«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Θα τα πάρουμε όλα! Ας ξεκινήσει το παιχνίδι!”

του  Rudy Giuliani από το Telegram



“Ας βάλουμε μια μικρή σειρά και ονόματα στο σύστημα του βάλτου….. Η FED είναι μια ιδιωτική τράπεζα. Ανήκει σε οκτώ οικογένειες…….. Τέσσερις από αυτές τις οικογένειες ζουν στις ΗΠΑ. Είναι οι Goldman Sachs, Rockefeller, Lehman και Kuhn Loeb από τη Νέα Υόρκη. 

Οι οικογένειες της FED από το εξωτερικό είναι οι Rothschilds από το Παρίσι και το Λονδίνο, Warburgs από το Αμβούργο, οι Lazards από το Παρίσι και η οικογένεια Ισραήλ Moses Seif από τη Ρώμη. Το 80% της FED ανήκει σε αυτές τις οικογένειες.

Τα άτομα με το μεγαλύτερο μερίδιο της FED είναι οι William Rockefeller, Jacob Schiff και James Stillman.

Αλλά το FED είναι απλώς ένα υποκατάστημα της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS) που βρίσκεται στη Βασιλεία της Ελβετίας………Σύμφωνα με αυτό είναι το αφεντικό της FED, απλώς ένας Κυβερνήτης της Κεντρικής Τράπεζας του BIS, ο οποίος είναι το πραγματικό Παγκόσμιο Καπιτώλιο, το κέντρο του και, αν θέλετε, η πραγματική Παγκόσμια Κυβέρνηση………

Όλες οι άλλες κυβερνήσεις και οι πολιτικοί τους είναι απλώς είδος ηθοποιών, οι οποίοι διαβάζουν και λένε, τι έχουν γράψει ή τους είπε η BIS (επομένως λένε λέξη προς λέξη όλοι τα ίδια). Σχεδόν κάθε χώρα έχει ένα τέτοιο υποκατάστημα μιας εθνικής κεντρικής τράπεζας που ανήκει στο BIS και οι χώρες που δεν έχουν (Ιράν, Κούβα, Ρωσία) είναι οι κακοί που σκοτώνονται κάθε λίγα χρόνια από έναν πόλεμο του ΝΑΤΟ.

 


Τα εκτελεστικά στελέχη του BIS είναι: ο διευθυντής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Mario Draghi (Ιταλός), πρόεδρος της Γερμανικής Bundesbank Jens Weidmann (Γερμανός), ο πρόεδρος της FED Jerome Powell (Αμερικανός) και ο Κινέζος Διοικητής της Τράπεζας της Κίνας Yi Gang (Κινέζικα) , αλλά δεν είναι σημαντικά, διότι όλες οι εθνικές κεντρικές τράπεζες που ανήκουν στο BIS, που είναι στην πραγματικότητα κάθε εθνική κεντρική τράπεζα στον κόσμο (παρά το Ιράν, την Κούβα και τη Ρωσία) ανήκουν επίσης στις οκτώ οικογένειες !! !  

Αυτό σημαίνει ότι όλες οι τράπεζες ανήκουν σε αυτές! Αυτό σημαίνει ότι όλα τα χρήματα, όχι μόνο Δολάριο (επίσης Ευρώ, Λίρα Στερλίνας, Γιεν, Κινέζικο Ρεν…), ανήκουν σε αυτούς! Και αυτό σημαίνει ότι κάθε εταιρεία που έχει λάβει πίστωση από μια τράπεζα (που αποτελεί μέρος μιας εθνικής-κεντρικής τράπεζας που ανήκει στην BIS) ανήκει επίσης σε αυτούς, πράγμα που σημαίνει ότι όχι μόνο όλα τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και κάθε μεγάλη εταιρεία στον κόσμο ανήκει σε αυτούς (Facebook, Amazon, Apple, Twitter, Google… όλα αυτά τα σκατά ανήκουν σε αυτούς)

Ορίστε λοιπόν! Αυτό είναι το CASTLE_ROCK! Αυτό πρέπει να πέσει! Θυμηθείτε ότι είναι διεθνή, κάθονται με τον ίδιο τρόπο στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στη Γερμανία, στην Ελβετία, στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στη Ρώμη… κάθονται παντού .. και τους κυνηγούμε τώρα…. και θα τα πάρουμε! Θα τα πάρουμε όλα! Ας ξεκινήσει το παιχνίδι!”

 

το είδαμε εδώ

 

Διαβάστε επίσης στην ιστοσελίδα Νικόλαος Αναξίμανδρος, το ενδιαφέρον άρθρο με τις πρόσφατες κινήσεις του Ντόναλντ Τραμπ, με τίτλο "ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΩΝ FAKE NEWS………"

 

5 σχόλια:

  1. Η ολα..
    Η τίποτα!!

    ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ..

    Ειναι..


    Το όλα..

    Να ζουμε σαν άνθρωποι..

    Και οχι σαν ζώα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δουμε...Δυσκολα τα πραγματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΤΠ ειναι εκ κατασκευης εθισμενη στην σκια, στην αποκρυψη και στην παραλλαγη. Σε συνθηκες διαφανειας η ασυλληπτη οσο και τερατωδης δυναμη της θα πρεπει να ξερουμε οτι ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΕΤΑΙ!!! Η ορατοτητα αυτη ειναι η Αχιλειος πτερνα της!! Γιαυτο και ειναι τοσο σημαντικη η αφυπνιση και η ενημερωση του κοσμου!!! Κανω λοιπον μια ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ υποθεση εργασιας!!!Λεω αν!!!!Αν οι παγκοσμιοι υπερτραπεζιτες κατα καποιο τροπο δεν ειχαν το προνομιο της εκδοσης του χρηματος που και κατα την δικη τους ομολογια ειναι καθοριστικος παραγων και πρωταρχικο κριτηριο στην χειραγωγηση και ποδηγετηση των πολιτικων εξελιξεων απανταχου στον πλανητη. Εκει ιδιως που οι Κεντρικες Τραπεζες συνεπικουρουμενες και απο τις κρατικες προδοτικες Ελιτ ειναι απολυτα πειθηνιες και καθοδηγουμενες απο την 'αγαθοεργο 'διαθεση και βουληση των ιδιωτων αυτων!!Δηλαδη σχεδον παντου!!.Λεω ομως αν!!!!!Αν για καποιο λογο αυριο αλλαξει αυτο και η εκδοση και κυκλοφορια του χρηματος (ισως λογω καποιας επαναστασης των λαων ,ισως λογω μιας αιφνιδιας παγκοσμιας αφυπνισης κλπ) γινεται πλεον οχι απο τους ιδιωτες αλλα απο τις οποιες ΔΗΜΟΣΙΕΣ Κεντρικες Τραπεζες των κρατων(με ολη την παθογενεια και αυτου ακομα του τροπου) και οχι απο τους γνωστους αγνωστους διεθνεις υπερτραπεζιτες!!!!Φανταζομαι λοιπον μια σειρα απο αυτοματες και ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΕΣ παγκοσμιες επιπτωσεις και παρελκομενα που ομως ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ την διαφαινομενη αλλα και την υπαρκτη παγκοσμια τυραννια.Να τι θα γινει λοιπον κατα την γνωμη μου!!!!!:1)Δεν θα μπορουν οι εγκαθετοι των υπερτραπεζιτων εκδοτων χρηματος να χρηματοδοτουν ασυδοτα και διακριτα τους δικους τους 'επιχειρηματιες'!!!!2)Δεν θα μπορουν να δημιουργουν απιστευτα μεγαθηρια του παγκοσμιου εμποριου και της βιομηχανιας αφου θα εκλιπει η προνομιακη και διακριτη δανειοδοτηση-χρηματοδοτηση που ειναι η γεννεσιουργος τους αιτια ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!...3)Δεν θα μπορουν να 'χρηματοδοτουν πολιτικες-πολιτιστικες-κοινωνικες-ιδεολογικες-θρησκευτικες κλπ δρασεις της αρεσκειας τους ελλειψει πορων!!!4)Δεν θα μπορουν να στηνουν πανεπιστημιακα ιδρυματα-διεθνη βραβεια αριστειας(Νομπελ κλπ) επηρρεαζοντας δραστικα και χειραγωγοντας βαναυσα την ιδεολογικη,επιστημονικη και πνευματικη κονιστρα.Οι παγκοσμιες πνευματικες προσωπικοτητες που πολυ συχνα απλα ειναι οι αγκιτατορες και οι προπαγανδιστες των υπερταπεζιτων απλα ΔΕΝ θα υπαρχουν.Γιατι υπαρxουν(οχι παντα βεβαιως) λογω της προπαγανδας και της κατευθυνομενης ιδεοληψιας των εξουσιαστικων κεντρων.Με πολυ χρηματοδοτηση και σπρωξιμο βεβαιως!!!...5)Η αριστερα ως παρεκτροπη και δημιουργημα των παγκοσμιων τραπεζιτων απλα θα περιοριστει στον φυσιολογικο οσο και ΧΡΗΣΙΜΟ και επιθυμητο ανθρωποκεντρικο της ρολο.Εννοω θα εξαφανιστει ο Μαρξισμος ο οποιος και κατεπνιξε και εξαφανισε την πραγματικη αριστερα οπως και τον πραγματικο αναρχισμο. Η οπια τεχνητη διαφορα δυναμικου που κατα την φυσικη δημιουργει εργο (χρηματοπιστωτικος καπιταλισμος 'vs' κομμουνισμος κλπ ) απλα πολυ απλα θα ακυρωθει!!!!ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ!!!! .....



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΦΟΛΙΔΑ ΓΙΑ ΦΟΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ .
    ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΝΤΟΛΗ .
    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ .
    ΤΕΛΟΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Wiki Leaks
    ρίχνει τα πάντα στο διαδίκτυο !!
    Το Wikileaks μόλις έθεσε όλα τα αρχεία του στο διαδίκτυο.
    Όλα από τα emails της Χίλαρι Κλίντον,
    ένοχος του ΜακΚέιν,
    πυροβολισμοί Βέγκας από ελεύθερους σκοπευτές του FBI,
    επιστολή του Steve Jobs HIV, PedoPodesta, Αφγανιστάν, Συρία, Ιράν, Μπίλντερμπεργκ,
    αξιωματικοί της CIA συνελήφθησαν για βιασμό,
    ΠΟΥ - πανδημία .. και Happy Graven! Διαβάστε και προωθήστε
    .
    https://jhmromeo.blogspot.com/2021/02/wiki-leaks.html


    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡNAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή