετε με τα δικά μας και βγάλτε συμπεράσματα.
    Είμαστε η πιο κομμουνιστική χώρα του πλανήτη.
    Η τρομοκρατία και η παραπληροφόρηση προπαγάνδα στο έπακρο.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. - Δικηγόρος Αντωνιάδης LIVE απο 29_12_2020

    - https://www.youtube.com/watch?v=dLvrnla-jyM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. biazontai ...Ερευνηστε τον λογο.μεχρι τον Ιουλιο του 2021.Απο τις 21\12\2020 και 222 ημερες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή