«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Good luck

https://twitter.com/klimhs13/status/1351658365064241154 

 

 


 

 

34 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ 2 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ 19 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ,
    ΠOY EXEIΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ
    ΣΤΟ 0:06 ΣΤΟ 0:31 KAI ΣΤΟ 1:29 ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ ΕΨΙΛΟΝ.
    ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΑ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΧΗ ΚΑΙ ΡΟΜΦΑΙΕΣ ΘΑ ΑΜΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΟΥΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ΘΑ ΣΠΕΙΡΗ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΆ.
    ΜΑΖΙ ΤΟΥ !!!!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !!!.
    ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΌΣ ΕΠΕΛΕΧΘΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΜΕ.
    ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ.
    LONG LIVE THE LIGHT AND FOR EVER.
    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΔΟΤΕ ;
    ΙΣΩΣ ΞΕΡΕΤΕ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ,ΓΙΑΚΟΥΤΖΙ ΕΧΕΙ ;
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντ μεταξύ...https://redpilled.ca/what-the-media-wont-tell-you-about-joe-bidens-radical-hhs-nominee-rachel-levine-the-obese-transgender-advised-children-to-masturbate-to-porn-suggested-incest/
    Γεια σου Κώστα, κάνει ψύχρα στο Τυμπάκι από τον καιρό και ένα βαρύ μούδιασμα από όσα δεν έγιναν ακόμα στις USA. Περιμένουμε δικές σου εκτιμησεις η πληροφορίες οποίων με άλλων. Πάντως, γκριζαρε πολυ.
    ΓΙΏΡΓΟΣ- ΑΜΑΡΙΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Γιώργο! Μόλις μού θύμισες τον(την;) υπουργό παιδείας που θέλει ο μπιντές, σκέφτηκα "ευτυχώς που δεν έχω φάει ακόμα"..

      Διαγραφή
  4. Πάντα λέω σε κουβέντες με συναδέλφους πως δεν υπάρχει πιο κάτω, πως θα ξυπνήσουν οι λαοί όπως εμείς, πως αρκεί μια απλή ματιά ενός πολίτη οπουδήποτε στον κόσμο(ειδικά Ευρωπη-Αμερικη) στο πως ζει και στο τι συμβαίνει γύρω του για να πειστεί πως οι ελιτ μας οδηγούν στον βιολογικό χαμό μας και στην διάλυση των Εθνών(ειδικά το Έθνος μας) και ετσι θα πάρουν τα οπλα-θα τα αλλάξουν όλα. Μα έχει σχεδόν χαθεί και το αυτονόητο κάποτε ένστικτο της επιβίωσης. Καλά για αξιοπρέπεια, φρόνημα, θάρρος και αίσθηση του Χρέους και καθήκοντος ως Έλληνες...ούτε συζήτηση. Χαμένα στα τσοντοκαναλα και στο λαιφ-σταυλ. Οχι ομως ολοι. Πάντα οι λίγοι πέφτουνε για τους πολλούς, δυστυχώς και ευτυχώς... Πάντως εδώ,έσω έτοιμος. Και άλλοι μαζί μου. Σίγουρα και εσύ Κώστα. Αυτά, να είσαι καλά, ώρα για υπηρεσία. Καλή συνέχεια σε όλους εδώ μέσα.
    ΓΙΏΡΓΟΣ-ΑΜΑΡΙΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟ. ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΕΦΤΕ Ο ΚΛΗΡΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΤΣΑΚΛΟ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΟΡΓΙΟΣΤΟΛΙΣΤΗ. ΛΙΓΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΠΑΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ. ΤΖΙΦΟΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ. ΠΑΕΙ ΞΕΠΕΣΕ Η ΔΥΣΗ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΚΑΛΟΣ Ο ΤΡΑΜΠΠ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ.

      Διαγραφή
  5. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΙΝΤΕ:

    ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,
    ΜΑΥΡΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,
    ΜΑΥΡΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΗΣ,
    ΚΟΥΒΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝ.ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,
    ΜΑΥΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,
    ΙΣΠΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ,
    ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΙΑ ΣΕ ΆΛΛΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ..

    ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πραγματική ιστορία του Donald J. Trump! Πιθανόν κάποιοι το έχουν ήδη παρακολουθήσει... αξίζει όμως να το ξαναδούμε...

    Σε αγαπάμε! https://www.youtube.com/watch?v=bgMpTQNCcgg

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δείτε παρακαλώ αυτό το βίντεο των 39 δευτερολέπτων μόλις. Αυτός δε μοιάζει πολύ με τον John Jr;

    https://www.youtube.com/watch?v=RUtDxItAOqA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λέει «θα επιστρέψουμε» καθώς φεύγει από τον Λευκό Οίκο

    https://www.youtube.com/watch?v=at34WH5gPoA

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΖΕΤΑ
      Δεν τον παίρνει ηλικιακώς πλέον. Άσε που δεν ήταν ποτέ αρεστός στο κόμμα των ρεπουμπλικανών. Αν δεν ήθελε να φύγει, δε θα έδινε αμαχητί την προεδρία στους σατανάδες, ενώ ήξερε με τι είχε να κάνει. Τώρα δυστυχώς είναι αργά, όλα τελείωσαν. Είναι γραμμένο στην Αγία Γραφή ότι ο 666 θα κυβερνήσει. Δεν αλλάζουν αυτά, έτσι θα γίνουν. Τώρα χρειάζεται επιστροφή στις εκκλησιές και μετάνοια, ακόμη και αποτείχιση αν χρειαστεί. Μόνο ο Θεός σώζει.

      Διαγραφή
  9. Αξιοπρεπέστατοι!!!! Πραγματικά Κύριοι ,όμορφο ζευγάρι,με κοινή θέση .
    Ναί μπράβο! Πολλά μπράβο του."Χαμένος¨καί έχει κάνει σκόνη τον "νικητή"..
    Τήν δουλειά πού έιχε σάν Αποστολή νά κάνει τήν έκανε φίλε. ..Ένα είναι σίγουρο,η Ιστορία θά τον γράψει με φωτεινά χρώματα.
    Η "μπάλα" πλέον στόν άνθρωπο.. ,
    Βαδίζουμε τα τελευταία μέτρα ενός ΘΕΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ. Όλα πάνε κατ έυχην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mike Pompeo:
    Operations underway.

    The complete picture would put 99% of Americans (the World) in a hospital. [Great Awakening]

    @greatawakeningenhyt

    Today or never.

    @greatawakeningenhyt stay updated.

    Watch the news today.

    We need you here: @greatawakeningenhyt

    It will be bigger than you think.

    @greatawakeningenhyt more about what will happen.

    The World is Watching.

    @greatawakeningenhyt join us for more.

    #makeamericagreatagain🇺🇸

    U.S SUPREME COURT BEING EVACUATED FOR A BOMB THREAT.

    @greatawakeningenhyt stay updated.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τίποτα δεν θα γίνει. Κανονικά ο Μπιντες έχει ορκιστεί και ξεκινάει η μεγάλη περιπέτεια της ανθρωπότητας. Τώρα ότι θα επιστρέψει, πότε και πώς, καληνύχτα και όνειρα γλυκά! Αφού έκανε το μεγάλο λάθος να μην βάλει τον στρατό στην καταμέτρηση των ψήφων, το παιχνίδι χάθηκε την 3η Νοεμβρίου 2020. Ή ήταν και αυτός στο κόλπο για να ξεμπροστιαστουν όλοι οι πατριώτες παίζοντας αυτό το παιχνίδι. Ότι και να ειπωθεί από τώρα και στο εξής, εγώ προσωπικά είμαι εξαιρετικά δύσπιστος. Ο καθένας λέει τα δικά του. Ωστόσο όλοι μας ας πάρουμε την απόφαση να πολεμήσουμε για την καημένη πατρίδα μας, την Ελλάδα. Τι θα κάνει η Αμερική, δεν είναι δικό μας θέμα. Ίσως πληρώσει τα αίματα τόσων και τόσων αθώων που έχυσε σε όλους τους πολέμους. Βέβαια μόνον ο Τραμπ δεν έκανε καμία επέμβαση σε άλλη χώρα για να μην τον αδικήσω κιόλας.
    Από εδώ και πέρα ξεκινάνε τα δύσκολα.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα, Αρίμνηστε. Εγώ έχω πέσει από τα σύννεφα. Δεν το περίμενα αυτό. Είχα πει και στους συναδέλφους μου στο γραφείο να περιμένουν άγριες εξελίξεις και τώρα τι θα τους πω αύριο; Έχω εκτεθεί και απαντήσεις δεν έχω. Πώς είναι δυνατόν να μην έγινε τίποτα και να κέρδισαν οι σίνες έτσι απλά; Είδα και τη σιχαμένη Χίτλερι στην διαδικασία να μπάινει ξανά στον Λευκό Οίκο και μου΄ρθε να ξεράσω. Δυστυχώς, είναι όπως τα λες, στροφή στην Ελλαδίτσα μας. Οι ΗΠΑ έπεσαν. Τέρμα και οι Q. Τέρμα και οι «γνώστες». Δεν ξανακούω άλλους. Πλέον ακόμα και για τον Τραμπ έχω τις επιφυλάξεις μου, αφότου διάβασα αυτό το σχόλιο (https://isxys.blogspot.com/2020/11/52.html?showComment=1611108774465#c4724956061861132849). Δυσπιστία για όλους και προσωπικός αγώνας να σώσουμε την Πατρίδα μας. Είμαστε μόνοι. Μόνο ο Θεός μπορεί να μας σώσει.

      Ο Κώστας είχε ανεβάσει πρόσφατα ένα πολύ ωραίο ποιήμα. Το διάβασα και δάκρυσα. Τόση αλήθεια.

      «Αν λαχταράς τη Λευτεριά, σε άλλον μην ελπίζεις
      μόνος σου παρ’ την αν μπορείς, αλλιώς δεν την αξίζεις.»

      Διαγραφή
    2. Ο σύνδεσμος δεν βγάζει στο σχόλιο, αλλά στην αρχή της ανάρτησης. Προσπάθησα αλλά δεν μπόρεσα να το βρω. Ποιο είναι;

      Διαγραφή
    3. Έχεις δίκιο, αλλά δεν είναι δικό μου λάθος, είναι σχεδιαστικό λάθος της google template. Υπάρχει όριο προβολής, στα 200 σχόλια. Ούτε εγώ το ήξερα, τώρα το συνειδητοποίησα. Ωστόσο κάτω-κάτω στο τέλος της σελίδας (κάτω από τη φόρμα υποβολής σχολίων) γράφει "load more". Πατησέ το και θα σου βγάλει και τα υπόλοιπα σχόλια. Άμα δεν το βρεις, θα σου κάνω copy/paste ολόκληρο το σχόλιο.

      Διαγραφή
  12. https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/955771_orkomosia-mpainten-parelave-valitsaki-me-toys-kodikoys-ton-pyrinikon

    Παρέλαβε το βαλιτσακι του σπορτ Μπίλι ο sleepy Joe. Ωρε πάρτυ που θα μας κάνουν οι Σινες!!!

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουυυυυ εμένα μου λες;
      Παρέλαβε και το βρακί της πατσιάνως θες να πης.
      Astillais

      Διαγραφή
  13. ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΑΡΙΜΝΗΣΤΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Cesare Sacchetti @CesareSacchetti Jan 18
    "President Trump lifted travel restrictions from the EU, UK and Brazil. Basically, Trump is dismantling the Covid terrorist operation one day before the end of his administration"
    "If Biden becomes President, he would grant US citizenship to 20 million illegal aliens. If Biden becomes President, America and Americans will not come first anymore. Biden means the sinicization of this country. Biden means the end of America."

    Οτιδήποτε καλό έκανε ο Τραμπ θα το αναιρέσει ο Μπιντές, η Καμπάλα και η Πελόσι με μια υπογραφή. Δωρον άδωρον. Πίκρα. Εξαπατηθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν πέφτω. Απλώς βλέπω μια μεγάλη κοροϊδία μπροστά μου. Και την κοροϊδία που είναι παράγωγο του ψέματος δεν την ανέχομαι. Καλά είναι να είμαστε προσγειωμένοι από εδώ και πέρα και σε επαφή με την άσχημη πραγματικότητα γύρω μας Αριστομαχε γιατί ο διάβολος έχει πολλά ποδαρια!!
    Πίστεψα κι εγώ προς στιγμήν ότι κάτι πάει να γίνει αλλά αυτή η αναμονή τόσων μηνών με κούρασε. Βασικά, το ψέμμα με το τσουβαλι κουράζει τον κάθε άνθρωπο.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Πίστεψα κι εγώ προς στιγμήν ότι κάτι πάει να γίνει αλλά αυτή η αναμονή τόσων μηνών με κούρασε. Βασικά, το ψέμμα με το τσουβαλι κουράζει τον κάθε άνθρωπο."

      Ετσι ακριβως. Μας ταισανε ψεμμα με το φτυαρι. Ωρα να προσγειωθουμε. Για μενα οι κιου και κατι μεγαλοι και τρανοι τουιτεραδες πεθαναν. Και επειδη ο εξαποδω εχει παρα πολλα ποδαρια και εχω αρχισει να αμφιβαλλω για ολα.. δες και αυτο για τον Πουτιν.

      https://www.protothema.gr/world/article/1086432/poutin-opos-erdogan-apo-ekklisia-mehri-kai-bares-pole-dancing-sto-neo-palati-tou-rosou-proedrou/

      Διαγραφή
    2. Ωστε ψέμμα με το τσουβάλι. Μμμμμάλιστα
      Ψέμμα οι κλεμμένες εκλογές;
      Αλήθεια που είναι οι ψηφοφόροι του "νέου προέδρου να γλεντήσουν για την νίκη;
      Αφού νίκησαν γιατί να τους κόψουν την χαρά;
      Ψέμμα η προδοσία του πένς;
      Και τώρα αφού έκανε το καθήκον του γιατί φοβάται; Αλλά μπα σιγά μην φοβάται
      Ψέμμα η διαφθορά της αμερικανικής δικαιοσύνης;
      Αλήθεια γιατί δεν δέχθηκαν την πρόταση του Τομ Κρουζ; (θα είσαι ενημερωμένος υποθέτω)
      Να συνεχίσω;
      Καλλίτερα όχι.
      Αυτός ο άνθρωπος έδειξε και απέδειξε πολλά.
      Προσωπικά τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα χιλιάδες ΠΑΙΔΙΑ που έσωσε.
      Προσωπικά τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αφύπνιση ΜΟΥ
      Astillais

      Διαγραφή
    3. "Ψέμμα η προδοσία του πένς;"

      "Pence had no choice. He's not a traitor. He's not allowed to deliver an objection. He's supposed to be neutral. Only the House Representatives can object if it is signed by a Senator."

      "Donald Trump is not the president anymore. Martial law is not coming. Nobody will be arrested."

      Τα παραπάνω είναι σχόλια από σκληροπυρηνικούς, τους οποίους παρακολουθούσα συστηματικά, και έβαζαν το χέρι τους στη φωτιά, ότι θα γίνει στρατιωτικό πραξικόπημα και ότι οι Q θα μας σώσουν. Νιώθω εντελώς εξαπατημένος. Ντροπή, σε όσους μας εξαπάτησαν και σε όσους αναμετάδοσαν τα ψέματά τους. Αν κάποιοι περιμένατε τον Τραμπ, ώστε να αφυπνιστείτε, τότε λυπάμαι που δεν είχατε ποτέ την ευκαιρία να διαβάσετε την Αποακάλυψη του Ιωάννη. Μετανοείτε και προσευχηθείτε για να σώσετε τις ψυχές σας, όσο ακόμα προλαβαίνετε.

      Διαγραφή
  16. ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ......
    ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ .ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ .
    Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΣΩΝ ΜΗΝΩΝ ;;;;;;
    ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΓΗΙΝΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ,ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1850 ΚΑΙ ΔΩΘΕ .
    ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ;
    ΜΑΧΗΤΕΣ ΦΩΤΟΣ ,ΜΑΧΗΤΕΣ ΓΗΙΝΟΙ .
    ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΤΙ ,ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΗΛΘΕ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ .
    ΑΜΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ,ΜΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ .
    ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΜΙΑΣ ΧΑΖΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΘΕΥΜΕΝΗΣ ΜΑΧΗΣ .
    ΜΙΑΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ .
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ,ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ .
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα είμαστε ζωντανοί για να δούμε τη συνέχεια; Θα προλάβουμε;

      Διαγραφή
  17. Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

    Ισως αυτή η εξέλιξη να είναι πολύ καλλίτερη απο αυτήν που αρκετοί ανέμεναν.
    Ηρθε η ώρα να αναδειχθεί και να αποδειχθεί το αντίχριστο ανθελληνικό ειδεχθές πρόσωπο του κομμουνισμού σε όλον τον πλανήτη.

    Ολοι οι "προοδευτικοί" αριστεροί φιλελεύθεροι νέοι και παλιοί κομμουνιστές έχουν ταχθεί υπέρ του μπιντέ.
    Είναι γνωστό πως η Κίνα κατέχει ένα τεράστιο ποσοστό του χρέους της Αμερικής το οποίο έχει χτυπήσει νταβάνι. Εάν αποφασίσει να "σκοτώσει" Αμερικάνικα ομόλογα τι θα γίνει;
    Κάποιος οικονομολόγος ίσως ξέρει να μας κατατοπίσει σχετικά.
    Αναμένω η παγκόσμια αριστερά να πάθει την πανωλεθρία του ΠΑΣΟΚ
    αφού το ΔΝΤ χτυπήσει την πόρτα της Αμερικής.
    Τα υπόλοιπα γνωστά όπως ακριβώς έγινε και σε εμάς.

    Θα υποφέρουμε ΟΛΟΙ όχι μόνο οι Αμερικανοί , αλλά μάλλον το επιθυμούμε
    αφού ακόμα και σήμερα που όλα είναι στο φως εμείς επιλέγουμε το σκοτάδι.
    Αντι να μετανοήσουμε επιστρέφοντας στην Αλήθεια που μας δίδαξαν οι παππούδες μας,
    την εξ'αποκαλύψεως Μια και Μοναδική Αλήθεια Του Τριαδικού Θεού μας , εμείς επιμένουμε
    εγωιστικότατα ο κάθε ένας μας στην δική του ...αλήθεια!

    Ισως ούτε και έτσι να μην γίνει. Δική μου άποψη που ούτως η άλλως δεν την έχω διαβάσει πουθενά αλλού και άρα δεν χρειάζεται και να την πιστέψει κανείς. Αρκεί να παρακολουθεί ο ίδιος και να βλέπει τα σημάδια ...

    Εξαιρετικός λόγος περί της αναζήτησης της Αλήθειας απο τον
    ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΠΕ «ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ»
    https://www.youtube.com/watch?v=zKcur8OSRC4

    "Αυτό που γνωρίζουμε πάντοτε είναι μια θεωρία ...και έρχεται κάποια στιγμή και ανατρέπεται η γνώση μας..."

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Astillais μιλάς σωστά. Το όλο σκηνικό που στήθηκε μου την έδωσε άσχημα. Η παράδοση της κυβέρνησης από τον νικητή στον ηττημένο. Εσένα δεν σε ενόχλησε; Και Αριστομαχε, ποια είναι η συνέχεια; Χάος μήπως;
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "αφού το ΔΝΤ χτυπήσει την πόρτα της Αμερικής."

    ΠΟΙΟ ΔΝΤ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ; ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ GREAT RESET; ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. https://hugelolcdn.com/i/728681.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή