«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Αμερικανική άσκηση επί ελληνικού εδάφους… πόσο τυχαίο;

γράφει ο Καταχανάς

 

Πάνω από 150 αμερικανικά ελικόπτερα συνολικά, ανάμεσα τους και επιθετικά τύπου Apache, θα έρθουν το επόμενο χρονικό διάστημα στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να πάρουν μέρος σε διάφορες ασκήσεις στην Ελλάδα και τις άλλες βαλκανικές χώρες.

Αυτό τουλάχιστον λένε οι πληροφορίες του evrosnews!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κεντρική άσκηση είναι η “DEFENDER Europe 2021” όπου θα πάρουν μέρος αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις και φυσικά από τις άλλες χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, ενώ θα “τρέχουν” και άλλες ασκήσεις υπό την «ομπρέλα επιχειρήσεων» της “Poseidon Trident 2021”.

Το USS Endurance που αναμένεται στην Αλεξανδρούπολη
 

Στην άσκηση φαίνεται να λαμβάνουν μέρος:

110 ελικόπτερα μεταφοράς προσωπικού τύπου Black Hawks

25 επιθετικά τύπου Apache,

10 ελικόπτερα τύπου Chinook

για πρώτη φορά και άρματα μάχης

και συνολικά περισσότερα από 1800 οχήματα

 

πηγή: evrosnews

 

 

Αν αναλογιστεί κανείς όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα τις τελευταίες ημέρες, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρήσει τέτοια… «άσκηση» και μάλιστα υπό τον βαρύγδουπο τίτλο «Defender Europe 2021».

Τώρα, εάν σε αυτά υπολογίσουμε ότι προ ολίγων μόλις εβδομάδων εμφανίστηκαν στην Κρήτη και την Καστοριά 300 και πάνω από 800 αμερικανοί στρατιώτες οι οποίοι φημολογείται ότι έφεραν περιβραχιόνια με το αρκτικόλεξο «WWG1WGA» (Where We Go 1 We Go All) των «Λευκών Καπέλων», τότε εξάγεται το συμπέρασμα ότι μόνο τυχαία χρονικά δε γίνεται η εν λόγω… «άσκηση»

Όπως ξέρουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ, δεν κυβερνάει ο Joe Biden, αλλά ο αμερικανικός στρατός, ο οποίος λέγεται ότι θα παραδώσει την εξουσία στον Donald Trump στις 4 Μαρτίου 2021. Το αν θα συμβεί αυτό… κοντός ψαλμός αλληλούια. Θα το δούμε σύντομα. Η 4η Μαρτίου, δεν είναι και πολύ μακρυά.

Όμως, αν όντως έχουν έτσι τα πράγματα, τότε η παρουσία του αμερικανικού στρατού, μόνο τυχαία δεν μπορεί να λογιστεί. Καθώς ο αμερικανικός στρατός, σύμφωνα με πήγες εκ των ΗΠΑ, ελέγχεται από τον πρόεδρο Trump, τότε ένα μόνο πράγμα θα μπορούσε να σημαίνει: μαζικές συλλήψεις!

Αν κι εδώ που τα λέμε, δεν έμειναν και πολλοί. Στη χθεσινή μας ανάρτηση «Καταρρέει το μαοϊκό καθεστώς των Αθηνών;» είδαμε ότι κάποιοι πολιτικοί φέρεται να έχουν ήδη συλληφθεί.

 

Μητσοτάκης 2020 vs Μητσοτάκης 2021: βρείτε τις διαφορές

Σακελλαροπούλου 2020 vs Σακελλαροπούλου 2021: βρείτε τις διαφορές

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας! ΑΝ δεν έχουν πάρει αδρενόχρωμα (που το αδρενόχρωμα απλώς κάνει κάποιον νεώτερο αλλά δεν του αλλάζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά) τότε έχουμε δύο τινά:

  1. Πρόκειται για σωσίες
  2. Πρόκειται για μοντάζ

Στην περίπτωση του συσκοτισμένου μαοϊκού μας ηγέτη, παίζει στα σοβαρά το θέμα του σωσία, καθώς γίνονται δημόσιες εμφανίσεις. Αν κι αυτές είναι μεταξύ οικιών ατόμων.

Το τονίζω αυτό, διότι σύμφωνα με τα φαινόμενα, ΛΕΓΕΤΑΙ ότι εκτός από τον Κουτσούμπα και τον Καιρίδη που φαίνεται να έχουν ήδη συλληφθεί κι εκτελεστεί (αν ισχύουν τα δημοσιεύματα), Μητσοτάκης, Σακελλαροπούλου, Τσίπρας και πολλοί άλλοι φέρονται να έχουν συλληφθεί. Κάποιοι, πάντα σύμφωνα με τις φήμες, έχουν εκτελεστεί, ενώ άλλοι βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα στο Guantanamo αναμένοντας την οριστική απόφαση.

Μα τότε, ποιος κυβερνάει αυτήν τη χώρα;

Αυτήν τη χώρα έχει να την κυβερνήσει πολιτικός, από τη μεταπολίτευση. Και πιο συγκεκριμένα από το 1976. Στο διάστημα 1974 – 1976, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής κυβερνούσε την Ελλάδα ελέω της Τεκτονικής Στοάς των Παρισίων, απ’ όπου έπαιρνε και τις εντολές. Από το 1976 έως το 1983, την Ελλάδα την κυβερνούσε η Μεγάλη εν Ελλάδι Ανατολή, ήτοι η Τεκτονική Στοά της οδού Αχαρνών. Από το 1983 και μετά, η εμπλοκή της φαμίλιας Rothschild, έγινε πιο άμεση, όταν τοποθετήθηκε ο… «μικρός», κατά κόσμον Γεώργιος Αϋφαντής. Αυτός, κυβερνούσε τη Χώρα μεταφέροντας τις εντολές των Rothschild μέσω του George Soros. Μέχρι που επί ΣΥΡΙΖΑ, βγήκε για λίγο από τις σκιές αφού έγινε… υφυπουργός επί των Οικονομικών. Αυτός φαίνεται ότι ακόμα κυβερνάει, μεταφέροντας και υλοποιώντας τις εντολές της φατρίας Rothschild.

Μα τότε, γιατί βρίζουμε το Μητσοτάκη για τα μέτρα;

Η περίπτωση Μητσοτάκη, είναι ιδιαίτερη στα χρονικά. Όταν ξεκίνησε την «κυβέρνηση» της Χώρας, εκτελούσε κατά γράμμα τις εντολές Rothschild. Ως ένα χρονικό σημείο. Ήτοι, μέχρι το τέλος της πρώτης καραντίνας, το 2020. Από ‘κει και πέρα, το… «φαινόμενο Trump», προκάλεσε πολλές ζημιές και πολλά προβλήματα στη φατρία Rothschild με αποτέλεσμα αυτή να στραφεί στην Ευρώπη, προσπαθώντας να διατηρήσει όσο το δυνατόν την κυριαρχία της.

Κι εδώ είναι που μπαίνει ο Μητσοτάκης. Προκειμένου να δείξει πόσο καλός υπάλληλος είναι, αποφάσισε από μόνος του την επιβολή πολύ σκληρών μέτρων στην Ελλάδα. Κι αυτό, για να κάμψει την όποια αντίσταση θα μπορούσε να δημιουργηθεί από τους οπαδούς ή τους φίλους του προέδρου Trump. Αν και αρχικά η φατρία Rothschild ήταν διστακτική ως προς την επιτυχία των μέτρων, η πραγματικότητα έδειξε ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, είτε είναι χάπατα, είτε φοβούνται. Και τα μέτρα ενεκρίθησαν τελικώς στις 22 Ιανουαρίου 2021. Κι αυτό γιατί βλέποντας ότι οι ΗΠΑ πλέον κυβερνώνται από τον αμερικανικό στρατό με προοπτική παράδοσης της εξουσίας στον πρόεδρο Trump, η Μεσόγειος έπρεπε να μπει στο λάκκο, καθώς οι μεσογειακοί λαοί, είναι πιο επιρρεπείς στις επαναστάσεις από τους βορείους λαούς.



Κι έτσι έχουμε απίστευτα φαινόμενα: χώρες όπως η Ολλανδία να σταματάνε τα μέτρα για την «πανδημία» και χώρες όπως η Γερμανία να τα έχουν μειώσει στο ελάχιστο. Κι οι καραντίνες να συμβαίνουν μόνο σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, με την Ελλάδα να τηρεί τα πιο σκληρά μέτρα παγκοσμίως.

Η παρουσία των χιλιάδων Αμερικανών στρατιωτών στον Ελλαδικό χώρο μαζί με βαρύ οπλισμό, είναι πρωτοφανής. Και συμβαίνει μόλις μία εβδομάδα ορκιστεί (κατά τις εκ των ΗΠΑ πηγές) επίσημα ο πρόεδρος Trump ως… 19ος πρόεδρος των ΗΠΑ. Αυτό, με κάνει στα σοβαρά ν’ αναρωτιέμαι, μήπως οι Αμερικανοί στρατιώτες έχουν έρθει προκειμένου να καθαρίσουν τη χώρα από τα αποβράσματα, πριν αναλάβει κι επίσημα την προεδρία των ΗΠΑ ο πρόεδρος Trump.

Μα αν συλληφθούν οι πολιτικοί, τότε ποιος θα κυβερνάει;

Σε μία τέτοια περίπτωση, μόνο μία λύση υπάρχει: στρατιωτική μεταβατική κυβέρνηση… Δηλαδή, να κυβερνήσει ο στρατός μέχρι νεωτέρας.

Όλα αυτά βέβαια, μένει ν’ αποδειχτούν. Λίγη υπομονή! Η 4η Μαρτίου, είναι κοντά…


kanenazori.com 


29 σχόλια:

  1. Ποτέ ξανά η απόσταση της επίσημης άποψης των πραγμάτων με την αλήθεια δεν ήταν μεγαλύτερη.
    Δείγμα σκοτεινών εποχών, σαν κι αυτή που βιώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά οι "φίλοι" αμερικάνοι δεν θα μας βοηθήσουν πάλι με τον ίδιο τρόπο που μας "βοήθησαν" στα Ίμια, όταν με ηλεκτρονικές παρεμβολές από πλοίο τους αποπροσανατόλισαν και στην ουσία αυτοί έριξαν το ελληνικό ελικόπτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπαρχει φωτο απο Βερονα με αποδειξη 20/2/21, συνωστισμενων σε καφε, χωρις μασκα αποστασεις κλπ. Αρα σκληρα μετρα η Ιταλια δεν εχει!!! Οσο για την αποβαση των Αμερικανικων δυναμεων στην Αλεξανδρουπολη "Καλως ηρθε, το δολαριο"!!! Και ασκησεις, πολλες ασκησεις και απο κοντα και το θηριωδες "Endurance";;; Μπαρουτι βρωμαει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΤΑ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ .
    ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ,ΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΑ .
    ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ .
    ΕΠΙΣΗΣ ,ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ .
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ Ο ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ΤΖΕΦΡΥ .ΘΑ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΑΡΑΔΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΣΑΣ ,ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ .
    Ο ΤΟΥΛΟΥΜΠΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ .ΟΜΟΙΩΣ Ο ΚΕΡΙΔΗΣ .
    ΠΟΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ .
    ΟΣΟ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΗ ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΠΕΔΙΟ ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΗ ΑΝΑΜΙΞΗ ΣΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ .
    ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/965178_kraygi-apo-toys-katoikoys-toy-marathona-kindyneyoyme-me

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΑΧΑΝΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΑΡΘΡΑ.
    ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.
    ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
    Η ΜΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ,
    Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΡΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
    ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΜΑΣ DONALD JOHN TRUMP, NA ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡQΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
    ΜΕ ΒΑΘΕΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΗΛΙΑΣ.+++.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σπίτι μου απέχει λιγότερο από 1 χιλιόμετρο σε ευθεία γραμμή από την εθνική οδό (το ποτάμι, που λέμε).
    Θυμάμαι λοιπόν από παρελθόντα χρόνια τον θόρυβο που έκαναν οι ερπύστριες των τανκς, όταν αυτά έρχονταν για τη παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
    Και μετά τον ίδιο θόρυβο όταν έφευγαν για να πάνε πίσω στις μονάδες τους.
    Λοιπόν πριν 3 περίπου νύχτες (δεν θυμάμαι ακριβώς το πότε) ήμουν ξαπλωμένος και προσπαθούσα να κοιμηθώ, όταν άκουσα τον ίδιο θόρυβο (τον αναγνωρίζω εύκολα, είμαι 100% σίγουρος).
    Τινάχτηκα απ' το κρεβάτι μου για να αφουγκραστώ καλύτερα, αλλά σύντομα ο θόρυβος έσβησε.
    Σήμερα άκουσα κάπου ότι και άλλοι άνθρωποι το επιβεβαιώνουν αυτό, δηλαδή ότι τανκς κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα προ ημερών στην Αθήνα.
    Μπορεί να μη σημαίνει τίποτε, απλά να μετακινούνταν κάποιες μονάδες αλλού, μπορεί όμως να σημαίνει και κάτι το γεγονός αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωστε αυτοι ειναι οι αλητηριοι που χαλανε το οδοστρωμα της εθνικης και καθε 3 χρονια αλλαζουμε αμορτισερ ε;

      Ταριφας

      Διαγραφή
  8. https://www.facebook.com/100063471873202/videos/119154940210235
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙ ΛΕΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ.
    ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ.

    Ο χρήστης Ηλίας Κολλιόπουλος αισθάνεται κουλ.
    16 ώρ. ·
    Είπαμε ...
    Όταν αρχίζει να ξεχειλίζει ο *βοθρος της χώρας μας , δύσκολα θα το διαχειριστούμε ...
    Έρχονται πολλά και σύντομα .
    Η Amani Swiss συμφερόντων Έλληνα επιχειρηματία με έδρα τη Βέροια, είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στις πωλήσεις αδρενοχρωμιου στην Ελληνική αγορά.
    Σύμφωνα με έρευνα της σελίδας μας, η εταιρεία του γνωστού επιχειρηματία, πλειοδότησε στο διαγωνισμό που διεξήχθη στη στοά της Κέρκυρας, και αναμένεται να γεμίσει τα σπίτια της "Ελίτ" με το περιζήτητο προϊόν στις επόμενες μέρες.
    Καλημέρες ηλιόλουστες Έλληνες ...
    iperpliroforisi.gr

    Let's Talk About It With Vivian
    5 ώρ. ·
    ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΣΑΚΑΛΙΑ.ΔΩΣΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΑΔΡΤΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ (ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ) ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ. ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.


    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΜΑΝΙ SWISS ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΡΥΠΙΔΗ, ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
    https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/p843x403/153134212_10223560846664566_3917717795056031934_o.jpg?_nc_cat=102&ccb=3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=9ANNGOq68_cAX8l_BCj&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&tp=6&oh=1f7b4615172d867a0f284b8a3564b79a&oe=60586BB8


    Let's Talk About It With Vivian
    BΡΕ....ΒΡΕ....ΣΑΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ....ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ.
    ΕΙΠΑΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΜΑΛΛΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ) ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΒΟΛΤΑ ΕΞΩ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ.....
    ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ....!!!

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ 9 ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ LEOPARD, 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΖΙΠ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑΣ.
    https://www.facebook.com/anny.nikolaou.5/videos/131881135495490

    Ο χρήστης John Greco
    '' ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΜΑ'' ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ LEOPARD !!🙏🙏
    ΑΘΗΝΑ.... ΑΝΑΜΕΣΑ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΟΔΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το μπουκαλακι ειναι edited ...
      δεν αμφιβαλλω ιδιαιτερα για την εν λογω εταιρεια του επιχειρηματια και θα το ψαξω φιλε μιας και υπηρχε λογως στην ''υποταγη'' ,οταν δοθηκε η υπηκοοτητα στον καριολη χανκς.Για τα λεοπαρντ δεν ξερω δεν εχω βρει αλλο feed προς επαληθευση .Δεν εχει επιθετικο χαρακτηρα το σχολιο , αλλα εχω μαθει να μην βαζω τα συναισθηματικες μου επιθυμιες (καταστροφη και χαος για ολες τις γενιες / οικογενειες καθε ηλικιας(να μην μεινει κανεις τους .ΚΑΝΕΝΑΣ) ολων αυτων που απο το 1832 καταστρεφουν την μητερα Ελλαδα )στην ερευνα .Η αληθεια ειναι περα απο την προσωπικη επιθυμια .ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΩΤΟΦΑΓΟΥΣ και σε πεδιο ανεστραμενο .Ευχαριστω για την κατανοηση

      Διαγραφή
    2. ΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;
      Το πράγμα αρχίζει και χοντραίνει.
      Νόμιζα ότι γινόταν εισαγωγή από ΗΠΑ.

      (Επί τη ευκαιρία γνωρίζει κάποιος πώς προσλαμβάνεται αυτό από τους χρήστες του ; Με ένεση ; Ενδοφλέβια ; Ενδομυική ; Ποιος να ξέρει ; Μόνο οι χρήστες του ξέρουν.)

      Η κυρία Πρόεδρος πάντως ανανεώθηκε μετά την εκλογή της.

      Διαγραφή
    3. Δεν ειμαι χρηστης!!! Μαλλον ρουφηχτο!!!

      Διαγραφή
    4. "Είναι" ήθελες να γράψεις μάλλον Βούλα..

      Διαγραφή
    5. Σωστα το εγραψα, μια που θα απαντουσα στην ερωτηση " πως προσλαμβανεται" ξεκαθαριςα την θεση μου!!!

      Διαγραφή
  9. Τέρμα τα γκάζια έτσι!!!
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χθες τη νύχτα πάλι ακουγόταν πολλή κίνηση στην εθνική οδό, όχι ερπύστριες, αλλά κάτι σαν φορτηγά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !.
    ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΗ .
    ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΩΣΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ;
    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ 😂😂😂😂.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αυτός 6/6/20;
      Τι μέρα κι εκείνη.
      Πόσο καλά την θυμάμαι, νεροποντή καρεκλοπόδαρα μέχρι τα μπούνια.
      Και μπλακ αόυτ.
      Κι αυτό το θυμάμαι.
      Astillais

      Διαγραφή
  12. Προβλέπεται ομιλία του Τραμπ σε συνέδριο το απόγευμα της Κυριακής 28ης Φεβρουαρίου. Θα τη πληροφορηθούμε δηλαδή το πρωί της Δευτέρας.

    Εν τω μεταξύ κανένα νέο ακόμα από το Ανώτατο Δικαστήριο, που έχει παιδόφιλο πρόεδρο.

    Οι εξελίξεις στις ΗΠΑ είναι καταλυτικές για τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Οι ελληνικές υγιείς δυνάμεις δεν μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς διεθνή στήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει εκβιαζόμενο πρόεδρο θες να πής.
      (αναφέρομαι στον πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου)
      Astillais

      Διαγραφή
  13. Παραπέη η κυβέρνηση...Πρέπει επιτέλους να συνέλθει και να αναλάβει πρωκτοβουλίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μα καλα τα πιστευετε αυτα περι σωσιων? Δηλαδη συνελαβαν τα πόλιτικα προσωπα λογω εγκληματων τους και τωρα εχουν βαλει σωσιες να κανουν τ;α ιδια που θα εκαναν και οι κανονικοι? Ποιο το νοημα? Απορω με οσους πιστευουν τετοια σεναρια. Οπως απορω και με οσους πιστευουν πραγματικα οτι την Αμερικη την κυβερναει ο στρατος..μιλαμε αυτο μονο σαν τρολλαρισμα θα μπορουσα να το παρω. Εδω η ελιτ κυβερναει μεχρι και τη τελευταια τρυπα του πλανητη και θα αφηνε το κεντρο ελεγχου της να το κυβερναει καποιος μη-δικος της? Και πσοο μαλλον ο 'στρατος'? Ονειρευεστε ακομα πόλιτικους ηγετες τυπου τραμπ να σωζουν και να αλλαζουν τον κοσμο..τον υπνο του δικαιου κοιμαται ο κοσμος κι επειδη θελει με κατι να απασχολει το μυαλο του για να μην κοιταει την πραγματικοτητα καταματα, φτιαχνει σεναρια με επιγειους 'ηγετες' και 'σωτηρες'-πιονια, που δηθεν θα σωσουν και δηθεν θα κανουν κατι. Αφου δεν τους εκατσε το σεναριο της αρπαγης του καπιτωλειου που θα 'αλλαζε τον κοσμο' στις 20 Ιανουαριου τωρα το ριξανε στα σεναρια για τον Μαρτιο..μετα θα λενε για τον Ιουνιο..μετα για την 'αναγεννηση' του τραμπ απο Σεπτεμβρη και παει λεγοντας..με ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας ο κοσμος αντι να ξυπναει ξυνεται κι ονειρευεται επιγειους σωτηρες. Συγχαρητηρια. Εχει τεραστια κερδη η πωληση σανου απ' ο,τι βλεπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλε ένα ψευδώνυμο, ώστε να μπορεί κάποτε κάποιος να αναφερθεί στα γραπτά σου και στο άτομό σου.

      Επί του θέματος, σε πολλά από αυτά που γράφεις έχεις δίκιο, αλλά κάνεις και λάθη, όπως αυτό που γράφεις :"η ελιτ κυβερναει μεχρι και τη τελευταια τρυπα του πλανητη". Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα, είναι δεδομένο ότι υπάρχει εν εξελίξει διαμάχη.

      Διαγραφή
    2. Κατ' αρχήν σ' ευχαριστώ που διέθεσες τον πολύτιμο χρόνο που έχεις για να παρακολουθείς Ευαγγελάτο, Κοσιώνη, Στεφανίδου και τα λοιπά «καμάρια» της τηλεόρασης, προκειμένου να σχολιάσεις σε αυτήν την ανάρτηση. Είμαι σίγουρος ότι θα πρέπει να σου ήταν εξαιρετικά οδυνηρό το να απαρνηθείς για ολόκληρα 5 λεπτά αυτούς τους φωστήρες και να ξεπέσεις τόσο χαμηλά για εμάς τους... «σανοπωλητές»! Ειλικρινά το εκτιμώ!
      Εκείνο όμως που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι πώς μπόρεσες μέσα από τη διπλή σου μάσκα να διαβάσεις τι γράφει το κείμενο... Αυτό είναι αξιέπαινο επιστημονικό επίτευγμα! Εύγε! Αξιοθαύμαστος και πάλι!
      Πάμε στο άλλο που δεν μπορώ επίσης να καταλάβω: αφού διαφωνείς με το δημοσίευμα (αναφαίρετο δικαίωμά σου), ποιος ο λόγος να μπεις να σχολιάσεις;
      Προσωπικά, μόνο ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό: απόρριψη! Έχεις απορριφθεί από τους πάντες και τα πάντα και αναζητάς λίγη προσοχή! Σε καταλαβαίνω! Δεν είναι ό,τι καλύτερο να κυκλοφορείς με διπλή μάσκα, μόνο μία ώρα την ημέρα και να μην έχεις κανέναν να πεις μια κουβέντα! Εν τάξει λοιπόν! Θα μετατραπώ σε ψυχολόγο και θ' ασχοληθώ με το -πραγματικά- σοβαρό πρόβλημα της ανάγκης σου για αναζήτηση προσοχής! Διάβασα (με θρησκευτική ευλάβεια) το σχόλιό σου! Κατανοώ τις απορίες σου και το ψυχολογικό σου πρόβλημα. Προφανώς, κανείς δε σου είπε ποτέ πως ΌΛΟΙ οι ηγέτες παγκοσμίως έχουν από 1 έως 3 σωσίες στην εκδούλευσή τους. Λογικό! Ποιος να σου το πει; Ο Τσιόδρας (Θεός σ'χωρέσ' τον) ή ο Χαρδαλιάς; Προφανώς δε διαβάζεις και πολύ τα δικά σας (συστημικά) μέσα να ενημερωθείς για τους σωσίες, ένα θέμα που και αυτά προβάλουν αυτές τις ημέρες. Εν τάξει! Ντροπή όμως ν' αφήνεις κοτζάμ Ευαγγελάτο και να διαβάζεις κείμενα σαν το δικό μου. Στεναχωριέται ο κακόμοιρος... Τέλος πάντων. Θα τον παρακαλέσω να συγχωρέσει. Αλλά μην επαναληφθεί...
      Το άλλο βασικό πρόβλημα, είναι ότι δεν έχεις καταλάβει ότι δεν ονειρευόμαστε τίποτα! Δεν έχουμε όνειρα. Και γι' αυτό φρόντισαν οι παιδοβιαστές που γλύφεις πατόκορφα, τους χειροκροτάς και τους ψηφίζεις. Χμμμ... Για να σκεφτώ... Εεεε... Ναι! Βασικά, ΕΣΎ φταις που δεν έχουμε όνειρα, γιατί ΕΣΎ έφερες την Ελλάδα σ' αυτήν την κατάντια ΕΣΎ είσαι εκείνος που εξακολουθείς να υποστηρίζεις και να γλύφεις παιδοβιαστές κι όταν έρθει η ώρα, θα τους ψηφίσεις ξανά με τα δύο χέρια! ΕΣΎ είσαι η αιτία που δεν μπορώ εγώ να ονειρευτώ ηγέτες τύπου Trump ή ανάλογους. Οπότε, ατύχησες κι εδώ!
      2 στα 2 φάουλ!
      «Η ελίτ κυβερνάει μέχρι και την τελευταία τρύπα του πλανήτη» γράφεις... Προφανώς έχεις χάσει πολλά επεισόδια, γιατί η μόνη τρύπα που κυβερνάει η ελίτ, βρίσκεται ανάμεσα στους γλουτούς μικρών παιδιών. Βρίσκεται στα πτώματα χιλιάδων παιδιών που έχουν υποστεί βιασμό και κακοποίηση. Μόνο αυτό κυβερνούν. Τα υπόλοιπα ΕΣΎ τους δίνεις το δικαίωμα να τα κυβερνούν, με το να τους προσκυνάς και να τρέμεις μπροστά τους σα χαλασμένο ζελέ. Οπότε ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΕΣΎ ΦΤΑΙΣ!
      Και στην τελική, ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΎΩ να μεταφέρεις τους φόβους και τα κόμπλεξ (σύνδρομα ελληνιστί) σου στους άλλους. Το σαπισμένο σου από τα συστημικά κανάλια και την παιδεία που έχεις πάρει, μυαλουδάκι, είναι πάρα πολύ μικρό για να μπορέσει να δηλητηριάσει τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΎΣ Έλληνες. Διότι εκείνος που βλέπει την «ελίτ» ως ανίκητους γίγαντες (όπως ΕΣΎ κακή ώρα), είναι απλώς γιαλαντζί ελληνόφωνοι σουρουκλεμέδες.
      Τέλος ψυχανάλυσης, μου χρωστάς 50€!

      Διαγραφή
    3. E! Καταχανά..! Σού φέρνω πελάτες. Μισά μισά τα κέρδη!

      Διαγραφή
    4. Εννοείται αδελφέ! Μισά - μισά! Δεν αφήνω τους μεσάζοντες φίλους παραπονεμένους! Στους 5 πελάτες, σε κερνάω μπουκάλι βότκα! Stolishnaya Golden Edition. Όχι ό,τι κι ό,τι...

      Διαγραφή
  15. Καλά η απάντηση του Καταχανά ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!! Την έστειλα παντού all over the world γιατί είπα κρίμα να χαίρομαι μόνη ας την γλεντήσουν οι Έλληνες απανταχού της γης! και την γλεντήσανε φυσικά...
    Μπράβο και στον ίδιο αλλά και στον Κώστα για τις επιλογές του!
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή