«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ (ΦΤΕΡΑΑΑ!) ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ.

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΔΟΤΟΥ: Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΥΛΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΑΙΔΟΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ (ΑΛΑ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ) ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.. ΒΓΑΖΕΙ ΤΡΕΛΛΟ ΓΕΛΙΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΌΛΟ 🤣 


 

Γιώργος Τράγκας Crash Radio 22-02-21


O Kυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε ξαφνικά ,με κακή υποκριτική να πάει στο γραφείο της Προέδρου της Δημοκρατίας και να πει ότι θα αυστηροποιηθούν τα μέτρα για τα ασυνόδευτα , τα οποία "έχει πάρει στο γραφείο του". Το περιοδικό CRASH που θα κυκλοφορήσει, θα έχει αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση ,στοιχεία που θα κάνουν να ανατριχιάσει η Ευρώπη. Όλη η χώρα αναρωτιέται για τις στενές σχέσεις του Πρωθυπουργού με παιδόφιλους και παιδεραστές ,ακόμα και καταδικασμένους ,όπως ο Νίκος Γεωργιάδης, άσχετα αν η υπόθεση του έχει παραγραφεί. Υπάρχει μια σειρά πληροφοριών και γεγονότων που γνωρίζουν οι μυστικές υπηρεσίες διαφόρων χωρών με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πρέπει να μας απαντήσει γιατί επέλεξε τον καταδικασθέντα παιδόφιλο Νίκο Γεωργιάδη ως διευθυντή του γραφείου του επί σειρά ετών μέχρι που ήλθε αντιμέτωπος με την άρνηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να μπει διευθυντής πολιτικού σχεδιασμού και προγραμματισμού στη Ν.Δ. Όταν έγινε αρχηγός στη Ν.Δ. ήθελε να τον πάρει μαζί του. Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να μας απαντήσει γιατί έδινε οδηγίες στην κ.Μενδώνη να καλύψει τον Δημήτρη Λιγνάδη και ποιες είναι οι σχέσεις μαζί του. Σε μια σειρά εκπομπών μου θα παραθέσω στοιχεία για τις σχέσεις του Πρωθυπουργού με Νίκο Γεωργιάδη ,Δημήτρη Λιγνάδη ,Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την επιλογή του κ.Δοξιάδη ως μέντορα της κυρίας η οποία ανέλαβε τα ασυνόδευτα παιδιά. 

 

23 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΦΡΑΓΚΑΣ, ΚΙ ΟΛΟ ΡΩΤΑΕΙ.. ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ:
    "ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ΟΛΕΣ τις υπεύθυνες δημόσιες θέσεις προωθούνται άνθρωποι ευάλωτοι ηθικά, σεξουαλικά, οικονομικά, ποινικά κλπ, ώστε έτσι να ελέγχονται ευκολότερα από τα ανώτατα Ιερατεία.

    Οι τίμιοι και ηθικοί μένουν στην απ' έξω. Και το τραγικό είναι ότι δεν μπορούν να πουν και κουβέντα για τίποτα, γιατί δεν έχουν στη διάθεσή τους τα απαραίτητα στοιχεία/ντοκουμέντα, που θα μπορούσαν να σταθούν σε δικαστήρια. Έτσι τους πνίγει η αδικία/αναξιοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λέγεται ότι η οικογένεια Μητσοτάκη είναι πάμπλουτη (πέραν κάθε εκτίμησης), ότι της ανήκει η περιουσία Μαρινάκη και ότι ο Μαρινάκης είναι απλά ο μπροστινός, ο διαχειριστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ψιλοδιαφωνησω μαζι σου Κου-Μου
      Ο μουσατος χοντρομπαλας ειναι αχυρανθρωπος του Σωκρατη.
      Η Stasi ειναι ακομα ενεργη και τον συμβουλευει (τον Σωκρατη) για αυτο και περιθωριοποιηθηκει αυτεπαγγελτα και φυσικα λογω ηλικιας αλλα και λογω του οτι η δημοσια εικονα του ηταν αρνητικωτατη.
      Τωρα αν υπαρχει και καποιος συνδεσμος με τους Μωϋσηδες απ την Μονεμβασια που λεει κι ο Σπυρος δεν θα διαφωνησω γιατι αυτη η κωλοφαρα ειναι ΠΑΝΤΟΥ μπλεγμενη.

      12.5 δισεκατομυρια δραχμες τσιμπησε ο απεθαντος οταν πουλησε την ΑΓΕΤ- Ηρακλης στους Ιταλους μαφιοζι οπως αποκαλυψε ο δημοσιογραφος Νικος Ρουσσης ΤΟΤΕ: (μιλαμε για 1991-1992)

      Μας ελεγε ο Ρουσσης τοτε.....
      «Οι δημοσιογραφάρες της εποχής, τότε, αναλώνονταν σε εκθέσεις ιδεών σχετικά με το πού βρίσκονταν οι συζητήσεις μεταξύ της κυβερνήσεως Μητσοτάκη και του μαφιόζου Παντσαβόλτα, για τη εκχώρηση της ΑΓΕΤ Ηρακλής στην …Καλτεστρούτσι.
      Ένα μεσημέρι, λοιπόν, κοντά στις εκλογές του 1992, έσκασα στο στούντιο και άφησα σύξυλο τον Πορτοσάλτε, λέγοντας…
      Σήμερα Άρη, έχω να κάνω μία συνταρακτική αποκάλυψη.
      Η συμφωνία μεταξύ Μητσοτάκη και Καλτεστρούτσι για την εκχώρηση της ΑΓΕΤ έχει ολοκληρωθεί και εχθές, πήγαν στην Ζούγκερ Κάντοναλ Μπάνκ της Ελβετίας, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Μανούσος Γρυλλάκης (σωματοφύλακας της οικογενείας) και η Μαρίκα και είσέπραξαν την μίζα, για λογαριασμό του ψηλού, ύψους ………12,5 δις δραχμών σε συνάλλαγμα.

      Έχεις κάτι άλλο να προσθέσεις Νίκο, μου λέει κάτωχρος ο Πορτοσάλτε.
      Όχι, του απαντώ, νομίζω ότι τα είπα όλα.

      Νικος Ρουσσης

      Διαγραφή
    2. Γιατί ο Κόκκαλης να έχει αχυράνθρωπο ; Μπορεί εύκολα να ισχυρισθεί ότι η περιουσία του προέκυψε από τις επιχειρήσεις του.
      Η οικογένεια Μητσοτάκη όμως πώς θα δικαιολογήσει τον πραγματικό πλούτο της, που αποκόμισε από τη πολιτική ; Και το παράδειγμα που αναφέρεις, αυτό αποδεικνύει, ότι δηλαδή οι Μητσοτάκηδες αποκόμισαν πλούτο από τη πολιτική. Αυτοί χρειάζονταν έναν αχυράνθρωπο.

      Διαγραφή
    3. ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.
      ΠΑΝΤΣΑΒΟΛΤΑ, ΛΑΔΟ-ΒΟΛΤΑ.
      ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ IMAGE MAKERS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΑΠΕΘΑΝΤΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ...
      ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ... ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ [ΑΣΧΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ``ΜΕΤΡΟ'' ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝ].
      ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΕ ΗΧΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.
      ``ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΑΣ''
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    4. ΟΧΙ.ΗΤΑΝ ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ .
      Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΓΙΖΕ ΤΑ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΙΛΙΚΙΑ.
      ΙΔΙΑ ΑΙΜΑΤΑ ,ΒΛΈΠΕΙΣ ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ.
      ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ.
      1.ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 , ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ.
      2.ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017,ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ.
      3.ΜΑΙΟΣ 2017 ,ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ.
      ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ.
      ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ,ΛΟΙΠΟΝ.
      ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
      ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ.
      ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
      ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΝ .
      ΑΤΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    5. @ Κου-Μου
      Δεν θελω να υποτιμησω τον τροπο σκεψης σου αλλα με αυτην την βρωμια που ξεδιπλωνεται μπρος στα ματια μας, λες ο "γιος του Πετρου" να 'ναι τοσο αθωος;
      Εδω ενας τιποτενιος φτωχομπινες διορισμενος θεατρινος, εχει αναποδογυρισει την ελληνικη κοινωνια με τα πουστοκαμωματα του και ο "επιχειρηματιας" που ο πατερας του ειχε αμεση σχεση με το αιματοκυλισμα των αθωων θυματων του συμμοριτοπολεμου να ειναι απλα επιχειρηματιας; Αυτος και το Κου-Κου-Ε ακομα και σημερα ειναι κωλος-βρακι.
      Οπως προανεφερα η Σταζι του εδωσε γραμμη να βαλει αχυρανθρωπους μπροστα και να φυγει η φιγουρα του απο την δημοσια ζωη. Οπως και η Σταζι εβαλε τον γιο του να γινει ευρωβουλευτης (με τον κομμουνιστοΣΥΡΙΖΑ για ξεκαρφωμα και οχι με τους λεφταδες της Νου-Δουλας) για να βλεπουν απο πρωτο χερι τι γινεται στα κεντρικα των Βρυξελλων και να προστατευουν τις "μπιζινες" τους.
      Και δεν ειναι μονο αυτη η σκατο-οικογενεια.
      Τους αλλους να δεις.
      Τους μαουνιερηδες απ την Κρητη που βγαινει κεινη η "πρεσβειρα" κι οταν μιλαει δεν κουνιεται μαγουλο δεν κουνιεται τιποτα στην φατσα της απ τις απανωτες πλαστικες.
      Και το παιζει "φιλανθρωπος" με τα γεματα αιμα λεφτα του κωλογερου ο οποιος ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ αν εχεις προσεξει.

      Οι αλλοι; Οι βρεγμενοι; Τι να φοβηθουν την βροχη;
      Εχουν βγει και μας "κυβερνανε" μαλιστα.

      Γι αυτο σου λεω. Σκεψου.....

      Διαγραφή
  4. Υπάρχει πίεση.. Όλοι ξέρουν ότι για να ανέβεις εκεί δεν είσαι φυσιολογικός ανθρωπος..η ιστορία του λιγδιαρη του ρουφοπακιστανουλη δεν ήρθε τυχαία.. Πίεση να δεχτεί κάτι είναι... Η θα τα παρατήσει λοιπόν.. Η θα δημιουργηθεί επεισόδιο με τον συμπαίχτη δίπλα...
    Μακάρι να είναι η αρχή των γεγονότων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ομοιος τον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα ,ελεγαν οι παλιοι....ο ζαβοκουλης σαν ασυνοδευτο μονον ασυνοδευτα και αχαρτογραφητους θα ειχε στο περιβαλλον του....τωρα θα καταλαβουν και οι πιο κοιμισμενοι γιατι το ζαβοκουλακη πεφτει στα τεσσερα στα αφεντικα του,και ξεπουλαει ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΚΑΡΙΟΛΗς την ιερη ΕΛΑΛΑΔΑ μας...[τον κρατανε απ τα γαριδακια του].... Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΑ ΡΕ ΤΡΑΓΚΑ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΣ. ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ``ΑΓΙΑ'' ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕ`Ι'ΚΟΥ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΦΤΩΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟ [ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ], ΑΥΤΟΣ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΑΡΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΠΑΙΔΙ. ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ. ΤΩΡΑ, ΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ [ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ], ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΟΡΚΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ.
    ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ, ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΤΡΑΓΚΑ.
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΥΦΛΑ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΣ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ...
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΡΑΓΚΑ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Υ.Γ. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, Η ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ;
    ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΣΩΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ...ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ,ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΔΩ,ΓΥΡΝΟΥΣΑΝΕ ΠΟΛΛΑ"ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ¨ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΔΕΧΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ!ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ?ΕΦΥΓΕ?ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ,ΣΤΟΝ ΚΛΩΝΟ?ΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ SHOW,ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ.....ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θυμαμαι, τον Γεναρη του 2016, που διαβασα ενα αρθρο της βρετανικης "Observer", που εγραφε για 10.000 ασυνοδευτα που χαθηκαν μεσα σε δυο χρονια, στον δρομο τους για την Ευρωπη, στην βορεια Ιταλια, απο οργανωμενα κυκλωματα εγκληματος, με στοιχεια της Europol. Τοτε αναρωτηθηκα, πως μπορει να χανονται τοσα πολλα παιδια, χωρις να μπορει να τα βρει κανεις; Δεν ηξερα και δεν μπορουσα να φανταστω! Τον Απριλη του 2020, μετα την πρωτη καραμπινα, ειδα δηλωσεις του φιλανθρωπου Κουλιγουλα που με υπερηφανεια ελεγε οτι θα στειλει 1.500 ασυνοδευτα στη Ευρωπη και ανατριχιασα, γιατι στο μεταξυ ειχα ενημερωθει, γιαυτα που συνεβαιναν. Πραγματι, στις αρχες Απριλη, εστειλε την πρωτη φουρνια, 12 παιδια και μετα περιπου στα μεσα του μηνα, αλλα 50. Απο κει και περα καμμια αναφορα. Ηταν σταχτη στα ματια του κοσμου, για να δειξει οτι αποσυμφορει την Ελλαδα, απο τους παρανομους μεταναστες. Ψαχνοντας λοιπον βρηκα το κολπο με τις ΜΚΟ και ειδικοτερα την "Solidarity Now" στην Θεσσαλονικη, με χρηματοδοτηση George Soros και υπευθυνο εκει τον Αmed Khan, δεξι χερι του Frank Giustra, κολλητου φιλου του Clinton και διευθυντρια την Α. Λυμπερακη την ξαδελφη του Κουλιγουλα! Εκεινες τις μερες δε, ειχε ελθει επισκεψη στο "σπιτι της Ελπιδας" στην Θεσσαλονικη και ο F. Giustra, τον οποιον περιεφεραν εδω και κει , παρουσιαζοντας τον σαν μεγαλοεπιχειρηματια που ηρθε για επενδυσεις! Αν συνυπολογισουμε και το κληρονομικο χαρισμα του Τσυριζα, να φτιαξει τον νομο, ωστε ο βιασμος , απο κακουργημα να γινει πλημμελημα, με το αιτιολογικο οτι ο βιαστης ειναι ψυχικα ασθενης, καταλαβαινετε, οτι η μπιζνα αυτη ειναι και διαχρονικη και διακομματικη! Και μετα απο ολα αυτα, θελει να μας πεισει η σκατοφαμιλια, οτι δεν ειδε, δεν ακουσε, δεν ηξερε για τον παιδεραστη Λιγδιαρη!!! Ευνουχισμος τωρα,για τους παιδοβιαστες και δεν εννοω χημικο αλλα κανονικο μηπως και η εννοια κανονικοτητα, ερθει καποια στιγμη στα συγκαλα της!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΩΛΕ-ΓΙΟΠΑΙΔΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ.
    ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ, ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟΥΔΕΣ.
    ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΣΚΑΤΟΣΠΡΩΧΤΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΤΕΣ.
    ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ.
    ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΚΙΝΑΙΔΟΡΟΥΦΙΧΤΡΕΣ ΜΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ,
    ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΤΕ ΗΡΕΜΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κούλη ο φραγκας!!
    Τι;;μας λαλεί!!
    Λέει.. πολλά για σενα!!
    Είναι αλήθεια ολα αυτά;;
    Η; όλα.. εινα ψέμα;;

    Δεν ήξερες;; δεν ρωταγες;;
    Πώς θα έρθει μια μέρα!!
    Που ο κωλος σού. θα έπαιζε
    Κλαρίνο.. και φλογερα;;

    Τωρα.. Κούλη ειναι αργα!!
    Κανένας δεν σας σώνει..
    Δύο γερα θα σε κρατούν..
    Και άλλος θα στηνε.. Χ&νει!!








    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θυμάμαι λοιπόν που ένας εδώ μέσα, έλεγε και ξανάλεγε σαν χαλασμένο μαγνητόφωνο, ξανά και ξανά: "μια πολιτική οικογενεια στην Ελλάδα θα εξαφανιστεί"...

    Αλλά δεν θυμάμαι ποιος ήταν, ρε παιδιά!
    Μην ήταν ο μάντης Κάλχας;;;;

    ΛΟΛ-ΛΟΛ-ΛΟΛ


    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑΙ.ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΚΟΜΨΑ .
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΓΡΑΦΕ : ΜΙΑ ΕΡΠΕΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .
    ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ.
    ΑΝΤΕ ...ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΥΡΙΞΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ...
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΖΟΥΣΕ ΚΑΤΩ ,ΚΑΤΩ ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ;;
    ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η ,ΥΠΟΥΡΓΟΙ ,ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΟΥΣΑΝ .
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΗ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ά, ρέ Αριστόμαχε, πάντα άριστα ενημερωμένος! :-)

      Οικοδεσπότα, παίδες καί κορίτσες, ξέρετε τί υπήρχε κάποτε (σε μιά παλιά πάλαι αρχαιότητα) κάτω απ' τη Βουλή; Τυφώνειον!

      Τώρα, βέβαια, "κάποιοι" τα ξέρουν αυτά καί πάνε καί χτίζουνε από πάνω, ως "συνεχιστές της παράδοσης"... καί ίσως αυτές οι καταστάσεις να συνεχίζονται ακόμη σήμερα, στην εποχή των ζ'μαρφώουνζ, όσο απίστευτο κι αν μας φαίνεται.

      Υγ: Άρα, λέει η λογική, παρακολούθα τα οικοδομήματα, καί θα βρείς καί το υποκρυπτόμενο πλέγμα.

      Διαγραφή
    2. Nα το πάρει βρε Αριστόμαχε. Ρωτάς;

      μνκ

      Υ.Γ. Ζούσε; Τώρα δεν ζει; Από πότε;

      Διαγραφή
  13. Θυμηθειτε σε καθε συναντηση του μαξιμου αλλος εδινε εναν χαρτοφυλακα σε καθε πρωθυπουργο σε διαφορετικο αμαξι.Μο φαινεται οτι καποιος αλλος κυβερναει απο την αφανεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή