«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Από τη θεία Μέρκελ παίρνεις μαθήματα Κούλη μ'.. ;


https://www.facebook.com/burnclone/videos/3476362559114827/?t=13


Η κοπέλα κομπάρσος λέει ότι

στήνουν το σκηνικό για να δει ο κόσμος τις εντατικές, ο ρόλος της είναι να κρατήσει την αναπνοή της για 

λίγα λεπτά μόλις της δώσουν το σύνθημα για να φαίνεται ότι δεν παίρνει ανάσα, και λέει θα πληρωθεί 

καλά για αυτό που κάνει…

 

(το είδαμε εδώ)

 

4 σχόλια:

  1. Είναι η τελευταία ενσωμάτωση mp4 video που επιχείρησα να κάνω, μπας και παίξει επειδή ήταν και πολύ μικρό. Φαίνεται καθαρότατα ότι είναι @ουστιά της γκουγκλ να μην παίζουν πια τα βίντεο που ενσωματώνουμε. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα έπαιζαν ακόμα κι αυτά που ήταν διάρκειας 70 λεπτών και είχα ρυθμίσει να είναι σε μέγεθος 83 mb.

    Δείτε το βίντεο από την δ/νση facebook που δίνεται. Είναι ανοιχτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OΣΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΩΣΤΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ FAKE NEWS ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Γκουγκλ, χυδαίοι αλήτες.
      Προ καιρού έψαχνα στο youtube κάτι καταπληκτικά βίντεο που είχα δει προ ετών (απάτη της προσσελήνωσης, απάτη της 911), τίποτε, εξαφανισμένα.
      Πώς να πείσεις τώρα έναν νεαρό σε ηλικία, που δεν τα έχει ζήσει ;

      Διαγραφή
  2. 😂😅🤣 νέες ευκαιρίες προσφέρει στις μέρες μας η αγορά εργασία. κάνε καριέρα ως απατεώνας. όλοι μπορούν. τί τα θές τα ξενύχτια, το στρες και τα πτυχία. εκπαιδεύουμε λαμόγια. πληροφορίες εντός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή