«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Εσύ κάτσε στο παγκάκι της γειτονιάς σου με το καφεδάκι σου, με τον φίλο σου, και πλήρωσε το πρόστιμο το τρακοσάρι! ...ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΟΥ @ΑΛΆΚΑ ΜΟΥ.. ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ... ΜΕ ΜΑΖΕΔΕΣ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΆΛΛΑ 30 ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 30 ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΣΙΛΙΕΣ!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

11 σχόλια:

  1. Αν μαζεύονταν χιλιάδες Σαμιώτες με πέτρες;

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΜΝΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΑΥΤΟ. ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ. ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑΜΕ.

      Διαγραφή
  2. Είχα ξαναγράψει: "Λέτε να μην βγαίνουν όλοι οι βολευτές, δημαρχαίοι και λοιπά κομματόσκυλα, όλων των κομμάτων και νομίζετε ότι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους;
    Λέτε να στερήθηκαν τις βόλτες τους, τα εστιατόρια τους και την καλοπέραση τους;
    Μας έκλεισαν μέσα, οπότε δεν βλέπουμε τι κάνουν, που πηγαίνουν, πόσους κουβαλάνε, πόσα hotspot κτίζουνε..."
    Θέλανε να μας μετατρέψουν όλους σε ρουφιάνους να καταγγέλλουμε τους γείτονες, οπότε πιάστηκαν στην ίδια τους την φάκα στην Ικαρία και Παιανία!
    Τώρα γιατί υποψιάζομαι ότι κάποια εστιατόρια έχουν γίνει "πριβέ"; Γιατί οι κυράτσες των βολευτάδων, δημαρχαίων και λοιπών κομματόσκυλων αποκλείεται να αποφάσισαν με τα lockdown να γίνουν μαγείρισσες (μιλάω γι' αυτές που δεν διαθέτουν μόνιμο υπηρετικό προσωπικό), ούτε να στερηθούν τα κομμωτήρια τους και λοιπές περιποιήσεις τους... Οι εστιάτορες πάλι πιεζόμενοι από την ανεργία, λειτουργούν πριβέ και κρυφά μπας και βγάλουν κάτι και δεν καταστραφούν...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μυγδαλιες ξανά άνθισαν!!
    Και φυλακή το σπίτι
    Ο Κούλης μεσα σ, έκλεισε
    Και σ', έκανε ποντίκι!!

    Το άρωμα των λουλουδιών
    Τωρα δεν το μυρίζεις
    Στον τάφο Μεσα βρίσκεσαι
    Και ζωντανός σαπίζεις!!

    ....... ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδύνατον να συγκρατήσω τον ποιητή μέσα μου:

      Άφησε κούλη τα κουλά
      και φόρεσε τη μάσκα,
      όσο εσύ καλοπερνάς
      έχουνε πέσει κάστρα

      Μαζί με την παρέα σου
      πιάσατε τα γιοφύρια,
      το 'χετε βάλει για σκοπό
      να ζούμε σε τσαντίρια

      Ορφέας

      Διαγραφή
  4. Τα σιχαματα οι μπατσοι υπαρβαλον ζηλο για προστιμα μονο στους ιθαγενεις,στα λαθρο γυφτους και στα πολιτικα ανδρεικελα σφυριζουν κλεφτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι Σαμιώτες, τι Ικαριώτες Κώστα; Μια ιδέα-επιθυμία εξέφρασα. Το αποτέλεσμα ήταν πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Έχουμε τεράστια σήψη σαν λαός. Λίγο πριν τον αφανισμό μας είμαστε. Μόνο θαύμα θα μας γλιτώσει. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θαύμα άνωθεν έτσι όπως πάει! Και ΜΑΚΑΡΙ να έρθει από ψηλά (εκ ΘΕΟΥ)!Να φωτήσε τα μυαλά μας κοινώς!!

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα. Όλοι κράξιμο στην σελίδα του στο Facebook....και στην σελίδα της νουΔουλας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολυμπιακων διαστασεων το σπιτι του Στεφαναδη!!! Δειτε στο επιμαχο βιντεο, ποσοι μπαινουν μεσα!!! Ενας καθε 25 τ.μ. οπως στα μαγαζια που εκλεισαν!!! Πρεπει ομως να συνυπολογισουμε και την δημοφιλια 39% του μασκοβλακοπιστοποιητιΚουλη, γιατι καταχαρηκαν οι Ικαριωτες, που τον ανταμωσαν, μονον βεβαια οι Νδουλοι της τοπικης και εσπευσαν να δουν το αξιοθεατο, απο κοντα! Υπαρχει σε βιντεο διαδηλωτρια, που ομολογει, οτι εχασε την φωνη της, οταν τον αντικρυσε στον Αγιο Κηρυκο!!! Να σχολιασω, οτι μαλλον εδοθη γραμμη απο ΚΚΕ, δηλαδη Γουρδουμπα με Rolex, να του τα σουρουν, γιατι καταλαβαινει οτι ειναι λιγα και τα δικα του ψωμια , στην βουλη, λογω της δυναμικης αντιπολιτευσης, που δεν εκανε στον Μωυση!!! Βεβαια, οι επικοινωνιολογοι του Μαξιμου, τζαμπα πληρωνονται, γιατι εστειλαν τον γυιο και εγγονο του Χαρου Δρακουμελ, να πουλησει παγο στους Εσκιμωους, δηλαδη τον εστειλαν στους πιο βασταγερους ηλικιωμενους στην Ελλαδα, να τους πουλησει τα βατσινια, για ευθανασια!!! Επισης να επισημανω, οτι οι Ικαριωτες, ξυπνανε το μεσημερι και ξεκινανε την ημερα τους και φυσικα το νεο ωραριο δεν τους αρεσει, γιατι αυτο ειναι στην κυριολεξια, αυτο που λεμε στα παιδια "ξυπνα, ειναι η ωρα σου να κοιμηθεις" οποτε τους χαλαει την ρεγουλα!!! Ο βασιλιας Ηλιος ομως, πηγε με την σιγουρια, οτι θα τους κατακτησει και δεν ειμαι καθολου σιγουρη, οτι καταλαβε τελικα οτι δεν το εκανε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή