«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Η βιαστική παρασκευή του εμβολίου κατά του Covid-19 και οι συνέπειες του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

 του Σωτήρη Γκεκόπουλου, συν/χου δικηγόρου

 


Ο ιός Covid-19 κατά τις επίσημες διαβεβαιώσεις εμφανίσθηκε στην Κίνα τον Ιανουάριο 2020 και έκτοτε εξαπλώθηκε ραγδαία στην υφήλιο. Η υψηλή νοσηρότητα που παρατηρήθηκε και ο μεγάλος αριθμός των νεκρών και των σοβαρά νοσούντων στις ΜΕΘ,  δημιούργησε την ανάγκη του εμβολιασμού του μεγαλύτερου κατά το δυνατόν πληθυσμού της γής ώστε να δημιουργηθεί ανοσία και σταδιακά να οδηγήσει σε μείωση της επέκτασής του.

Ταυτόχρονα η υπερβολική δέσμευση της κυκλοφορίας των πολιτών με συνεχή Lokcdown σε συνδυασμό και με την όχι αναγκαία πάντοτε (δηλαδή και σε ανοικτούς χώρους) χρήση της μάσκας οδήγησαν στην αύξηση του φόβου με την συνδρομή πάντοτε και των συστημικών ΜΜΕ να πλειοδοτούν στην έντασή του παρουσιάζοντας μονόπλευρα τα γεγονότα (λ.χ. ΣΚΑΙ-ΜΕGA κ.λ.π.). 

Ποιος όμως είναι ο σκοπός που επέβαλε την  ξαφνική αμέσως μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ εμφάνιση έτοιμων εμβολίων από διάφορες χώρες; Μήπως  η διαφανείσα επικράτηση του Μπαίντεν άνοιξε τον δρόμο η νέα τάξη πραγμάτων να επισπεύσει μία μη συμβατική μορφή εμβολίου χωρίς τις βασικές ιατρικής προδιαγραφές,  ώστε να προλάβει με τον εμβολιασμό να μη ατονίσει η δράση του ιού μετά τον Μάϊο 2021 και σταδιακά να εξαφανισθεί χωρίς την χρήση του εμβολίου;  

Από όλους σχεδόν του αναγνωρισμένους και διακεκριμένους επιστήμονες παγκοσμίως αναφέρεται ότι ένα εμβόλιο με  βαθμό αποτελεσματικότητας 60-70% θα έκανε 4-5 έτη κατ ελάχιστον για να παρασκευασθεί. Πως τώρα επομένως εμφανίσθηκαν ξαφνικά τέσσερα έτοιμα εμβόλια προς χρήση από τις εταιρίες Phizer/BioNTech, Moderna, Sputnik, και Oxford/Astra Zeneca και όλα με βαθμό αποτελεσματικότητας 90-95%; Mέχρι και η Τουρκία ετοιμάζει νέο εμβόλιο. 

Με βάση τις σχετικές επιστημονικές μελέτες παγκοσμίως που  αναφέρονται στα συμβατικά εμβόλια που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση των ιών, ένα τέτοιο εμβόλιο χρειάζεται 8-10 χρόνια για να παρασκευασθεί και πρέπει να περιέχει μικροοργανισμούς (κυρίως ιούς) εξασθενημένους ή απονεκρωμένους, που χορηγούνται για να προκαλέσουν παραγωγή αντισωμάτων έναντι των ιών που περιέχουν. Αντίθετα τα σημερινά εμβόλια περιέχουν συνθετικό γενετικό υλικό (συνθετικό DNA ή αγγελιοφόρο mRNA) -με εξαίρεση το πρώτο ρωσικό εμβόλιο (Sputnik) που παρασκευάσθηκε και όπως ανακοινώθηκε περιέχει ιό- και δεν χορηγούνται για να προκαλέσουν παραγωγή αντισωμάτων έναντι των καθορισμένων ιών, αφού δεν περιέχουν τέτοιους, ενώ η παρασκευή τους απαιτεί 8-10 μήνες. (βλ. Κλεάνθης Γρίβας-ψυχίατρος Μελέτη της 19.11.2020 με θέμα «ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ FRANKESTEIN ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ). Ειδικότερα ο χρόνος που χρειάσθηκε για την ανάπτυξη άλλων εμβολίων είναι:


Ευλογιά            34 χρόνια    1954-1988
HPV                  15 χρόνια    1991-2006
Ιλαρά                  9 χρόνια    1954-1963
Polio                   7 χρόνια    1948-1955
Παρωτίτιδα         4 χρόνια    1963-1967
Μ.Ο                10.7 χρόνια    

Γι αυτό τα «εμβόλια» για τον κορωνοϊό παρασκευάζονται με απαράδεκτες fast-track διαδικασίες, κυρίως επειδή οι κυβερνήσεις ανέλαβαν τόσο το οικονομικό κόστος της ανάπτυξής τους όσο και το κόστος της αποζημίωσης των ατόμων που θα υποστούν βλάβες από τις παρενέργειές τους.  

Επομένως, μπαίνει το ερώτημα. Πόσο ασφαλή μπορεί να είναι αυτά τα εμβόλια και να χρησιμοποιηθούν άμεσα από αρχών του έτους 2021, όταν σε χρόνο μηδέν δοκιμάζονται και εγκρίνετε η διάθεσή τους κατά εκατοντάδες εκατομμύρια παγκοσμίως;. Αντίθετα η δοκιμή ενός συμβατικού εμβολίου απαιτεί χρόνο τουλάχιστον ενός έτους και η έγκρισή του να γίνει μετά από έλεγχο τουλάχιστον έξι μηνών.

H κυβέρνηση με τον νόμο 4675/2020 νομοθέτησε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών και μεταξύ άλλων στην σχετική διάταξη ορίζεται ότι…β) Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου. Ειδικότερα με την απόφαση αυτή  ορίζονται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας για συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.

Όπως όμως προκύπτει από το γράμμα και το πνεύμα της διάταξης αυτής, καθιερώνεται μετά από σύσταση της ΕΕΔΥ, η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε ορισμένες ομάδες πληθυσμού για την αποτροπή της διάδοσης της νόσου. Όμως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος οριοθέτησε ως  χρόνο του εμβολιασμού το πρώτο εξάμηνο του 2021, με αριθμό εμβολιαζόμενων πολιτών 2.100.000 τον μήνα.

Πως λοιπόν προδικάζεται ότι θα θέλουν όλοι να εμβολιασθούν και μάλιστα παραγγέλθηκαν ήδη 25.000.000 εμβόλια, αγνώστου ιατρικής ταυτότητας και χωρίς οποιαδήποτε προηγούμενη έγκριση, για να καλύψουν τον εμβολιασμό 12.500.000 πολιτών; Δεν είναι  αξιοπερίεργο αν όχι ύποπτο το γεγονός της βιασύνης όλων των Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων να φροντίσουν για την δήθεν αποτροπή της διάδοσης της νόσου πριν αυτή καταστεί ανενεργός, όταν η γνωστή και διακηρυγμένη θέση της νέας τάξης την οποία και η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση αποδέχεται πλην ορισμένων εξαιρέσεων (Ουγγαρία, Πολωνία), είναι η σταδιακή μείωση του πληθυσμού της γής λόγω μη επάρκειας στο μέλλον για την επαρκή  διατροφή των λαών ; Δεν είναι αντιφατικό να επιδιώκεται αφ ενός η αποτροπή της διάδοσης της νόσου, που έχει επιφέρει μέχρι σήμερα πάνω από 1.000.000 νεκρούς παγκοσμίως και συγχρόνως να στοχεύεται χωρίς βεβαίως να ομολογείται από τα γνωστά κέντρα (Μπίλ Γκέιτς κ.λ.π.) που ενεργά συμπορεύονται στην παρασκευή των εμβολίων η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού;

Μήπως –λέω μήπως– το εμβόλιο με τις παρενέργειες που θα έχει μετά την χρήση του θα επιταχύνει ακόμη περισσότερο την μείωση του πληθυσμού απ ότι ο ίδιος ο Covid-19, έτσι ώστε να επιβιώσει και το ασφαλιστικό σύστημα, από το μεγάλο κόστος της καταβολής των συντάξεων;

Kαι όλοι γνωρίζουμε ιδιαίτερα για τη  χώρα μας πόσο  δυσβάστακτο είναι το κόστος της καταβολής των συντάξεων με το 32% του πληθυσμού να είναι συνταξιούχοι. Οι μελέτες σχετικά με τις παρενέργειες του νέου μη συμβατικού εμβολίου αποδεικνύουν ότι ιδιαίτερα στις μεγάλες ηλικίες των 65 και πλέον ετών αυτές μπορεί να είναι σοβαρές με την αλλοίωση του DNA και με μείωση του προσδόκιμου ζωής που αυξήθηκε ανησυχητικά.

Συνεπώς απαιτείται εγρήγορση των πολιτών και όχι αδράνεια και παθητικότητα στην αποδοχή του εμβολίου, επειδή η εξ ίσου ύποπτη εμφάνιση και εξάπλωση του ιού, αποτελεί το πρόσχημα αλλά και την αιτία του εμβολιασμού του μεγαλύτερου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού, με άγνωστες ακόμη τις συνέπειες. Αντίθετα πρέπει να απαιτηθεί από ομάδες οργανωμένων πολιτών η πλήρης ενημέρωση και διαφάνεια για τις επιπτώσεις και παρενέργειες  κάθε εμβολίου πριν την αποδοχή του.

Και τέλος θα πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι με ρητή συνταγματική επιταγή  ορίζεται ότι κανένας ιατρός ή ιατρικό κέντρο χωρίς την συναίνεση του πολίτη δεν μπορεί να του επιβάλλει την οποιαδήποτε ιατρική πράξη όπως είναι και ο εμβολιασμός του, ακόμη και αν  αυτός προβλέπεται με οποιονδήποτε νόμο ή Υπουργική απόφαση. Αλλά για την νομική φόρμουλα της μαζικής νόμιμης αντίδρασης σε κάθε απόπειρα υποχρεωτικού εμβολιασμού, θα επανέλθουμε με συγκεκριμένες λύσεις όταν αυτός επιβληθεί.


pronews.gr


20 σχόλια:

  1. Τι άλλο θα σκεφτεί το διεστραμμένο τους μυαλό;
    Μήνυσαν Ινδό εθελοντή για συκοφαντική δυσφήμιση επειδή έτρεχε στο νοσοκομείο με σοβαρά νευρολογικά προβλήματα σαν συνέπεια του εμβολιασμού του. Τον κατηγορούν κι από πάνω!
    Indian drug company counter-sues AstraZeneca Covid-19 jab volunteer for ‘malicious’ claim vaccine trial led to health issues
    https://www.rt.com/news/508183-serum-vaccine-india-sue-coronavirus-trial/
    Ο εθελοντής είναι 40 ετών και είχε πάρει μέρος στην 3η φάση (3ο τρύπημα!) και είχε πονοκεφάλους, πυρετό, στομαχολογικά προβλήματα και συνεχείς εμέτους. Τους μήνυσε για 13,5 εκατομμύρια δολάρια και η AstraZeneca τον μήνυσαν για 100 εκ. δολ.!

    Το επόμενο ευφυολόγημα τους είναι:
    Συναγερμός της Interpol για τα εμβόλια: Οι μαφίες θα κατακλύσουν την αγορά με πλαστά σκευάσματα
    Η Interpol εξέδωσε παγκόσμιο συναγερμό προς τις 194 χώρες μέλη- Δίκτυα του οργανωμένου εγκλήματος ετοιμάζονται να πουλήσουν πλαστά εμβόλια.
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/12/interpol.html
    Τις παρενέργειες των εμβολίων θα τις χρεώσουν στην μαφία!!!
    Τώρα ποιοι είναι οι ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΙ, άστα ….
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ!!!
      ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΑΛΛΆ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!

      Διαγραφή
  2. Καιρός είναι να οργανωθούμε γιατί έρχεται μεγάλη λαίλαπα. Καλό είναι βέβαια να ελπίζουμε στη νίκη του Τραμπ, καλές είναι οι προσευχές και οι ευχές, αλλά να μην την πατήσουμε προσμένοντας και βρεθούμε προ τετελεσμένων....Συν Αθηνά και χείρα κίνει...Ο χρόνος κυλάει αδυσώπητα και οι βρικόλακες είναι αποφασισμένοι να μας τρυπήσουν με το ζόρι, γι' αυτό θα πρέπει να δούμε συλλογικά πώς θα τους αντιμετωπίσουμε και τι θα κάνουμε αν παρασφίξουν τα πράγματα....Μην την πατήσουμε σαν τους Βυζαντινούς που κλείστηκαν στην Αγιά Σοφιά και νομίζοντας πως μόνο οι προσευχές θα τους σώσουν και τους πετσόκοψαν μαζικά τα οθωμανικά όρκ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΦ' ΟΣΟΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΥΠΑΡΞΟΥΝ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ. ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ. ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ [ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΣΘΗΚΑΝ!!]
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για πρώτη φορά δεν θα γίνει η ετήσια συγκέντρωση της λέσχης bilderberg το 2020. Από το 1976 δεν είχε διακοπεί ποτέ η συνεδρίασή της.

    Ελπίζουν να γίνει το 2021.

    https://www.freemanpost.com/bilderberg-group-will-not-meet-in-2020-a-first-since-1976/?fbclid=IwAR3b_KJ1IXnL8_c2t6Gr85FFPH54iwASv4-KuroUYdBQ447tnmvrQLRDpeY

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ. ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ. ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΣΚΟΝΤΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ?!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βόμβες Υγειονομικές οι εμβολιασμένοι σύμφωνα με καθηγητή της Οξφόρδης (Video)
    https://amazonios.net/41154-2/

    Θα είμαστε Πειραματόζωα ..Το εμβόλιο δεν κόβει την μετάδοση του ιού!!! (Video)
    https://amazonios.net/tha-eimaste-peiramatozoa-to-emvolio-den-kovei-tin-metadosi-toy-ioy/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΑ! ..ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ 3 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΓΛΎΚΑ!

      Διαγραφή
    2. Κι επειδή εμείς οι μη εμβολιασμένοι θα είμαστε οι περισσότεροι, θα βάζουμε εμείς στο περιθώριο τους εμβολιασθέντες.

      Διαγραφή
    3. Μην βαλεις και στοιχημα για αυτο φιλε...

      Διαγραφή

  6. .. Aπάνω μου έχω Πάντοτε στην Ζώνη μου Σφιγμένο ,
    Ενα Μικρό Αφρικάνικο ΑΤΣΑΛΙΝΟ Μαχαίρι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ!!!
      ΧΑΧΑΧΑ...
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  7. Άσχετο με την ανάρτηση, σχετικό με τα εμβόλια:
    https://www.dw.com/en/covid-19-nanomachines-to-be-deployed-to-fight-next-viral-pandemic/a-53267436

    Αυτό εδώ το έχει πάρει πρέφα κανείς; Είναι από τον Απρίλιο του 2020! Τους "πρόλαβε" λέει ο κορωνοϊός, και θα εφαρμόσουν τα νανορομποτάκια στην... επόμενη πανδημία!!
    Πραγματικά, όσοι μιλάνε για ψεκασμένους έχουν σοβαρό πρόβλημα. Που είναι κυρίως ηθικό και συνειδησιακό!

    ΥΓ: Η Interpol γιατί δεν βάζει απευθείας στη λίστα με τα ψευτο-εμβόλια αυτά της Τουρκίας; Θα γλιτώσει κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι χρονοι παρασκευης τον εμβολιων που αναγραφονται στην αναρτηση ειναι ανευ συγκρισης με το σημερα. Ιδια τεχνολογια και ιδια εργαστηρια υπαρχαν το 1960 με το 2020;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ..

      ..ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 5-6 Ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΛΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ.

      Διαγραφή
    2. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ "ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ"

      Διαγραφή
    3. μα τόσοι γυναικολόγοι υπάρχουν,τόσα μαιευτήρια ακόμα εννέα μήνες διαρκεί η εγκυμοσύνη;
      ...3+7.......

      Διαγραφή
  9. Το λιγουρευεστε το εμβολιακι;;; Ωραια, οσοι το λιγουρευεστε, να μαζευτουμε , να το κανετε!!! Διευκρινιζω: Για τους αψεκαστους με τα σηκωμενα μανικια το σχολιο, οι οποιοι συμφωνα με τις μετρησεις της κουλοκυβερνησης ειναι 72% και αν συνυπολογισουμε και το 46% των ψεκασμενων (ερευνα του Cabridge), τοτε δεν ειναι τα πραγματα οπως μας τα λενε!!! Γιατι με 72% προθυμους, δεν υπαρχει λογος να γινει υποχρεωτικα το εμβολιο, οπως μας απειλησε, ο σαχλαμπουχλας με το ποδηλατο!!! Α, να προσεχει και λιγο, γιατι μας φερνει στο μυαλο, τον ετερο μαλακομπουχλα ΓΑΠ, που τσακιστηκε με το ποδηλατο και τραυματισε το ποδαρακι του!!! Ειναι κριμα να προκαλει την τυχη του, ειδικα αυτη την περιοδο, που οι καταρες εκατομμυριων Ελληνων, τον συντροφευουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ .ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΔΑΡΕΙ .
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ .ΣΧΕΔΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ .
    ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ,ΝΑΙ .
    ΟΠΟΙΟΣ /ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ .ΤΟ E-MAIL TOY ,ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ .
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΗ ΚΑΛΑ .
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΟΛΥ .ΛΙΓΟ .
    ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΣΑ .....ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ .
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΣΗ ΤΟΥ 1821.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ,ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ .
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ .
    Η ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ,Η ,ΠΟΛΛΟΙ ,ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ@ΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ .
    ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ,ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΜΕ .
    ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ......ΑΣ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ .
    ΤΙ ΜΕΝΕΙ ;;
    ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή