«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ (09.01.2021) : ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ!

 

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ !! ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΝΑΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΜΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ  ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ !!!  ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ !!!   ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ !!!!   

Καλημέρα φίλε Αποστόλη!


Ναι, ανέβασε το προηγούμενο μήνυμα που σου έστειλα. Έχεις το ελεύθερο!

Κατά δεύτερον, εδώ γίνεται "πυρηνικός βομβαρδισμός" πληροφοριών. Έχουμε στην κυριολεξία πόλεμο. Το μόνο που μένει είναι να βγούνε τα τανκς και τα όπλα. Η φασιστερά έχει ξεκινήσει τη δικτατορία. Εάν αυτό επιτραπεί να συνεχίσει, έρχεται και το τέλος του πλανήτη.

Για την κοπέλα που δολοφονήθηκε. Δε δολοφονήθηκε. Είναι στημένο από την Ελίτ. Βγήκανε δυο αναλυτές, ένας εκ των οποίων είναι έμπειρος στη βαλλιστική. Το όπλο είχε άσφαιρα. Οι αστυνομικοί πίσω από την κοπέλα είναι ψεύτικοι (έχουν αναγνωριστεί). Η πορεία της σφαίρας είναι φυσικώς αδύνατη και υποδεικνύει ότι σφηνώθηκε στο λαιμό της, γιατί εάν το τραύμα ήταν διαμπερές, θα υπήρχε διασπορά αίματος. Δεν υπήρξε καμία διαφορά, ούτε κατά το χτύπημα. Η κοπέλα κρατούσε το λάθος μέρος του λαιμού της και με το λάθος χέρι. Πυροβολήθηκε από αριστερά, και κράταγε το δεξί μέρος του λαιμού της με το δεξί χέρι. Αυτό έπρεπε να είχε 100% επιφέρει διαμπερές τραύμα. Αυτό δε συνέβη. Επίσης, ο κάθε στρατιωτικός γνωρίζει ότι τραύμα στο δεξί μέρος του λαιμού απαιτεί κλείσιμο πληγής με το αριστερό χέρι, λόγω αυξημένης δύναμης. Η κοπέλα το "έκλεισε" με το δεξί. Δεν είναι βετεράνος στρατιωτικός. Οι πληροφορίες της είναι 100% ψεύτικες.

Μετά την ανάλυση, κάθισα με τη γυναίκα μου (έμπειρη νοσοκόμα με χρόνια σε trauma emergency units & ψυχιατρική). Σε ανάλυση σχεδόν καρέ-καρέ, φτάσαμε στο ίδιο αποτέλεσμα. Το αίμα που έδειξε από το στόμα δεν ανταποκρίνεται στο είδος του υποτιθέμενου τραύματος. Είναι σα ν' αδειάζεις βαρέλι και να γεμίζεις μετά βίας φλυτζάνι του εσπρέσσο.

Ένας αναλυτής τράβηξε όλες τις πληροφορίες της "δολοφονημένης". Όλο το παρελθόν της είναι φτιαχτό. Η επιχείρηση την οποία φέρεται να έχει, είναι ανύπαρκτη. Οι υποτιθέμενες φωτογραφίες της από το εσωτερικό της εταιρίας είναι στην ουσία αγρός. Στην ουσία τα προφίλ της είναι ψεύτικα.

Τώρα, ο λόγος που έγινε αυτή η "δολοφονία" είναι ο εξής:

(ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΟΠΩΣ Π.Χ. Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΛΠ.  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ , ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ....   ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ !!!!   ΤΥΧΑΙΟ;;;;)

Λόγω της "δολοφονίας", οι προδότες ενεργοποίησαν έκτατη ανάγκη στο Καπιτώλειο, και λειτουργούν μόνον με προσωπικό ασφαλείας, δηλαδή μόνο με τα καθάρματα που εμπιστεύνται. Φοβούνται μην τους την έχουν στημένη. Με βάση αυτό, ξετίναξαν όλους τους λογαριασμούς των social media όσων υποστηρίζουν τον Πρόεδρο Τραμπ. Στρατιωτικούς, δημοσιογράφους, πολίτες. Ένας σκασμός απαγορεύσεων. Κομμουνιστική δικτατορία.

Προσωπικα "σφάχτηκα" με μερικούς φασιστερούς. Το επίπεδο άγνοιας και ηλιθιότητάς τους είναι διαγαλαξιακών διαστάσεων. Πρόκειται για άτομα που κάνουν τεστ IQ και τους έρχεται πίσω αρνητικό.

Εντός της ημέρας έγιναν μαζικές κινήσεις χρηστών, δεκάδες εκατομμύρια, από το Twitter & Facebook στο Parler και στο Gab. Ήδη και το MeWe αρχίζει και μεγαλώνει. Η Apple εξεδωσε τελεσίγραφο εκκαθάρισης της εφαρμογής Parler εάν δεν υιοθετήσει την κομμουνιστική λογοκρισία εντός 24 ωρών. Μένουν περίπου 20. Με το που εμφανίστηκε ο Τραμπ στο Parler, η Google διέγραψε αμέσως την εφαρμογή από το Play Store.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη, οργανωμένη και πιο αισχρή κατάλυση του Αμερικανικού Συντάγματος καθώς και μια σειρά παρανομιών, αρκετές να διαλύσουν Google, Facebook, Twitter, Shopify, και αρκετές άλλες μια και καλή.

Κάτι άλλο, που δε θυμάμαι εάν το ανέφερα στο προηγούμενο κείμενο. Όπως βλέπεις, γράφω όσο πιο γρήγορα μπορώ, γιατί γίνεται το έλα να δεις εδώ. Ήδη μεγάλα κανάλια ανεξάρτητων VLoggers ξεκινούν τη μαζική εγκατάλειψη του YouTube.

Πίσω στο θέμα μας. Κατά τη διάρκεια της εισβολής στο Καπιτώλειο, η οποία εκτελέστηκε από την Αντίφα, αλλά ακολουθήθηκε κι από πατριώτες, πολλά laptop και σκληροί δίσκοι εκλάπησαν. Απόρρητες πληροφορίες μαζί με το προσωπικό υπολογιστή της Pelosi. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι στα χέρια των πατριωτών. Η βουλή και η Ελίτ έχουν χεστεί τόσο πολύ που οι πορδές (με τις ανάλογες εκτοξεύσεις σκατών) ηχούν σα πυρηνικές ανατινάξεις. Γι' αυτό και γίνονται όλα αυτά σήμερα. Φοβούνται από το τι θα βγάλουν οι πατριώτες στη φόρα. Και η φασιστερά είναι μέχρι το λαιμό στην παρανομία. Μιλάμε για εγκλήματα κατά του πλανήτη και κατά της ανθρωπότητας.

Τώρα, ας αναφερθώ στους Q. Υπόψη, ανέφερα σε αρχικό κείμενο για τους Qanon. Είναι δύο διαφορετικά γκρουπ. Το κεντρικό, που πετάει τις πληροφοριακές βόμβες, είναι οι Q. Όλοι οι περιφερειακοί που συμπληρώνουν, αποκωδικοποιούν κτλ, είναι οι Anonymous (εξ ου και το Anon). Καμία σχέση με τους υποτιθέμενους Anonymous του διαδικτύου.

Οι Q, μαζί με πατριώτες και την ομάδα του Τραμπ άρχισαν να ρίχνουν "βόμβες" ενός σχεδίου από το 2017. Όλα όσα έχουν βγάλει μέχρι στιγμής έχουν αποδειχθεί 100%. Υπόψη, οι Q αποτελεί ομάδα intelligence η οποία ξεκίνησε από την ημέρα της δολοφονίας του JFK. Όλες αυτές τις δεκαετίες μάζευαν πληροφορίες και παρακολουθούσαν τα γλοιώδη ερπετά. Πρόκειται για άρτια εκπαιδευμένη ομάδα, επίπεδο NSA, με πολεμιστές, η οποία προετοιμαζόταν εδώ και χρόνια για τις επιχειρήσεις που γίνονται τώρα.

Τα βήματα του σχεδίου των Q, ορίζονται από το RED1 έως το RED6, με συμπληρωματικά βήματα. Η εκτέλεση του σχεδίου γίνεται ανάποδα, από το τέλος προς την αρχή. Κάτι σαν το DEFCON. Από το τέλος έως το RED4 είναι στρατιωτικές προετοιμασίες και μετακινήσεις αρμάτων και στρατευμάτων. Το RED3 είναι η φυγάδευση (κι αποκάλυψη των ρόλων) των Pence & Pelosi. Υπόψη, ο Pence είναι προδότης και παιδεραστής. Τουλάχιστον οι πληροφορίες και οι αποχαρακτηρισμοί ντοκουμέντων αυτό λένε. Μάλιστα βγήκανε στοιχεία, ανταλλαγή emails ομάδας του Pence, η οποία οργάνωσε τη δολοφονία του Τραμπ πριν αυτός εκλεγεί. Έχω όλη τη συνομιλία, την οποία και σου επισυνάπτω ως αποδεικτικό στοιχείο. Την τελαυταία στιγμή ο Pence ανακάλεσε το χτύπημα, πηγαίνοντας στο "Plan B". Βέβαια υπάρχει και η άλλη εκδοχή. Το να είναι διπλός πράκτορας. Κι ο λόγος είναι γιατί όταν το δίποδο Pelosi πήρε τηλέφωνο τον Pence για να του ζητήσει να εκτελέσει το 25th Amendment για να διώξει τον πρόεδρο Τραμπ αυθημερόν, ο Pence αρνήθηκε κι εξαφανίστηκε.

Επομένως, για τον αντιπρόεδρο, απλά αναφέρω και τις δυο πλευρές. Οι αναγνώστες μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Επίσης, ο καιρός θα δείξει.

Στη συνέχεια, το RED2 είναι το κλείσιμο των επικοινωνιών σε ολόκληρη την Αμερική, ως μπλόκο διακίνησης πληροφοριών. Αυτό έγινε σήμερα το πρωί.

Τέλος, το RED1 είναι η διαγραφή του λογαριασμού Twitter του προέδρου Τραμπ. Αυτή έγινε το μεσημέρι.

Ένας εκ των μεγαλύτερων πληροφοριοδοτών που έριχνε αινιγματικές βόμβες στο Twitter, διαγράφτηκε. Ο τυπος δημιούργησε ένα νέο λογαριασμό κι εμφανίστηκε για λίγο πριν τον διαγράψουν ξανά. Το μόνο που ανέφερε ήταν τρία γράμματα κεφαλαία: WAR.

Η ομάδα Q δήλωσε ότι όλα είναι έτοιμα. Ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο κι έχουν ξεκινήσει την εκτέλεση του σχεδίου καταστροφής της φασιστεράς. Φίλε Αποστόλη, δεν είμαστε σε αμυντική θέση. Βρισκόμαστε στην επίθεση και τ' αποβράσματα βρίσκονται σε αμυντική διάταξη, πανικοβλημένα. Μαζί με τη μειονότητα, τα βλήμματα τους μικρο-φασιστερούς.

Η Αμερική βράζει με απίστευτη οργή ενάντια στο κατεστημένο. Ότι δημοσκοπήσεις βλέπετε Ευρώπη και Ελλάδα ότι το 54+% των Αμερικανών θέλουν να διωχθεί ο πρόεδρος Τραμπ, είναι 1000% ψέμματα. Τα κανάλια των κεντρικών τηλεοπτικών media είναι όλα μέρος της προπαγάνδας. Της δικτατορικής κομμουνιστικής προπαγάνδας. Προτείνω να κλείσετε τις τηλεοράσες χθες. Βάσει στρατιωτικών πηγών, είμαστε στο End Game. Good versus Evil. Όσοι εμφανιστούν να υπερασπιστούν τον Μπινέ, μπορείτε άνετα να τους θεωρήσετε ως Agent Smith στο Matrix. Δεν υπάρχει χώρος για ημίμετρα, δεν υπάρχει χώρος για να "βγάλουμε την ουρά μας απ' έξω". Ο πόλεμος θα γκρεμίσει την πόρτα όλων. Πλέον βρισκόμαστε στο πιο αποφασιστικό σημείο της παγκόσμιας ιστορίας. Ή θα σταθούμε ως μαχητές ή θα κρυφτούμε σα γλοιώδεις πόρνες. Δεν υπάρχει χώρος για εγωϊσμούς.

Μερικές βόμβες ως πρελούδιο των επερχομένων αποχαρακτηρισμών:

Τα ΑΤΙΑ είναι αληθινά.
Η Γη είναι στο επίκεντρο αρχαίου Γαλαξιακού Πολέμου.
Οι διαφορετικές διαστάσεις υπάρχουν.
Οι ηχοκραδασμικές συχνότητες ίασης είναι αληθινές.

Μερικά από τα όσα ειπώθηκαν. Δεν έχω περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή.

Και ναι, το βόδι ο ΖιΖιΠίγκ (Το γουρούνι Ζίζι) της Κίνας προσέφερε να στείλει 250.000 στρατιώτες στην Ουάσινγκτον.
 


Εύχομαι καλή δύναμη! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ!


https://www.youtube.com/watch?v=K8O98pxKBdU&feature=emb_title


 

ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ HillaryAndSoros


 

ΤΕΛΟΣ, ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ (07.01.2021) :

Καλησπέρα φίλε Αποστόλη!

Λένε ότι το σκοτάδι γίνεται πιο πυκνό πριν την αυγή. Το ίδιο και με την καταραμένη υγρασία που τσακίζει κόκαλα. Είναι η φάση που περνάμε τώρα και πίστεψέ με, μ' έχει αγγίξει κι εμένα. Απογοήτευση, θυμός, βάλ' τα όλα στη κατσαρόλα και χτύπα τα.

Εδώ όμως βρίσκεται το κλειδί. Ο Τραμπ παίζει το χαρτί της αδυναμίας. Στην ουσία χρησιμοποιεί την τακτική του Sun Tzu. Τι γίνεται όταν δείχνεις αδύναμος; Πρώτον, πέφτουν οι μάσκες. Φαίνονται καθαρά τα προσωπεία όσων είναι πιστοί και όσων είναι οπορτιουνιστές. Με τις τελευταίες κινήσεις βγήκαν όλοι οι προδότες στη φόρα. Όλοι μα όλοι. Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι (οι λεγόμενοι RINOs ή Republicans In Name Only).  Και αργά χθες το βράδυ / σήμερα το πρωί, η προδοσία και το πραξικόπημα ολοκληρώθηκαν. Πλέον όλα έχουν αποδειχθεί πέραν πάσας αμφιβολίας στο λαό.

Ο λόγος που γίνεται όλο αυτό είναι για να μαγκώσει όλα τα φίδια, όλα τα ερπετά μαζί. Τώρα το πώς το καταλαβαίνει αυτό κανείς; Λένε ο διάλολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Και οι λεπτομέρειες, οι λεγόμενοι markers είναι διάσπαρτοι, αλλά όσοι γνωρίζουν τον κώδικα, ξέρουν τι επέρχεται. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, το κλειδί του αποτελέσματος.

Χθες, μετά τη μεγάλη συγκέντρωση, τι είπε ο Τραμπ; (Είπαμε, λεπτομέρειες...) Είπε "θα παρουσιάσω τις αποδείξει στο κοινοβούλιο" και λίγο πιο μετά "θα περπατήσουμε όλοι μαζί προς το κοινοβούλιο." Τι έγινε έκτοτε;

Τα Ελίτ καθάρματα έστειλαν 5 λεωφορεία γεμάτα αποβράσματα της Αντίφα προχθές στην πρωτεύουσα. Αυτοί ήρθαν υπό τη συνοδεία (ναι) της αστυνομίας. Ορισμένοι εκ των αστυνομικών ήταν εξαγορασμένοι από την Ελίτ. Το γκρουπ ενός από τα λεωφορεία ντύθηκε σαν υποστηρικτές του Τραμπ και μπήκαν μέσα στο πλήθος. Ξέρουμε ακριβώς πόσοι και ποιοι ήταν. Οι ομάδες του Τραμπ τους είχαν υπό παρακολούθηση. Το  "ντου" που έγινε στο Καπιτώλειο έγινε από την Αντίφα, η οποία και "τράβηξε" ορισμένους εκ των οπαδών του Τραμπ. Σημείωση, αυτό έγινε αμέσως μόλις ο Τραμπ έφτασε στο κτίριο. Μάλιστα η φασιστερά τοποθέτησε δύο βόμβες. Μία στα γραφεία των Δημοκρατικών και μια στα γραφεία των Ρεπουμπλικανών.

Πώς το ξέρουμε αυτό; Εδώ θα χαμογελάσεις;

Δυο μέρες νωρίτερα, ο Τραμπ εξέδωσε εντολή καταγράφοντας την Αντίφα ως τρομοκρατική οργάνωση. Επίσης όσοι στον πλανήτη εμφανίζονται ως συμπαθείς ή ακόμη και ιδεολογικοί υποστηρικτές της Αντίφα (φαντάζομαι όλοι μας γνωρίζουμε τέτοια άτομα), πλέον έχουν επίσημη απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι η φασιστερά πλέον έχει κηρυχθεί ανεπιθύμητη στη χώρα. Επίσης τι άλλο σημαίνει; Από τις προηγούμενες συλλήψεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν η φασιστερά τα έκανε όλα λίμπα, μπήκαν σε βάση δεδομένων τρομοκρατίας. Όταν λοιπόν κατέβηκαν τα "τζιμάνια" για να κάνουν το "ντου", τσακ, τους έπιασε το Face Recognition! Όλη η Αντίφα που κατέβηκε στην πρωτεύουσα μπήκε στο στόχαστρο και ναι, τους έχουν καταγράψει όλους. Ως μια μικρή επίδειξη, δημοσιεύτηκαν τα social media ορισμένων εξ' αυτών χθες το βράδυ, και η εφημερίδα Washington Times δημοσίευσε το άρθρο ότι Face Recognition Software έκανε τσακωτή την Αντίφα. Επίσης, τα καθάρματα της Ελίτ γνώριζαν το τι θα γινόταν κι ενημερώθηκαν άμεσα να φύγουν. Αυτό αποδείχτηκε και από φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τον υπολογιστή της Πελόσι. Το είχαν στήσει οι ίδιοι.

Τώρα περνάμε στα ωραία.

Όσο γινόταν το "ντου", ειδικές δυνάμεις του στρατού, ντυμένοι ως υποστηρικτές του Τραμπ, φυγάδευσαν τον πρόεδρο απ' το παράθυρο του 1ου ορόφου (έχουμε και φώτο). Αμέσως, τον πήρανε ινκογκνίτο και τον ανεβάσανε σ' ένα Boeing E-4, ονόματι Night76 (κωδικός εκ της επανάστασης του 1776). Το Night76 είναι το "Ιπτάμενο Θωρηκτό" ήτοι το εναέριο πολεμικό Command Center, το οποίο χρησιμοποιείται για τον πλήρη έλεγχο των στρατιωτικών δυνάμεων σε ολόκηρη την ήπειρο. Το αεροπλάνο μετέφερε τον Τραμπ στο Ύπατο Στρατιωτικό Αρχηγείο Abeline του Τέξας.

Εν τω μεταξύ, οι σαύρες γύρισαν στο Καπιτώλειο για να φιρμάρουν τον Μπινέ ως το νέο πρόεδρο. Όλα τα ονόματα, όλες οι κινήσεις τους καταγραφόταν από το στρατό και ο Τραμπ απλά παρακολουθούσε την εξέλιξη του πραξικοπήματος και της ύστατης προδοσίας. Η προδοσία ολοκληρώθηκε. Υπόψη, αυτό το κακούργημα στις ΗΠΑ επιφέρει θανατική ποινή.

Τα προδοτικά μέσα κονωνικής δικτύωσης μπλόκαραν τον Τραμπ, κάτι που ήταν αναμενόμενο. Η κίνηση αυτή είχε προβλεφθεί ως ένας Marker. Υπάρχουν 6 Markers του σχεδίου για την συντριβή των σαυρών. Οι τρεις έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Οι προδότες έχουν μπει πλέον στο στόχαστρο και δεν υπάρχει τίποτα να σταματήσει τη θύελλα που έχεται. Εντός των επομένων ημερών αναμένονται οι πρώτες συλλήψεις. Έπειτα τα στρατιωτικά δικαστήρια και κατ' επέκτασιν, οι πρώτες εκτελέσεις. Με λίγα λόγια, αναμένεται μια βροντερή επίδειξη ισχύος της Αμερικής έναντι των καθαρμάτων. Κι όπως ανέφερα και σε προηγούμενο μήνυμα, η χώρα είναι έτοιμη για πόλεμο και ο στρατός βράζει.

Το κλειδί ποιο είναι εδώ;

Ο Τραμπ, ο οποίος φημολογείται ότι βρίσκεται στο Camp David, πρέπει να εμφανίζεται ως ουδέτερος σε ότι έρχεται. Πλέον ολοκλήρωσε το κομμάτι του σχεδίου αυτού. Τώρα έχει αναλάβει ο στρατός. Ναι, οι επιχειρήσεις ξεκίνησαν από τις 5 του μήνα.

Λεπτομέρειες κλειδιά.

Μετά το "ντου" τι έγινε; Ο Τραμπ βγήκε σε βίντεο, το οποίο όλα τα προδοτικά κοινωνικά μέσα δικτύωσης κατέβασαν από το Internet. Σε αυτό το μονόλεπτο βίντεο ζητούσε από τους οπαδούς του να φύγουν, να γυρίσουν σπίτια τους και να είναι ειρηνικοί. Αυτό, για όσους δε γνωρίζουν, είναι το πρώτο βήμα του Επαναστατικού Act του 1807. Μετά από βίαια εκδήλωση ενάντια στο πολίτευμα, όπως όλα τα προδοτικά ΜΜΕ εδώ περιέγραψαν, ο πρόεδρος οφείλει να στείλει μήνυμα ειρήνης και να ζητήσει από τον κόσμο να διαλυθεί. Μόλις αυτό ολοκληρωθεί, τότε ο στρατός αναλαμβάνει.

Υπόψη, το μήνυμα αυτό καταγράφτηκε ΠΡΙΝ ο Τραμπ πάει στο Καπιτώλειο. Κι ενώ όλοι πίστευαν ότι ο ίδιος γύρισε πίσω στο Λευκό Οίκο, ο Τραμπ ήταν ήδη στο αεροπλάνο προς ύπατο στρατηγείο του Τέξας.

Και το "στήσιμο" δε σταματά εδώ.

Κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων, τι έκανε ο Πενς; Βέβαια δε γνωρίζω εάν τον εμπιστεύομαι ή όχι, αλλά ας δούμε τα γεγονότα. Ο Πενς λοιπόν, όταν παρέδιδε τις επιλογές των εκλεκτόρων στο Κοινοβούλιο, χρησιμοποίησε ειδική γλώσσα, αποδίδοντας την ευθύνη για την ισχύ των εκλεκτόρων σε τρίτο, ανώνυμο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. Αυτό νομικά αποποιεί τη νομική ευθύνη του στο πραξικόπημα. Υπόψη, η παράδοση των εκλεκτόρων, τουλάχιστον στις τελευταίες 5 εκλογές έχει ένα στάνταρ τρόπο φωνητικής περιγραφής. Ο Πενς χρησιμοποίησε εντελώς διαφορετικό τρόπο ομιλίας. Εξαιρετικά ακριβή με τη νομική έννοια. Ο λόγος; Γνωρίζει το παράνομο της όλης υπόθεσης. Η τέλεια παγίδα.

Όσοι λοιπόν ψήφισαν για να κηρύξουν τον Μπινέ ως το νέο πρόεδρο, είναι καταγεγραμμένοι προδότες. Και να μου επιτραπεί λίγο χυδαία περιγραφή, έρχεται στρατιωτικό πέος.

Το σχέδιο πάει βάσει νόμου και συντάγματος. Ολόκληρη η Ελίτ έχει μπει στο στόχαστρο πλέον, με αποδείξεις. Βέβαια μην αναμένεις να γίνουν όλα γρήγορα και ομαλά εντός μιας ημέρας. Τα καθάρματα θ' αντισταθούν. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα.

Ήδη έχει ενεργοποιηθεί το σύστημα έκτακτης ανάγκης σε ολόκληρη τη χώρα και τρέχουν τα test από πολιτεία σε πολιτεία. Είναι κάτι σαν το Amber Alert που χτυπάει στα κινητά, στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις.

Αυτά από εδώ. Δε γνωρίζω χρόνους για το πότε είναι να γίνει τι ακριβώς, αλλά όλα αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν τις 20 του μήνα. Κι από εκεί και πέρα παίζει να υπάρξουν και συρράξεις. Απ' όσο γνωρίζω, οι στρατιώτες που προστατεύουν αυτή τη στιγμή τους προδότες, στην ουσία δε δουλεύουν γι' αυτούς.

Μένει να δούμε πώς θα ολοκληρωθεί το σχέδιο. Μακάρι να πάνε όλα κατ' ευχήν. Γιατί προσωπικά, όπως και πολύς κόσμος εδώ, έχουμε έρθει στο αμήν με το απίστευτο μέγεθος της προδοσίας.

Καλή δύναμη, φίλε μου! Εύχομαι το σκότος να πάρει το πέος που του αξίζει, μια και καλή.
 
 
 
 

11 σχόλια:

  1. H ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ RED 1 2 3 4 5 6.
    ΚΩΣΤΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ RED 1 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 6 ΠΡΟΣ ΤΟ 1.

    Q !! Hs1Jq13jV6 Αναγνωριστικό: 866b8a No. 9473673 📁
    Ιουν 4 2020 18:49:59 (EST)
    EAM LOYALISTS:
    RED1: POTUS twitter (ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΡΑΜΠ)
    remove RED2: Κεντρικές επικοινωνίες blackout [ηπειρωτικές ΗΠΑ]
    RED3: CLAS Movement PELOSI ή
    PENCE RED4: Μετακίνηση περιουσιακών στοιχείων MIL [10th Mountain_1st Marine_CPSD_Marine_QVIR] σε κεντρικές τοποθεσίες υπό το πρόσχημα του ελέγχου ταραχών πολιτών.
    RED5: NAT MIL COM CEN
    RED6: SEC ΤΗΣ DEF _instruct1
    Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ
    CASTLE_ROCK
    Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΣΑ ΤΟΥIΤ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΙΤΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ PARLER. ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ ΝΤΟΡΣΕΥ. ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ. https://twitter.com/i/status/1347829726941888514 Ο αρχηγός Thomas McInerney, μιλώντας χθες στον Λευκό Οίκο. Λέει ότι τα λευκά καπέλα (καλοί, μέρος των ειδικών δυνάμεων) πήραν το laptop της Nancy Pelosi κατά τη διάρκεια της παραβίασης του Capitol την Τετάρτη. Λέει ότι είναι ξέφρενη και γι 'αυτό πιέζει να κατηγορήσει τον Trump Pls RT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://pbs.twimg.com/media/ErPkb_gVcAAEYck?format=jpg&name=900x900 ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργος Α. - Μεσσήνιος10 Ιανουαρίου, 2021 01:15

      Κώστα ο αλγόριθμος του photoshop δείχνει πως η εικόνα του Ηλία 23:46 είναι πειραγμένη. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το compression αλλά δείχνει εκτεταμένη χρήση του lasso (εληνιστί "ξεγύρισμα"). Ηλία σόρι δεν είναι σπόντα για εσένα αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί το τι μας σερβίρουν. Είμαστε σε πόλεμο και σε κάθε πόλεμο το πρώτο θύμα είναι η αλήθεια.

      Διαγραφή
    2. Ε NAI! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΗ.
      ΟΧΙ ΑΥΤΗ: https://1.bp.blogspot.com/-Jz5Pr0cozkQ/X_Ysn0C2pNI/AAAAAAAAa08/gWyDtGwQswkFq81RxXWkQn2CCNawmh2XACLcBGAsYHQ/w640-h432/%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF%2B%25CE%25B1%25CF%2580%25CF%258C%2B2021-01-06%2B23-29-49.png

      Διαγραφή
    3. ΓΙΩΡΓΗ ΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΕ ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, (ΗΛΙΑΣ ΑΡΚΑΣ) ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΗ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΗ.
      ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ
      ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ.
      ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  4. https://pbs.twimg.com/media/ErTdhhGWMAEtbwx?format=jpg&name=small ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΗΓΕΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.youtube.com/watch?v=0rrFSZQK0_0&feature=emb_logo
    Thomas McInerney συνταξιουχος Lieutenant general KAI ANALYTHS USA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΩΡΑ ,ΠΡΩΙΝΗ :
    ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟN ΧΡΗΣΤΟ ΤΟΥ QUANTUM :ΑΠΟΒΙΒΑΣΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΥΡΡΑΧΙΟ ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΝΤΟΠΙΩΝ .
    ΕΙΠΑΜΕ ! ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ,ΤΕΛΟΣ .
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ.
    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ,ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ ΣΕ ΨΕΥΤΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ.
    ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΙΧΥΕΙ :
    Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΘΗ ΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ,ΣΥΖΥΓΟ Κ.Τ.Λ ΓΙΑ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ .ΑΥΤΟ ,ΣΕ ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ,ΤΟ ΓΡΑΦΩ .
    ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ,ΤΟ ΕΙΔΕ ΣΤΟ YOU TUBE .
    ZHTHΣΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΗ ,ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ .ΕΑΝ ΕΧΩ ΝΕΑ ,ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ .
    ΗΡΕΜΟΙ ,ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ .ΤΟ ΕΧΕΤΕ .ΕΝΤΑΞΕΙ ;
    ΚΩΣΤΗ ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ .
    ΕΙΠΑΜΕ ! ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ .
    ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΗ ΦΟΛΙΔΑ ΓΙΑ ΦΟΛΙΔΑ .
    ΤΟ ΕΧΕΤΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή