«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Το Hollywood FX δεν μπορεί να σώσει την πτώχευση ΗΠΑ Inc.


Σημείωση Διόδοτου: Η παραπάνω φωτο με τίτλο "ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ DC….." προέρχεται από άρθρο του Αναξίμανδρου, ΕΔΩ. Διαβάστε το (ΚΑΙ το σχόλιο στο τέλος), υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία. Το άρθρο που ακολουθεί είναι με μετάφραση google. Μετά το τέλος του άρθρου, πρόσθετα συνταρακτικά στοιχεία, για τα οποία ευχαριστούμε το ιστολόγιο 'Έλλην και Χάος' που μάς τα προμήθευσε.

 

Έχει τελειώσει ο κόσμος, η εγκληματική επιχείρηση γνωστή ως Corporation των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έχει τελειώσει. Πραγματικοί επί τόπου δημοσιογράφοι με τα δελτία τύπου του Λευκού Οίκου, επιβεβαιώνουν ότι κανείς δεν είναι στον Λευκό Οίκο Τα διεφθαρμένα μέλη του Κογκρέσου και της Γερουσίας δεν τολμούν να δείξουν τα πρόσωπά τους στην Ουάσιγκτον, γνωρίζοντας ότι θα μπορούσαν να συλληφθούν αν το κάνουν. https://www.washingtontimes.com/news/2021/jan/21/house-cancels-business-during-first-full-biden-wee/

Ακολουθεί μια εικόνα της σκηνής του ωοειδούς γραφείου όπου γυρίζουν τον λεγόμενο «Πρόεδρο» Μπάιντεν χρησιμοποιώντας το Χόλιγουντ FX.

Αυτή είναι πάντα μια άλλη επιλογή. https://www.bbc.com/news/uk-england-norfolk-55469093

Χρησιμοποιήθηκαν διαφορετικές στολές για τα ψεύτικα εγκαίνια του Μπάιντεν. Μια πηγή στην τοποθεσία λέει ότι προσλήφθηκαν ηθοποιοί.

Τώρα συγκρίνετε με τα εγκαίνια του Τζορτζ Μπους Τζούνιορ. Όλες οι στολές έχουν διακριτικά.

Υπάρχουν πολλά άλλα στοιχεία εκεί έξω, όπως φωτογραφίες ενός χώρου στάθμευσης πίσω από το "Oval Office", όταν το πραγματικό θα είχε ένα γκαζόν στο παρασκήνιο.

Στον κλέφτη της προεδρίας Τραμπ, Τζο Μπάιντεν και την ομάδα του, απαγορεύτηκε η χρήση κυβερνητικού αεροπλάνου και έπρεπε να πετάξουν με ιδιωτικό τζετ, δείχνοντας πώς είναι παράνομος πρόεδρος.

Πηγές του Πενταγώνου λένε ότι βρισκόμαστε τώρα σε μια διαμαρτυρία πριν από τη δημιουργία μιας Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Τελικά, πιθανώς από την Αλάσκα στην Αργεντινή προτείνουν. Θα κατασκευαστεί μια νέα πρωτεύουσα και η Ουάσιγκτον θα γίνει μουσείο και τουριστικό αξιοθέατο, λένε οι πηγές.

Θυμηθείτε, η Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που ιδρύθηκε το 1776 αντικαταστάθηκε από μια ιδιωτική εταιρεία το 1871. Η διάρκεια ζωής αυτής της εταιρείας έχει πλέον λήξει.

Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες της Εταιρείας: οι οικογένειες εγκλημάτων Rockefeller και Rothschild κ.λπ. εξακολουθούν να αγωνίζονται δόντια και καρφιά για να διατηρήσουν την ψευδαίσθηση του ελέγχου τους ανέπαφη. Έχουν καταλήξει σε συμφωνία με την Κομμουνιστική Κίνα για τη χρηματοδότηση της εταιρείας τους και εκβιάζουν τον αμερικανικό στρατό με πυρηνικές βρώμικες βόμβες.

Γι 'αυτό το sh-t-show τους εξακολουθεί να εμφανίζεται σε πολλές τηλεοράσεις. Ως περαιτέρω αποδείξεις οι Rockefellers προσπαθούν να μας πουλήσουν στην Κίνα, ρίξτε μια ματιά στο ΚΚΚ που θέλουν να εκτελέσουν τη CIA: https://thenationalpulse.com/exclusive/biden-cia-director-ccp/

Ωστόσο, το Πεντάγωνο, η βρετανική MI-6 και οι ρωσικές πηγές FSB λένε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια αντεπίθεση που θα τερματίσει ολόκληρη την ψεύτικη πανδημία και τη σχετική απόπειρα καθιέρωσης ολοκληρωτικού κανόνα. Οι ρωσικές πηγές FSB υπόσχονται «η παγκόσμια τάση είναι να σταματήσει η πανδημία υστερία έως τον Μάιο». Φυσικά, έχουμε δει τόσες προθεσμίες να έρχονται και να πηγαίνουν χωρίς να συμβαίνει ορατή αλλαγή που θα το πιστέψουμε μόνο όταν το δούμε.

Ωστόσο, ο λόγος για τον οποίο οι Ρώσοι λένε ότι θα τελειώσει μέχρι τον Μάιο είναι επειδή - αν και οι πληροφορίες έχουν καθαριστεί προσεκτικά από το Διαδίκτυο στην αγγλική γλώσσα - το γεγονός είναι ότι το 2020 οι παγκόσμιες στατιστικές θνησιμότητας δεν δείχνουν αύξηση. Με άλλα λόγια, τα αντικειμενικά γεγονότα δείχνουν ότι ολόκληρη η πανδημία είναι ψεύτικη.

Το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο στα ρωσικά διαθέτει αγγλικά διαγράμματα που δείχνουν αυτά τα στατιστικά στοιχεία. Χρησιμοποιήστε τη μετάφραση Google ή κάτι παρόμοιο για να διαβάσετε το κείμενο.  https://hippy-end.livejournal.com/3918359.html

Επιπλέον, οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τον πραγματικό λόγο για τη συνεχιζόμενη εκστρατεία εμβολιασμού mRNA έχουν παρακινήσει τις παγκόσμιες ειδικές δυνάμεις να εντείνουν την επιχείρηση κυνηγιού και θανάτωσης εναντίον του πολιτικού γραφείου της Khazarian Mafia και των φοβικών τους. Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ολόκληρη η εκτεταμένη οικογένεια Rockefeller περικυκλώνεται.

Εδώ είναι απόδειξη της ενοχής του Rockefeller από ένα έγγραφο που συντάχτηκε το Μάιο του 2010 και μιλάει σε παρελθόντα χρόνο:

«Το 2021, η πανδημία που ο κόσμος περίμενε εδώ και χρόνια έπληξε τελικά. Σε αντίθεση με το H1N1 του 2009, αυτό το νέο στέλεχος της γρίπης - που προέρχεται από άγριες χήνες - ήταν εξαιρετικά μολυσματικό και θανατηφόρο. Ακόμα και τα πιο προετοιμασμένα για πανδημία έθνη γρήγορα συγκλονίστηκαν όταν ο ιός έσπασε σε όλο τον κόσμο, μολύνοντας σχεδόν το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού και σκότωσε 8 εκατομμύρια σε μόλις επτά μήνες, η πλειονότητα των οποίων ήταν υγιείς νέοι ενήλικες.

Η πανδημία είχε επίσης θανατηφόρα επίδραση στις οικονομίες: η διεθνής κινητικότητα τόσο των ανθρώπων όσο και των αγαθών σταμάτησε, εξουθενώνοντας τις βιομηχανίες όπως ο τουρισμός και σπάζοντας τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού. Ακόμα και σε τοπικό επίπεδο, συνήθως καταπράσινα καταστήματα και κτίρια γραφείων κάθονταν άδειο για μήνες, χωρίς εργαζόμενους και πελάτες.

Η πανδημία κάλυψε τον πλανήτη - αν και δυσανάλογοι αριθμοί πέθαναν στην Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Κεντρική Αμερική, όπου ο ιός εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά απουσία επίσημων πρωτοκόλλων περιορισμού. Αλλά ακόμη και στις ανεπτυγμένες χώρες, ο περιορισμός ήταν μια πρόκληση.

Η αρχική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών για «αποθάρρυνση» των πολιτών από την πτήση αποδείχθηκε θανατηφόρα στην επιείκεια της, επιταχύνοντας την εξάπλωση του ιού όχι μόνο εντός των ΗΠΑ αλλά και διασυνοριακά. Ωστόσο, μερικές χώρες τα πήγαν καλύτερα - η Κίνα ειδικότερα.

Η ταχεία επιβολή και επιβολή της υποχρεωτικής καραντίνας από την κινεζική κυβέρνηση για όλους τους πολίτες, καθώς και η άμεση και σχεδόν ερμητική σφράγιση από όλα τα σύνορα, έσωσε εκατομμύρια ζωές, σταματώντας την εξάπλωση του ιού πολύ νωρίτερα από ό, τι σε άλλες χώρες και επιτρέποντας μια ταχύτερη αποκατάσταση μετά την πανδημία…

Μέχρι το 2025, οι άνθρωποι φάνηκαν να κουράζονται από τόσο μεγάλο έλεγχο από πάνω προς τα κάτω και να αφήνουν τους ηγέτες και τις αρχές να κάνουν επιλογές για αυτούς. "  https://thewatchtowers.org/wp-content/uploads/2020/04/Rockefeller-Foundation.pdf

Ακόμα χειρότερα, τα εμβόλια που προσπαθούν τώρα να εγχύσουν σε όλους στη Γη χρησιμοποιούν την τεχνολογία επεξεργασίας γονιδίων CRISPR για να αλλάξουν το DNA των ανθρώπων και τη δομή του εγκεφάλου.

 

benjaminfulford.net 

 

--------------------------------------------------------------------------------------

 

Συμπληρωματικά στοιχεία:


Δείτε αυτό το βίντεο:

 

Castle Rock Logo - Behind Joe - better quality 


 

Το σκουφάκι που φοράει αυτός ο τύπος είναι σκουφάκι που φοράνε οι τεχνικοί της εταιρείας παραγωγής ταινιών και σειρών  Castle Rock Entertainment, η οποία τυχαίνει να έχει “Oval Office” movie set στο San Francisco, δηλ.ένα ολόιδιο επίσης οβάλ γραφείο, σαν του Λευκού Οίκου, άθικτο, για γυρίσματα σειρών ή ταινιών, που θα περιέχουν σκηνή με πρόεδρο ΗΠΑ.

Αλλά δεν φτάνει που η "ορκωμοσία" ήταν σαν κηδεία.. αυτές τις μαύρες κορδέλες τί τις θέλανε; Ταιριάζουν πάντως ασορτί με τους κανονιοβολισμούς...

21 ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΚΑΙ 4 ΚΑΝΟΝΙΕΣ ΠΡΟΒΛΈΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΌΕΔΡΌ!!!!

ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΠΕΣΑΝΕ 3 ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΑΝΑ 10 ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΗΔΕΊΕΣ ΚΑΙ ΣΕ  ΞΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ!!!!  

ΑΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΊ "ΗΓΕΤΗ" ΞΕΝΟΥ ΚΡΆΤΟΥΣ!!!
 
 

 

Κλείνουμε με έναν κατάλογο από σφραγισμένες καταδίκες από 30/10/2017 έως 31/12/2020:

 

 (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση ή κατέβασμα για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες)


  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ 'humorous mathematics' (πού 'σαι Αριστόμαχε!):

Mid-2020 GITMO Update: Συλλήψεις, Κατηγορητήρια και Εκτελέσεις 

 

(φυλακές Γκουντάναμο - προ Τραμπ, 2016 και μετά Τραμπ, 2019)


 

 Καλή χώνεψη στα τρολλάκια...


      Κ-Τ

 

26 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΝΑΜΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ!ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ Ο DONALD ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!ΕΔΩ ΒΡΗΚΑ TO SITE,ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΣΕ ΚΑΠOIΑ ΒΙΝΤΕΟ https://docquery.fec.gov/cgi-bin/forms/C00767095/1489852 ANNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Άννα μου! βέβαια θα μπορούσε να γυρίσει να μού πει κανείς..ότι διαψεύδομαι που είχα πει (εδώ: https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/01/blog-post_24.html ) ότι βρίσκω φαιδρή την φήμη ότι ο Τραμπ φτιάχνει κόμμα. Το είχα πει όμως.. με την έννοια που έδιναν τα σαπιοκάναλα. Δηλ. ότι θα κατέβει στις επόμενες εκλογές που στείνει το σύστημα, ανά 4 χρόνια.
      Έλα όμως που το κόμμα Τραμπ θα είναι αυτό που θα πάρει τις εκλογές ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ (που στην πραγματικότητα κυβερνάει αυτή την στιγμή) ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ!

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΠΟΠ-ΚΟΡΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    2. Κώστα, κάτσε να δούμε πρώτα το πώς θα συμπεριφερθεί ο Στρατός των ΗΠΑ, είναι το τελευταίο ανάχωμα.

      (Το δήθεν ανάχωμα της δημοκρατίας που μας λέγανε, η δικαιοσύνη, ξεφτυλίστηκε. Κι όχι μόνον στις ΗΠΑ, αλλά κι εδώ στην Ελλάδα. Εδώ μάλιστα έχουμε και αυτό το κοντό και άσχημο θηλυκό έκτρωμα για πρόεδρο. Θλίψη και οργή μαζί)

      Διαγραφή
  2. ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!

    Τα επεξηγεί αυτό το άρθρο :
    https://eternalnowblog.com/2021/01/25/2771/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Κάπα Μι,

      καλά έκανες και έβαλες ΚΑΙ σε αυτή την ανάρτηση τον σύνδεσμο για το eternal now. Την συμπληρώνει κατάλληλα.

      ΟΛΑ ΠΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ:

      ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΥΤΩΝ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΠΑΙΖΑΝ _ Α Π Ε Ι Λ Ε Σ _ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΩΡΑ.

      Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020. ΘΑ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021. Ο ΠΆΛΜΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΑΤΟ ΤΟ 2017, ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.

      Διαγραφή
    2. Η ΚΙΝΑ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ) ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ. ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ.. Ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ Ή ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.

      Αλλά δεν πειράζει. Να καθαρίζει η ήρα από το σιτάρι δεν ήταν το ζητούμενο; Αυτοί που τρέχουν να εμβολιαστούν τώρα, είναι αυτοί οι ίδιοι που δεν μάς επιτρέπουν μέχρι και αυτή την στιγμή να οργανωθούμε και να αντιδράσουμε (όπως οι Ολλανδοί που τα κάνουν γυαλιά καρφιά αυτή τη στιγμή) και μάς κατηγορούν ότι αποτελούμε κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Μια χαρά μάς κάθεται λοιπόν. Αντί να στραφούμε επιθετικά εναντίον τους.. τούς βγάζει από τη μέση το κωλο-εμβόλιό τους που τόσο αγαπούνε.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ μαζί σου Κώστα.
      Δεν ξέρω αν έχω γίνει ανάλγητος, αλλά δεν στεναχωριέμαι για όσους υποφέρουν ή πεθάνουν μετά τον εμβολιασμό.
      Έτσι κι αλλιώς ήταν χαμένες υποθέσεις, αφού ακόμα πιστεύουν πολιτικούς και δημοσιοκάφρους..
      Φυσική επιλογή το λένε, οι ηλίθιοι παθαίνουν ή πεθαίνουν.

      Διαγραφή
    4. ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
      Αυτοί που τρέχουν να εμβολιαστούν τώρα, είναι αυτοί οι ίδιοι που δεν μάς επιτρέπουν μέχρι και αυτή την στιγμή να οργανωθούμε και να αντιδράσουμε (όπως οι Ολλανδοί που τα κάνουν γυαλιά καρφιά αυτή τη στιγμή) και μάς κατηγορούν ότι αποτελούμε κίνδυνο για την δημόσια υγεία. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΔΕΛΦΕ
      ΔΠ

      Διαγραφή
  3. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ,ΚΑΘΑΡΟ,ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ,ΜΕΣΑΙΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΛΠ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ..ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ!ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,ΤΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ?ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ SACHA STONE+CHARLIE WARD ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ...ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επι Κωστάκη καρμανλή , ακουγόταν τίποτα για πτώχευση της Ελλάδος;
    Όχι!
    Επι Τραμπ ακουγόταν τίποτα για πτώχευση της Αμερικής;
    Όχι.

    Ο ΓΑΠ είχε τάξει χίλια ευρώ σε κάθε φτωχό άνεργο;
    Ναι ! Πόσα τελικά τους έδωσε ; Τα μισά. Γιατί; Διότι ...τα οικονομικά ήσαν χειρότερα από αυτά που του είχαν πεί.
    Ετσι επι ΓΑΠ αρχίσαμε σιγά σιγά να συνειδητοποιούμε ότι μας οδηγούσαν στην ΠΤΩΧΕΥΣΗ!

    Ο μπιντές είχε τάξει βοήθεια 2 τρις δολάρια στους φτωχούς;
    Ναι! Πόσα τελικά θα τους δώσει , διότι τα οικονομικά …δεν είναι καλά;
    Τα μισά! 1 τρις!

    https://www.capital.gr/bloomberg-view/3520750/ti-tha-sumbei-stin-wall-street-molis-anakoinothei-to-mikrotero-teliko-upsos-tou-paketou-mpainten

    Βρε ακριβώς μα ακριβώς τα ίδια; Λέτε και η συνέχεια να είναι ίδια; ΠΤΩΧΕΥΣΗ; Και γιατί όχι; Θα φανεί εκτός των άλλων από τον ντάου τζόουνς. Εάν αρχίσει η υποχώρηση οι πρώτες που θα πρέπει να το δείξουν θα πρέπει να είναι οι τράπεζες τους.
    Τα μάτια μας ανοιχτά και εάν εξελιχθούν τα πράγματα έτσι κάποιος να ενημερώσει τους φίλους στην Αμερική για τα επακόλουθα. Τουλάχιστον να βοηθήσουμε όσους μπορούμε και να λάβουμε και εμείς τα μέτρα μας.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψάχνουμε για Ελευθερία! Looking For Freedom
    David Hasselhoff & André Rieu – Knight Rider Theme Song & Looking For Freedom
    https://www.youtube.com/watch?v=BSeWA8f0Qv0
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλλά δεν πειράζει. Να καθαρίζει η ήρα από το σιτάρι δεν ήταν το ζητούμενο; Αυτοί που τρέχουν να εμβολιαστούν τώρα, είναι αυτοί οι ίδιοι που δεν μάς επιτρέπουν μέχρι και αυτή την στιγμή να οργανωθούμε και να αντιδράσουμε (όπως οι Ολλανδοί που τα κάνουν γυαλιά καρφιά αυτή τη στιγμή) και μάς κατηγορούν ότι αποτελούμε κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Μια χαρά μάς κάθεται λοιπόν. Αντί να στραφούμε επιθετικά εναντίον τους.. τούς βγάζει από τη μέση το κωλο-εμβόλιό τους που τόσο αγαπούνε.





    Κώστα σαν να διαβάζεις την σκέψη μου!!! 👍👍👍👍
    Το κακό αφού έχει εξουδετερώσει κάθε δύναμη του καλού(έτσι νομίζει), στρέφεται εναντίον του εαυτού του και αυτοκαταστρεφεται. Διότι η φύση του κακού είναι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Και δεν μπορεί να απαλλαγεί από αυτήν του την φύση, ειδάλλως δεν θα το αποκαλούσαμε κακό αλλά καλο. Η φύση δε του καλού είναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
    Ας βγάλουνε λοιπόν οι μενουμεσπιτακηδες μόνοι τους τα μάτια τους. Το αξίζουν!!

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΞΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
    ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ.

    ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ, ΠΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ.

    ΤΟΥΣ 2 ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΒΡΟΧΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
    ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΡΥΦΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤ "ΑΡΧΗΝ ,ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗ ΚΩΣΤΑ ΤΑΥΡΟ ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑ ΝΑ ΠΕΙΣΜΩΣΗ .ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΥΣ ΤΡΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΕ ΧΛΕΥΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ .
    ΚΩΣΤΗ ,ΟΛΟΙ ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ ,ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ,ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΩΝ .
    Η ΚΑΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΑΙΧΜΗ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ,ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ ,ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΟΛΟΥΘΕ .
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΣΤΡΙΚΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ,ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ .
    (ΕΝΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ).
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΗΙΝΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ......
    ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ,ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .
    ΟΡΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ,ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΚΑΜΠΑΛΑΣ .
    ΒΑΛΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ,ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ .
    ΠΑΝΤΩΣ ,ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ .
    ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΧΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ,ΣΑΝ ΔΙΠΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ .
    ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ .
    ΤΟ HUMOROUSMATHEMATICS ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ ,ΠΡΟΔΟΤΩΝ ,ΑΙΜΟΠΟΤΩΝ ,ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ .ΣΤΙΣΗΠΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ,ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ .
    ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ,ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ,ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΕΣ .ΚΑΠΟΙΕΣ ,ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΔΩ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ .
    ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ .
    ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ,ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ,ΜΠΛΟΦΑΣ ,ΠΟΝΗΡΙΑΣ ,ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ .
    Η ΜΙΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ ,ΕΧΕΙ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ .ΜΕ ΔΥΟ ,ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ CONVID ,MOYEΡTO .ΦΙΝΙ .
    ΤΗΝ ΚΙΝΑ ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΟΧΛΟ ΠΙΕΣΕΩΣ .
    Ε,ΑΦΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ,ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΚΑΜΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ !.
    ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΗΣ ,ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ;;;
    ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ.
    ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ .
    ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟΥΠΕΤΣΙ .
    ΚΑΛΟ Ε ;; ΚΑΛΟ .ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ,ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ .
    ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΑ :ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΤΤΑΧΤΕ ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ,ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ,ΔΕΙΤΕ !
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ .....
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ,ΟΥΤΕ ΕΓΩ ,ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΩ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://twitter.com/CesareSacchetti/status/1353637237628547072

    Ένας Ιταλός γιατρός συνελήφθη για δολοφονία. Είχε σκόπιμα δώσει θανατηφόρα φάρμακα σε Covid ασθενείς. Αυτή είναι η φρικτή αλήθεια για τη σφαγή του Μπέργκαμο. Δεν ήταν ο Covid που σκότωσε αυτούς τους ανθρώπους. Ήταν το σύστημα που τους σκότωσε για να δημιουργήσει μια ψεύτικη πανδημία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περίεργα πράγματα προχθές τη νύχτα σε Λευκό Οίκο και Καπιτώλιο :

    https://sinomosiologos.blogspot.com/2021/01/blog-post_309.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ! Η ΝΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .
    ΠΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;ΕΔΩ ; ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΓΗΙΝΩΝ .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ,Η ΧΙΜΑΙΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΗ ΖΩΝΤΑΝΗ .
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ,ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ .
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΧΑΖΑΡΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ .ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ .
    ΜΙΑ ΜΟΥΦΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝΙ .ΔΙΠΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ .
    ΠΡΩΤΑ ΕΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΑΤΑ .
    Η ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ,ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ,Η ,ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΗ ΤΟ ΚΟΥΤΣΑΒΛΟ ΘΗΡΙΟ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. PETER NAVARRO,ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ!ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ https://www.teaparty.org/breaking-peter-navarro-member-of-trumps-team-just-dropped-a-massive-report-on-election-fraud-that-proves-trump-won-461062/ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ https://twitter.com/AldersonBSV/status/1353801610749566980 ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
    ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ.
    ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΧΑΜΟΣ ΤΑ ΚΑΙΝΕ ΟΛΑ.
    ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ,
    ΟΙ ΠΑΝΙΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ COVID 19.
    ΣΥΝΟΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ COVID 19 ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΕΧΟΥΝ COVID 19, ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΦΥΤΕΨΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, Ο DONALD JOHN TRUMP ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,
    ΤΟ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΡΓΟ.
    ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΟΡΜΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΑΛΗΤΟΕΛΙΤ.
    ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ 2η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΒΑΣΙΣ, ΑΡΡΙΑΝΟΣ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΠΥΛΩΝ ΜΕ ΑΣΒΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΟ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΡΥΠΑΡΩΝ ΓΕΝΩΝ.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ Q+++++Q
    O ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΕΙ.

    ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΛΕΟΝΤΗ ΦΟΡΟΥΣΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ,
    ΛΕΟΝΤΗ ΦΟΡΟΥΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,
    ME ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΣΥΜΒΟΛIZOYN OI Q TΟN ΓΕΝΝΑΙΟ DONALD JOHN TRUMP.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ.
    ΜΕ TRUMPIKH ΛΙΟΝΤΑΡΙΣΙΑ ΟΡΜΗ,
    ΗΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΡΙΣΤΌΜΑΧΕ, ΗΛΙΑ, ΑΝΝΑ ΜΑΣ,

    ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,

    EΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ:
    https://blog.4president.org/2024/2021/01/statement-from-the-office-of-the-former-president-of-the-united-states-donald-j-trump.html

    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΦΗ;
    ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΔΡΑΙΩΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ, ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.
      ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΘΕΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ, ΑΠΛΩΣ ΦΗΜΗ) ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΊΔΡΥΣΗ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ" ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΝΙΚΗ ΣΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ 2022 ή ΟΡΙΖΟΝΤΑ 4 ΕΤΩΝ. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΚΟΜΑ "ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ" (ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟΥ) Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΔΙΆΦΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ:
      https://www.theepochtimes.com/trump-political-team-disavows-newly-formed-maga-patriot-party_3670924.html?utm_source=newsnoe&utm_medium=email&utm_campaign=breaking-2021-01-25-5

      Διαγραφή
  16. https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwih8--Y77juAhUpSxUIHRUNARcQFjALegQIQhAC&url=https%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FWag_the_Dog&usg=AOvVaw3PQJG3qTh0nlOZW1vTnJ7-

    wag the dog-1997 film

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ηλία+++ όλες οι συχνότητες ανοιγοκλείνουν με τους Q&Q!!!
    Σε χρόνο Q&Q λοιπόν που έλεγα χαριτολογώντας για την μάρκα ρολογιών που προτιμώ!!
    Κάτι συμπτώσεις....

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η επιβράβευση του ρουφιάνου:
    Κάρφωσε» τον πατέρα του και τον έκαναν και «ΗΡΩΑ» , βγήκε και στο CNN!
    Ένας έφηβος του Τέξας παρέδωσε τον πατέρα του στο FBI, επειδή συμμετείχε στα επεισόδια στο Καπιτώλιο, «τσεπώνοντας» δεκάδες χιλιάδες δολάρια από διεθνιστές θαυμαστές της πράξης του.
    https://www.aetos-apokalypsis.com/2021/01/karfose-ton-patera-toy-stis-arches.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή