«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ Aνεξάρτητη δημοσιογραφική πηγή: η Ελλάδα ανακοίνωσε επίσημα ότι θα προβεί σ΄επέκταση 12 ναυτικών μιλίων από έξι μίλια, σε όλα τα χωρικά της ύδατά ,από όλα τα νησιά και από την ηπειρωτική χώρα!!

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

10 σχόλια:

  1. Παΐσιος: "- ...Όταν ακούσετε στην τηλεόραση γιά τα έξι / δώδεκα μίλια, από πίσω έρχεται ο πόλεμος!" (Ή κάπως έτσι η διατύπωση.)

    Αμήν, καί πότε!!!

    Μάγκες, πιάστε τα γιοφύρια! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κούλης;;;

    Χαχαχαχαααααα!!!

    Κατι μαγειρεύει!!νομιζει

    Ότι θα γλυτώσουν την Κρεμάλα!!!

    Κουφάλες!!!
    Θα σας κρεμάσουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΜΙΛΟΎΣΑΝ ΓΙΑ ΧΑΓΗ.
    ΓΙΑ ΓΡΙΖΑ ,ΓΙΑ ΜΑΥΡΑ ,ΓΙΑ ΜΠΛΕ .
    ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΝΑΤΕΥΣΕΙΣ.
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ....ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑ.
    ΜΜΜΜΜΜ......
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ;
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΌ.
    ........ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !.
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;
    ΚΩΣΤΗ ,ΣΤΟ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ.
    Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΘΑ ΔΩΣΗ ΤΕΛΟΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο που.. δεν πολυισχύει η είδηση Αριστόμαχε. Κι εγώ βιάστηκα από τη χαρά μου μόλις το είδα, και δεν έκατσα να το εξετάσω καλύτερα. Δεν μπορείς ακριβώς να το πεις και παραπληροφόρηση, αλλά μερικώς είναι. Άρχισε από κάποιο ειδησεογραφικό όμιλο της Ολλανδίας και έφτασε στα μάτια του τουιττερά Έλληνα ανεξάρτητου δημοσιογράφου. Τελικά ήταν ένας υπερβολικός καπνός γι αυτό που έγινε σήμερα με τον Δένδια, που είπε ότι επεκτείνεται στον χάρτη το θέμα των μιλίων που γίνονται 12 από 6. Αλλά αναφερόταν μόνο στη νότια Ελλάδα (Ταίναρο) και έδωσε υποσχετική ότι σύντομα θα ανακοινωθεί για νότια και ανατολική Κρήτη. Καμία κουβέντα δηλαδή ακόμα, για Ανατολικό Αιγαίο, Δωδεκάνησα κλπ.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα σας οικοδεσπότα καί παίδες!

      Ά, δεν έχει σημασία! Δώδεκα μίλια ν' ακούγονται, καί είμαστε εντός προφητείας! :-)
      Βλέπετε, Ταίναρο-ξεταίναρο, οι τουρκαλάδες τα θέλουν όλα! Όχι μόνο το ανατολικό Αιγαίο! Οπότε, πάλι θα σκούξουν· κι αγριότερα αυτή τη φορά. (Ειδικά γιά Κρήτη.)

      Υγ: "Ολλανδικό" πρακτορείο; Χμμμ... Παΐσιος πάλι: "Οι τζιούζ θα ερεθίσουν τους τουρκαλάδες να μας επιτεθούν!" (Στην Ολλανδία, οι τζιούζ λύνουν καί δένουν!)

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα σας αγαπητέ μας Εργοδότα!
      Τζιουζ εκεί, τζιουζ εδώ, παντού αυτοί ορίζουν τις εξελίξεις..

      Διαγραφή
  4. Το θέμα είναι οτι θα αρχίσει να παίζεται πλέον το θέμα δημοσίως....
    Βασικά είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο είναι μονόδρομος.
    Αυτό συμαίνει οτι ανάβει το φυτίλι στην περιοχή μας.
    Τα υπόλοιπα έχουν προλεχθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είπα κι΄εγώ: Τέτοια γενναιότης από Κουλοπαρέα; Μούφα, τελικά η είδηση ή δάκτυλος των δορυφόρων ( του Δ΄Ράϊχ ) Ολλανδών, που γουστάρουν πολύ το οθωμανικό αλλά -νομίζουν - στον δικό μας κ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή