«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Κούλη ακούς;;;..... Άρχισαν οι μηνύσεις για την απάτη της "πανδημίας" COVID-19 (βίντεο)

Δείτε το βίντεο πατώντας στον σύνδεσμο:

https://mandataapoekso.blogspot.com/2020/12/covid-19.html 

 

 Ο Γερμανός δικηγόρος Dr. Fuellmich συμμετέχει στη Γερμανική Εξωκοινοβουλευτική Εξεταστική Επιτροπή για τον κορωνοϊό, ACU2020. Μαζί με μια ομάδα νομικών της Επιτροπής πρόκειται να προβούν σε σειρά μηνύσεων για τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού, που θα περιλαμβάνουν από μηνύσεις για αποζημιώσεις ατόμων που επλήγησαν από τις καραντίνες, μέχρι μήνυση για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
 

Η πρώτη από αυτές τις μηνύσεις κατατέθηκε στη Γερμανία στις 25 Νοεμβρίου και αφορά καταγγελία των "ελεγκτών αλήθειας" στο YouTube, το Facebook και το Twitter, για δυσφήμιση του καθηγητή Β. Βόνταργκ. Συγκεκριμένα, οι "ελεγκτές αλήθειας" δυσφημούν ως ψεύτη τον καθ. Βόνταργκ για την τοποθέτησή του ότι τα τεστ PCR δεν είναι κατάλληλα για τη διάγνωση της COVID-19. Μέσω αυτής της μήνυσης, οι "ελεγκτές αλήθειας" θα υποχρεωθούν να παρουσιάσουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Δρ Βόνταργκ ψεύδεται.
 

Η μήνυση αυτή θεωρείται πολύ σημαντική διότι, εκτός από την αποκατάσταση της φήμης και της επιστημονικής ακεραιότητας του Δρ Βόνταργκ, θα αποτελέσει και ένα καίριο χτύπημα στα τεστ PCR, τα οποία είναι "ο θεμέλιος λίθος" της απάτης της πανδημίας COVID-19.

Δείτε επίσης:


Παρουσίαση της Επιτροπής ACU2020: https://www.youtube.com/watch?v=QMMQq3ZxJC0
Αναγγελία των μηνύσεων για αποζημιώσεις και για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας: https://www.youtube.com/watch?v=Ulds4L-y2A4

Μετάφραση - υποτιτλισμός - επιμέλεια: Ανεξάρτητη Ομάδα Μεταφραστών

11 σχόλια:

  1. https://youtu.be/Pv6tzWfDK-w

    Biologe enthüllt massive Gefahren der Corona-Impfung und der Zulassung nach Bill Gates! (C. Arvay)

    Βιολόγος αποκαλύπτει τους τεράστιους κινδύνους του εμβολιασμού για τον κορονοϊό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να παρέμβει το ΕΣΡ αλλά και ο εισαγγελέας για την παραπληροφόρηση και την χειραγώγηση της ενημέρωσης για τον Κορωνοϊό

    Για 40 εβδομάδες που ζούμε με την «πανδημία» γνωρίζουμε ότι τα Σάββατα και τις Κυριακές λόγω των λιγότερων τεστ ο αριθμός των κρουσμάτων είναι λιγότερος και αυξάνεται κάθε Δευτέρα που επιστρέφει στα «κανονικά επίπεδα ο αριθμός των τεστ».
    Την Κυριακή έγιναν 11370 τεστ και βρέθηκαν 1044 θετικά. Τη Δευτέρα έγιναν 30923 τεστ και βρέθηκαν 2199. Η Θετικότητα την Κυριακή ήταν 9,2% και τη Δευτέρα μειώθηκε σε 7,1%.
    Επομένως για τον παραπλανητικό τίτλο της Τρίτης, «Κρούσματα σήμερα: Νέα εκτόξευση» ,επιβάλλεται να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες. Διότι Υπάρχουν.
    Δεν πρόκειται περί «βλακείας», του γράφοντος.
    Το κοιμώμενο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο οφείλει να αντιδράσει και να επιβάλει αφενός πρόστιμα και αφετέρου να διαβιβάσει το φάκελο στην εισαγγελία.

    http://deltio11.blogspot.com/2020/12/blog-post_94.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.brighteon.com/a58e366b-9398-4049-ae9b-5ef608d34dbf

    Joe Biden Nominates Transsexual As Surgeon General Scumbag



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΑΥΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    https://twitter.com/i/status/1333517959025799172

    Κινέζος Dr. Li Yi, Ph.D. στην κοινωνιολογία από το Πανεπιστήμιο του Ιλλινόις: "Θα ξεπεράσουμε σύντομα τις ΗΠΑ, δεν θα επιβιώσουν, θα οδηγήσουμε τις ΗΠΑ στο θάνατό τους"

    ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2027 ΛΕΕΙ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ,
    ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΞΑΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2012,
    ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΑΥΡΑ.

    ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ, ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ = ΖΟΩΠΟΙΗΣΗ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ DONALD JOHN TRUMP, ΒΡΕΣ AYTHN THN ΣΑΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΚΕΤΟ ΚΟΝΣΕΡΒΑΣ, ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΙΝΑ.
    ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΝΑΚΥΛΩΣΗΣ MIAΣ ΧΡΗΣΗΣ.

    ΜΗΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΗ;
    ME ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;;;;;
    ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΔΕ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://twitter.com/i/status/1332708464884404225
    Jair Bolsonaro σχετικά με το εμβόλιο Covid: "Δεν θα το κάνω, είναι δικαίωμά μου. Στη Βραζιλία δεν θα είναι υποχρεωτικό." Στη Βραζιλία βασιλεύει η δημοκρατία, ο Μπολσονάρο ένας σπουδαίος άνθρωπος. https: // t.me/RadioSavana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΛΥΚΕ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ!!!......ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΠΩΣ Ο ΕΣΟΦΘΑΛΜΟΣ ΘΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΡΙΓΓΑ;
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ. https://twitter.com/i/status/1334269729863831552

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E NAI, ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΡΙΓΓΑ
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/11/blog-post_47.html

      Διαγραφή
    2. θα ήθελα πολύ να δω τη φάτσα τους, όταν αντικατασταθούν οι σύριγγες με το real thing. φαντάζεστε γέλια όταν θα νιώσουν το τσίμπημα live on camera;

      Διαγραφή
  8. ΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΗ ΡΕ Ο ΚΛΩΝΟΣ ;
    ΤΡΟΜΠΑΡΕΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ.
    ΠΩΣ ΤΡΟΜΠΑΡΕΙ Ο ΜΠΙΝΤΕΣ ;
    ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΤΩΝ ΜΠΙΝΤΕΔΩΝ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΡΟΜΦΑΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΑΤΑ ΣΕ ΤΟΠΟ ΚΑΥΤΕΡΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή